Originally Posted by
friendly_1980
yahu millet idealdata son zamanlarda iyice bozdu mu bir tek bana mı gıcıklık yapıyor bunlar?
eskiden viop alım satımında arada bir bağlantı kopsa da iyi kötü işini yapıyordu, viop teminatlarını karşılayamaz hale gelince varant alım satıma geçtim heriflerin programı kafasına göre bazen alıyor bazen almıyor. 2 haftadır trend alarmını kullanarak bist100 5200'ü yukarı geçince şu kadar alım varantı al, 5100 altına düşerse onu sat yerine şu kadar satım varantı al şeklinde basit bir işlemi yapamıyor. telefonla arıyorsun çalışanlar bizim programımız emri yolluyor halkyatırım işini düzgün yapmıyorsa biz napalım diyor, devlet dairesimi bu yav?: ) program aboneliği satışından para kazanan benmiyim sanki?
halkyatırıma zaten telefonla ulaşsan bile verdikleri cevap aynı, beyefendi kaydınız alındıysa ve bir çözüm çıkarsa arkadaşlar size dönüş yapar. 2 hafta oldu ne arayan var ne soran. yahu bu durumda idealdata olarak halkyatırımın gerekirse müdürüne kadar çıkıp konuşması gereken sen değilmisin iş ortağı olarak?
işin kötü tarafı patronla da görüştürmüyorlar veya belkide patronun da umrunda değil en kötüsü, dertli adam bize uzak kalsın modunda. yahu senin platform olarak 3 işin var; hisse alıp satmak, viop alıp satmak, varant alıp satmak, şirketin üçte biri stop etmiş vaziyette şu an, bu işten ekmek yiyen adamsan geceleri nasıl rahat uyuyorsun?
alternatif yol, yöntem, program vs. önerebilecek olan hayır duamı alır valla, bu kadar umursamazlık olmaz yav.