Bozkurtum beni suyun içine alayım derken dikkat et sen kalma. :)
Printable View
İsrail İran saldırısını iyi planladığını görüyoruz bugün bakınca.
Önce Hamas eliyle Gazze'yi ölü şehir haline getirdi ve buradan gelebilecek saldırı riskini sıfırladı.
Gazze'de rahatlayinca Lübnan'a daldı Hizbullah'ı sindirdi.
Oradan Suriye'de Colani denilen aparatı devreye soktu
VE
Asıl saldırmak istediği İran'a daldı.
Sizin dediğiniz (Hamas ve Hizbullah etkisizlestirildi.Esad'da gönderildi) şu an olası değil. Keşke olsa.
Ama İran iyi dayanıyor.
İ
mezhepler başlangıçta çıkışı o günün meselerine çözüm bulmaktı.....sonra din haline getirdiler bu görüşleri.....hatta yeni çıkan meselere içtihat kapısını kapadılar yani yeni çıkan meselelere görüşler....işte o gün bündür İslam dünyası KURAN da ALLAH ın emri olmayan bir çok hurefeyi dine sokup dinmiş gibi yutturdular....tabi tarikat yolu ile islama çok şeyler soktular......
Burdan gelen bilgiye zerre güvenmem bop eş başkanıyım diyenden gelenede.
buda o taraftan gelen açılımlar
İsrailli eski futbolcu olan Eyal Berkovic, İran-İsrail arasındaki gerilimle ilgili değerlendirmede, "Hamas'la çeyrek final, İran'la yarı final oynadık ve yendik, final Türkiye'yle olacak" benzetmesi dikkat çekti.
Dün İsrailli eski bir futbolcu olan Eyal Berkovic, skandal sözlerde bulundu. Berkovic, İran-İsrail arasındaki gerilimle ilgili değerlendirmede, futbol turnuvası benzetmesi dikkat çekti. Berkovic, "Hamas'la çeyrek final, İran'la yarı final oynadık ve yendik, final Türkiye'yle olacak" dedi.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/i...ah-926717h.htm
Kamuda Togg bile zorunlu olamıyorken.
Internette gördüm doğru mu?
Daha dün zamcık, güncelleme ne ise yapılmıştı.
Litre fiyatı bu gece benzinde 1 lira 56 kuruş, motorinde 1 lira 87 kuruş artacak.
Erdoğan: İran 'in kendini savunması meşru ve hukuki haktır.
Güzel kapa Kurecik'i.