Bilanconun kokusu gelmeye basladi..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Printable View
Bilanconun kokusu gelmeye basladi..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Bilici, uzun yıllar sonra Adana'da halka açılan ilk şirket olarak taşıdıkları sorumluluğun bilincinde olduklarını ifade ederek, ''14 yıl sonra Adana'dan İMKB'ye gelecek şirket olması bizi gururlandırıyor. Yatırımcılara, yüksek karlı ve istikrarlı bir şirket sunarken, kentimizi de borsada en iyi şekilde temsil etmenin sorumluluğunu taşıyoruz''
8 yıldır güzel temsil etmişler. Maşallah. Adana'nın gururu olmuşlardır.
Bir de SASA gibi Antep'ten Adana'yı temsil edenler var. Onlar ne demiş ve ne yapmışlar eski faaliyet raporlarına bakabilirler.
Cuma günü deniz yatırım la ata yatırım yüklenmiş. Muhtemelen deniz yatırımdır. Hacimde arttı, 1.60 görebilir.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasıl etkiler bizimkini
Birazda burda sürter piyasa aşağı gelince oturtur 1.33 çok sıkıcı...
Batıklardan sonra ilk sırada geliyor pirimsizlikte yazık hiçbir beklentiyi takmıyor bende inat ediyorum 100 bini hiçbir şartta satmycm alırsan 53 bin tavanda... Buradan mal yoook
kaçtan aldığını merak ettim. bide tavanı 1.70...
tavan 1.70 bile olsa 1.53 ten o satışı verdinse o fiyata gelmesi çok zor bence. yanlış anlama 1.53 e niyetliysen talimat vermeden bekle o fiyata geldimi direkt satışı verirsin daha mantıklı olur...
Bu arada 1.53 şimdilik zor gibi...
Syn BECAUSE tavana 1.70 E 53 bin lot yazdım 1.53 E değil bunu demek istedim maksat şu oyuncu benden burada mal alamaz diğer 47 bin ak yatırımda