50 direnci geçilmiştir hayırlı olsun.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
50 direnci geçilmiştir hayırlı olsun.
sn sekiz aynı bilgiyi bende aldım kapasite arttırımı ile ilgili ben bu hafta en geç önümüzdeki hafta kapa bilgi verileceğini düşünüyorum
ben olaya kısa vadeden ziyade uzun vadede bakıyorum şirketimizin içi boş olmadığını vizyonu olan, sektörde 1 mia ciro hedefine bu şekilde teyit etmiş oluyor
şirketimiz sektördeki diğer firmaları da bünyesine katarak sektörde bir numara olacaktır
özelikle temmuz sonlarına doğru asıl patlama olacaktır YTD
*Senedimiz 4,50 üstünde yerini sağlamlaştırıyor. Bugün 4,55 ve üstü kapanış çok güzel olacaktır. Sevgiler..
Güzel haberi bol günler geliyor. Fanlar çalıştı motor soğudu. Uzun yola devam inşallah. YTD
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.
4,55 ve üstü bugün için sürpriz olur ama yarın için neden olmasın. Bugün 4,45-50 aralığının da yeterli olacağı kanaatindeyim son görüntüden yola çıkarak. 4,50 ve üstünde bir baskı oluşturulmaya çalışıyor. Takipteyiz. YTD
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.
bu hafta yön yukarı ise ilk etapta 4.50 geçilmeli. bugün 4.50 nin gücünü gördük. farzedelim geçti sonra 4.75 çabuk gelir. sonrası bir düzeltme yapmazsa uzaya gider. diye düşünsem ne derdiniz.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.ihalebul.com/?p=sozlesme...dertitle&inc=2
kelebeğimiz devlet ihalelerinde de varım diyor. yukarıdaki link son ihale durumuna ilişkin.ayrıca gebzedeki tesisinde üretime katkısıyla yeni kulvarda bir kelebek göreceğimiz aşikâr.sayın Kuzey's in bilanço çalışması şu anki hisse hareketini açıklamaya fazlasıyla yetiyor.sürekli yenileri eklenen beklentileriyle büyüyen bir şirket oldu doğtaş kelebek.maşallah diyelim de nazar değmesin.saygılar selamlar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
Sn hayki güzel paylaşım için teşekkürler. Her kulvarda ilerleyen bir şirketimiz var.
Özellikle yatak, kapasite arttırım ve küresel doğtaş beni en çok heyecanlandıran hususlar.
Davut bey olsun Ersin bey olsun müthiş yöneticiler.
İnşallah daha güzel günler göreceğiz...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bir şeyi merak ediyorum CEO Doğtaş ile kelebek mobilyanın birbirinden ayrılması gerektigi şeklinde bir beyanı vardı.bu hissemize yansıması ne olur?
*Senedimiz zirvesinde dinlenmeye devam ediyor... Bir senet zirvesinde dinleniyorsa ..........,
Boşluğu siz doldurun :)
yeni zirveler için hazırlanıyordu r.
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
satıp alttan alınabilir :) mi acaba
Doğtaş Kelebek Genel Müdürü Ersin Serbes, seyahat etmekten özellikle portre fotoğraf çekmekten ve futboldan çok keyif aldığını ifade ediyor. “Bir Fenerbahçeli olarak futbol ve basketbol maçlarına aksatmadan gitmeye çalışırım†diye konuşuyor.
Doğtaş Kelebek Genel Müdürü Ersin Serbes, Papermoon’u tercih nedenini, “Lezzetli yemeklerini, atmosferini ve servisini çok başarılı buluyorum. Lokasyon olarak da sık sık uğrayabileceğim bir yerde†sözleriyle açıklıyor. Hem iş yemekleri için hem ailesi ve dostlarıyla bu mekanlarda vakit geçirmeyi sevdiğini de sözlerine ekliyor.
Fenerbahçeliymiş Ceo muz daha bir sevdim :)
3 ver 5 al. 3 ver İndir indir alttan al. toplayicilar. YTD
her gün aynı şeyler oluyor. çık sonra in. sonuç stabil. yıkarıdaki grafikleri yorumlayamıyorum. birisi bir kere anlatırsa öğrenir bir daha da sormam. var mı anlatabilecek. nasıl olsa hissede hareket yok.
kağıdın % 91 i iş bankasının elinde diyor yani adamlar ne isterse o diyor
Arkadaşlar tatil ve işler nedeniyle hisse ile ilgili bilanço tahminimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
NET SATIŞ 250.000.000,00
BRÜT SATIŞ KARI 100.000.000,00
FALİYET GİDERİ 60.000.000,00
FALİYET KARI 40.000.000,00
FİNANSMAN GİDERİ 30.000.000,00
NET KAR 10.000.000,00
Tüm tahminlerimi kendimce en kötü koşullara göre yaptım. Öncelikle satışlardaki artış %30-40 arasında olacaktır. İlk çeyrekteki giderlerin artmasını bekliyorum. Sürekli mağaza açılışları, ham madde vs.. finasman giderlerini de makul ölçüde artırdım. Kur farkı ve faiz giderleri firmanın en büyük problemi olmayı sürdürüyor. Benim beklentim 10 Milyon civarı kar. Aşağı yukarı 3 milyon sapma payı veriyorum. Sene sonu da 30-40 arası bir kar ve 560 milyon ciro yapacağı düşüncesindeyim. Sonuç olarak güzel günlere çok uzak değiliz.
ortalamanız kaç bilmiyorum sekiz. ama benim gibi 4.40 dan alanlar için sanki daha aşağılardan alım fırsatı verir bu kağıt. bana öyle geldi. bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
Blombergte Ceo ersin bey konuşuyor
Sn Sekiz analiz için teşekkürler.
Ciro tahmini dışında hemen hemen tahminimiz aynı.
Haziran ayının ramazan ayı olması ve tatil olması satışları bir nebze çekebilir tabi ki. 250.000.000 Ciro da mantıksız değil.
Dediğiniz gibi 3. ve 4.çeyrek daha da farklı olacaktır.
bence çıkış için son alım günüydü
bu hissenin gücü buraya kadar bence. önceden alan için beklenir belki ama yeni alınacak kağıt değil. 4.50 üzeri arkama bile bakmadan satarım artık. 4 5 işlem günüdür 4.50 üstünde satmalıymışım. ben artık öyle düşünüyorum. bütün işlem tek kurumun elinde. tehlikeli değil mi bu durum. anladığımdan konuşmuyorum ama yorum yapıyorum.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gücünü henüz göstermedi bence 4.70 4.80 aralığı çok yakın
çıkış derken satmak için mi son gündü almak için mi. umarım yanılıyorumdur ama bu kağıttan bişey olmaz kısa vadede.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yok kardeşim biraz devrik oldu haklısın. ama anlatmak istediğim kağıt artık ufak ufak 4.70 4.80 lere yolculuğa baslicak demek istedim
Şu an bist tarihi zirvelerini yaşıyor.hisse senetleri de zirvelerini yaşıyor.su ortamda bence ucuz hisse yada alış fırsatı veren hisse ben göremiyorum bist 100 için geçerli tabi.hangi hisseye girersen gir birileri muhakkak tabandan almış olacak ve her zaman kendine ben pahalıya almışım sorusunu soracaksindir.umarim doğru hisseyi iyi fiyata alırsın.
yanıldığınızı göreceksiniz.hissede ne trend bozulması nede teknik ve temel bir olumsuzluk var.dün artmış bugün düşmüş küçük bi düzeltme yapmış 4,36 dan dönmüş.abartmayın isterseniz.ağustos 10 gibi yaklaşık 36-37 gün sonra sizinle kısa vade yani (1-3 ay) tekrar bu sohbeti yapmak isterim.saygılar selamlar.