sahipsiz hisse ne demekse ...dgate yarın bir bakmıssın hic sebepsiz tavan tavan cakar gider ...akıl sır ermez arka arkaya yukselişler gelsin bak nasıl dolar buralar..bir sürü sahibi çıkar
Printable View
sahipsiz hisse ne demekse ...dgate yarın bir bakmıssın hic sebepsiz tavan tavan cakar gider ...akıl sır ermez arka arkaya yukselişler gelsin bak nasıl dolar buralar..bir sürü sahibi çıkar
Bu adı erol ibnsinin Tüm kağıtları böyle. Gelmişini geçmişini si...m. dünya MAİL attık Tweet attık tel ettik bana misin demedigi gibi düşüyorda.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Indes bugün şenlendi.Dgate nasiplenir mi acaba !
data yine agresif hareketler yapıyor...5,50 den buraya döndü...17 tl yi gördü bu kagıt geçmişte...çok çakal oyuncular var burda...bende az miktar heyecan için bu gün aldım...hayırlısı olsun
takas verebilecek varmı
İşlem hacmi yükseldi, bu iyiye işaret olabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
pasta verebilecek varmı
4-5 ay önceydi, 4,65 lerden aldığım data durduk yere hareketlendi...taaa 7,12 leri hatırlıyorum sattım sonra izlemedim...şimdi tekrar geldim hayırlısı olsun
geldim derken şimdi birileri laf sokar, kendi portföyümün %10 uyla...yoksa asıl yerim belli...
bu datada hareketler çok serttir yarın bakarsın tavan çekmiş, hadi temenni olsun
tavan çekmedi ama bir ara %6 larda pirimlendi...
5 milyon tl faaliyet zararı var. Faizden para kazanmış. Net kar 2 milyon tl. Durum iç açıcı değil.
Buralardan aşağısı dipsiz kuyu. Tepki gelmeli. Ytd
yani kuyunun dibi gözükmüyormu dersin...
https://resmim.net/f/EclBhx.png
PASTA..
https://i.hizliresim.com/BaR46g.jpg
-daralan üçgende çok sıkışmış duruyor ...
-kaldırmaya başlayıp ralli yapmak isterse çoook çok uzun menzili mevcut....çook mübarek bir hisse ..)) takibimde ...
Benimde takibimde .4.85 satmistim. Buralardan girmeyi düşünüyorum. 4.39stop gibi sanki
Srfszler taksit sayısı artmış dolar inmiş abd ile ara düzelir hala baskı .. 4.20 stoplu pozisyon almaya başlamak lazim
lotları toplamaya devam ..herhalde hala eksik var..
Elimizde patladı. daha nereye verecekler böyle
Dolar kuru finansal gideri aşağı çekiyor. İphone fiyatları iniyor arti çoğu telefon 12 taksite çıktı. Son ay tüm seneyi kurtarabilir. Ama bizimki 85 endeks fiyatına geldi. Artık hareket vakti geldi
Bu hafta patlama gelmesi lazım - hacim çok cılız - fırtına öncesi sessizlik pusuda bekliyoruz bakalım - desteği kırarsa fena..
Bugunleridemi gorcektik fırsatci spek endeksin kotulesmesini kullqnarak iyi dusurdu hisseyi takviye yapip yapmamakta kararsizim piyasa sakinlessin takviye yaparim belki
Preo_P2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doların artışı ve cep telefonlarının pahalanması sebebiyle satışlar düşeceği için datagate büyük bir düşüş yaptı.. Doların gevşemesi, taksitli satışın yeniden gelmesi,yurt dışından gelen telefonlara 617 tl kayıt harcı, ve gsm firmalarının yeniden cep telefonu kampanyaları başlatmaları hisseye nasıl yansıyacak bakalım...
Türk telekom olumlu bir hisse devir haberi geldi. Databgate Telekom un distribütör olduğuna göre hareket etmeli diye bir hayalim var.
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/V9aOJy.jpg
https://i.hizliresim.com/4jrAJp.jpg
Hisse emin adımlarla yol alıyor, 5-6 göreceği belli. Saman alevi gibi coşup bir günde daha geriye düşmesinden bu hali daha iyi.
Bist temettü endeksinde alınacak hisseler içine alınmışız.hayırlı olsun
Olsun tabi datagate in nesi eksik temettü de vericek iyi kar da vericek:)
bu hafta içi güzel bir hareekt bekliyorum.Ek 21587
Temettu ve kar ve yukselis trendine girmis bi kait saglam yapisiyla Onümüzdeki haftalarda cok sey bekliyorum.Bence trene Erken binen kazancak[emoji6]
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spekülatif hisse deniyor? Nedir doğrusu
Hisse sert hareketler yapan bir hisse , spekülatif olduğunu sanmıyorum.
türktelekom bilançosunda 4. dönem yüksek kar açıklanmış. Dgate bu durumdan nasıl etkilenir acaba?
Aldık elde kaldı. UV yaptı bizi mendebur hisse
1 mart bilanço tarihi yükseliş trendi başlaması çok yaklaştı.