26 değil tabana oç
Printable View
26 değil tabana oç
kiliTTasi kiliTTasi ankaralı arkadaslar nereye gitti yorumlarınız bekliyoruz sizlerin cinali arkadasım yarm tavsiyesi degildir
Oblakbulut yazmayacağımı söylemiştim ama çok yazmamı istiyorsun. Hissedeki durumum Bir adet bile hisse satmadım. Bilginize. Yazılanları ve süreci takip ediyorum sadece.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
27 ye koydu satışları. haber gelmeden de kimse alamaz onları
Son dak 26 yapan oç na tebrikler.zorda kalıp ta satan biri değilse tabi
bende adamlara oç diye kızıyorum. adamlar insan edip birden düşürmeyip kademe kademe düşürüyorlar.
şimdide 25-26 yaptılar. İnsaflı oç ları bunlar.
bunlar yüzünden günaha giriyorum. adamların dünyadan haberi yok. bir de yönetici olmuşlar. Bunlara 10 koyun versen akşama 9 unu getiremez
bu arada 22 yapsan da yapmasan da en adi oç sun
sana 31 lottan fazla mal veren serkan a da koysunlar
ekranın başında bekliyor oç. fiyat belirleme saatinde aşağı basıyor. topladığın lotlar bir tarafına girsin teker teker oç
26 ya verdiğin 500 lot kadar 10 bin misli teker teker bir tarafına girsin oç. al benden de sana 31 lot. sok bir tarafına
[İQUOTE=oblakbulut;3670249]kiliTTasi kiliTTasi ankaralı arkadaslar nereye gitti yorumlarınız bekliyoruz sizlerin cinali arkadasım yarm tavsiyesi degildir[/QUOTE]
İnsanda cevap verecek bir hal bırakmadınız.
Birko sayesinde ne sağlık nede huzur kaldı.Birko yu değil SPK yi kınıyorum.Borsayı insanları soymak için çalıştırıyorlar.
Şu an 26 ama kağıdın başındaki oç dan 17 54 te 25 hamlesi bekliyorum
İnsanda cevap verecek bir hal bırakmadınız.
Birko sayesinde ne sağlık nede huzur kaldı.Birko yu değil SPK yi kınıyorum.Borsayı insanları soymak için çalıştırıyorlar.[/QUOTE]
suç tamamen brko da. onaylanan bir sürü imar olmuş bu ay. Bunlar ya kasten onaylanmasını istemiyorlar. ki bu hainliktir. oç luğudur
Ya da beceriksizler iki elleriyle bir şeyi doğrultamıyorlar. bu durumda da .iktir olup gitmeleri lazım. Ama bunlar istifa etse bunlara yönetmeye bakkal bile vermezler.
İnsan adam akıllı bir açıklama yapar. o da yok oç larında
de ki arkadaş. biz bu işi beceremedik. hissedarlarımız müsterih olsun. gereken yapılacaktır.
ama nerde. baştaki cahilin daha imarın görüşüldüğünden haberi yok
bir dünya insan işsiz kalmış kimin umrunda. ulan altı üstü bir imar onayı beceriksizler
bu arada adresini ver de kınanı göndereyim aç spek. ne oldu 17,54 te 24 yapınca bir tarafına giren bir şeyler mi çıktı. rahatladın mı oç
Serkan kardeş bizim gibi insanları ne hale getirdiler.Düşüncelerine fikirlerine aynen katılıyorum.SPK allah belanızı versin Birko ile ortakmısınız?
bayramdan önce özel idarde imar görüşmesi olacak diye umut verenler nerde bayram harçlıuklarınız çıktımı yatrım tavsiyesi degildir et Bilgi
İmar Revize Plan Değişikliği Talebimizle İlgili İl Genel Meclisi Özet Açıklaması Hk.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
22.07.2019
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimize ait 458 Ada 2,3,4,5,6 ve 7 numaralı parsellerin imar plan değişikliğine dair Çevre ve Şehircilik Bakanlığı düzeyinde yaptığımız onay talebimiz hakkında tarafımıza gerekçeli bir karar henüz ulaşmamış olmakla beraber, Niğde Özel İdaresinin resmi web sitesinde bugün bir açıklama yayınlandığı görülmüştür.
İlgili karardan özetle ; 458 ada 2, 3, 4, 5, 6 ve 7 nolu parseldeki İmar Planı Değişikliğinin onaylanması yönündeki talebimizin uygun görülmediği, bilgisi edinilmiştir.
Tarafımıza resmi bir bildirim geldiğinde detayları kamuoyu ile paylaşılacaktır
Oblakbulut İl özel idaresinde görüşülecek diye ben yazdım burada. Başka da yazan olmadığına göre yazdıkların direk bana oluyor. Ben burada da yazdım özelden de yazdım hala böyle yazılar yazarak benim bu işten çıkar sağladığımı söylüyorsun. Sen hisse çıkarken niye yazmadın boş yere ümitlenmeyin diye üstelik de biz sonucu öğrenmemişsin sen öğrenmiştin. Neden Cuma günü yazmadın. Mevcut duruma göre sen bayram harçlığı çıkarmışsın. Daha fazla konuşma. Sen de nihayetinde KOYUNLU’lusun.
Ben bir adet hisse ne sattım ne de aldım son bir ay içinde. Ben portföyümü burada paylaşabilirim. Sen de yapar mısın?
İl özel idarede görüşülecek, oylanacak dedim ONAYLANACAK dedim mi? Hatta sen benim yazdığıma onaylanacak diyorsun diye yazdın Serkan düzeltti onaylanacak demiyor oylanacak diyor diye. Burada algı yapmaya çalışma.
Beni ortak koştuğun yönetime Genel Kurul’da yaptığım muhalefet ortada. Senin orada hiç sesin çıkmadı ama klavye başında maşallahın var. Burada mal sattırmaya çalışan sendin. 2023’e kadar beklersiniz diye dalga geçen de sendin. Bu konuyu kapatalım hissemize nasıl sahip çıkarız ona yoğunlaşalım.
ama sizler kapta sirket bir şey yayınlamadan yayınladınız şirket bu aybaşı görüşülecegini veya geçen ay görüşülecegini burda paylaştımı
Kağıt 25-26 iken eşleşmede 26 dan 31 lot alım yaptım. Hemen 2 dak sonra 25 e bastı.
Şimdi merak ediyorum amacın ne? 26 olunca satmayan 25 olunca mı satacak? Çok ilginç bir ruh hali gerçekten
Spekin elinin ayarı yok. eşleşmede 28 yaptı ama boşluk olmaması için 27 kapatması lazım
Bugün 28 açılış ile 30 kapanış iyi olur gibi sayın spek:)
Bak artık oç demiyorum sana:)
üst kademeleri göremiyorum ama muhtemelen boş. görebilen arkadaş varsa paylaşabilirse seviniriz.
Net bir habere ulaşıncaya kadar buralarda oyalanacak gibi.
haber yokmu hiç paylaşında ögrenelim yatrım tavsiyesi degildir
Hocam haber çok. Bakanlık onay verilmediği için çok üzgünmüş. Hemen olağanüstü toplanıp onay verelim demişler.
Şirkete çok fazla talip varmış. böyle bir güzide şirketi almak istiyorlarmış.
Şirket talebe yetişemiyormuş. 3 vardiya üretim varmış ama nafile. yine de yoğun talebe yetişmek mümkün değilmiş.
Kapasite artırımı gündemde imiş.
bir de şirket elde edeceği yüksek karın tamamını dağıtacakmış.
Mesela yani:)
Herkese hayırlı günler. Yeni haber gelene kadar 26-27 oynar gibi.
Ben artık yazmıyorum.Günde 5-10 bin lot işlem olan kağıtta yorum yapmamızın anlamı yok
Herkes sağlıcakla kalsın.
Oç spek burayı okuyorsa eğer çok isterse 31+69 lot satabilirim kendisine. Mesaj yazması yeterli
Mübarek gün deyip eşleşmede 22 ye satış gönderdim. dursun biraz. spekcik salyalarını akıtıp sevinsin biraz
Bugün hacimsizlik rekoru kırabiliriz. şu an hacim 1187 lot
yokmu bi habaer arkadaşlar
:rtfm: yokmuuuu
var hocam. YK başkanı borsa dışı 3 milyon lot satmış
23/8/2019 tarihinde BIRKO AS payları ile ilgili olarak 0,28TL fiyatdan 3000000(üçmilyon) TL toplam nominal
tutarlı borsa dısı hisse senedi satım islemi tarafımca gerçeklestirilmistir. Bu islemle birlikte BIRKO AS
sermayesindeki paylarım/oy haklarım 23/8/2019 tarihi itibariyle % 0,89oranına ve 1077427nominal tutara
düsmüstür.
öylesine attım vala inan serkan birşey bildigimden degil yatrım tavsiyesi degildir