100+300 =400
400*3=1200
1200-700=500
hesaplaması çok kolay
Printable View
Evet benden bu kadar
Bu gecelik vop24 standup showum burada sona eriyor
yarın cebinizdeki bozuklukları kaptırmamaya çalışın
Sağlıcakla kalın
sayın ZigZag
yazarken lafa bakmak gerek.
kırmamak etkilememeye çalışmak gerek.
fakat bilmeyen oynamasın en iyi ben bilirim den kaçınmak gerek.
siz ve üslubunuz 26.9.2017 seans biterken dikkatimi çekmişti. kazıklanmak için son fırsat diye yazmıştınız şortçulara hitaben 129.500 lerde seans biterken. ertesi gün 125.500 altını gördü.
yaklaşık 4.500 puan beklentinizin tersine 1 günde gitti. 27.09.2017 de hiç mesajınız yok şimdi baktımda.
bunu bir eleştiri olarak kabul edin lütfen. hepimiz terste kalabiliyoruz. sadece üsluba dikkat edelim yeter.
tabi her koyun kendi bacağından asılır.
Kim o +500 der gibi....
https://i.hizliresim.com/mJ7B4V.png
itiraf ediyorum o gün benim için zor geçmişti
reverse yapıp zor kurtarmıştım
Bilmeyen Oynamasın, benim değil Nuri Sevgen in lafıdır, ama o tv ye çıktığı için o bir kahraman, ne derse doğru, biz aynı lafı kullanınca tukaka
bu üslubu geliştirmek için uzun senelerimi harcadım, en azından bayat ve basmakalıp laflarla dolu değil
dolar neden hareketlendi bilen varmı arkadaşlar?
Tamam, -500 açıyor, kara CUMA olacak, endeks 100 binin altına düşecek,
Herkes rahatladı mı ?
serkan23 ü tebrik ediyorum..
yazın ortasında söylemişti orta vadeli.
sen öyle san....60.000 takipçisi olanların KALBEL VUKUSU HALA yukarı diyor...BENCE ÇOĞUNLUK LONG....
SÖZÜN ÖZÜ:ya TERS ÇANAK ya da MİNARE FORMASYONU....
Cumhurbaşkanı Erdoğan, istifası istendiği iddia edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Beştepe'de bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, günlerdir tartışmaların odağındaki isim Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Beştepe'de görüşüyor.
AYRINTILAR GELECEK
İl ve ilçe müftülerine de nikah kıyma yetkisini de içinde bulunduran tasarı Meclis İçişleri Komisyonu'nda kabul edildi
Gökçek istifa eder mi saraya çıkmış piyasaya etkisi olurmu acaba + _
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ara sıra forumda nerede olduğu sorulan hoca'nın son twitleri.
https://i.hizliresim.com/WG9M68.jpg
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ya sabah şortlar yüklü miktarda fullemiştim 129 400 den fakat cesaret edemedim akşam kapanışa yakın 129050 den yarısını verdim keşke vermeseymişim diyorum şimdi nasıl bir ruh haline sokuyorlar insanı en az 300-500 puan daha yedirirdi dolara göre sabah açılışta.
y.t.d
Yaırım Finansman ve ekürisi kimi ütmeye çalışıyor, bunu tespit edebilirsek yön belli olur.
Credit Suisse hisseler ucuz diyor UBS pahalı diyor.
BBHT ye İngiltere'den bağlanan bir uzman TRKCM ı beğeniyoruz diyor. Gerçek yabancılar da işin içinde var.
Dünya çapında hisseler riskli yatırım araçları kategorisinde, almak kolay elden çıkarmak ise konjoktör gerektiriyor.
Öte yandan %80 insanlar borsa yükselirse ilgi duyuyor, azınlık harici çok düşmüş diye hisse alan olmuyor.
Düşüncem borsadaki herif ve ekürisi öncelikle safra atıp en azından alım yapmayarak güç toplamak isteyecektir, vade sonuna doğru alıma geçer diye düşünüyorum.
Yazım stilinden kim olduğu anlaşılır herhalde.
https://resmim.net/f/FA3pPV.png
güzel özet tablosuymuş...
F-35 projesi için biriken paralarla makam aracı almışlar
Savunma Sanayi Müsteşarlığı'nın hesaplarını inceleyen Sayıştay,
kurumun mevzuata aykırı olarak lüks araç alıp,
özel kalem, daire başkanları, bakan ve müsteşar yardımcısı gibi makamlara tahsis ettiğini belirledi.
Tabii bu sözlerim hiç batmayanlara.
Dostum, son söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Ama o kadar çok soruldu ki, bu nedenle adresi vereyim dedim.
Yoksa takip edin, ne diyorsa yapın düşüncesiyle değil.
Borsada kim ne yapıyorsa, nasıl yapıyorsa yapsın, beni ilgilendirmiyor.
Twitler eski tarihli olduğundan, saati görünmüyor Dostum. 😂 Muhtemelen 19:00 dur.
sabah dolar 3605-3610 arasına dokunur bu gidişle.sonra veriye kadar 3590 lara kadar gevşer veriden sonra ne olur onu bilmiyorum işte.nasıl senaryo ama:kahkah:
y.t.d
Tek bir ar ge yatırımı olmaz mı bir insanın arkadaş. Geleceğe dair hiç bir yatırım yok. Bu nasıl devlet adamlığı? Başkasından aldığın ürünlerle goygoy yapıp duruyorsun. Nakliyesini de kendi şirketlerine yaptırıyorlar ve insanlar bu kişilere oy veriyor.. Rahmetli ecevit gördü de aselsan ı kurdu önayak oldu devamını getirmediler. Adam 1 yıllık iktidarında hep geleceğe yatırım yaptı. F 35 projesini berbat etti. Halbuki üretecek 3 ülkelerden biri olacaktık. Yazık vallahi yazık. Böyle köklü bir milletin geldiği duruma oturup ağlamamak elde değil