Tekrar TSPOR lu oldum.
Printable View
Tekrar TSPOR lu oldum.
Katar’ın 15 milyar$’dan tspor nasiplense ama ihtimal dahilinde değil sanırım
11 milyon Euro tasarruf yapmışlar hadi hayırlısı
SM-J320H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı bayramlar, eski paydaşlar... bayramınız mübarek olsun.... tspor uzun süredir takibimde değildi, nerden nereye gelmiş.. Ts den bağımsız değil tspor, ts nin marka değeri yerlerde, imaj mimaj kalmamıs, yazık ne hale düşürdüler takımı hisse yi... muharrem USTA nin kazığı tarihe kara leke olarak kazındı görülen... herşey in hayırlısı diyelim ...
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türk futbolunun "Dört büyükler"i olarak anılan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüplerinin toplam borcu 10 milyar liraya dayandı. Söz konusu kulüpler arasında en fazla borç 3,5 milyar lira ile Fenerbahçe'de. Galatasaray'ın borcu 2,8 milyar, Beşiktaş'ın borcu 2,1 milyar, Trabzonspor'un borcu ise 1,1 milyar lirayı buluyor.
https://m.sabah.com.tr/spor/futbol/2...u-daglari-asti
Güzel galibiyetdi, inş. Hissede olan renktaslara yarar bu skor, takım güzel, atmosferde iyi ts içerde kolay kaybetmez, ama #tspor bu hisse bazı maalesef ters köşe yapıyor. Yeni alım düşünen arkadaşlar biraz araştırsın hisse nin geçmişini öyle girsin.. ben alım yaparken hisse zedelerin acı tecrübelerini okuyordum ve maaleef ki onlardan biri oldum ve bende uyarma ihtiyacı duyuyorum... yükselir, yükselmez vs. Hiç-bir zaman olmadığı gibi tavsiyem olamaz, sadece skor a oyun a aldanmayın hisse nin geçmişini iyi inceleyin... hisse de olmaksızın galibiyetin keyfini sürmek de ayrı keyifli [emoji3]
Aynen, pazartesi ters yapabilir,bunun huyudur..
Takım bu sene güven veriyor, ekuban cok iyi forvet buraktan daha diri, hisse tarihi diplerde zaten, pazartesi acılış yüksek olur , sonrası kalan haftalarda maçlara bağlı. Sahsen ben filmin sonunu bekleyeceğim, şampiyon olması değil son 5-6 haftaya o potada girmesi önemli.
Unutmayın potada olursa basit kural işler, beklenti alınır gerçekler satılır. Sadece son haftalara ilk 3 te girsin yeter.
Sportif başarı sürekli olursa hem reklam hem forma hem tirubin gelirlerini hemde futbolcuların değerini arttırır sürekli olursa tabi
Tarih tekerürrürdür.
Hatalarımız olmuştur. 2.20 de satmak zorunda kaldım. Altı bir önceki dip olacaktı ve oldu. Kademeli alıma başladım.
Yeni dönemde herkese bol kazançlar dilerim.
Eskiden tspor forumu çok kalabalıktı, şimdi kimse yok, hisse tarihi dibinde, belli ki ky fena silkelendi bu hissede çok can yandı, ky ne zaman gelir hisse ,6-7 tl oldugunda, tabi sampiyonluga oynarsa.
Hamsi sezonu :)
TSPOR günlük
http://imageturko.com/?di=FDLL
Hamsi değil, sazan sezonu!! Ts nin kap bildirisine bakın derim bugün tarihli . Stat devri için hala görüşüyorlar 2 yıl oldu.. hisseye 1.59 1.80 ve 2 lerden girmiştim 3.70 3.60 3.50 lerden satmıştım, sonra tekrar 3.20 3.30la5fan yüklü girdim ne var ne yoksa, sonu hüsran hayal kırıklığı ve soğuk duş.. çok şükür az hasarlı atlattım.. Burdan ts li olup borsaya yeni girecek renktaslarim... Alım için karar sizin ama coooook dikkatli olun.. burası stat atmosferi gibi olmaz. Bu işte taraftarlik olmaz, forma al bilet al klübe destek ol, hisse alarak destek olmazsın takımdan soğursun... burası borsa....... ... .... hissede olmaksızın maçlar skorlar ayrı güzel stressiz, galibiyeti fiyatlamaz, tarihi hezimetlerde zirve yapar, hep ters köşe olursunuz #tspor bu kan emici ******** spek var... hissede olmadan daha keyifli adıma.. eski dostluklar adına güzel hayaller günler adına takibimde #tspor, ara ara bakıyorum kimse kalmamıs galiba.. son olarak dolars a dikkat edin, ne derse tersini yapın... bunu okuyan sen sevimli şey, #tspor alırsan 2 sene sonra sen de buraya birşeyler karalarsın not et bunu [emoji3]
ustat selamlar bu hisse bahar ayına 4,5 tl arasında bence girer çünki adamlar deli gibi top oynuyorlar ayrıca stat zaten ful doluyor gelirler güzelleşiyor ayrıca katarlılar da bi parmak atarsa tadından yenmez beklemeye devam.bu hafta alanya maçıda alındımı yoluna devam eder.
2016 geri geldi.
Şike zamanı tspor da full malda yakalandım 23 bin civarıydı kağıt ve 9 binleri gördük verilmeyen kupa mipa hikayesi 18 bine çıktı kol kesip kaçtım..o zamandan beri spor kağıtlarından uzak dururum ama bügün son dakikalarda yarım yük daldım..Insallah yine kol kafa kestirmez...
sevgili may dostlarını tek tu da ciktin beni cikemedin , bundada cikemicen
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gel may gel , aşağı getir kağıdı ;) , hayir haci sabırlı da değilsin biliyorum, bozdugun dolarları koy bakalim şöyle uçur burayı
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gördük mü ts’yi? Güvenmeyin şu leş takıma da kağıda da arkadaşlar.
Bunu eskiler bilir, yeniler yer.... tspor da kim ky uyaran a laf ediyorsa , laf edenlerin tersini yapın kârlı çıkın... 3 yıllık tecrübem...
Zor bir gün olacağa benzer
6 seneyi aştı tam olarak bu b..k çukurundan kurtulamadık kağıdı satıp tspor’un ligden düştüğü gün bir fakir sevindircem
Borsada yatırım yapanın hali. :) https://m.youtube.com/watch?v=koTr69kTkv8
Bu takım pişmanlık ,rezillik demek
Bu takımdan bir cacık olmaz
Bu Burak hain ciğersiz takımda ne işi var
Evet ümitli arkadaşlar, eğleniyor muyuz ts ile?
Tam kafayı kaldıracak takım izin vermiyor bu sefer
Neden işlem görmüyor