volatilite azaltmak icin piyasa yapiciligi uygulamasi mi kaldi arkadas ?
yine neyin pesindesiniz
Printable View
volatilite azaltmak icin piyasa yapiciligi uygulamasi mi kaldi arkadas ?
yine neyin pesindesiniz
avrupa ve dünya borsalarina da iyi veriyorlar ! dow %3 , dax %4 asagida !
arada bizde kaynamasak bari !
aklima cem yilmaz geldi ??!
Umarım olumlu bir havada güzel bir bilanço gelir
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/z6Zeft.jpg
https://i.hizliresim.com/G08uNd.jpg
16.39'dan 10.31'e düşüşte (yani 4 isgunu) takas nasil olmuş, maliyetler nasil şekillenmiş bir bakalim
Hocam bana yonlendirsinler kredi taleplerini. [emoji23][emoji23][emoji23] Her zaman kıyıda köşede nakit bulundururum. Karı kırışırız yarı yarıya [emoji3][emoji3]
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen kaçırdın ama senin taktik yine gerçekleşir umarım Sayin nilkiz. 1 info= 1,5 ismen.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bedellı yapanlar bır bır dokuluyor eskı gunlerdekı gıbı kkatmr ıhlgm bugunde ıttıfak rucah nyuzde 30 dustu bu sekılde gıderse bedellıden herkez kacar varmı yourmunuz
İttifak bedellisinde de katmer’de olduğu gibi A1 ve meksa yine iş başında.
Ana hissede ilk 2 satıcı, rüçhanda ilk 2 alıcı.
Güzel tezgah
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Spk denen ne yaptığı belirsiz kurumda ellerinde kahve izlesinler adamlar % 1000 kazanç elde etsinler bunlara 6 ay işlem yasağı verir olur biter ne olacak , bu spk üyeleri midir nedir bence bunların da borsada ki birçok manipülatif işlemden çıkarları vardır , kimse aksini söylemesin bana ,
Hisse %10 düşerken rüçhan %30-40 düşüyor
Böylece topladığı rüçhanları 2 gün sonraya hisseye dönüştürüp satıyorlar.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yalnız bizim tahtada bunu yapamaz bu ikili.
Neden derseniz
1) rüçhanda da brüt takas olacak ana hisse zaten brütte
2) sığ bir kağıt olduğumuz İçin attıkları taş daldaki kuşa değmez bence.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bugün başka bı hisse sattım, o parayla Info almak istiyorum bakiye yetersiz diyor. Halbuki fazlasıyla yeterli.
Brüt takasla ilgisi olabilir mi acaba
AL SAT TUT YTD
brüt takasta olduğu için satışın takası gerçekleşene kadar info alımı yapamazsınız. eğer bugün sattıysanız takas 2 kasımda gerçekleşecek
Başka hisse satıp anında info alabildim ben birkaç gündür galiba o aracı kuruma göre değişiyor. Bugün osmen tavan olmuş bu arada. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın ortaklarım, nasıl durumlar [emoji3526]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilanço geldi 😂😂😂🧿🧿🧿
Şubeleşmeden dolayı genel giderler fazla artmış onun dışında çok güzel 👏👏👏👏
30.7 milyon kar cok iyi
Hayırlı olsun tüm ortaklara 😊
Hayırlı uğurlu olsun
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15-20 arası yani 17.5 bekliyordum yanıltmadı şükür 17.7 gelmiş hayırlı olsun herkese. Uzun bir düşüş serisinin ardından bugün güzel bir kapanış yaptık. Mutlu ve umutluyuz. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
INFO Solo 2020/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 30771472 Yıllık Değ%:939
2020/12 aylikta 45-50 milyon kar rakamina dogru yürüyoruz
eşleşmelerde dıger ıyı gelenler artı 2 cıvarı malum zaten onceden fıyatlıyorlar yanı kar ıyı dıye bı kagıda geldıgı gun atlamak dogru deıl borsa gelecegı satın alır dıye guzel bır laf var
Tahtacı geçti artık o saçma sapan fiyatlandırmalar bu saatten sonra mal kaptırırsın sadece ama bu bilançoya satan salak varsa ama onlarında malını al sen yine
karı ıyı gelen vesbe eksı 7 yaptı bu borsa ınanılmaz bır yer
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3652c7be3d.jpg
Sevgili ortaklar, OSMEN müdürleri satış için sıraya girmişler ne dersiniz ? Benim elimde de OSMEN olsa bu fiyatlardan ben de satardım doğrusu. Yaklaşık 1,5 m lot
iyi akşamlar.Belki merak edenler vardır diye yazmak istiyorum.
Komisyon iadeleri düşmeden önce;
3. çeyrek Bist ortalama komisyon oranı 0.000132 (2. çeyrek 0.00015)
3. çeyrek Viop ortalama komisyon oranı 0.00012 (2. çeyrek 0.000105)
Kaldıraçlı işlemlerden komisyon ile beraber 6 milyona yakın gelir var.Müşterilere kullandırılan kredilerden gelirde çok iyi artmış.
Şirketin hızlı büyümesi ile normal olarak genel yönetim giderleri de artmış.Kendi görüşüm bilançoyu beğendim.Bedelli tamamlandıktan sonra şirket güncel hacim oranları ,faizlerin artması (kredili işlem geliri için)ve dolar kurunun yükselmesi ile( Kas işlem geliri açısından) 4. çeyrekte daha iyi kar ediceğini düşünüyorum.
Ortalama oranları kendim hesapladım.hata yapmış olabilirim.YTD.
burası osmen değil ama
Burasının OSMEN olmadığının ben de farkındayım. Hani OSMEN de karşılaştırma açısından aynı sektörde olduğundan diğer firmaları da takip etmek gerektiğini düşünüyorum. Onlar da ne yapıyor, yöneticileri alıyor mu satıyor mu? He ne dersin kardeşim?
iyi aksamlar.Osmen ortaklari paylarini MKK'ya kaydettirmisler simdilik, satacaklari anlamina gelmiyor ama belki de satabikirler.Açikçasi bunu bilebilmek için onlar olmamiz lazim :) .
Buna benzer ortak satişlari bedelsiz sonrasi 3.5 seviyelerinden info'da da olmustu ama 7 civarindan sonra başka şirket içi alimlar oldu.Ayni zamanda hatirladigim İsmen'de 6 civarlarindan yuklu satis yapmisti İş bankasi.Kisaca biri satiyorsa biri de aliyor.Araci kurum sirketlerinde kar tahminini çok rahat yapabiliyoruz hacimler üzerinden.
Kendi görüşüm araci kurumlari etkiliyecek en buyuk tehlike yuzde 20 uzerinde çikan mevduat faizi olur.
o sıralar akıl sır erdirememiştim iş bankasının satışarına ama biraz bakınca zaten alanın iş bankasının fonları ve emeklilik fonları olduğu belli oldu. Bunlara fazla takılmamak gerek dediğiniz gibi