Hadi metro op acikcilari
Printable View
Hadi metro op acikcilari
Son yarım saatte Global çıktı piyasayı süpürdü. Kağıdı 68 ve 69 dan 4 milyon lot alarak düşmesini engelledi. 69 a da 3.5 milyon lot koyup akşam satan tüm günlükçülerin kağıdını aldı. Bu film burda bitmez dedi sanki.
Yatırım tavsiyesi değildir.
1,70 kapattı allah bereket versin...
Günlük pastayı merak edenler. Bugün iyi kapandı bence.
http://fs1.directupload.net/images/180323/lw7og6m3.jpg
Çok güzel kapattı. Ötekilerden de ayrıştı. Iyi bir hafta sonu geçirin dedi akılda soru işareti bırakmadı.
Alımların yüzde 78 ilk 3 kurumda toplandı... küçük yatirimci bugün biraz vermiş
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 nin üzerine atıp 4 gün kalırsa neler olur tahmin edemem..
diğer türlü zaten yemişim açığını maliyet derin en derinde:)
Hürriyeti alanların arkasında yabancıların da olduğu söyleniyor... hürriyeti alanlar dağıtım şirketi ile birlikte aldı yani türkiyenin bir numaralı dağıtım şirketi ile ... hürriyeti sadece tek bina olarak düşünmeyin 6 bölgede tesisleri var... marka degeri var şimdi önemli olan gazetenin üzerinden baskıların kalkmasi gerçek değerini bulması ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazmadan bakiyorum sadece sizi izliyorum gun icinde hisseye girip cikiyorum. Kapanisi bencede cok guzel yapti. iyi haftalar...
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aydın Doğan hep Aydın Doğan olarak kalacak ama Hürriyet başkalarının olacak..
Çağrı fiyatına dair bir kokumu aldılar ne yükseltse elinde patlar düşürse malı kaptırır. Dar bir aralığa sıkıştırdılar.
2006 da 5 tl yi nerdeyse görmüş hisse için bakalım çağrı fiyatı ne olacak.
ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar merhaba,
Aramızda çağrı fiyatı hakkında net bilgisi olan var mıdır?
Google vasıtasıyla biraz inceledim ancak net bir sonuca ulaşamadım.
Bilgisi olan paylaşabilir mi
Teşekkürler şimdiden.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2006 daki fiyati 5 tlye yakin olan hurriyet ve 2006 dolar 1.3 tlyken 2018 dolar 4 tl oldu. 15 tlye tekabul ediyor suanda hisse uzerinde baskı ve cezalar kalkıyor bence sabreden kazanir bu hissede.boru dill turkiyenin dsgitimiyla tesisleriyle medya virtiyozu olan hurriyet degerini bulacaktir. Ekrani kapayip ise guce bakmak eniyisi bu hisse burlarda kalmaz diye dusunuyorum saygilar ... yztirim tavsiyesi olamaz..
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Slm, gen kurul 29.03 te saat 11. 00 de imiş. Bakalım ne haber gelecek
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HERKES BEKLEMEDE
MEDYADAKİ bu el değiştirmeyle birlikte başta Hürriyet ve CNN Türk olmak üzere söz konusu mecralardaki isimler ne yapacak? Özellikle Doğan Grubu ile ismi bütünleşenlere ne olacak? Gördüğüm kadarıyla henüz gruba büyük bir belirsizlik hâkim. Kimse ne olacağını, yeni yönetimin ne yönde karar vereceğini bilmiyor ve bekliyor.
GÖRÜŞMELERDE KİMLER VARDI?
DOĞAN Grubu’nun Demirören Grubu’na satışı için yapılan görüşmeler yaklaşık 3 hafta önce başlamış ve 15-20 gün boyunca devam etmiş. Esas olarak Aydın Doğan ve Yıldırım Demirören bir araya gelmişler.
Kaparo alındığı son görüşmede ise Meltem Demirören Oktay, oğlu Sinan Oktay ve Yıldırım Demirören’in kızı Yelda Demirören de varmış. Erdoğan Bey bir süredir biraz rahatsızdı, önümüzdeki pazartesiden itibaren o da işin başına dönmüş olacak.
CUMHURBAŞKANI BU SATIŞIN İÇİNDE Mİ?
BU satışın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isteğiyle olduğu, hatta Aydın Doğan ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir süre önce Beştepe’de yaptıkları baş başa görüşmede konunun gündeme geldiği konuşuluyor.
Bu iddiayı Aydın Doğan’a sordum. Kesin bir dille yalanladı. “Hayır, Cumhurbaşkanı böyle bir konuyu açmadı, hiçbir şekilde böyle bir şey konuşulmadı” dedi.
FİNANSMAN KATAR’DAN MI?
BU satışla ilgili en çok konuşulan meselelerden biri de bu paranın Demirören Ailesi’ne ait olup olmadığı tartışması. Açık konuşalım: İş âleminin neredeyse tamamı Doğan Medya Grubu’nu, Demirören Grubu’nun aldığına inanmıyor. Birçoğu bu paranın Katarlılara ait olduğunu ve Demirörenler’in yediemin olarak orada durduğunu düşünüyor. Yani Doğan Grubu’nu Katarlılar satın aldı ama çeşitli sebeplerden ötürü Demirören Grubu sahip gibi görünecek.
Buradan da ima edilen, Doğan Grubu’nu hükümetin Katar sermayesi vasıtasıyla satın aldığı iddiası. Şüphesiz Demirören Ailesi bu iddiayı reddediyor. Aydın Doğan da görüşmeler sırasında hiçbir şekilde herhangi bir Katarlı görmediğini, sadece Demirörenler’le muhatap olduğunu bana ifade etti.
4 seneden fazla birlikte çalıştığım bu gruba tavsiyem, bu iddiaları önlemek için Doğan Grubu’nu aldıkları paranın detaylı bir dökümünü ve alınan kredileri vs. açıklamalarıdır. Eğer bu tatmin edici şekilde yapılmazsa toplumda “Hürriyet’in sahibi artık Demirören Ailesi” algısı oturmaz...
Nagehan alçı Habertürk
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim gibi herkesin şaşırdığı, Hürriyet gazetesin satılması.... Türkiye Cumhuriyeti değince aklına gelenleri sayı deseniz hürriyet markası vardı. Cumhuriyetle bütünleşmişti.
http://m.borsagundem.com/amp/haber/t...mpression=true
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonuçta biri anıracak
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=fener1907;1916820]Sonuçta biri anıracak
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/bakkala gidip ciklet almıyorsunki 10 kuruşum eksik by adamlar bu işi aylarca konuşmu bilançolar temizlenmiş el sıkışıldıgı gün kapora alınmış .aydın dogan parayı görmeden pazarlık yapmıyacak ve birde açılama yapacak sattım diye birileri birilerini kıskanıyor bence demirorenler bence çok iskontolu alıyor hürriyeti kıskanıyorlar gibi
Okadar mal alan var silkelemek içi haber lazım . Bakalım ne olacak yatırım tavsiyesi değildir
Boş muhabbet bunlar, 850milyon $ para değil, kağıdı 10 götürürler al sana para
Adam belki doğru söylüyor lafı lafa KATAR,katar ama yinede satar...
Kim ne derse desin hikayesi olmayan kağıt değil artık kaça gider nasıl gider bilmiyorum ama gider messele biz nasibimizi alıcaz mı yoksa kaptiricazmi bizi trenden atacaklarmi yoksa biz durağı kaçırmadan inicezmi yasadiklarimizdan ders alıcaz mı yoksa salakliga devammı edicez.
Arkadaşlar bence alanda verende hesabını yapmıştır.olsa olsa demirören burada aracı bence arap sermayesinin bu sektöre girmesi için bir kılıf
SM-J710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sadece 69-70-71 kademelerinden 50 milyon lot alım yapılmış:halay:
https://www.gercekgundem.com/medya/6...-bir-talip-var
'Doğan Medya Grubu'na yeni bir talip var'
VERİLEN FİYATIN ÇOK ÜSTÜNDE VERECEK BİR GRUP VARâ€
Fakat bir sürpriz çıkabilir. Şu anda söyleyemeyeceğim ama bir grup var. Verilen bu fiyatın çok üstünde talip olmak üzere. 1-2 gün içinde teklifi sunabilir. Yani bu satışın çok düşük olduğunu Doğan Medya Grubu’nun bu fiyata satılmaması gerektiğini ve bu şekilde satılmaması gerektiğini söyleyip biz şu kadar veriyoruz diye. Ki 1,3 ila 1,5 Milyar Dolar arası para koyacaklar diye bir bilgi geldi. Tam teyit edemediğim için söyleyemeyeceğim. Bu hafta sonu veya gelecek hafta başının sürprizi böyle bir şey olabilir. Aldığım bilgi bu. Bu kadarını söyleyebiliyorum. Teyit etmem şu an zor. Gün içinde belki bilginin doğruluğunu, yanlışlığını öğrenme şansım olur.
ytd
demiroren bjk kulüp başkanı iken hissede yaptıklarını incelediğimde bu hissede yapabileceklerini tahmin bile edemiyorum hisseyi 1liradan 13 lere tavan tavan götürdüğü günler inşallah buradada yaşamak nasıl olur
Doğan medyayı neredeyse bedava denilecek fiyata alacak Demirören ler, atılmış ın biride çıkmış kredi bulamaz diyor, o paraya almak için 100 tane yabancı para babası sıraya girer, yeterki satmaya karar versin, çok daha fazlasinida vermeye hazırladır. Mesele şu ki hükümetle anlaşmalı bir satış olacak bu, al gülüm ver gülüm, medyadan çekiliyorum istediğiniz adama uygun fiyata veriyorum sizde benimle uğraşmayın artık demektir bu. Yoksa holding i satmadı 3 gündür tavan, artık ellemeyecekler doğan I, beyaz bayrağı çekti anlayacağınız.
Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açkılamaya göre görüşmeleri devam eden satışta borçlar düşüldükten sonra Doğan Medya'nın 890 milyon dolarla Demirören grubuna satışının finansmanında Ziraat Bankası’nın da olacağı ileri sürüldü.
Toplam 1.1 milyar dolarlık finansman için kurulan bankalar arası konsorsiyumda devlete ait Ziraat Bankası’nın da bulunduğu öne sürülürken Cumhuriyet’e konuşan bankanın üst düzey bir yetkisi iddiayı yalanlamadı ve satış görüşmeleri tamamlanmadan açıklama yapamayacaklarını dile getirdi.*
Çalık Grubu’na ait Sabah ve Atv’nin satın alınması için oluşturulan 630 milyon dolarlık havuzun, 200 milyon dolarlık kısmının da Ziraat Bankası’ndan karşılandığı ortaya çıkmıştı.
Sabah Grubu’nu TMSF’den 1.1 milyar dolara satın alan Çalık Grubu da Halk Bankası ve Vakıfbank’tan 375’er milyon dolar olmak üzere toplam 750 milyon dolar kredi kullanmıştı. Aynı dönemde, Halk Bankası Genel Müdürü olarak Hüseyin Aydın kredinin altına imza atmıştı. Hüseyin Aydın, şu an Ziraat Bankası’nın genel müdürü olarak görev yapıyor.
Ortalama 1,70 * 50 mio = 85 mio para yapar
Bu maliyetle bu kadar hisse alanın hedefi ne olabilir
3-4-5-6-7 en yakın ihtimal bile 3 ü gösteriyor.
Ancak,
Asıl kafa karıştırıcı soruya kimse cevap veremiyor.
Çağrı fiyatı ne olacak, nasıl hesaplanacak
80 krş diyen var 5 diyen var bu soruya mantıklı bir cevap gelse her şey netleşir önümüzü görmek adına
Sonuç olarak gazete borsadan çıkacak bunu bilenler neden 50 mio lot alsın 1.70 maliyetle ve demirören grubuna kaç tl den iade edecek.
Ucuza gitti deniyor acaba aradaki farkı bu yolla mı telafi edecekler.
Bu sorulara cevap verebilecek var mı aramızda.
Ytd.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ortaklıktan çıkarma hakkının kullanılmasında ve şirketin* borsa kotundan çıkmasında; kararın kamuya açıklandığı tarihten önceki; 30 gün, 180 gün, bir yıl içinde borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatlarının ortalaması, hazırlatılacak değerleme raporu ve kararın kamuya açıklandığı tarihten önceki son bir yıl içinde varsa pay bedelinin tespitine yönelik yapılan işlemlere esas pay değeri karşılaştırılarak en yüksek bedel pay alım teklifi* fiyatı ya da ortaklıktan çıkarma hakkı bedeli olarak belirlenecek.
Borsa kotundan cikacagini kim soyledi .kipa ciktimi hayir burada onemli olan bundan sonrasi sirket kar edecek mi edecek uzerinden baskilar kalkacak ilk hedef canak hedefi 2.3 kulpuyla beraber 2.5 diye yorumluyorlar.2006 yilinda 4.71 gormus bu hedefi tekrar gorecektir diye dusunmekteyim.nasil ki kozaa grubunda baski bitti hisseler 4 e katladi.besiktasdada aynisi oldu demiroren grubu aldi tavan tavan gitti.tek sorunumuz zaman bu onbes gun veya bir aya hersey belli olur.ytd kendi dusuncemdir.
borsa kotasından çıkacagını zannetmiyorum ayrıca çagrıya büyük yatırımcının katılacagınıda hüriyeti bırakmazlar kısa vadeli karlarla uzun vadeli karı kaybetmek istemezler bunun saglaması takasda bulunan TEB hisselerine bakarak çagrı fiyatı üzerinde takip olabilir çünkü ailenin hisseleri olması yüksek birde arkadaşlar hüriyet olmasa dogan yayın olmazdı kimse bu paraları bu vermezdi defterdegeri var piyasa ederi var bekleyip görecegiz son olarak kısa vadeli karlar düşük olabilir yanlız uzun vadede çok ciddi karlar yapma otansiyeli yüksek