https://s19.directupload.net/images/200311/dsxs88uu.jpg
Printable View
hacimsiz bir şekilde düşmeye devam. bu virüs sanırım elektrik dağıtım hatlarınıda yok edecek heralde. o yüzden böyle satıyorlar bunu. bu şirketin döviz açık pozisyonu yok. müşteri sıkıntısı yok. tedarikçi sıkıntısı yok. temettü verimliliği iyi. düşen faizlerden ciddi oranda faydalanacak. ama bakıyorsun adam basabildiği kadar basıyor aşağı. bizim bilmediğimiz birşey var heralde. kriz ortamlarında bu saydıklarım hissenin defansif yönlü olması için geçerli sebepler ama malum sabancıların kağıdı olduğu için zaten güven problemi oradan kaynaklanıyor heralde. ytd.
6.8 lerden tekrar girdim. Endeksin durumuna göre 6.5 civarında destek görüyorum. Aşağıya inerse zaten tüm senetler çöp olur. Uzun zaman beli doğrulmaz
Bugün genel kurul vardı. toplanabildimi acaba. bilen varmıdır.
Bunun derdi ne acaba? haftaya harika bir temettü dahi verecekken böyle birgünde neden baskılıyorlar hisseyi??
İnvesting forumu iyice adileşti, adı herifler.. her türlü küfür serbest, hem ne küfür.... ama " Enerjisa'nın tavandan vazgeçtik hiç % 9 pirimli kapanış yaptığını gören var mı " diye yazmak yasak.. orada yazmamı engelliyorlar. Bu kaçıncı. İnvesting forumunu yönetenler parayla satın alınmış sanki.. Özgürlük burada ...
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://s19.directupload.net/images/200326/c9c8neln.jpg
aylık takas.
haftalık takas koymadım,
kapalı bakiyeden virman yapılmış kafanız karışır.
Çok sağolasın sayın cefaks . Hakkını helal et SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnvesting forumu iyice adileşti, adı herifler..orada her türlü küfür serbest, hem ne küfür.... ama " Enerjisa'nın tavandan vazgeçtik hiç % 9 pirimli kapanış yaptığını gören var mı " diye yazmak yasak.. yazmamı engelliyorlar. Bu kaçıncı. Ayrıca hisse pazarlayanlar, reklamcılar..ne ararsan. İnvesting forumunu yönetenler parayla satın alınmış sanki..
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NİYE düşüyor bu sevdiğimin hissesi.
Temettü verecek ya onu kutluyor,
Söylemesi ayıp evladiyelik biraz aldım ,günlükçü sandı beni galiba dökmeye çalışıyor.
1 kişinin alacağını dökme değil bu, başka bişey olmasın dertleri. aslında cok ta güzel temettü verecek ama alım için pazartesiyi beklicem ben
dayanamadım 1000 lot aldım hadi bakalım
Düzenli temettü veren ancak şu virüs ten etkilenmeyecek senet ararken ,prim yapmamış bunu gördüm daldım bende.Gıdalar ,bilişim ilaç vs.hepsi uçtu ,oysaki herkes evinde ve elektrik sarfiyatları artacak kimse bunu dikkate almadı .
Elektrik fiyatlari bu sene artmayacak diye biliyorum ve evde kullanilim artsa dahi sanayi de azalacagindan dolayi nötr. Daha geçen ay bu hisseyi 8,60 lardan alip satiyorduk gelinen nokta hayret verici , endeksten negatif ayrişti parasutsuz iniyor bilmedigimiz birseyi fiyatliyor olmali, pazartesi yada en gec sali cikisa baslamali artik , cok ucuzladi ayrica şarj istasyonlari beklentisi olan nadir hisselerden
Bilinmeyen birşey yok sadece diğer hisseler kadar düşmediği için saldılar,ancak bu salınacak hisse değil bence.
Dediğiniz gibi daha sırada elektrikli oto muhabbeti var.Petrol istasyonu kuramadık ama şarj istasyonu ortağı olacağız nihayet,Gelsin temettüler.
İyidir enerjisa iyidir. 2 yıl sonra vay bee dersiniz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Selamlar arkadaşlar.
Enerjisa için temettü detayları:
http://www.borsanalist.com/enerjisa-...hi-ve-miktari/
Herkese sağlıklı günler ve bol kazançlar.
01.04.2020 temettü tarihi gözüküyor, ne dersiniz haftaya çarşamba temettü günü Tavhl hibi tavanla kapatır mı??? 😂
Temmettü ayagına guzel mal veriyorlar, yoksa bu piyasada kime böyle mal satabilirler..