Allah korumuş beni.. geçen gün maliyetimden satıp çıkmıştım. Şimdi geçirmişlerdi 10k zararı.. kalanlara Allah kolaylık versin. [emoji849]
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Allah korumuş beni.. geçen gün maliyetimden satıp çıkmıştım. Şimdi geçirmişlerdi 10k zararı.. kalanlara Allah kolaylık versin. [emoji849]
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumu cenaze evine cevirmeye cabalayanlar arttikca malum safak yakindir.
1.50 ile aranızdayım
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede hikaye bitmez, ben 2006 dan beri bu hisseyi alıp satarım ve hiç zarar etmediğim gibi %75 den az kar da etmedim. Genelde hareketlerini bedelliden sonra yapar. Bedelliye katılıp maliyet düşüren ve peşindeki hareketi yakalayan karı cebine koyar. Diğer zamanlarda alçak uçuşu sever...
1.75 ile operasyon bitti, şimdi gelene geçene dağıtıyorlar. Kim bilir kaç sene daha süründürürler. Bunlar asla doymaz. Geçmiş olsun.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yıllardır borsada farklı farklı sektörlerdeki kağıtları aldım sattım, aynı şekilde bu sitede takipçi oldum, yazdım.
Her forumda samimi bilgi paylaşan, samimi fikriyle düşüş yada yükseliş öngörüsünde bulunanları gördüm
Bi de yatırımcıyı alım yada satım yönünde manipüle etmeye çalışan çok kişi de gördüm
Bu tipler rumuz arkasına sığınarak, kimliğinin bilinmemesinden de istifade ederek çok sayıda küçük yatırımcıyı mağdur ettiler
Çok gördüm
Şimdi bu hisse yakın zamanda 1 liradan gelmiş 1,75 den dönmüş
Düşerse şaşırırmıyım?
Hayır
Ama 2 yol önce de 2,5 ları görmüş
Yıllardır bu fiyatlarda
Bu gün için karsan bu fiyatları haketmiyor
3 ay içinde çok önemli bir ihalede önemli bir şansa sahip
Bu ihtimal bile kağıdı yukarı çekmeye yeter
Ama sürünüyor
Son kertede bu kağıt düşecek 2 yıla kadar kendine gelemez demek doğru bir yaklaşım değil
Zararına satmaya karşıyım, maliyet düşürmek için acele etmeye de karşıyım. Maliyet düşürmek için makası büyük tutmak avantajlı. 10-15 kademeye maliyet düşürmek ateşi söndürmez bana kalırsa.
Balon olduğu için 1 liradan 1.75 bir anda geldi. Fıss diye sönüyor, endeksten çok daha sert düşüyor. Asansör gibi inip çıkarken fırsatı değerlendirmeli. Ama yatırımcısına yıllardır kan kusturuyor o ayrı.
İran yanıt verdi.. balistik füzeleri yolladı Amerikan üssüne ..
Çok vahim...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...713cedc164.jpg
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
#KARSN hissesi piyasanın hep ilgisini çekmeye başarmış bir hisse. #Karsan temel analizinde düzelen hangi kalemler var. Videoda anlattım.
https://www.youtube.com/watch?v=7717tRMQzIQ
.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3f9f2e9836.jpg
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emeğinize yazık, bu kadar kafa patlatıp saatlerinizi ziyan ediyorsunuz, değmez abi, bu kağıt için değmez. Yıllardır yatırımcıya yaşattığı sadece hüsran. Zaten bedelliler den millete nefes aldırmıyor, tahta sahibi yiyici. Endeks 120.000 olmuş, kağıt geri geliyor, Bist 130- 150k olsa ne yazar. Sonuç Hep cebe hep cebe.
Çok hırçın, beklentisiz ama her cins malın bir alıcısı vardır, yeter ki fiyatı münasip olsun.
Biraz uğraşalım bakalım ıslah edebilecek miyiz.
Esen kalın
İhale ňe Zaman
Kimseler yok.herkes darbe yemiş galiba Karsan dan ..kalkamiyorlar
1.64. Hedefe ulaşmak....
hisse 20 sene önce 3.40 görmüş...şu anda 1.6 yuh
Bu istatistiki bilgi çok enteresan, yani 2000 yılında mı görmüş zirvesini.
Son 10 yılını çok kişi biliyordurda.
Demek ki hep sürünmüş bu şirket.
Borsa bu ülkede bazı firmalar için kolay finansman yeri olmuş.
Kime hizmet içinse adamlar borsa verilerinide kapattı.
Nihayet. Biri. Geldi..
.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...45da2c73d6.jpg
İhale ne zaman....
İhale teklifi son haliyle bu ay içinde veriliyor ama ne zaman sonuçlanır orası ups e bağlı abd de bir forum sitesi var ordan takip eden arkadaşlar var rakip firmaların hisselerini alanlar falan :)) onlar daha iyi bilir bilgiye çok yakınlar bulabilirseniz güzel olur [emoji16]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.64 sakin bir seyir
.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2e405d8be0.jpg
Credit suiss alımları, olması gayet güzel...
Bu usps olayı 3 yıl oldu herhalde, sürekli ertelene ertelene milleti bıktırdı, yerli oto işinde yatırımcılara son dakika golü atan patron Burda da numara çevirmez umarım. Hyundai hafif ticari araç işi bir ara çok gündemdeydi, fakat şimdi 7 yıllık ve toplam 200 bin araçlık h350 den ne olup bittiği belirsiz. J10 un fikri mülkiyet haklarını Çin'e satacaklardı 3-4 yıl önce vb...
Hikaye çok ve tozlu raflarda bekliyor, zamanı gelince iner oradan. Bunun Kırpart Otomotiv'deki payı yaklaşık 200 milyon TL ye satıldığı halde, o yıl bile zarar açıkladı bu hisse...
1.60 alışta ..ohaaaaaa
1.65 satışta
Polonya İhalesini Karsan kazandı
Toplu taşıma sistemleriyle şehirlere modern çözümler sunan Karsan, Polonya’nın Plock Belediyesi için açılan otobüs ihalesini kazandı.
Ayrica 3 yildir bekledigimiz #Karsan #USPS Abd Posta Dagitim Araclari ihalesinin Mart ayinda sonuclanmasi bekleniyor. 180.000 arac 6.3 Milyar Dolarlik ihale son 4 sirket. Ihaleyi 3 firmaya yayma ihtimalleri de bulunuyor. #Karsan dan da fiyat teklifi aldilar yani artik son asama.Ayrica 3 yildir bekledigimiz #Karsan #USPS Abd Posta Dagitim Araclari ihalesinin Mart ayinda sonuclanmasi bekleniyor. 180.000 arac 6.3 Milyar Dolarlik ihale son 4 sirket. Ihaleyi 3 firmaya yayma ihtimalleri de bulunuyor. #Karsan dan da fiyat teklifi aldilar yani artik son asama.
Trump ve derin ABD, kendi şirketlerini desteklemek yerine, yabancı şirketlere mi verir ihaleyi ? Karsan ihtimali sıfır benceSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen sefer ki dirence takıldı. Adam olmaz bu. Geçmiş olsun.
Yatırım tavsiyesi değildit
Yabancı net 12 milyon TL alış yapmış bir ayda wooww
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mart ayı bilgisi net mi paydaşım.. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.