Cmbtn beklerse sevinirim acele etmesin halk arz dan beri 7 yıldır bekliyor şu cmbtn u bekleyi versin
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Cmbtn beklerse sevinirim acele etmesin halk arz dan beri 7 yıldır bekliyor şu cmbtn u bekleyi versin
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende anlamadım.
Arsa satışı var 43 milyon
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/654223 DOSYALAR: MADDI DURAN VARLIK SATIMI 2018-01-17 DIL SECIMI DIL SECIMI TURKCE INGILIZCE YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? EVET (YES) YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO) KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI 25.12.2017 YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? HAYIR (NO) BILDIRIM ICERIGI SATISA KONU MADDI DURAN VARLIGIN NITELIGI ARSA SATISA KONU MADDI DURAN VARLIGIN MEVKII, YUZOLCUMU KONYA ILI 43072 ADA 4 PARSELDE BULUNAN 42.557,89 METREKARE SATISA ILISKIN YONETIM KURULU KARAR TARIHI 2017-12-25 SATISA ILISKIN YONETIM KURULU KARARINDA BAGIMSIZ UYELERIN COGUNLUGUNUN ONAYI VAR MI? EVET TOPLAM SATIS BEDELI 43.855.000 TL+ KDV ISLEM BEDELININ ORTAKLIGIN YONETIM KURULU KARAR TARIHINDEN ONCEKI ALTI AYLIK GUNLUK DUZELTILMIS AGIRLIKLI ORTALAMA FIYATLARIN ARITMETIK ORTALAMASI BAZ ALINARAK HESAPLANACAK SIRKET DEGERINE OLAN ORANI (%) - SATIS BEDELININ ORTAKLIK ODENMIS SERMAYESINE ORANI (%) 0,73 SATIS BEDELININ ORTAKLIGIN KAMUYA ACIKLANAN SON MALI TABLOSUNDAKI AKTIF TOPLAMINA ORANI (%) 0,026 SATIS BEDELININ ORTAKLIGIN KAMUYA ACIKLANAN SON FINANSAL TABLOSUNDAKI MADDI DURAN VARLIKLARIN NET DEGERINE ORANI (%) 0,11 SATILAN DURAN VARLIGIN ORTAKLIGIN KAMUYA ACIKLANAN SON FINANSAL TABLOSUNDAKI KAYITLI DEGERININ AKTIF TOPLAMINA ORANI (%) 0,024 ISLEM BEDELININ ORTAKLIGIN KAMUYA ACIKLANAN SON YILLIK FINANSAL TABLOLARA GORE OLUSAN HASILAT TUTARINA ORANI (%) 0,053 SATIS KOSULLARI PESIN (CASH) ISLEMIN TAMAMLANDIGI/TAMAMLANACAGI TARIH - SATIS AMACI VE ORTAKLIGIN FAALIYETLERINE ETKISI FINANSAL DURUM ELDE EDILEN MADDI DURAN VARLIK SATIS KARININ/ZARARININ TUTARI YAKLASIK 4 MN TL VARSA SATIS KARININ NE SEKILDE DEGERLENDIRILECEGI - VARSA SATIS KARININ NE SEKILDE DEGERLENDIRILECEGINE ILISKIN YONETIM KURULU KARAR TARIHI - KARSI TARAF ADESE A.S. KARSI TARAF SPK DUZENLEMELERINE GORE ILISKILI TARAF MIDIR? EVET (YES) KARSI TARAF ILE OLAN ILISKININ NITELIGI TICARI ONEMLI NITELIKLTEKI ISLEM KAPSAMINDA KULLANDIRILACAK AYRILMA HAKKI FIYATI - MADDI DURAN VARLIGIN DEGERININ BELIRLENME YONTEMI YENI IHALEDEN ALINDIGINDAN DEGERLEME RAPORU DUZENLENDI MI? DUZENLENMEDI (NOT PREPARED) DEGERLEME RAPORU DUZENLENMEDIYSE NEDENI YENI IHALEDEN ALINDIGINDAN DEGERLEME RAPORU DUZENLENDIYSE TARIH VE NUMARASI - DEGERLEME RAPORUNU HAZIRLAYAN DEGERLEME KURULUSUNUN UNVANI - DEGERLEME RAPORU SONUCU BULUNAN TUTAR - ISLEM DEGERLEME RAPORUNDAKI SONUCLARA UYGUN GERCEKLESTIRILMEMISSE/GERCEKLESTIRILMEYECEKSE GEREKCESI - ACIKLAMALAR ACIKLAMA ITTIFAK HOLDING A.S.``NIN%99,97 ORANINDA BAGLI ORTAKLIGI OLAN SEHAINSAAT MUH.MAD.TUR.SAN VE TIC. A.S. YONETIMI TARAFINDANKONYA ILI43072 ADA 4 PARSELDE BULUNAN42.557,89 M² BUYUKLUGUNDEKI IMARLI ARSANIN, DEVAM EDEN MEVCUTPROJELERIMIZ, FINANSAL DURUM VE KREDI IMKANLARI SEBEBIYLE, ILK IHALE BEDELI ILEOLUSAN FINANSMAN GIDERLERI VE DIGER YASAL ISLEM BEDELLERI DIKKATE ALINARAK43.855.000,00 TL + KDV BEDELLE ADESE A.S.``YE SATILMASINA KARAR VERILMISTIR.
fınansman cıtı nın mallarını satıyor 300 bın adet cıvarı kaldı elınde
yaz 1 kademeye alsınlar sende kurtul bızde senden kurtulalım
Belki bir gün gelecek. Bişy bildiğimden değil.ytd.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sedece yazmak için yazdım.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Büyümedi güzel bir şirket. Ana şuanki yüksek flnans borç yatırımcıyı hisseye girişte blraz temkinli tutuyor.
(Yük blraz ağır( 400 milyon kısa dönem 230 milyon uzun dönem olmak üzere toplam 630 milyon flnans borç..280 ticari borç.. 120 milyon vergi borc)
Şirketln inşaat işlerinden naklt akışı sağlayabilir ama kısa dönemli finans borçları çevirmeye yetecek gibi değil,
Bu nedenle bu flnasal borçlara dayalı yüksek bir bedelli veya tahsisli sermaye artışı olma olasılığı her zaman var.
Böyle bir sermaye artışlıda faliyetlerine etkin sürdürmede ve flnans borç maliyetlerini düşürülmesi için iyi olur, şirketi çok rahatlatır ve de artan hisse oranıyla tahtada da derinlik ve hacim oluşur..
Gecmişte hiç bedelli vermemiş
tabii bu vermeyecek anlamına gelmez
peki olurda bedelli açıklarsa sizce kaç acıklar
veya bedelli yerıne iştiraklerınden birini satarmı
ben bedelliyi severim icbct de 1 kuruş kenarda para yok iken
bedelliye katılmıştım
http://666kb.com/i/dq7qpnqrxhaa1dex8.jpg
Birde bu konuda uzman dahi PROFÖSÖR olan cemal biraderıme sorayım bakalım o ne diyecek
icbct de okumuş çocuklar arasında bedelli vermeden gitmez diyen tek kişiydi
Züğürt borsacıdan prof olurmu abi...:hah: Abi şirketin bilançosunda cari oranı 1 in üzerinde, yukarıda arkadaş yazmış şirketin borç miktarı bayagı fazla ama şirketin maddi duran varlıklarıda fazla, 400 milyon kadar yatırım amaçlı gayrimenkulu var. Şirket mevcut borçlarını çevirmekte zorlanırsa bu gayrimenkullerden bazılarını satabilir yada bunlar dursun diyerek, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bedelliye de gidebilir..Şirket ben yüksek miktarlı borçlarıma çok faiz ödüyorum, bunu istemiyorum derse yapacagı 2 şey var, ya gayrimenkul satacak yada bedelli yapacak..naçizane görüşlerim böyle...tüm ittifakçılara bol kazanç ve saygılar bizden...:yes:
YDT.
Birde şunu belirtelim. şirketin 9 aylık finansman gideri 63 milyon tl, geçen yıl bu rakam 70 milyon tl olmuş. kısaca şirket bu borçlarını temizlemiş olsa her yıl sermayesinin çok üzerinde bir kar edebilir...
YTD.
Peki cemalim sağol var ol
ortak satışı olabılırmi mesela atıyorum adeseyi satarmı veya ne bıleyım işte selva gıdayı gibi
Eyw cemalim tekrar tesekkür ederım
arkadaslar cemali verdiği katkılardan dolayı itibarsız bırakmayalım
joın yok arkadasım şimdilik
fınansman yıne citi nin mallarınımı satıyor acep
82 almış 137 satmış
ykb henüz sahaya dahil olmadı
http://666kb.com/i/dq7v2ucb419hctsjw.jpg
şirket halka açılırken 2 ayrı kuruluşa değer tespiti yaptırmış. ortalaması 600 milyon TL. ve tarihe dikkat! 2009 yılında şirketlerin değeri 600 milyon TL. 2009 daki dolar kuru:1,45 TL
yani 2009 da şirketin defter değeri : 410 milyon dolar imiş.
9 yılda şirketin hiç kar etmediğini bile düşünsek 413 milyon dolar bugün 1513 milyon TL ediyor.
yani ittifakın gerçek defter değeri şu anda 1,5 trilyon TL
şu anki borsada oluşmuş piyasadaki değeri ise: 146 milyon TL
yani gerçekte pd/DD = 0,09
anlayacağınız şirket şu anda tam anlamıyla bedava!!!
https://www.ittifak.com.tr/App_Asset...20DUYURUSU.pdf
şirket hisseleri, gerçek değerinin en az 10 da 1 fiyatına satılıyor. hadi yine de ihtiyatlı olalım derseniz, hissenin 5 kat artması çok olası gözüküyor.
Evet spek birader bu havada hiç kimse böyle derınlikli bir hissede bukadar alış yazmaz satmak istıyorsan senin için bulunmaz bır fırsat haydi bas 2,20 ye kadarki sende kurtul bizde kurtulalım
Düşürdükce ortakları da artıyor !!Ödül büyük o yüzden spek milleti yıldırmak, dökmek için her türlü yola başvuracaktır.keredili değil rahatım :whistling:Mutlu tatiller dostlar…:wave:
Eyw Nilay
saat 14,20 den beri ilk 4 kademede en az 300 bın adet alıcı vardı vermedi
boyle az derınlıkli bir hıssede boyle bır havada bence çok iyi alıcıydı
http://666kb.com/i/dq938fei1szyn799r.jpg
Yüklü Dalanlari Dökmeye Çalisiyor Gibi Sabirsiz Olanin İsi Zor Gibi.Göze Çok Battı :))))))
:drunk:
Kaydi paya dönüştürülmemiş ne kadar hlsse var acaba?
22/01/2018 06:27:00 İttifak Holding CEO’su Atila: Katar’la olan ticaretimizin daha da gelişeceğine inanıyoruz
Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği'nin (MÜSİAD) ana
partnerliğini üstlendiği ve 150 Türk firmasının katıldığı 2. Expo
Turkey by Qatar Fuarı, Katar'ın başkenti Doha'da gerçekleştirildi.
İttifak Holding, "Expo Turkey by Qatar" Fuarında inşaat, makine,
gıda sektörlerindeki markalarının tanıtımını yaptı.
İttifak Holding, MÜSİAD ana partnerliğinde, bu yıl ikincisi
düzenlenen 2. Expo Turkey by Qatar Fuarı’na grup şirketlerinden Seha
Yapı, Selva Gıda, İmaş Makine ve Selet ile katıldı. Anadolu’nun
markalaşmaya önem veren ve marka değerini her yıl daha da ileri
taşıyan şirketlerinden biri olan İttifak Holding, uluslararası
arenadaki iş birliklerine yenilerini eklemeyi hedefliyor. Bu çerçevede
2. Expo Turkey by Qatar Fuarı’nda yerini alan İttifak, fuardaki
makarna ve yumurta ürün gruplarının tek temsilcisi olarak dikkat çekt.
Şirket, 3 bini profesyonel olmak üzere yaklaşık 10 bin ziyaretçinin
katıldığı fuarda çok sayıda bire bir iş görüşmesi yaptı.
İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila
fuar ile ilgili olarak “Hem Katar hem de bölge ile olan ticaretimizin
güçlendirilmesinde katkısı olacağına inandığımız bu fuarı grup olarak
önemsiyoruz. İki ülke arasında kalıcı ve sürdürülebilir iş birliğini
artıracak projelerin geliştirilmesi çok kıymetli. Türkiye ve Katar
arasındaki kadim dostluk ve ilişkilerin gelişmesine katkı sunacağına
inandığımız bu fuarın iki ülke için de hayırlara vesile olmasını
diliyorum” dedi.
İttifak grubu olarak 120 ülkeye ihracat yaptıklarını belirten
Atila, ürünlerinin dünyada milyonlarca insana ulaştığını vurguladı.
Atila sözlerini şöyle sürdürdü: “30 yıllık köklü bir grup olarak
dünyanın birbirinden farklı birçok noktasında ticari faaliyetler
yürütüyoruz. Perakende, gıda, inşaat, makine ve tarım-hayvancılıktan
oluşan 5 ana sektör ve bu sektörleri destekleyen yan sektörlerle
birlikte toplam 18 iştirakimiz var. Grup olarak 1 Milyar TL’nin
üzerinde ciroya ve yaklaşık 5 bin çalışana sahibiz. Özellikle gıda ve
makine sektörlerindeki işlerimizle 120 farklı ülkeye ulaşıyoruz.
Makine şirketimizle bugüne kadar 90’ın üzerinde ülkede anahtar teslim
değirmen fabrikaları kurduk. Makine sektörünün bir başka kulvarında
testere tezgahlarımızı dünyanın birçok ülkesine ihraç ediyoruz.
Bunların yanında çelik konstrüksiyon yapılar inşa ediyor ve endüstri
alanında çeşitli firmalara anahtar teslim projelerde destek veriyoruz.
Gıda sektöründeki markamız Selva’nın ise ürünlerini 80’in üzerinde
ülkeye gönderiyoruz. Yurtdışındaki bazı pazarlara özel ürünler
geliştiriyoruz. Bunlarla birlikte yine gıda alanında yumurta ihracatı
yapıyoruz. Katarlı müşterilerimizle de uzun süredir çalışıyoruz.
Mevcut ticaretimizi daha da geliştirip çeşitlendirmek ve yeni
bağlantılarla daha da güçlendirmek adına fuarda yerimizi aldık.
Birlikte iş yapabilme kültürüne sahip bir şirket olarak Katarlı iş
adamlarını ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Katar ve Türkiye arasında
kurulan dostluk ve ticaret köprülerimizi daha da güçlendirmek adına
fuarda güzel iş bağlantıları kurduk. Yaptığımız bağlantılar
neticesinde Katar’la olan ticaretimizin daha da gelişeceğine
inanıyoruz. Fuarın meyvelerini yakın zamanda toplayacağımıza
inanıyorum. Organizasyonda emeği geçenlere ve destek veren tüm
kurumlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
Sayın ,ZICO 😊2.30 gördüm hareketli gibi ,Lütfen kademe alabilirmiyim??(2.66)😍
buyur Nilay
http://666kb.com/i/dqbu2k2u43rmwwwht.jpg
Medwig in attığı 15 gunluk pastada
farklı bır sekılde en iyi satıcının diğer kısmı olması olumlu aynen benim attığım az önceki pastadakı gibi