-
***AFYON*** AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***AFYON*** AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 Yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucu bildirimi.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul
Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 25.02.2019
Genel Kurul Tarihi 27.03.2019
Genel Kurul Saati 10:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 26.03.2019
Ülke Türkiye
Şehir İSTANBUL
İlçe BEŞİKTAŞ
Adres Sabancı Center Kule:2, 4.Levent-İSTANBUL
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve Toplantı Başkanlığının oluşturulması
2 - 2018 yılına ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması ve müzakeresi
3 - 2018 yılına ait Denetçi Raporlarının okunması
4 - 2018 yılına ait Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve tasdiki
5 - Faaliyet yılı içinde boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine, Yönetim Kurulunca seçilen Geçici Yönetim Kurulu üyesinin Genel Kurulun onayına sunulması
6 - 2018 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyelerinin ibra edilmeleri
7 - 2018 yılı kârının kullanım şeklinin, dağıtılacak kâr ve kazanç payları oranlarının belirlenmesi
8 - Denetçinin seçimi
9 - 2018 yılı içinde yapılan bağış ve yardımlar hakkında Genel Kurul'a bilgi verilmesi
10 - Şirketin 2019 yılında yapacağı bağışların sınırının belirlenmesi
11 - Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerinde yazılı muameleleri yapabilmeleri için izin verilmesi
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Kar Payı Dağıtım
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1 AFYON-2018 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI İLANI.pdf - İlan Metni
EK: 2 AFYON-2018 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Yapıldı mı? Evet
Genel Kurul Sonuçları Şirketimizin 27 Mart 2019 günü saat 10:00'da Sabancı Center Kule:2 4.Levent - İSTANBUL adresinde yapılan 2018 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında, özet olarak aşağıdaki kararlar alınmıştır.
1- Toplantı Başkanlığına Şerafettin KARAKIŞ'ın, Oy Toplama Memurluğuna İlker YILDIRIM' ın, Tutanak Yazmanlığına Eren MANTAŞ' ın seçilmelerine karar verildi ve Toplantı Başkanlığı oluşturuldu.
2-Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu okundu ve müzakere edildi.
3-Denetçi Raporları okundu.
4-2018 yılına ait Finansal Tablolar okundu, müzakere edildi ve tasdik edildi.
5-Boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine yapılan seçimler Genel Kurul onayına sunuldu ve onaylandı.
6-Yönetim Kurulu üyeleri 2018 yılı faaliyetlerinden dolayı ibra edildiler.
7-2018 yılı karının kullanım şekli belirlendi. Ve kar payı dağıtılmamasına karar verildi.
8- Şirketin 2019 yılı faaliyet dönemindeki finansal raporların denetlenmesi ile ilgili mevzuat kapsamında diğer faaliyetleri yürütmek üzere Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. firmasının Denetçi olmasına karar verildi.
9- 2018 Yılı içinde yapılan bağışlar hakkında Genel Kurula bilgi verildi ve onaylandı.
10- 2019 Yılına ilişkin olarak Şirket'in yapacağı bağışların sınırının Şirket vergi öncesi karının % 5'i (yüzde beşi) ve/veya 500.000 TL olarak belirlenmesine karar verildi.
11-Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerine T.T.K nın 395. ve 396. Maddelerinde yazılı muameleleri yapabilmeleri hususunda izin verilmesine karar verildi.
Hak Kullanım Süreçleri İle İlgili Alınan Kararlar
Kar Payı Dağıtım Görüşüldü
Genel Kurul Sonuç Dökümanları
EK: 1 AFYON ÇİMENTO OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI.pdf - Tutanak
EK: 2 AFYON ÇİMENTO OLAĞAN GENEL KURUL HAZİRUN LİSTESİ..pdf - Hazır Bulunanlar Listesi
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750208
BIST
(27/03/2019 - 16:53:04)
-
***KLGYO*** KİLER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Maddi Duran Varlık Satımı
***KLGYO*** KİLER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Maddi Duran Varlık Satımı )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Maddi Duran Varlık Satımı
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği
İstanbul İli Bağcılar İlçesindeki 2339 Ada 13 Parselde kayıtlı 29/04/2014 Tarihli "Düzenleme Şeklinde Arsa Karşılığı Hasılat Paylaşım İşi Sözleşmesi"nden Kaynaklanan Gayrimenkule Dayalı Haklar
Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, Yüzölçümü
İstanbul İli Bağcılar İlçesindeki 2339 Ada 13 Parselde kayıtlı 39 adet brüt 5.914,20 m2 bağımsız bölüm.
Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
27/03/2019
Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Kararında Bağımsız Üyelerin Çoğunluğunun Onayı Var mı?
Evet
Toplam Satış Bedeli
31.346.000 TL (KDV Hariç)
İşlem Bedelinin Ortaklığın Yönetim Kurulu Karar Tarihinden Önceki Altı Aylık Günlük Düzeltilmiş Ağırlıklı Ortalama Fiyatların Aritmetik Ortalaması Baz Alınarak Hesaplanacak Şirket Değerine Olan Oranı (%)
13
Satış Bedelinin Ortaklık Ödenmiş Sermayesine Oranı (%)
25
Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%)
1
Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Finansal Tablosundaki Maddi Duran Varlıkların Net Değerine Oranı (%)
8 (Devre konu gayrimenkule dayalı haklar finansal tabloda "stok" olarak takip edildiğinden toplam stok miktarına olan oranına yer verilmiştir)
Satılan Duran Varlığın Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Finansal Tablosundaki Kayıtlı Değerinin Aktif Toplamına Oranı (%)
1
İşlem Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Yıllık Finansal Tablolara Göre Oluşan Hasılat Tutarına Oranı (%)
31
Satış Koşulları
Vadeli (Timed)
İşlemin Tamamlandığı/Tamamlanacağı Tarih
27/03/2019
Satış Amacı ve Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi
08/01/2019 tarih ve KLGYO1810048 sayılı değerleme raporunda belirtildiği üzere, SPK'nın 23/11/2018 tarih ve 58/1342 sayılı kararı ile GYO Tebliği'nin 22.maddesinin birinci fıkrasının (e) bendine uyum sağlaması amacıyla anılan proje kapsamında arsa sahibi ile imzalanmış hasılat paylaşım sözleşmesi hükümleri çerçevesinde fiziki paylaşım yapılması ve Şirketimiz uhdesinde kalacak bağımsız bölümler üzerindeki ipoteğin terkin edilerek tapuların Şirket'e devredilmesi, aksi takdirde Şirket portfoyunden çıkartılması için 31.03.2019 tarihine kadar süre verilmiş olup, anılan karar kapsamında GYO Tebliği'nin 22. Maddesinin birinci fıkrasının (e) bendine uyum sağlanması kapsamında söz konusu işlem yapılmaktadır
Elde Edilen Maddi Duran Varlık Satış Karının/Zararının Tutarı
8.401.094 TL
Varsa Satış Karının Ne Şekilde Değerlendirileceği
Devam eden projelerin finansmanında kullanılacaktır
Varsa Satış Karının Ne Şekilde Değerlendirileceğine İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
-
Karşı Taraf
Biskon Yapı A.Ş.
Karşı Taraf SPK Düzenlemelerine Göre İlişkili Taraf mıdır?
Evet (Yes)
Karşı Taraf İle Olan İlişkinin Niteliği
İlişkili taraf (Şirket ortakları aynı tüzel ve gerçek kişilerden oluşmaktadır)
Varsa İşleme İlişkin Sözleşme Tarihi
27/03/2019
Önemli Niteliklteki İşlem Kapsamında Kullandırılacak Ayrılma Hakkı Fiyatı
-
Maddi Duran Varlığın Değerinin Belirlenme Yöntemi
Pazar yaklaşımı yöntemi
Değerleme Raporu Düzenlendi mi?
Düzenlendi (Prepared)
Değerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni
-
Değerleme Raporu Düzenlendiyse Tarih ve Numarası
08/01/2019 tarih KLGYO-1810048
Değerleme Raporunu Hazırlayan Değerleme Kuruluşunun Unvanı
Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.
Değerleme Raporu Sonucu Bulunan Tutar
31.346.000 TL (KDV Hariç)
İşlem Değerleme Raporundaki Sonuçlara Uygun Gerçekleştirilmemişse/Gerçekleştirilmeyecekse Gerekçesi
-
Açıklamalar
Şirket Yönetim Kurulu şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararı almıştır.
Sermaye Piyasası Kurulu Karar Organı'nın 23.11.2018 tarih 58/1342 sayılı kararı ile GYO Tebliği'nin 22.maddesinin birinci fıkrasının (e) bendi hükümlerine uyum amacıyla, İstanbul İli Bağcılar İlçesi'ndeki 2339 Ada 13 Parselde kayıtlı 39 adet brüt 5.914,20 m2 bağımsız bölüme ait 29.04.2014 Tarihli "Düzenleme Şeklinde Arsa Karşılığı Hasılat Paylaşım İşi Sözleşmesi"nden kaynaklanan hakların herhangi bir iskonto yapılmadan, Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin 08.01.2019 tarih KLGYO-1810048 sayılı değerleme raporunda Pazar yaklaşımı yöntemi ile belirlenen 31.346.000 TL bedel üzerinden Biskon Yapı A.Ş. ile Satış Vaadi Sözleşmesi imzalanarak 5.000.000 TL peşin olmak üzere, kalan ödemelerin karşılığında teminat olarak senet alınarak 1,5 yıl vadeli olarak satılmasına, yine ödemelerin teminatı olarak Biskon Yapı A.Ş. tarafından yapılacak satış işlemlerinde tapu devir yetkisinin Şirketimiz uhdesinde olmasına ve bu şekilde tüm satışı tamamlanan projenin portföyden çıkarılmasına,
Söz konusu satış işlemlerinin, Sermaye Piyasası Kurulunun Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği (II-23.1) 6.maddesinde yer alan önemlilik kriteri çerçevesinde %50 sınırını aşmaması ve şirket faaliyetleri açısından yapılan değerlendirme neticesinde önemlilik kriteri taşımadığından ayrılma hakkının doğmadığının tespitine,
karar verilmiştir.
Söz konusu satış işlemi kapsamında yaklaşık 9.952.000 TL(KDV hariç)'ye denk gelen tutar bir müteahhit firma ile Şirketimiz arasında yapılan barter(takas) sözleşmesi kapsamında devredilecek olup ilişkili taraf Biskon Yapı A.Ş. ile yapılan işlem bedeli 21.394.000 TL (KDV hariç)'dir. Bu çerçevede, müteahhit firmaya yapılacak devirlerde hakediş oldukça Biskon Yapı A.Ş.tarafından gerçekleştirilecektir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750209
BIST
(27/03/2019 - 16:53:47)
-
***IZOCM*** İZOCAM TİCARET VE SANAYİ A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu
***IZOCM*** İZOCAM TİCARET VE SANAYİ A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu )
Yönetime İlişkin Bilgiler
Yönetim Kurulu Üyeleri
Adı-Soyadı Tüzel Kişi Üye Adına Hareket Eden Kişi Cinsiyeti Görevi Mesleği Yönetim Kuruluna İlk Seçilme Tarihi İcrada Görevli Olup Olmadığı Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Denetim, Muhasebe ve/veya Finans Alanında En Az 5 Yıllık Deneyime Sahip Olup Olmadığı Sermayedeki Payı (%) Temsil Ettiği Pay Grubu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Olup Olmadığı Bağımsızlık Beyanının Yer Aldığı KAP Duyurusunun Bağlantısı Bağımsız Üyenin Aday Gösterme Komitesi Tarafından Değerlendirilip Değerlendirilmediği Bağımsızlığını Kaybeden Üye Olup Olmadığı Yer Aldığı Komiteler ve Görevi
Hady Nassif Erkek Yönetim Kurulu Başkanı Üst Düzey Yönetici 21.06.2016 İcrada Görevli Değil Yönetim Kurulu Üyesi Saint Gobain Ortadoğu Delegasyonu Başkanı Bağımsız Üye Değil
Samir Mamdouh Kasem Erkek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Elektrik Mühendisi 01.06.2010 İcrada Görevli Değil Yönetim Kurulu Üyeliği Alghanim Industries Başkan 0 0 Bağımsız Üye Değil
AHMAD HAMMOUD Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Makine Mühendisi Alghanim Industries Başkan Vekili-(Mühendislik&Yalıtım) Bağımsız Üye Değil
LEVENT GÖKÇE Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Makine Mühendisi 17.11.2017 İcrada Görevli Yönetim Kurulu Üyesi İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş.- Genel Müdür Bağımsız Üye Değil
Robert Theodoor Gijsbert Etman Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici 25.11.2013 İcrada Görevli Değil Yönetim Kurulu üyeliği Alghanim Industries CFO Bağımsız Üye Değil Kurumsal Yönetim Komitesi- Üye Riskin Erken Saptanması Komitesi-Üye
DORUK ÖZCAN Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Ekonomist 22.03.2019 İcrada Görevli Evet Bağımsız Üye Değil Kurumsal Yönetim Komitesi
MAKBULE BİLGE BAHAR Kadın Yönetim Kurulu Üyesi 21.03.2018 İcrada Görevli Değil Caria Finansal Danışmanlık kurucu Ortağı Bağımsız Üye Değerlendirildi Denetim komitesi,Kurumsal Yönetim Komitesi,Riskin Erken Saptanması Komitesi
FATMA FÜSUN AKKAL BOZOK Kadın Yönetim Kurulu Üyesi 21.03.2018 İcrada Görevli Değil YKB Yönetim Kurulu Üyesi Evet Bağımsız Üye Değerlendirildi Denetim Komitesi,Kurumsal Yönetim Komitesi,Riskin Erken Teşhisi Komitesi
PHILIPPE ANDRE RAOUL NUOAILHAC Erkek Yönetim Kurulu Üyesi 22.03.2019 İcrada Görevli Değil Bağımsız Üye Değil
Yönetimde Söz Sahibi Olan Personel
Adı-Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler
LEVENT GÖKÇE Genel Direktör Makine Mühendisi Saint-Gobain Weber Markem Türkiye Direktörü
Doruk Özcan Genel Direktör Yardımcısı Ekonomist Mali İşler Direktörü-Şirket Muhasebe Md. - Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi -
MUSTAFA RÜŞTÜ UZ Satış Direktörü İnşaat Mühendisi Bölge Satış Müdürü
GÖZDEHAN ÇAYCİ İnsan Kaynakları Direktörü Ekonomist İnsan Kaynakları Müdürü
KEMAL GANİ BAYRAKTAR Pazarlama Direktörü Makine Mühendisi Teknik Pazarlama Müdürü
JEAN PHILIPPE CLAUDE PIERRE DESTANG Yatırımlar ve Üretim Direktörü Makine Mühendisi
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750210
BIST
(27/03/2019 - 16:54:05)
-
***DYOBY*** DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
***DYOBY*** DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 yılı Kar Dağıtımına İlişkin
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 01.03.2019
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi 27.03.2019
Kar Payı Dağıtımı Konusu Görüşüldü mü? Görüşüldü
Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Ödenmeyecek
Para Birimi TRY
Pay Biçiminde Ödeme Ödenmeyecek
Nakit Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
Pay Grup Bilgileri Ödeme 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(%) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(%)
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREDYBY00027 0 0 0 0
B Grubu, DYOBY, TRAYASAS91E0 0 0 0 0
Pay Olarak Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Tutarı(TL) Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Oranı(%)
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREDYBY00027 0 0
B Grubu, DYOBY, TRAYASAS91E0 0 0
Ek Açıklamalar
Şirketimizin 27 Mart 2019 tarihinde yapılan 2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında, 2018 yılı faaliyetlerinin zarar ile sonuçlanmış olması nedeniyle, yıl karı maddesinin görüşülmeden geçilmesine, karar verilmiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750211
BIST
(27/03/2019 - 16:54:12)
-
***ISYAT* *KORDS* *ANHYT* *OTKAR*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Pay Mali Hak Kullanım İşlemi - Nakit Ödeme
***ISYAT******KORDS******ANHYT******OTKAR*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Pay Mali Hak Kullanım İşlemi - Nakit Ödeme )
Özet Bilgi Hak Kullanım
İlgili Şirketler ANHYT, ISYAT, KORDS, OTKAR
Merkezi Kaydi Sistemde gerçekleştirilen hak kullanım ödemelerine ait kayıtlar aşağıda yer almaktadır.
KIYMET TÜRÜ ISIN KOD AÇIKLAMA ISIN KOD BORSA KODU İŞLEM TİPİ TEMETTÜ NET ORAN % TEMETTÜ BRÜT ORAN ORTAKLIKTAN ÇIKARMA NAKİT ÖDEME ORAN NAKİT ÖDEME TARİHİ PARA BİRİMİ AÇIKLAMA
PAY SENEDİ ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. TRAANHYT91O3 ANHYT Nakit Temettü Ödeme 25,69768 30,23256 27/03/2019 TRY
PAY SENEDİ İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. TRAISYAT91Q5 ISYAT Nakit Temettü Ödeme 18,7 18,7 27/03/2019 TRY
PAY SENEDİ KORDSA TEKNİK TEKSTİL A.Ş. TRAKORDS91B2 KORDS Nakit Temettü Ödeme 29,75 35 27/03/2019 TRY
PAY SENEDİ OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. TRAOTKAR91H3 OTKAR Nakit Temettü Ödeme 255 300 27/03/2019 TRY
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750213
BIST
(27/03/2019 - 16:55:12)
-
***YGGYO* *BASCM*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
***YGGYO******BASCM*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu )
Özet Bilgi DÖNÜŞÜM
İlgili Şirketler BASCM, YGGYO
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
Borsa Kodu Sıra No Satışa Konu Pay Ünvanı Grubu Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı Nominal Tutar (TL)* Tsp İşlemi ** Satış Kısıtı **
BASCM 1 BASTAS BASKENT ÇIMENTO SANAYI VE TICARET A.S. E CEMAL ARSLAN 537,880
YGGYO 2 YENI GIMAT GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E MERYEM KILIÇ 200,000
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır. (**) İlgili veriler üye bildirimi doğrultusunda yayınlanmaktadır. Borsa tarafından satış işleminin Toptan Alış Satış İşlemi olarak (TAS) yapılacağı duyurulduktan sonra TAS işlem tarihinde paylar borsada işlem gören tipe dönüştürülecek olup, aksi taktirde dönüşüm işlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750214
BIST
(27/03/2019 - 16:55:47)
-
***YESIL*** YEŞİL YATIRIM HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***YESIL*** YEŞİL YATIRIM HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Hayır (No)
Hayır (No)
-
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Fermani Özgür Altun 27.03.2019 tarihinde işlerinin yoğunluğu nedeniyle yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini bildirmiş olup en yakın zamanda gerekli işlemler tesis edilecektir.
Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750215
BIST
(27/03/2019 - 16:57:47)
-
***TUPRS* *AYGAZ*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Hak Kullanımı
***TUPRS******AYGAZ*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Hak Kullanımı )
İlgili Şirketler AYGAZ, TUPRS
28.03.2019 tarihinden itibaren hak kullanımı işlemleri nedeniyle ilgili hakları kullanılmış olarak işlem görecek payların listesi aşağıdadır.
Kar Payı Ödemesi
Pay Adı Pay Kodu 1 TL Nominal değerli paya BRÜT (TL) 1 TL Nominal değerli paya NET (TL) Açıklama
AYGAZ AYGAZ 1,2866667 1,0936667
TUPRAS TUPRS 15,15 12,8775
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750216
BIST
(27/03/2019 - 16:59:39)
-
***AFYON*** AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
***AFYON*** AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 karının kullanım şekliyle ilgili Genel Kurul kararı.
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 25.02.2019
Para Birimi TRY
Pay Grup Bilgileri Ödeme 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(%) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(%)
AFYON, TRAAFYON91F6 0 0 0 0
Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Tutarı(TL) Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Oranı(%)
AFYON, TRAAFYON91F6 0 0
Ek Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulunun 25.02.2019 tarihinde yapılan toplantısında
Şirketimiz tarafından Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" (II-14.1) uyarınca hazırlanan ve Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından bağımsız denetimden geçmiş 01.01.2018-31.12.2018 hesap dönemine ait finansal tablolarımıza göre 3.922.964,00 TL net dönem karı elde edilmiş Vergi Usul Kanunu hükümlerine uygun olarak hazırlanan finansal tablolarımıza göre ise 12.883.823,32 TL dönem zararı oluşmuştur.
Şirketimizin mali bünyesinin güçlendirilmesi ve yeni finansman ihtiyacı yaratılmaması amacıyla 2018 yılı karından hesaplanan dağıtılabilir dönem karının dağıtılmamasına,
Bu hususun 27 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verilmiştir.
KAR PAYI DAĞITIM TABLOSU
AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. 01.01.2018/31.12.2018 Dönemi Kâr Payı Dağıtım Tablosu (TL)
1. Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye 100.000.000
2. Genel Kanuni Yedek Akçe (Yasal Kayıtlara Göre) 6.489.326,05
Esas sözleşme uyarınca kâr dağıtımında imtiyaz var ise söz konusu imtiyaza ilişkin bilgi YOK
* SPK'ya Göre Yasal Kayıtlara (YK) Göre
3. Dönem Kârı -8.319.325 -12.883.823,32
4. Vergiler ( - ) 12.242.289 0
5. Net Dönem Kârı 3.922.964 -12.883.823,32
6. Geçmiş Yıllar Zararları ( - ) 0 0
7. Genel Kanuni Yedek Akçe ( - ) 0 0
8. Net Dağıtılabilir Dönem Karı 3.922.964 0
Yıl İçinde Dağıtılan Kar Payı Avansı (-) 0 0
Kar Payı Avansı Düşülmüş Net Dağıtılabilir Dönem Karı/Zararı 0 0
9. Yıl İçinde Yapılan Bağışlar ( + ) 38.274,24 0
10. Bağışlar Eklenmiş Net Dağıtılabilir Dönem Karı 3.961.238,24 0
11. Ortaklara Birinci Kâr Payı 0 0
* Nakit 0 0
* Bedelsiz 0 0
12. İmtiyazlı Pay Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı 0 0
13. Dağıtılan Diğer Kâr Payı 0 0
* Çalışanlara 0 0
* Yönetim Kurulu Üyelerine 0 0
* Pay Sahibi Dışındaki Kişilere 0 0
14. İntifa Senedi Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı 0 0
15. Ortaklara İkinci Kâr Payı 0 0
16. Genel Kanuni Yedek Akçe 0 0
17. Statü Yedekleri 0 0
18. Özel Yedekler 0 0
19. Olağanüstü Yedek 3.922.964 0
20. Dağıtılması Öngörülen Diğer Kaynaklar 0 0
Kar Payı Oranları Tablosu
Pay Grubu TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - NAKİT (TL) - NET TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - BEDELSİZ (TL) TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI / NET DAĞITILABİLİR DÖNEM KARI (%) 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - TUTARI(TL) - NET 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - ORANI(%) - NET
- - - 0 0 0 0 0
TOPLAM 0 0 0 0 0
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750217
BIST
(27/03/2019 - 17:01:06)
-
*meksika'da şubat'ta ticaret fazlası 1,22 milyar dolar
(27/03/2019 - 17:00:40)
-
***AYCES*** ALTIN YUNUS ÇEŞME TURİSTİK TESİSLER A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***AYCES*** ALTIN YUNUS ÇEŞME TURİSTİK TESİSLER A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı Sonucu
Genel Kurul Çağrısı
Karar Tarihi 01.03.2019
Genel Kurul Saati 14:30
Ülke Türkiye
Şehir İZMİR
İlçe BORNOVA
Adres Yunus Emre Mah. Kemalpaşa Cad. No:317 Pınar Süt Fabrikası Bornova/İZMİR
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması.
2 - Genel Kurul Toplantı Tutanağı'nın imzalanması hususunda Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi,
3 - Şirket Yönetim Kurulu'nca hazırlanan 2018 yılı Faaliyet Raporu'nun okunması, müzakeresi ve onaylanması,
4 - 2018 yılı hesap dönemine ilişkin Bağımsız Denetim Raporunun okunması ve müzakeresi,
5 - 2018 yılı hesap dönemine ilişkin Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması,
6 - Yönetim Kurulu üyelerinin Şirketin 2018 yılı faaliyetlerinden dolayı ibra edilmesi,
7 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince, Yönetim Kurulu tarafından yapılan Bağımsız Denetim Kuruluşu seçiminin genel kurulun onayına sunulması,
8 - Yönetim Kurulu üye adedinin ve görev sürelerinin belirlenmesi, belirlenen üye adedine göre seçim yapılması, bağımsız yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesi,
9 - Türk Ticaret Kanunu'nun 408 inci maddesi uyarınca, Yönetim Kurulu üyelerinin ücretleri ile huzur hakkı, ikramiye ve prim gibi haklarının belirlenmesi,
10 - Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 12. maddesi uyarınca Şirketimiz tarafından 3. kişiler lehine verilmiş olan teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilmiş gelir ve menfaatler hususunda pay sahiplerine bilgi sunulması,
11 - Yıl içinde yapılan bağışlara ilişkin pay sahiplerine bilgi sunulması ve Sermaye Piyasası Mevzuatı kapsamında belirlenen bağış sınırının genel kurulun onayına sunulması,
12 - Yıl kârı konusunda müzakere ve karar,
13 - Yönetim Kurulu Üyeleri'nin Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerine göre işlem yapmalarına izin verilmesi,
14 - Dilek ve görüşler, kapanış
Kar Payı Dağıtım
EK: 1 ayces 2018 ogk ilan.pdf - İlan Metni
EK: 2 ayces -bilgilendirme dökümanı 2018.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Sonuçları BORSA İSTANBUL BAŞKANLIĞI'NA
AÇIKLANACAK ÖZEL DURUM
Şirketimizin 27 Mart 2019 tarihinde yapılan 2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında aşağıdaki kararlar alınmıştır.
1. Türk Ticaret Kanunu gereğince, Yönetim Kurulunun önerileri de dikkate alınarak Bağımsız Denetim Kuruluşu olarak PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin 1 yıl süreyle, 2019 yılına ilişkin hesap dönemini kapsamak ve Şirketimizin Finansal Tablo ve Raporlarını denetlemek üzere seçilmesinin onaylanmasına, karar verildi.
2. Şirket Esas Sözleşmesinin 7. maddesi uyarınca Yönetim Kurulu üye adedi, 2 bağımsız üye ile birlikte toplam 7 üye olarak tesbit edildi. Yönetim Kurulu Üyeliklerine, Sn.Emine Feyhan YAŞAR, Sn.İdil YİĞİTBAŞI, Sn.İbrahim Tamer HAŞİMOĞLU, Sn. Yılmaz GÖKOĞLU, Sn.Mehmet AKTAŞ ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Sn. Atila SEZGİN ve Sn.Arif Nuri BULUT, 1 yıl süreyle 2019 yılı hesaplarını incelemek amacıyla toplanacak Olağan Genel Kurul'a kadar görev yapmak üzere, seçildiler.
Yönetim Kurulu Üyelerinin, Genel Kurul toplantısından önce şirket internet sitesinde ilan edilen özgeçmişleri hakkında bilgi verildi.
3. Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17-1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 12. Maddesi uyarınca Şirketimiz tarafından 3. kişiler lehine herhangi bir teminat, rehin, ipotek, kefalet verilmediği hususunda genel kurula bilgi verildi.
4. Şirketin 2018 yılı içinde çeşitli kurum ve kuruluşlara yaptığı bağış ve yardımlara ilişkin ortaklara bilgi sunuldu ve 2019 yılı içerisinde yapılacak bağışların üst sınırının, Şirket'in Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde kamuya açıklanan son yıllık bilançosunda yer alan Aktif Toplamı'nın binde 1'ine kadar olmasına, karar verildi.
5. 2018 yılı dönem kârının geçmiş yıl zararlarına mahsup edilmesi sonrasında kar dağıtımına konu kar bulunmadığından ve buna bağlı olarak kar dağıtımı yapılamayacağından, yıl karı maddesinin görüşülmeden geçilmesine, karar verildi.
Bilgilerinize arz ederiz.
Saygılarımızla,
ALTIN YUNUS ÇEŞME TURİSTİK TESİSLER A.Ş.
EK:
Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı
Olağan Genel Kurul Hazır Bulunanlar Listesi
Kar dağıtım tablosu
EK: 1 ayces tutanak.pdf - Tutanak
EK: 2 ayces hazirun.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi
Ek Açıklamalar
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750218
BIST
(27/03/2019 - 17:03:37)
-
***ISGYO* *ISCTR*** İŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***ISGYO******ISCTR*** İŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler [ISCTR]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Hayır (No)
Hayır (No)
-
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin nakit ihtiyaçlarında kullanılmak üzere T. İş Bankası A.Ş.'den 150 milyon TL tutarında nakdi kredi kullanılmıştır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750224
BIST
(27/03/2019 - 17:12:17)
-
***AYCES*** ALTIN YUNUS ÇEŞME TURİSTİK TESİSLER A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
***AYCES*** ALTIN YUNUS ÇEŞME TURİSTİK TESİSLER A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 yılı Kar Dağıtımına İlişkin
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 01.03.2019
Para Birimi TRY
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREAYCS00056 0 0 0 0
B Grubu, İşlem Görmüyor, TREAYCS00031 0 0 0 0
C Grubu, AYCES, TRAAYCES92K1 0 0 0 0
D Grubu, İşlem Görmüyor, TREAYCS00049 0 0 0 0
E Grubu, İşlem Görmüyor, TREAYCS00023 0 0 0 0
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREAYCS00056 0 0
B Grubu, İşlem Görmüyor, TREAYCS00031 0 0
C Grubu, AYCES, TRAAYCES92K1 0 0
D Grubu, İşlem Görmüyor, TREAYCS00049 0 0
E Grubu, İşlem Görmüyor, TREAYCS00023 0 0
Ek Açıklamalar
BORSA İSTANBUL BAŞKANLIĞI'NA
AÇIKLANACAK ÖZEL DURUM
Şirketimizin 01.03.2019 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında, Yönetim Kurulumuz, 2018 yılı dönem kârının geçmiş yıl zararlarına mahsup edilmesi gerektiğinden, kâr dağıtımı yapılamayacağı hususunun Olağan Genel Kurul'un bilgi ve onayına sunulmasına karar vermiştir
Bilgilerinize arz ederiz.
Saygılarımızla,
ALTIN YUNUS ÇEŞME TURİSTİK TESİSLER A.Ş.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 KAR DAĞITIM 2018.pdf
KAR PAYI DAĞITIM TABLOSU
ALTIN YUNUS ÇEŞME TURİSTİK TESİSLER A.Ş. 01.01.2018/31.12.2018 Dönemi Kâr Payı Dağıtım Tablosu (TL)
1. Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye 16.756.740
2. Genel Kanuni Yedek Akçe (Yasal Kayıtlara Göre) 3.278.888
3. Dönem Kârı 81.227 1.297.427
4. Vergiler ( - ) -411.380
5. Net Dönem Kârı 492.607 1.297.427
6. Geçmiş Yıllar Zararları ( - ) -19.977.307 -11.606.400
7. Genel Kanuni Yedek Akçe ( - )
8. Net Dağıtılabilir Dönem Karı -19.977.307 -11.606.400
Yıl İçinde Dağıtılan Kar Payı Avansı (-)
Kar Payı Avansı Düşülmüş Net Dağıtılabilir Dönem Karı/Zararı -19.977.307 -11.606.400
9. Yıl İçinde Yapılan Bağışlar ( + ) 1.600 1.600
10. Bağışlar Eklenmiş Net Dağıtılabilir Dönem Karı -19.975.707 -11.604.800
11. Ortaklara Birinci Kâr Payı
* Nakit
* Bedelsiz
12. İmtiyazlı Pay Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı
13. Dağıtılan Diğer Kâr Payı
* Çalışanlara
* Yönetim Kurulu Üyelerine
* Pay Sahibi Dışındaki Kişilere
14. İntifa Senedi Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı
15. Ortaklara İkinci Kâr Payı
16. Genel Kanuni Yedek Akçe
17. Statü Yedekleri
18. Özel Yedekler
19. Olağanüstü Yedek
20. Dağıtılması Öngörülen Diğer Kaynaklar
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750226
BIST
(27/03/2019 - 17:15:25)
-
Kiler GYO bankalara olan kredilerini yeniden yapılandırdı
Kiler GYO bankalara olan kredilerini yeniden yapılandırdı.
KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Şirketimizin bankalara olan kısa ve uzun vadeli kredileri
protokol imzalanarak yeniden yapılandırılmıştır. İmzalanan protokol
çerçevesinde ilk yıl geri ödemesiz olmak üzere kredi vadesi ortalama 3
yıldır. Yapılandırma işlemi kapsamında gerekli teminatlar
sağlanarak dövizli krediler Türk Lirasına çevrilerek yapılandırma
işlemi tamamlanmıştır. "
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750206
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(27/03/2019 - 17:15:35)
-
***CIMSA*** ÇİMSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***CIMSA*** ÇİMSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Olağan Gene Kurul Sonuç Bildirimi.
Genel Kurul Çağrısı
Karar Tarihi 25.02.2019
Genel Kurul Saati 14:00
Ülke Türkiye
Şehir İSTANBUL
İlçe BEŞİKTAŞ
Adres Sabancı Center Kule:2, 4.Levent-İSTANBUL
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve Toplantı Başkanlığının oluşturulması
2 - 2018 yılına ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması ve müzakeresi
3 - 2018 yılına ait Denetçi Raporlarının okunması
4 - 2018 yılına ait Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve tasdiki
5 - Faaliyet yılı içinde boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine, Yönetim Kurulunca seçilen Geçici Yönetim Kurulu üyesinin Genel Kurulun onayına sunulması
6 - 2018 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyelerinin ibra edilmeleri
7 - 2018 yılı kârının kullanım şeklinin, dağıtılacak kâr ve kazanç payları oranlarının belirlenmesi
8 - Denetçinin seçimi
9 - 2018 yılı içinde yapılan bağış ve yardımlar hakkında Genel Kurul'a bilgi verilmesi
10 - Şirketin 2019 yılında yapacağı bağışların sınırının belirlenmesi
11 - Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerinde yazılı muameleleri yapabilmeleri için izin verilmesi
Kar Payı Dağıtım
EK: 1 ÇİMSA-2018 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
EK: 2 ÇİMSA-2018 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI İLANI.pdf - İlan Metni
Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Sonuçları Şirketimizin 27 Mart 2019 günü saat 14:00'de Sabancı Center Kule:2 4.Levent - İSTANBUL adresinde yapılan 2018 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında, özet olarak aşağıdaki kararlar alınmıştır. 1- Toplantı Başkanlığına Şerafettin KARAKIŞ'ın, Oy Toplama Memurluğuna İlker YILDIRIM' ın, Tutanak Yazmanlığına Eren MANTAŞ' ın seçilmelerine karar verildi ve Toplantı Başkanlığı oluşturuldu. 2-Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu okundu ve müzakere edildi. 3-Denetçi Raporları okundu. 4-2018 yılına ait Finansal Tablolar okundu, müzakere edildi ve tasdik edildi.
5-Boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine yapılan seçimler Genel Kurul onayına sunuldu ve onaylandı. 6-Yönetim Kurulu üyeleri 2018 yılı faaliyetlerinden dolayı ibra edildiler. 7-2018 yılı karının kullanım şekli belirlendi. Ve kar payı dağıtılmamasına karar verildi.
8- Şirketin 2019 yılı faaliyet dönemindeki finansal raporların denetlenmesi ile ilgili mevzuat kapsamında diğer faaliyetleri yürütmek üzere Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. firmasına yaptırılmasına karar verildi.
9- 2018 Yılı içinde yapılan bağışlar hakkında Genel Kurula bilgi verildi. 10- 2019 Yılına ilişkin olarak Şirket'in yapacağı bağışların sınırının Şirket vergi öncesi karının % 5'i (yüzde beşi) olarak belirlenmesine karar verildi. 11-Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerine T.T.K nın 395. ve 396. Maddelerinde yazılı muameleleri yapabilmeleri hususunda izin verilmesine karar verildi.
EK: 1 ÇİMSA ÇİMENTO OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI..pdf - Tutanak
EK: 2 ÇİMSA ÇİMENTO OLAĞAN GENEL KURUL HAZİRUN LİSTESİ.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750227
BIST
(27/03/2019 - 17:16:53)
-
*dönmez: Doğal gaz ve elektrikte tarife değişikliği olmayacak-aa/bloomberg ht
(27/03/2019 - 17:23:05)
-
***CIMSA*** ÇİMSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
***CIMSA*** ÇİMSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 karının kullanım şekliyle ilgili Genel Kurul kararı.
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 25.02.2019
Para Birimi TRY
CIMSA, TRACIMSA91F9 0 0 0 0
CIMSA, TRACIMSA91F9 0 0
Ek Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulunun 25.02.2019 tarihinde yapılan toplantısında
Şirketimiz tarafından Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" (II-14.1) uyarınca hazırlanan ve Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından bağımsız denetimden geçmiş 01.01.2018-31.12.2018 hesap dönemine ait finansal tablolarımıza göre 154.925.532,00 TL Vergi Usul Kanunu hükümlerine uygun olarak hazırlanan finansal tablolarımıza göre ise 62.774.319,71 TL net dönem karı elde edilmiştir.
Şirketimizin mali bünyesinin güçlendirilmesi ve yeni finansman ihtiyacı yaratılmaması amacıyla 2018 yılı karından hesaplanan dağıtılabilir dönem karının dağıtılmamasına,
Bu hususun 27 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verilmiştir.
KAR PAYI DAĞITIM TABLOSU
ÇİMSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01.01.2018/31.12.2018 Dönemi Kâr Payı Dağıtım Tablosu (TL)
1. Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye 135.084.442
2. Genel Kanuni Yedek Akçe (Yasal Kayıtlara Göre) 102.469.321,12
Esas sözleşme uyarınca kâr dağıtımında imtiyaz var ise söz konusu imtiyaza ilişkin bilgi YOK
3. Dönem Kârı 175.110.867 79.835.427,78
4. Vergiler ( - ) 21.254.018 17.061.108,07
5. Net Dönem Kârı 154.925.532 62.774.319,71
6. Geçmiş Yıllar Zararları ( - ) 0 0
7. Genel Kanuni Yedek Akçe ( - ) 0 0
8. Net Dağıtılabilir Dönem Karı 154.925.532 62.774.319,71
9. Yıl İçinde Yapılan Bağışlar ( + ) 270.929,89 0
10. Bağışlar Eklenmiş Net Dağıtılabilir Dönem Karı 155.196.461,89 0
* Nakit 0 0
* Bedelsiz 0 0
* Çalışanlara 0 0
17. Statü Yedekleri 0 0
18. Özel Yedekler 0 0
19. Olağanüstü Yedek 154.925.532 62.774.319,71
Pay Grubu TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - NAKİT (TL) - NET TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - BEDELSİZ (TL) TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI / NET DAĞITILABİLİR DÖNEM KARI (%) 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - TUTARI(TL) - NET 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - ORANI(%) - NET
- - - 0 0 0 0 0
TOPLAM 0 0 0 0 0
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750229
BIST
(27/03/2019 - 17:25:19)
-
İSTANBUL TAKAS VE SAKLAMA BANKASI A.Ş.( Takasbank Ödünç Pay Piyasası Günlük Bülten
İSTANBUL TAKAS VE SAKLAMA BANKASI A.Ş.( Takasbank Ödünç Pay Piyasası Günlük Bülten )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Takasbank Ödünç Pay Piyasası Günlük Bülten
Hayır (No)
.
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750231
BIST
(27/03/2019 - 17:26:11)
-
***GOZDE* *AKMEN* *KATVK* *ALNTF* *ZORLF* *PBTR* *TFNVK* *AKSEN* *ERGLI*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borçlanma Araçları, Yatırım Fonları ve Varant
***GOZDE******AKMEN******KATVK******ALNTF******ZOR LF******PBTR******TFNVK******AKSEN******ERGLI*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borçlanma Araçları, Yatırım Fonları ve Varant İtfa/Kupon/Getiri/ Nakdi Uzlaşı Ödeme İşlemleri )
Özet Bilgi Borçlanma Araçları, Yatırım Fonları ve Varant İtfa/Kupon/Getiri/ Nakdi Uzlaşı Ödeme İşlemleri
İlgili Şirketler AKMEN, AKSEN, ALNTF, ERGLI, GOZDE, KATVK, PBTR, TFNVK, ZORLF
Merkezi Kaydi Sistemde ihraççı şirket bildirimleri doğrultusunda gerçekleştirilen hak kullanım ödemelerine ait kayıtlar aşağıda yer almaktadır.
İHRAÇÇI ÜYE Ünvan İHRAÇÇI ÜYE Borsa Kodu ISIN Kod Kıymet Türü Nakit Ödeme Tarihi İşlem Türü
TCMB TRD220921T16 HAZİNE KİRA SERTİFİKASI (TRY) 27/03/2019 Kupon\Getiri Ödeme
TCMB TRD230920T24 HAZİNE KİRA SERTİFİKASI (TRY) 27/03/2019 Kupon\Getiri Ödeme
TCMB TRT180924T11 DEVLET TAHVİLİ 27/03/2019 Kupon\Getiri Ödeme
TCMB TRT220921T18 DEVLET TAHVİLİ 27/03/2019 Kupon\Getiri Ödeme
TCMB TRT270319T13 DEVLET TAHVİLİ 27/03/2019 İtfa
TCMB TRT270319T13 DEVLET TAHVİLİ 27/03/2019 Kupon\Getiri Ödeme
AK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. AKMEN TR0AKYM00ZH6 YAPILANDIRILMIŞ BORÇLANMA ARACI 27/03/2019 İtfa
AK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. AKMEN TR0AKYM00ZJ2 YAPILANDIRILMIŞ BORÇLANMA ARACI 27/03/2019 İtfa
AK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. AKMEN TR0AKYM00ZX3 YAPILANDIRILMIŞ BORÇLANMA ARACI 27/03/2019 İtfa
AKSA ENERJİ ÜRETİM A.Ş. AKSEN TRSAKSN61914 ÖZEL SEKTÖR TAHVİLİ 27/03/2019 Kupon\Getiri Ödeme
ALTERNATİFBANK A.Ş. ALNTF TRFALNF31935 FİNANSMAN BONOSU 27/03/2019 İtfa
ALTERNATİFBANK A.Ş. ALNTF TRFALNF31943 FİNANSMAN BONOSU 27/03/2019 İtfa
EREĞLİ TEKSTİL TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ERGLI TRSERTT41926 ÖZEL SEKTÖR TAHVİLİ 27/03/2019 Kupon\Getiri Ödeme
GÖZDE GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. GOZDE TRSGZDF31910 ÖZEL SEKTÖR TAHVİLİ 27/03/2019 İtfa
GÖZDE GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. GOZDE TRSGZDF31910 ÖZEL SEKTÖR TAHVİLİ 27/03/2019 Kupon\Getiri Ödeme
KATILIM VARLIK KİRALAMA A.Ş. KATVK TRDKTLM31916 YÖNETİM SÖZLEŞMESİNE DAYALI KİRA SERTİFİKASI 27/03/2019 İtfa
KATILIM VARLIK KİRALAMA A.Ş. KATVK TRDKTLM31916 YÖNETİM SÖZLEŞMESİNE DAYALI KİRA SERTİFİKASI 27/03/2019 Kupon\Getiri Ödeme
PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş. PBTR TRFPASH31915 FİNANSMAN BONOSU 27/03/2019 İtfa
TFKB VARLIK KİRALAMA A.Ş. TFKVK TRDTFBVA1916 SAHİPLİĞE DAYALI KİRA SERTİFİKASI 27/03/2019 Kupon\Getiri Ödeme
ZORLU FAKTORİNG A.Ş. ZORLF TRFZORF71917 FİNANSMAN BONOSU 27/03/2019 Kupon\Getiri Ödeme
ZORLU FAKTORİNG A.Ş. ZORLF TRSZORF81919 ÖZEL SEKTÖR TAHVİLİ 27/03/2019 Kupon\Getiri Ödeme
Bilgi notu:İhraççı üyeler tarafından MKS'ye iletilen ödeme tarihi ve kupon/getiri oranı bilgileri doğrultusunda hesaplanan ödeme tutarları yatırım kuruluşlarının İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. nezdindeki hesaplarına aktarılmıştır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750234
BIST
(27/03/2019 - 17:32:54)
-
***TKFEN*** TEKFEN HOLDİNG A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***TKFEN*** TEKFEN HOLDİNG A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Genel Kurul toplantısı sonucu
Genel Kurul Çağrısı
Karar Tarihi 21.02.2019
Genel Kurul Saati 14:00
Ülke Türkiye
Şehir İSTANBUL
İlçe ŞİŞLİ
Adres Büyükdere Caddesi No.209 34394, 4. Levent adresindeki Tekfen Tower Binası Konferans Salonu
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve Toplantı Başkanlığı'nın oluşturulması
2 - Şirket Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan 2018 Yılı Faaliyet Raporu'nun, okunması, müzakeresi ve onaylanması
3 - 2018 Yılı hesap dönemine ilişkin Bağımsız Denetim Rapor Özetinin ve Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması
4 - Yönetim Kurulu üyelerinin 2018 yılı faaliyetlerinden ve hesaplarından dolayı ayrı ayrı ibra edilmeleri
5 - Yönetim Kurulunun 2018 yılı hesap dönemine ilişkin kâr dağıtımı hakkındaki teklifinin ve kâr dağıtım tarihinin görüşülerek karara bağlanması
6 - Yönetim Kurulu üye sayısının, görev sürelerinin, ödenecek ücretlerin belirlenmesi
7 - Yönetim Kurulu üyelerinin seçilmesi
8 - SPK düzenlemeleri uyarınca belirlenen bağımsız denetim şirketinin TTK'nın 399. maddesi çerçevesinde Genel Kurul'un onayına sunulması
9 - 01.01.2018-31.12.2018 hesap döneminde 3. kişiler lehine verilen teminat, rehin, ipotekler ve elde edilen gelir veya menfaatler hakkında Genel Kurul'a bilgi verilmesi
10 - 01.01.2018-31.12.2018 hesap döneminde yapılan bağışlar hakkında Genel Kurul'a bilgi verilmesi, 2019 yılında yapılacak bağışlar için üst sınır belirlenmesi
11 - Yönetim Kurulu üyelerine Şirket'in konusuna giren işleri bizzat veya başkaları adına yapmaları ve bu nev'i işleri yapan şirketlerde ortak olabilmeleri ve diğer işlemleri yapabilmeleri hususunda, Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri uyarınca izin verilmesi, varsa eğer Yönetim Kurulu üyeleri ve SPK'nın Kurumsal Yönetim İlkelerinin 1.3.6 maddesinde sayılan kişiler ile 2018 yılında bu kapsamda gerçekleştirilen işlemler hakkında bilgi verilmesi
12 - Dilek ve temenniler
Kar Payı Dağıtım
EK: 1 TKFEN_2019_GK_Bilgilendirme_Dokümanı.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
EK: 2 TKFEN_2019_GAM_Information Document.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Sonuçları Alınan kararları içeren Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazır Bulunanlar Listesi ilişikte sunulmuştur.
EK: 1 TKFEN_Genel Kurul Tutanak 27.03.2019_KAP.pdf - Tutanak
EK: 2 TKFEN_GK_Hazirun_27_03_2019_KAP.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi
Ek Açıklamalar
Şirketimizin 2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 27.03.2019 tarihinde saat 14.00'da yapılmıştır. Söz konusu toplantıda alınan bazı önemli kararlar aşağıdaki gibidir:
· 2018 yılına ait faaliyet raporu ve mali tabloları onaylanmıştır.
· Yönetim Kurulu Üyeleri 2018 yılı çalışmalarından dolayı ayrı ayrı ibra edilmiştir.
· 2018 yılı karının dağıtımına ilişkin Yönetim Kurulu kar dağıtım önerisinin aynen kabul edilmesine ve söz konusu kar dağıtım önerisi çerçevesinde dönem karından karşılanmak üzere ortaklarımıza toplam 421.526.200 TL tutarında brüt nakit kar payı dağıtılmasına ve kar dağıtım tarihinin 02.04.2019 olarak belirlenmesine karar verilmiştir.
· Yönetim kurulu üye sayısının, 4 bağımsız üye ile birlikte 11 olarak belirlenmiştir. Yönetim Kurulu üyeliklerine Ali Nihat Gökyiğit, Cansevil Akçağlılar, Sinan Kemal Uzan, Murat Gigin, Mehmet Ercan Kumcu, Ahmet İpekçi, Osman Cengiz Birgili, Çiğdem Tüzün, Neriman Ülsever, Gülsüm Azeri ve Şevki Acuner seçilmiştir.
· 2019 yılı için bağımsız denetim hizmeti almak üzere BDO Denet Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş. seçilmiştir.
Alınan kararları içeren Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazır Bulunanlar Listesi ilişikte sunulmuştur.
İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750235
BIST
(27/03/2019 - 17:32:58)
-
***NETAS* *KRONT*** KRON TELEKOMÜNİKASYON HİZMETLERİ A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***NETAS******KRONT*** KRON TELEKOMÜNİKASYON HİZMETLERİ A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı Tarihi ve Gündemi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
İlgili Şirketler NETAS
Genel Kurul Çağrısı
Karar Tarihi 27.03.2019
Genel Kurul Tarihi 25.04.2019
Genel Kurul Saati 11:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 24.04.2019
Ülke Türkiye
Şehir İSTANBUL
İlçe SARIYER
Adres İ.T.Ü. Ayazağa Yerleşkesi, Koru Yolu, ARI-3 Binası, 4 No'lu Seminer Salonu, Maslak, İstanbul
Gündem Maddeleri
1 - Açılış, toplantı başkanı, oy toplama memuru ve tutanak yazmanın belirlenmesi
2 - Toplantı sonunda tutanakların imzalanması için toplantı başkanlığına yetki verilmesi
3 - 2018 yılı faaliyet ve hesapları hakkında, Yönetim Kurulunun faaliyet raporunun, ve bağımsız denetim kuruluşu Denge Bağımsız Denetim Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin Bağımsız Denetim Raporu özetinin ve 2018 yılı Bilanço ve Gelir Tablosunun okunması ile Yönetim Kurulunun faaliyet raporunun ve 2018 yılı Bilanço ve Gelir Tablosunun müzakeresi ve tasdiki
4 - Şirketin 2018 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bağımsız Denetim Kuruluşunun ayrı ayrı ibra edilmeleri
5 - Yönetim Kurulu'nun, 2018 yılı kârının dağıtılmaması konusundaki önerisinin kabulü, değiştirilerek kabulü veya reddi
6 - Şirketimizin mevcut 15.000.000,00 (on beş milyon) Türk Lirası tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının 150.000.000,00 (yüz elli milyon) Türk Lirası'na artırılması ve kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2019 yılından itibaren beş yıllık süre için (2019-2023 yıllarında) geçerli olması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu ile T.C. Ticaret Bakanlığı'ndan alınmış olan izinler doğrultusunda, kayıtlı sermaye tavan artırımı ve Şirket esas sözleşmesinin "Sermaye" başlıklı 6. Maddesinin ekte yer alan tadil metninde yer aldığı şekilde tadil edilmesi hususlarının Genel Kurulun onayına sunulması
7 - Sermaye piyasası düzenlemeleri kapsamında Şirketimizin "Kâr Dağıtım Politikası"nın genel kurul tarafından görüşülerek, onaylanması
8 - Kurumsal Yönetim Tebliği gereğince Yönetim Kurulu üyeleri ile üst düzey yöneticiler için "Ücretlendirme Politikası"nın belirlenmesi ve yıl içinde yapılan ödemeler hakkında genel kurula bilgi verilmesi
9 - Yönetim Kurulu Üyelerinin ücretleri ile huzur hakkı, ikramiye ve prim gibi hakların belirlenmesi
10 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri ve Türk Ticaret Kanunu gereği, Denetimden Sorumlu Komitesi'nin önerisi üzerine, Yönetim Kurulu tarafından genel kuruluna sunulan Bağımsız Denetim Kuruluşu seçimi
11 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereği, Şirketin 3. kişiler lehine vermiş oldukları teminat, rehin ve ipotekler ve elde etmiş oldukları gelir veya menfaatler konusunda Genel Kurul'a bilgi verilmesi
12 - Şirketin sosyal yardım amacıyla vakıf ve derneklere 2018 yılında yaptığı bağış ve yardımlar hakkında Genel Kurul'a bilgi verilmesi ve 2019 yılında yapılacak bağışlar için üst sınır belirlenmesi
13 - 2018 yılı içerisinde yönetim hakimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, üst düzey yöneticilerine ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhrî yakınlarına şirket veya bağlı ortaklıkları ile çıkar çatışmasına neden olabilecek nitelikte işlem yapabilmeleri, rekabet edebilmeleri ve/veya şirketin veya bağlı ortaklıklarının işletme konusuna giren ticari iş türünden bir işlemi, bizzat veya başkaları adına yapmaları ve bu nevi ticari işleri yapan şirketlere sorumluluğu sınırsız ortak sıfatıyla girebilmeleri hususunda gerçekleştirilen işlemler hakkında Genel Kurul'a bilgi verilmesi ve Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri uyarınca Yönetim Kurulu üyelerine yetki verilmesi
14 - Dilek ve temennilerin sunulması ve kapanış
Kar Payı Dağıtım
Kayıtlı Sermaye Tavanı
EK: 1 OGK Davet KAP.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
Ek Açıklamalar
Şirketimizin 2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 25.04.2019 günü saat 11:00'de, 2018 yılı hesaplarını ve yukarıda yazılı gündem maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere, "İ.T.Ü. Ayazağa Yerleşkesi, Koru Yolu, ARI-3 Binası, 4 No'lu Seminer Salonu, Maslak, İstanbul" adresinde yapılacaktır. Sayın Pay Sahiplerimizin bizzat veya bir temsilci vasıtasıyla Genel Kurul toplantısına katılmalarını rica ederiz.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750240
BIST
(27/03/2019 - 17:42:40)
-
***NETAS* *KRONT*** KRON TELEKOMÜNİKASYON HİZMETLERİ A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
***NETAS******KRONT*** KRON TELEKOMÜNİKASYON HİZMETLERİ A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Genel Kurul'un onayına sunulacak Kar Payı Dağıtımı
İlgili Şirketler NETAS
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 27.03.2019
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREKRON00022 0 0 0 0
B Grubu, KRONT, TREKRON00014 0 0 0 0
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREKRON00022 0 0
B Grubu, KRONT, TREKRON00014 0 0
Ek Açıklamalar
TTK madde 390/4 uyarınca Şirketimiz Yönetim Kurulu üyelerinin her birine yapılan yazılı öneri üzerine, aşağıda imzası olan Yönetim Kurulu üyelerinin oybirliği ile aşağıdaki kararları almıştır:
1. Şirketimizin Sermaye Piyasası düzenlemeleri çerçevesinde hazırlanan ve Denge Bağımsız Denetim Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi tarafından denetlenen 01.01.2018-31.12.2018 hesap dönemine ait finansal tablolarımıza göre 2018 mali yılına ait faaliyetlerden elde edilen dönem karından vergi ve sair yasal yükümlülükler çıkarıldığında toplam net dönem karının 4.529.808 TL (Vergi Usul Kanununa göre hazırlanan mali tablolarda bu rakam 12.151.376,74 TL'dir) olduğu anlaşılmaktadır,
2. 2018 yılına ait net dönem karının dağıtılmayarak Şirket yatırımlarında kullanılması amacıyla Şirket hesaplarında bırakılması konusunda pay sahiplerinin bilgilendirilmesine ve bu hususun Genel Kurulun onayına sunulmasına,
3. Buna ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun II.19.1 sayılı Kar Payı Tebliği ve bu tebliğ uyarınca ilan edilen Kar Payı Rehberinde yer alan Kar Dağıtım Tablosu formatına uygun olarak hazırlanan ve ekte yer alan kar dağıtım tablosunun ilan edilmesine,
katılanların oybirliği ile karar vermiştir.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 Kar payı dağıtım tablosu 2018.pdf
KAR PAYI DAĞITIM TABLOSU
KRON TELEKOMÜNİKASYON HİZMETLERİ A.Ş. 01.01.2018/31.12.2018 Dönemi Kâr Payı Dağıtım Tablosu (TL)
1. Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye 14.268.513
2. Genel Kanuni Yedek Akçe (Yasal Kayıtlara Göre) 1.334.502,89
3. Dönem Kârı 4.529.808 12.151.376,74
4. Vergiler ( - )
5. Net Dönem Kârı 4.529.808 12.151.376,74
6. Geçmiş Yıllar Zararları ( - )
7. Genel Kanuni Yedek Akçe ( - ) 607.568,84 607.568,84
8. Net Dağıtılabilir Dönem Karı 3.922.239,16 11.543.807,9
Kar Payı Avansı Düşülmüş Net Dağıtılabilir Dönem Karı/Zararı
9. Yıl İçinde Yapılan Bağışlar ( + )
10. Bağışlar Eklenmiş Net Dağıtılabilir Dönem Karı
* Nakit
* Bedelsiz
* Çalışanlara
17. Statü Yedekleri
18. Özel Yedekler
19. Olağanüstü Yedek
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750241
BIST
(27/03/2019 - 17:43:03)
-
Merkez Bankası'nın yarın için açıkladığı geçici rezerv 61.048,1 milyon TL ekside
Merkez Bankası verilerine göre Pazartesi için açıklanan geçici
rezerv 61.048,1 milyon TL ekside.
Banka'nın 28 Mart için açıkladığı geçici rezerv ise 25.393,8
milyon TL ekside olarak görünüyor.
Merkez Bankası'nın sabah açıkladığı geçici verilerde piyasa
28 Mart tarihi için 19.350,5 milyon TL, 29 Mart tarihi için
ise 25.393,8 milyon TL ekside olarak görünüyordu.
(27/03/2019 - 17:46:17)
-
***TKFEN*** TEKFEN HOLDİNG A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
***TKFEN*** TEKFEN HOLDİNG A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Kar Payı Dağıtımına İlişkin Genel Kurulu Kararı
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 21.02.2019
Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Peşin
Para Birimi TRY
TKFEN, TRETKHO00012 Peşin 1,13926 113,926 0,968371 96,8371
Kar Payı Ödeme Tarihleri
Ödeme Teklif Edilen Nakit Kar Payı Hak Kullanım Tarihi (1)
Kesinleşen Nakit Kar Payı Hak Kullanım Tarihi (2)
Ödeme Tarihi (3)
Kayıt Tarihi (4)
Peşin 02.04.2019 02.04.2019 04.04.2019 03.04.2019
(1) Kar payının şirket tarafından ödeneceği ve payın kar payı hakkı bulunmadan işlem görmeye başlayacağı tarih (teklif edilen).
(2) Kar payının şirket tarafından ödeneceği ve payın kar payı hakkı bulunmadan işlem görmeye başlayacağı tarih (kesinleşen).
(3) Payları Borsa‘da işlem gören pay sahiplerinin hesaplarına giriş yapılacağı tarih.
(4) Borsada işlem gören tipteki payların hak sahiplerinin belirlendiği tarih.
TKFEN, TRETKHO00012 0 0
Ek Açıklamalar
Bugün yapılan Olağan Genel Kurul toplantısında, Yönetim Kurulumuzun kar dağıtım önerisinin onaylanmasına ve kâr dağıtım tarihi olarak 2 Nisan 2019 tarihinin belirlenmesine karar verilmiştir.
Kâr Dağıtım tablosu ekte yer almaktadır.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 TKFEN_2018KarDagitimTablosu.pdf
EK: 2 TKFEN_2018ProfitDistributionTable.pdf
KAR PAYI DAĞITIM TABLOSU
TEKFEN HOLDİNG A.Ş. 01.01.2018/31.12.2018 Dönemi Kâr Payı Dağıtım Tablosu (TL)
1. Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye 370.000.000
2. Genel Kanuni Yedek Akçe (Yasal Kayıtlara Göre) 74.000.000
Esas sözleşme uyarınca kâr dağıtımında imtiyaz var ise söz konusu imtiyaza ilişkin bilgi Yoktur
3. Dönem Kârı 1.643.004.000 856.407.914,39
4. Vergiler ( - ) -239.943.000 -80.776.042,04
5. Net Dönem Kârı 1.403.061.000 775.631.872,35
8. Net Dağıtılabilir Dönem Karı 1.403.061.000 775.631.872,35
9. Yıl İçinde Yapılan Bağışlar ( + ) 2.019.244
10. Bağışlar Eklenmiş Net Dağıtılabilir Dönem Karı 1.405.080.244
11. Ortaklara Birinci Kâr Payı 421.526.200
* Nakit 421.526.200
* Bedelsiz
* Çalışanlara
14. İntifa Senedi Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı 29.446.044
17. Statü Yedekleri
18. Özel Yedekler
19. Olağanüstü Yedek 952.088.756 324.659.628,35
- - - 358.297.270 30 0,968371 96,8371
TOPLAM
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750242
BIST
(27/03/2019 - 17:53:47)
-
***KERVT*** KEREVİTAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***KERVT*** KEREVİTAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı Sonucu
Genel Kurul Çağrısı
Karar Tarihi 04.03.2019
Genel Kurul Saati 11:00
Ülke Türkiye
Şehir İSTANBUL
İlçe ÜSKÜDAR
Adres Kısıklı Mah. Ferah Cad. No:1 B.Çamlıca
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması.
2 - Genel Kurul Toplantı Tutanağının Toplantı Başkanlığı'nca imzalanması hususunda yetki verilmesi
3 - 2018 yılı hesap dönemine ilişkin yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi
4 - 2018 yılı hesap dönemine ilişkin bağımsız dış denetim rapor özetinin okunması
5 - 2018 yılı hesap dönemine ilişkin konsolide finansal tabloların okunması, görüşülmesi ve onaylanması
6 - Yönetim kurulu üyelerinin 2018 yılı hesap dönemi faaliyet ve işlemlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmelerinin görüşülerek karara bağlanması
7 - Yeni atanan Yönetim Kurulu Üyesinin görevinin onaylanması
8 - Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan kar dağıtımı konusundaki önerinin görüşülmesi ve karara bağlanması
9 - Türk Ticaret Kanunu ve sermaye piyasası mevzuatı gereği 2019 yılı hesap dönemi hesap ve işlemlerinin denetimi için Yönetim Kurulu'nun bağımsız dış denetleme kuruluşu seçimine ilişkin teklifinin görüşülerek karara bağlanması
10 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, Şirket tarafından 3. kişiler lehine verilmiş olan teminat, rehin ve ipotekler ve elde etmiş oldukları gelir veya menfaat hususunda ortaklara bilgi verilmesi
11 - Yönetim Kurulu üyelerine Şirket konusuna giren veya girmeyen işleri bizzat veya başkaları adına yapmaları ve bu nev'i işleri yapan şirketlere ortak olabilmeleri ve diğer işlemleri yapabilmeleri hususunda Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri gereğince izin verilmesinin görüşülerek karara bağlanması
12 - Kapanış
Kar Payı Dağıtım
EK: 1 2018 Yılı Olağan GK Bilgilendirme Dokümanı.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Sonuçları Alınan kararları içeren Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazır Bulunanlar Listesi ilişikte sunulmuştur.
EK: 1 2018 Yılı Genel Kurul Toplantı Tutanağı.pdf - Tutanak
EK: 2 2018 Hazır Bulunanlar Listesi.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi
Ek Açıklamalar
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750246
BIST
(27/03/2019 - 18:02:58)
-
***KRDMA* *KRDMB* *KRDMD*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi
***KRDMA******KRDMB******KRDMD*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi )
Yapılan açıklama düzeltme mi? Hayır
İlgili Şirketler KRDMD
Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayılı Tebliği kapsamında İlyas Şadi Yolbulan tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır.
Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750251
BIST
(27/03/2019 - 18:10:37)
-
***HDFGS*** HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
***HDFGS*** HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Kar Dağıtım önerisinin Genel Kurul'un onayına sunulması
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREHEDF00025 0 0 0 0
B Grubu, HDFGS, TREHEDF00017 0 0 0 0
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREHEDF00025 0 0
B Grubu, HDFGS, TREHEDF00017 0 0
Ek Açıklamalar
Şirketimizin 27.03.2019 tarih ve 4 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısında
2018 yılı faaliyetlerine ilişkin sonuçlar yönetim kurulumuz tarafından değerlendirilmiş olup esas sözleşme ve kâr dağıtım politikasında öngörülen koşullar dikkate alınarak, kar dağıtımı yapılmamasının Genel Kurul'a teklif edilmesine oybirliği ile karar verilmiştir
KAR PAYI DAĞITIM TABLOSU
HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01.01.2018/31.12.2018 Dönemi Kâr Payı Dağıtım Tablosu (TL)
1. Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye 64.000.000
2. Genel Kanuni Yedek Akçe (Yasal Kayıtlara Göre) 1.080.368
3. Dönem Kârı 1.695.895 -1.944.991,88
4. Vergiler ( - )
5. Net Dönem Kârı 1.695.895 -1.944.991,88
8. Net Dağıtılabilir Dönem Karı
9. Yıl İçinde Yapılan Bağışlar ( + ) 34.000 34.000
10. Bağışlar Eklenmiş Net Dağıtılabilir Dönem Karı 1.729.895
* Nakit
* Bedelsiz
* Çalışanlara
17. Statü Yedekleri
18. Özel Yedekler
19. Olağanüstü Yedek 1.695.895
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750252
BIST
(27/03/2019 - 18:10:42)
-
***SANKO*** SANKO PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT A.Ş.( Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim
***SANKO*** SANKO PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT A.Ş.( Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi SPK'nun Şirketimizin Esas Sözleşmesinin 6. maddesinin değiştirilmesine ilişkin uygun görüş bildirmesi
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 07.03.2019
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 0
Mevcut Sermaye (TL) 90.000.000
Ulaşılacak Sermaye (TL) 100.000.000
Bedelsiz Sermaye Artırımı
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Verilecek Menkul Grubu Verilecek Menkul Kıymet Nevi
A Grubu, İşlem Görmüyor, TRESNKP00019 7.826.087,592 869.565 11,11110 A Grubu A Grubu, İşlem Görmüyor, TRESNKP00019 Nâma
B Grubu, SANKO, TRASANKO91I2 82.173.912,408 9.130.435 11,11111 B Grubu B Grubu, SANKO, TRASANKO91I2 Hamiline
Mevcut Sermaye (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
TOPLAM 90.000.000 10.000.000,000 11,11111
İç Kaynakların Detayı :
Özsermaye Enflasyon Düzeltme Farkları (TL) 10.000.000
Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No 6 Nolu Madde
Ana Sözleşmenin Sermaye Maddesinin Tadiline İlişkin SPK Başvuru Tarihi 19.03.2019
Ana Sözleşmenin Sermaye Maddesinin Tadiline İlişkin SPK Başvuru Sonucu ONAY
Ana Sözleşmenin Sermaye Maddesinin Tadiline İlişkin SPK Onay Tarihi 26.03.2019
SPK Başvuru Tarihi 19.03.2019
Ek Açıklamalar
Şirketimizin 90.000.000.-TL.olan sermayesinin 10.000.000.-TL.bedelsiz artırılarak tamamı Sermaye Düzeltmesi Olumlu Farklarından karşılanmak üzere 100.000.000.-TL'sına çıkarılması ile ilgili Esas Sözleşmenin 6.maddesinin değiştirilmesine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulunun 26.03.2019 tarihli ve 29833736-110.03.03-E.4648 sayılı yazısı ile uygun görüş verilmiş olup,resmi işlemler devam etmektedir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750255
BIST
(27/03/2019 - 18:15:11)
-
***IDEAS*** İDEALİST DANIŞMANLIK A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***IDEAS*** İDEALİST DANIŞMANLIK A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Daveti Hk.
Genel Kurul Çağrısı
Karar Tarihi 27.03.2019
Genel Kurul Tarihi 26.04.2019
Genel Kurul Saati 10:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 25.04.2019
Ülke Türkiye
Şehir İSTANBUL
İlçe ÜSKÜDAR
Adres Volley Hotel İstanbul, Nuhkuyusu Cad. Seyit Ahmet Deresi Sk. 34662 Altunizade/Üsküdar-İSTANBUL
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve Başkanlık Divanı Seçimi,
2 - Toplantı tutanaklarının imzalanması hususunda Başkanlık Divanı'na yetki verilmesi,
3 - Şirket Yönetim Kurulu'nca hazırlanan 2018 Yılı Faaliyet Raporunun müzakeresi ve onaylanması,
4 - 2018 Yılı hesap dönemine ilişkin Finansal Tabloların ve Bağımsız Denetim Raporunun müzakeresi ve onaylanması,
5 - Yönetim Kurulunun kar dağıtımı ile ilgili önerisinin görüşülerek karara bağlanması,
6 - Yönetim Kurulu üyelerinin Şirketin 2018 yılı faaliyetlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmesi,
7 - Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi uyarınca yıl içinde seçilen yönetim kurulu üyelerinin onaylanması
8 - Şirketimizin 2019 yılına ilişkin bağımsız dış denetimini yapmak üzere görevlendirilecek kuruluşun belirlenmesi,
9 - Yönetim hakimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerinin, yönetim kurulu üyelerinin, üst düzey yöneticilerin ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhri yakınlarının, şirket veya bağlı ortaklıkları ile çıkar çatışmasına neden olabilecek nitelikte işlem yapabilmesi ve rekabet edebilmesi için Türk Ticaret Kanunu'nun 395 ve 396'ncı maddeleri kapsamına giren hususlarda yetkili kılınmaları hakkında gerekli iznin verilmesi,
10 - Dilek ve Temenniler
Kar Payı Dağıtım
EK: 1 Davet Duyurusu.pdf - İlan Metni
EK: 2 Gündem.pdf - Diğer Genel Kurul Çağrı Dokümanı
EK: 3 Bilgilendirme Dokümanı.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
Ek Açıklamalar
Şirketimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Nisan 2019 tarihinde saat 10:00'da, ekte yazılı gündemi görüşmek üzere Volley Hotel İstanbul, Nuhkuyusu Cad. Seyit Ahmet Deresi Sk. 34662 Altunizade/Üsküdar-İSTANBUL adresinde gerçekleştirilecektir. Toplantı ilanı, vekaletname, gündem maddelerine ilişkin açıklamalar ekte, Şirket Merkezi'nde ve Şirket'in www.idealistdanismanlik.com.tr adresindeki internet sitesinde pay sahiplerinin incelemelerine hazır bulundurulacaktır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750257
BIST
(27/03/2019 - 18:17:00)
-
***SNGYO*** SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( İlişkili Taraf İşlemleri
***SNGYO*** SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( İlişkili Taraf İşlemleri )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
İlişkili Taraf İşlemleri
Hayır (No)
Hayır (No)
-
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
27.03.2019 tarihli 4 no.lu Yönetim Kurulu Raporumuz ektedir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750272
BIST
(27/03/2019 - 18:29:29)
-
***SKBNK*** ŞEKERBANK T.A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
***SKBNK*** ŞEKERBANK T.A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 yılının karının dağıtımı hk.
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 05.03.2019
Para Birimi TRY
SKBNK, TRASKBNK91N8 0 0 0 0
SKBNK, TRASKBNK91N8 0 0
Ek Açıklamalar
Bankamız 27.03.2019 tarihli Genel Kurul toplantısında Bankamızın bağımsız denetimden geçmiş 2018 yılı finansal tablolarına göre oluşan 86,357,851.12 TL tutarındaki dönem karının Bankamız Ana Sözleşmesi ve Türk Ticaret Kanunu hükümleri çerçevesinde
% 5'inin 4,317,892.56 TL olarak Yasal Yedekler Hesabına aktarılmasına,
Yasal yedek dağıtımı sonrasında kalan 82,039,958.56 TL tutarındaki dönem karının Olağanüstü Yedeklere aktarılmasına,
Diğer taraftan, Bankamızın 1 Ocak 2018 tarihi itibarıyla TFRS 9 uygulamasına geçmesi ile birlikte ertelenmiş vergi etkisi sonrası beklenen zarar karşılığı olarak hesaplanan 477,131,068.28 TL'nin Olağanüstü Yedeklerden karşılanmasına karar verilmiştir.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 2018_Kar Dağıtım Tablosu.pdf
KAR PAYI DAĞITIM TABLOSU
ŞEKERBANK T.A.Ş. 01.01.2018/31.12.2018 Dönemi Kâr Payı Dağıtım Tablosu (TL)
1. Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye 1.158.000.000
2. Genel Kanuni Yedek Akçe (Yasal Kayıtlara Göre) 285.988.903,64
Esas sözleşme uyarınca kâr dağıtımında imtiyaz var ise söz konusu imtiyaza ilişkin bilgi -
3. Dönem Kârı 0 104.813.104,02
4. Vergiler ( - ) 0 18.455.252,9
5. Net Dönem Kârı 0 86.357.851,12
6. Geçmiş Yıllar Zararları ( - ) 0 477.131.068,28
7. Genel Kanuni Yedek Akçe ( - ) 0 4.317.892,56
8. Net Dağıtılabilir Dönem Karı 0 -395.091.109,72
9. Yıl İçinde Yapılan Bağışlar ( + ) 0 0
10. Bağışlar Eklenmiş Net Dağıtılabilir Dönem Karı 0 0
* Nakit 0 0
* Bedelsiz 0 0
* Çalışanlara 0 0
17. Statü Yedekleri 0 0
18. Özel Yedekler 0 0
19. Olağanüstü Yedek 0 -395.091.109,72
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750275
BIST
(27/03/2019 - 18:33:02)
-
***KUYAS*** KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş.( Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
***KUYAS*** KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş.( Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
Hayır (No)
Hayır (No)
-
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin ''Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri'' başlıklı 8. Maddesine istinaden Şirketimizin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır. İlgili açıklama Borsa İstanbul A.Ş.'nin resmi talebi üzerine yapılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur. Saygılarımızla, KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750278
BIST
(27/03/2019 - 18:35:04)
-
***TKURU* *OYYAT* *OYA*** OYAK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler Bildirimi
***TKURU******OYYAT******OYA*** OYAK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler Bildirimi )
İlgili Şirketler [TKURU]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler
Hayır (No)
Hayır (No)
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Piyasa yapıcısı olduğumuz Taze Kuru Gıda Sanayii ve Ticaret A.Ş. .ile ilgili piyasa yapıcılığı kapsamında yapılan işlemlerin özeti aşağıdaki tablola verilmektedir.
İşlem Tarihi
İşlem Niteliği
İşleme konu payların nominal tutarı (TL)
İşlem Tutarı (TL)
27.03.2019
Alım
2.206,00
14.022,42
27.03.2019
Satım
2.052,00
13.113,83
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750279
BIST
(27/03/2019 - 18:36:16)
-
***IDEAS*** İDEALİST DANIŞMANLIK A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
***IDEAS*** İDEALİST DANIŞMANLIK A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi 26.04.2019
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREMCTD00038 0 0 0 0
B Grubu, IDEAS, TREMCTD00012 0 0 0 0
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREMCTD00038 0 0
B Grubu, IDEAS, TREMCTD00012 0 0
Ek Açıklamalar
27.03.2019 tarih ve 03 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda
2018 yılı faaliyetleri sonucu kar dağıtımı yapılmamasının Genel Kurul'a teklif edilmesine oybirliği ile karar verilmiştir
KAR PAYI DAĞITIM TABLOSU
İDEALİST DANIŞMANLIK A.Ş. 01.01.2018/31.12.2018 Dönemi Kâr Payı Dağıtım Tablosu (TL)
1. Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye 5.141.000
2. Genel Kanuni Yedek Akçe (Yasal Kayıtlara Göre) 683.279
3. Dönem Kârı 2.620.628 898.225
4. Vergiler ( - ) 363.309 176.916
5. Net Dönem Kârı 2.257.319 721.308
6. Geçmiş Yıllar Zararları ( - ) 360.759
7. Genel Kanuni Yedek Akçe ( - ) 18.037 18.037
8. Net Dağıtılabilir Dönem Karı 2.239.282 342.512
9. Yıl İçinde Yapılan Bağışlar ( + )
10. Bağışlar Eklenmiş Net Dağıtılabilir Dönem Karı
* Nakit
* Bedelsiz
* Çalışanlara
17. Statü Yedekleri
18. Özel Yedekler
19. Olağanüstü Yedek 2.239.282 342.512
Kar Payı Dağıtım Tablosu Açıklamaları
27.03.2019 tarih ve 03 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda
2018 yılı faaliyetleri sonucu kar dağıtımı yapılmamasının Genel Kurul'a teklif edilmesine oybirliği ile karar verilmiştir
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750282
BIST
(27/03/2019 - 18:41:22)
-
***Bugünkü Siyasi ve Ekonomik Ajanda***
TSİ Ajanda
---- ------------------------------------------------------------------------------------
0120- St. Louis Fed Başkanı James Bullard, Wisconsin Ekonomi Araştırma
Merkezi (CROWE) Bahar Ekonomik Görünüm Forumu'nda ABD ekonomisi ve
para politikası hakkında sunum yapacak.
0200- İngiltere, Avrupa Birliği'nden ayrılacak(Brexit).
1000- Türk Prysmian Kablo'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1000- TSKB GYO Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1000- Adana Çimento Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1030- ICBC Turkey Bank'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1030- Petkim Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Garanti Yatırım Ortaklığı Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1100- Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Olağan Genel Kurul
Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Derimod Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Hürriyet Gazetecilik'in Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1100- Ülker'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1145- Şeker Finansal Kiralama'nın Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1200- İzlanda Merkez Bankası(SI), 'Ekonomik Göstergeler' raporunu
yayımlayacak.
1200- Hektaş Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1345- Avrupa Merkez Bankası(ECB) Yönetim Kurulu Üyesi Benoit Coeure,
Paris'te düzenlenen panelde konuşma yapacak.
1400- Metal Gayrimenkul'ün Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1400- Sabancı Holding'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- İş Bankası'nın Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Merko Gıda'nın Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Aslan Çimento Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Pergamon Status Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Ünye Çimento Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Mardin Çimento Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Bolu Çimento Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1430- QNB Finans Finansal Kiralama'nın Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1500- Desa Deri'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1500- Silverline Endüstri'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1500- Şok Marketler Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1625- New York Fed Başkanı John Williams, Brother's Workshop’un ev
sahipliği yaptığı etkinlikte işgücü piyasası gelişimi hakkında konuşacak.
1700- Hazine ve Maliye Bakanlığı, 3 aylık "İç Borçlanma Stratejisi"
raporunu açıklayacak.
2300- Peru Merkez Bankası(BCRP), Enflasyon Raporu'nu açıklayacak.
2300- Paraguay Merkez Bankası(BCP), 22 Mart tarihli faiz toplantısına
ilişkin tutanakları açıklayacak.
- Türkiye ile Rusya Ortak Stratejik Planlama Grubu toplantısı
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Rus mevkidaşı Sergey Lavrov’un
başkanlıklarında gerçekleştirilecek.
(29/03/2019 - 06:02:57)
-
***Borsa İstanbul'da İşlem Gören Bazı Şirketlerin Genel Kurul Tarihleri***
TSİ Ajanda
---- ------------------------------------------------------------------------------------
29 Mart 2019 Cuma
----------------------
1000- Türk Prysmian Kablo'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1000- TSKB GYO Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1000- Adana Çimento Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1030- ICBC Turkey Bank'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Garanti Yatırım Ortaklığı Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1100- Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Olağan Genel Kurul
Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Derimod Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Hürriyet Gazetecilik'in Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1100- Ülker'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1145- Şeker Finansal Kiralama'nın Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1200- Hektaş Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Metal Gayrimenkul'ün Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1400- Sabancı Holding'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- İş Bankası'nın Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Merko Gıda'nın Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Aslan Çimento Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Pergamon Status Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Ünye Çimento Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Mardin Çimento Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Bolu Çimento Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1430- QNB Finans Finansal Kiralama'nın Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1500- Desa Deri'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1500- Silverline Endüstri'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1500- Şok Marketler Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
30 Mart 2019 Cumartesi
----------------------
1000- Kuştur Kuşadası Turizm'in Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1530- Saray Matbaacılık'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
01 Nisan 2019 Pazartesi
----------------------
1030- Akiş GYO Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Özerden Plastik Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
02 Nisan 2019 Salı
----------------------
1000- Kardemir Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1000- Türk Telekom Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1030- Aksa Akrilik Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Ege Gübre'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Jantsa'nın Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
03 Nisan 2019 Çarşamba
----------------------
1030- İzmir Demir Çelik Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Borusan Yatırım Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Uşak Seramik Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
04 Nisan 2019 Perşembe
----------------------
1000- Garanti Bankası Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Akın Tekstil Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Ayen Enerji Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
05 Nisan 2019 Cuma
----------------------
1030- Karsu Tekstil'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Metemtur'un Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Karsan'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1500- Vakko Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
08 Nisan 2019 Pazartesi
----------------------
1100- Mensa Sınai Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- RTA Laboratuvarları Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1200- Selçuk Gıda Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Adel Kalemcilik'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
09 Nisan 2019 Salı
----------------------
1030- Halk Sigorta'nın Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Temapol'un Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Çelebi Hava Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Sanifoam Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1430- Halk GYO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
10 Nisan 2019 Çarşamba
----------------------
1030- Parsan'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Edip Gayrimenkul'ün Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Tukaş'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Demisaş'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
11 Nisan 2019 Perşembe
----------------------
0830- Eczacıbaşı İlaç Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1000- Goodyear Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Eczacıbaşı Yatırım'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1100- Ata GYO Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1330- İntema Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
12 Nisan 2019 Cuma
----------------------
0900- Kütahya Porselen'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1000- Birlik Mensucat Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Lüks Kadife'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1430- Sarkuysan'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
13 Nisan 2019 Cumartesi
----------------------
1100- Erbosan Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
14 Nisan 2019 Pazar
----------------------
1100- Yeni Gimat GYO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
15 Nisan 2019 Pazartesi
----------------------
0900- Ulusoy Elektrik Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1030- Deva Holding Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- MLP Sağlık Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
17 Nisan 2019 Çarşamba
----------------------
0930- Çimbeton'un Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1000- Pegasus Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Akenerji'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1130- Çimentaş'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
19 Nisan 2019 Cuma
----------------------
1000- Avrasya GYO Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1200- Avrasya Petrol Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Metro Yatırmı Ortaklığı Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1530- Atlas Menkul Kıymetler YO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
22 Nisan 2019 Pazartesi
----------------------
1000- Metro Ticari Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1200- Mepet Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1500- Vanet Gıda Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
25 Nisan 2019 Perşembe
----------------------
1030- Sumaş Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Gentaş Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
26 Nisan 2019 Cuma
----------------------
1000- Ege Seramik'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Aselsan Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1500- Körfez GYO Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
28 Nisan 2019 Pazar
----------------------
1000- Ayes Çelik Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
29 Nisan 2019 Pazartesi
----------------------
1100- İşbir Holding Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
(29/03/2019 - 06:03:01)
-
***Global Piyasalarda Bazı Şirketlerin Bilanço Açıklama Tarihleri***
Tarih Şirket
----------- -------------------------------------
29 Mart Cargill Inc
03 Nisan Lennar Corp
05 Nisan UBS Ltd
10 Nisan Tesco PLC
ThyssenKrupp UK PLC
11 Nisan BlackRock Inc
12 Nisan First Horizon National Corp
JPMorgan Chase & Co
Wells Fargo & Co
15 Nisan Charles Schwab Corp/The
Citigroup Inc
16 Nisan Bank of America Corp
Goldman Sachs Group Inc/The
International Business Machines Corp
Johnson & Johnson
Netflix Inc
17 Nisan Abbott Laboratories
Alcoa Corp
Bank of New York Mellon Corp/The
First Bancorp Inc/ME
Morgan Stanley
PepsiCo Inc
Textron Inc
US Bancorp
18 Nisan American Express Co
Baker Hughes a GE Co
Cherokee Inc
General Electric Co
Philip Morris International Inc
Washington Trust Bancorp Inc
19 Nisan E*TRADE Financial Corp
22 Nisan Halliburton Co
Whirlpool Corp
23 Nisan 3M Co
Coca-Cola Co/The
Fifth Third Bancorp
Freeport-McMoRan Inc
Harley-Davidson Inc
iRobot Corp
Lockheed Martin Corp
Procter & Gamble Co/The
State Street Corp
Texas Instruments Inc
Twitter Inc
United Technologies Corp
Verizon Communications Inc
24 Nisan Boeing Co/The
Caterpillar Inc
eBay Inc
Facebook Inc
General Dynamics Corp
Goodyear Tire & Rubber Co/The
Legg Mason Inc
Nasdaq Inc
Visa Inc
25 Nisan Amazon.com Inc
Arch Coal Inc
Barclays PLC
Bayer AG
Bristol-Myers Squibb Co
Capital One Financial Corp
Domino's Pizza Inc
Eastman Chemical Co
EWE AG
Ford Motor Co
Intel Corp
Linde PLC
Lloyds Bank PLC
Mattel Inc
S&P Global Inc
Starbucks Corp
United Bancorp Inc/OH
United Parcel Service Inc
United States Steel Corp
26 Nisan AstraZeneca PLC
Chevron Corp
Colgate-Palmolive Co
ConocoPhillips
Exxon Mobil Corp
LyondellBasell Industries NV
Moody's Corp
Royal Bank of Scotland Group PLC
(29/03/2019 - 06:03:04)
-
Bursa Çimento Yönetim Kurulu Başkanlığına Ergün Kağıtçıbaşı seçildi
Bursa Çimento Yönetim Kurulu Başkanlığına Ergün Kağıtçıbaşı
seçildi.
Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler
verildi:
"Yönetim Kurulumuzun 28.03.2019 tarih ve 1031 no'lu toplantısında
Sayın Ergün KAĞITÇIBAŞI'nın Yönetim Kurulu Başkanlığına, Sayın İsmail
TARMAN ve Sayın Mehmet Celal GÖKÇEN'in Yönetim Kurulu Başkan
Vekilliklerine seçilmelerine oy birliği ile karar verilmiştir."
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750616
(29/03/2019 - 06:22:54)
-
Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanlığına Tevfik Bilgin seçildi
Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanlığına Tevfik Bilgin seçildi.
Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler
verildi:
"28.03.2019 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında Yönetim
Kurulunda görev dağılımı yapılmış ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak Sn.
Tevfik Bilgin'in görevlendirilmesine karar verilmiştir. "
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750682
(29/03/2019 - 06:26:41)
-
SPK, Erbosan'ın pay ihracını onayladı
Sermaye Piyasası Kurulu(SPK), Erbosan Erciyas Boru Sanayi ve
Ticaret'in pay ihracını onayladı.
SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, Şirket 14 milyon 780
bin TL iç kaynaklardan karşılanmak üzere bedelsiz sermaye artıracak.
Şirketin 5,22 milyon TL olan mevcut sermayesi artırım sonrasında
20 milyon TL'ye ulaşacak.
http://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2019&no=17
(29/03/2019 - 06:26:49)