Yine sahnede ucube yaratıklar mı var
Printable View
Yine sahnede ucube yaratıklar mı var
Kendim çalar, kendim oynarım formasyonu! Kağıt toplu onda şüphe yok, kasası dolu. Tek eksiği haber yok! Ne toplarsam kar derdinde 2019 3. çeyrek ve sonrasında her çeyrekte katlanarak sermayesinin x 5, x 6 kar yazmaya başlar. Bu rakamlar o zaman hayal olur! 1000 lot al at kenara kağıdı olmuş resmen. Birde talya oteli ile ilgili haber çıkarsa... Tam yanında arkadaşımın dairesi var değeri 350 - 500 bin euro arası... Ytd.
Kademeler ne iş anlaşılmıyor alım satım arsında bazen 60 70 kademe boşluk oluyor bu nedemek ya
Zaten satmak isteyen çoktan satmıştır.. burdanda kimse zaten almaz derdiniz ne bi bilelim aşağı yukarı yön hiç farketmez kalanlar için bundan emin olun bir hedefim var on yıldır bekliyorum gerekirse bi Okadar da beklerim sıkıntı yok yani... 5 liya bile gelse tek lot almam ama 30 liraya bile tek lot satmam
hadi bizler bu oyunu biliyoruz..
maliyetlerimiz uzerindeki tahtalarda alım yapmaktan cekinmiyoruz..
tahta yapıcıya seslenelim..
gecen hafta 21.70. lerden ek alımlar yaptık..
eski zirven 30 lara yakındı, yıllar önce..
yakın tarihli zirven de 23.70..
bir uyenin dediği gibi bizde mal satmak yok.. fırsata görünce alım yapıyoruz..
bunu gör ve 30 ların ustune bir an evvel tahtayuuı sür de ..
herkes elini gösterip oyun planını kursun..
20 bin tl ile bin kademe indir kaldır yapabiliyosun bu boş tahtada kimden mal alıcan, kime mal satıcan... günlük hacime bak yaa.. ben elimdeki maaltı bir defa satıp alsam bu tahtada bir günde yaptığın hacimden çok hacim oluşur..
Endeks 2000 artı kağıt eksi ciddi kar açıklıyor ertesi gün eksi kapatıyor üstelik koç kağıdı bu kepazeliğe nasıl göz yumuyorlar senelerdir bekleyenler var ben dahil kasa full finansal veriler süper tamamen kendi networkları yazıklar olsun koçlara bir oteli hala ne yapacaklarını bilmiyorlar ne demek istediğimi anladınmı
Çanak tamam bakalım ne yapacak
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sefer hareket farklı görünüyor.Önceki yıllarda olsakağıdı buraya kadar getirdikten sonra çoktan aşağı basarladıama bu sefer yön yukarı doğru olacak gibi 20 lerde bayağı güç topladı 50-60 arasında bir yere gelir gibi duruyor bence herkese bol kazançlar
beklenti yok.
kapalı bir otel.mahkeme süreci devam ediyor.
kşralık bir otel. kirası tahsil edilmiş. otelin kira sürtesinin uzaması için Orman Baakanlığına başvurulmuş.
120 milton paranın faizi ile dükkan dönüyor.
İyi silkeledi bugün
birşeyler olacak ne olacak bilmiyorum ama birşeyler oldu 3-4 günde..
Hisse hareketleri bazında ; Artık o uzun süredir bekleyenlerin bildiği ve ezberlediği 10-15 kademeden doldur boşalt tarzı internet cafe spekülatörlüğü (pardon manipülatörlüğü) hareketleri bitti. Daha sert ve istikrarlı boşlukları doldura doldura giden yukarı yönlü hareketler olmakta. Bu sanırım tahtada daha işin ehli, finansal gücü daha yerinde birilerinin olduğunu gösteriyor.
Hareketin altını dolduracak olumlu bir haber henüz yok , gerçekte olan tek şey sadece faize yatırılmış bir meblağ , yıkılmış otelin arsası bulunuyor.
Beklentiler ve hayaller arasında bizler gidip gelirken araya savaş kötümserliği de girdi, şu anda yukarı yönlü bir hareket var gibi , ama bu hareketi de bu ortamda yapan kişi ya da kişilerin daha kesin duyuma dayalı bilgileri olması gerekiyor. Daha önce MARES kiralama zamanlamalırından hemen önceki manidar yükseliş ve düşüşleri uzun vadeci arkadaşlar iyi bilirler.
MAALT.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/791838
10 senedir bu kağıttayım ne olacağını az çok kestirebiliyorum herkese bol kazançlar
benim bildiğim maalt geri gelir. arada sırada yukarı yapar sadece. zaten şu anda olan da o. tepeye cıktı ordan geri saldılar.
Senin iyimser rakamların olursa bende para kazanıcam ama tahtayı yapan eleman hayır diyor hatırlarsan otel satışı haberi ile otuz ,lu rakkamları gördü sonrası yıllardır doldur boşalt defalarca silkeleme kendi networkları güya koç grubu kağıdı seyirci kalıyorlar örneğin Petrokent 100 rakkamları geçti bilançosu boktan otel inşaatı başlamadan zor olursa 500 milyon gibi bir değere ulaşır o çocukları kumarhaneye çevirdiler
teb burada hsbc burada bu kurumlar ne arıyor bu guzide tahtada???
çıkar kokusu yakında
Ay sonunda 3 çeyrek kârı açıklanacak o zamana kadar bekleyeceğiz gibi görünüyor
Akacak kanın damar da durduğu ender hisselerden 😁
mal gelsin istiyorlar ama gelmez. boşa bekliyorlar. o mal 30 dan da gelmez. burayı takip ediyorsan bilgin olsun. 30 olsun. tek lot mal gelmeyecek sana.rahat götür
Tahtayı kaldırıp kafasına yüksek fiyattan mal karşılamak işine gelmiyor yada aşağı basıp gel gel yapacaklar şaşırdılar at organları
Dönem karı (zararı)
13.897.206
11.891.102
Biraz düşük sonuçta faaliyet yok umarım bahane etmezler beklenti bittimi