Yabancı almasında gör bakalım fiyatı ve yavaş yavaş şirketin yok olmasını
Printable View
senin ilgin alakan nedir hisseyle, alıp satar mısın, yada eskiden zarar ettin kuyruk acın mı var, almak için bekemekte misin, yada şirket tavuğuna kış mı demişti,
ha alakan yoksa da yazabilirsin de fikir belirt şu kadar düşer hak ettiği fiyat şu de, borsada bundan daha çöp en az 100 tane hisse vardır. hepsine yazıyor musun?
ha bu arada bilonçonun baz aldığı dolar kuru 4.6 civarı o kur la bu kadar finansman geliri varsa, bugün kü kur civarlarında hazırlanmış bir 9 aylık gelir tablosunda 4 milyonun üzeri kar rahat gelir. bunun yanına da artık faaliyet karı da 9 aylıkta ortaya çıkar. 5 milyon minumum 9 aylık kar tahmini yapıyorum.
Önceki yoruma da bir cevap alsam sard68
Dolar zengini gibi davranması gerekiyor dolar sabah 6.25 e kadar tırmandı, keşke tırmanmasa ama bu durumdan nadir olumlu etkilenecek hisse link bu durumun fiyata da yansıması gerekiyor. Bu algı oluşursa kar beklentilerine yansırsa bu hisse buralarda durmaz. Hep endeks ten sert düştü bugün ne yapacak izleyelim para kazansakta kazanmasakta sağlam tecrübe olacak
Kardeş derdini sorduk söylemedin herkesin aklı kendine bizde demedik şirket altın uçacak kaçacak, el cabuklugumuzla al sat yapıyoruz paramızı da kazanıyoruz bin şükür ben gibi en az 4 kişi var link ten para kazanan tanıdığım, al sat la elimde ki para 0 maliyetli senin dediğin rakamlara düşse bile zaten kazanacağını kazananlar var burda. Bu kadar milleti aşağılar gibi konuşman artık biraz ayıp olmaya başladı al aklını hangi hisse de kullanıyorsan kullan
Bu arada pek umrunda değil tahta yapıcının yine desteklere yüklenecek belli
O yuzden sirketin fiili dolasimda 170 milyon lotu yok da 1.7 milyon lotu var. Small cap. Sen ne oldugunu biliyor musun sirketin? Ayrica ne satilmasi, o hikaye kapandi.
http://share.matriksdata.com/Images/...1257125134.png
it will be ok
Adam kavanozdaki baliga bakiyor, "Aaa bu balina degilmis" diyor. Allahim ya, nelerle ugrasiyoruz.
Ulan be adam işi gücü bıraktın bunla uğraşıyorsun derdini sorduk söylemedin, ciro da azalış var desen yok, her sene aynı satışlarla devam edebilen şirket bu sene mi zora düşecek kasası dolar doluyken hem de, bugün doları izlemedin herhalde buralarda bu hisseyi satanı pişman edebilirler, tabi alanı da pişman edebilirler piyasa bu ... Sard68 veda etmiştin boş boş konuşma artık yeter..
E sinirlenme be Cover sen de. Onceki sayfada yazdim arkadas kavanozdaki baliga baki "Aaa bu balina degil" diye foruma gelmis sitem ediyor. 8.70'de ben tuttum tahtani bugun. 15-16'dan verdiklerimizi yerine koyalim. Fazla vermediler, sadece 20 bin lot dustu, verselerdi aliyorduk iste.
Kızmadım da samimiyetsiz ve başka amaçlara yönelik mesajlara tepki göstermekten kendimi alamıyorum. geçmişte de şurda bekliyorum ver alalım deyip ortada işlemi göremeyince kızmıştım. Amaç insanların algısını yanıltmak olmamalı, uygun fiyatı bulursun alırsın hedefe ulaşır satarsın, piyasa bu, piyasaya kızmak, küfretmek, ağlamak sızlamak mantıklı değil, bir strateji kurarsın yatırımını yaparsın tutar tutmaz ayrı mesele ...bol kazançlar dostum,iyi yerden almışsın benim de kaçırmayacağım fiyatları, iş bankasının azizliği yüzünden yakalayamadık, Endeks -%8 leri gördüğünde neredeyse birçok işlem platformu da kilitlendi yada kasıtlı kapatıldı.
Yarın 8 den alırsın üzülme
Dolarımı :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnan ben kagıttan ümidimi kestim.Ölü para benim için ayriyeten benim maliyet 16.62 ha bu arada 11600 dende bir başka hesabımdan var.Ama yüklü olan 16.62 den kısmet bekleyecek. Ama bu çılgın piyasadan. 8 dende alınır daha aşağıdanda. Hayırlısı
iş habire yazıp yazıp siliyor yukarıya satış baskılıyor kağidi almayın dior :)
Bizden uzak olsun, istediği yerde takılsın piyasa piyasa değil zaten ben tercihlerimi yaptım yazılım kanadında bir hisse sececeksem link, ki seçtim. Yanına da beğendiğim 3 sanayi sektörü hissesi koydum, en az altı ay hiçbirinden vazgeçmek yok. Ağırlık değiştirerek maliyetleri güzellestirsem yeter şimdilik.
kağıt yüzde 12 yükselmiş kimseden ses yok
13 den alınca pek ilgi çekici olmuyor
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
8,88 maliyet ile aranızdayım. ortaklık veya şirket satışıyla ilgili beklenti var. ayrıca devletin milli yazılım atağı olacağına dair açıklamaları var. tüm yazılım şirketleri yükselme potansiyeli devamı söz konusu.( link, kfein ve logo )
E bende geldim hayırlısı bakalım
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...z/76000/76927/
Bu açıklamadan sonra artık satmayacağız, satamadık, anlşamadık vs. herhangi bir açıklama geldi mi ?
Kasaroğlu şirketin banka borcu bulunmadığını, kasasında çekler ve tahsilat bekleyen faturalarla birlikte 3,5 milyon dolar olduğunun altını çizerek sözlerini noktaladı.
şu kasadaki dolar miktarını da bir netleştirse ortaklar,kafalar karışık farklı rakamlar yazılıyor , bende bilanço göremiyorum...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/701288
Bir gelişme olmadığına dair güncelleme yapmışlar.
Kasaroğlu bu şirketi satmaya 10 ay öncesinden karar vermiş. Ne zaman satabilir veya satamaz Allah bilir. Sadece bu hisse için değil, Herhangi bir şirketin temel verilerini açıktan yazmamaya ve anlatmamaya kararlıyım.