başka kağıtlarda dayanışma var bizdede düdükleme.....
Printable View
başka kağıtlarda dayanışma var bizdede düdükleme.....
eğer bu kağıt 100 lira olmadıysa bütün suç birbirimizi düdüklemeye çalışan biz yatırımcılarda....birbirimizin ayağına çelme takmaya çalışıyoruz....
böyle kağıtların yatırımcılarıda ne yaptığını bilen, bilinçli yatırımcı olacak kardeşim.nasıl alındığını nasıl satıldığını bilecek...
madem 78.50 ye satacaktın önceki gün alışta 120 lot vardı.o zaman niye vermedin de bugün veriyosun...
bu kağıdın hareketleri artık beni deli ediyor.bir kağıt 10 yıl sürünür mü yahu..
Ky ile olmaz bu kağıt. Kan emici patronlarin aç gözlülüğü. Hesap soran da yok napiyorsunuz hacı siz yıllardır diye.
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayır bu seviyedeki mallar senin değilse al sana mal.topla.bu kadar uğraşmana ne gerek var.eğer senin mallarınsa demekki buralardan satılık kağıt bulamayacaksın.niye bu kadar zorluyosun.ne yapacaksan yap artık herkes kendi işine baksın...aylarca aynı seviyelerde süründürmeye ne gerek var.....
Yaprak kıpırdamiyor...
o 15 lotu ben aldım.baktım adam 10 lot 77 ye uzlaşmış.5 lotta satışta bekliyordu.son saniyede elinden aldım.bundan sonra aşağıya yazdığı sürece alacağım.yedirmeyecem sana böyle küçük lotları....
A. K oğlu hisseyi hassas terazi gibi tutuyor elimdeki malı kıçına sokmadan vermem bilen bilir benim sabrımı..
ORHAN LATİF
ERCAN
PETROKENT TURİZM A.Ş.
233.467,80 0,00 22,52% 0,00% 1.036.800 1.036.800
kapa yeni düştü haber, hisslerini tahminen nurullaha satmış olabilir. hisseler tek elde toplanıyor güzel şeyler olacak, umarım şirketi satar nurullahdan kurtuluruz.
yeniden değerleme felan yaparlarsa süper olur,marmaris altınyunus 2035 yılına kadar oteli kiraya vermiş 20 milyon dolar nakit para ütopya oteli kiraya vermiş 4.5 milyon euro yıllık,oteli satacak 32 milyon euro gibi bir fiyat...biz hepsinden çok iyiyiz...satış felan hikayesi olursa...
şimdi baktım kapa nurullah 947.635 % 91.4 diğer 89.164 % 8.6
muhtemelen nurullah da açıklama gönderecek son 10 günlük borsada oluşan fiyattan aldım diye bir haber gönderecek.
olumlu buluyorum genelde bu tarz hisse değişimlerinden sonra önemli haberler gelir/geliyor...
%97 diye biliyorum..
Sermaye Piyasası Kurulu(SPK), Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakkında Tebliğ'de değişikliğe gitti.
SPK'nın konu ile ilgili kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
Buna göre, ortaklıktan çıkarmak için gerekli pay oranı yüzde 95'ten yüzde 98'e çıkarıldı. Tebliği ile herhangi bir şekilde sahip olunan paylara ilişkin oy haklarının, ortaklığın oy haklarının yüzde 98'ine ulaşması veya bu konumda iken ek pay alınması durumunda, hakim ortak açısından diğer pay sahiplerinin tamamını ortaklıktan çıkarma hakkı, diğer ortaklar açısından da paylarını hakim ortağa satma hakkı doğduğu bildirildi.Tebliğde, "Ortaklıktan çıkarma ve satma haklarının kullanılabilmesi için şart olan ve dördüncü maddede belirtilen yüzde 98’lik oy hakkı oranı, 31/12/2014 tarihine kadar doğmuş olan ve doğacak hakların kullanımında yüzde 95, 31/12/2017 tarihine kadar doğacak hakların kullanımında ise yüzde 97 olarak dikkate alınır." denildi.
eee artık,birazda yukarı sürüp toplasın da..
o 78.75 e 25 lot veren arkadaş.zaten adam son saniyeye kadar 79 dan alıyordu.neden geri çekiyosun.
Patron aldığı fiyat söylemek zorunda değil mi
Alım yazıp siliyor. Yoklama var gibi. Ytd.
işin garibi 79 a kadar 430 lot satışın olması.
bu kadar lotla tavan yapması gerekir.hele hele c grubunda....
2aydir 79 gecirmedi.
kottan çıksa keşke bu tarz kağıtların borsada durması hata
kardeşim ne yapmaya çalışıyorsun.mal istiyorsan 78 de 170 lot var işte.senin malın olmadığı açık.hergün fiyat düşürerek yazıyor adam.al işte sana mal.daha ne istiyorsun.ölü eşşek mi.....
Bunu kontrol eden biri varsa gerçekten süzme p.... Ç birisi
Ne 170 lotmus. Bu türlü alamadı -satamadi. bu kadar lot ile baskı kurabildi. Helal olsun adama