Unlu de alım yapımıştı o gun...Onun alımı farklı bunun ki farklı mı oluyor...Bu aracı kurum uzerinden almayıp direk kendisi mi alıyor borsa uzerinden...sonucta sirket sahipleri aynı ne dolap ceviriyorlar bunlar yaw...
Printable View
Demek ki Ünlü den alım yapıyorlar.
Alım yapsınlarda nereden olursa olsun😉😉
Unlu daha oncede aldı, hemde cok daha yuklu miktarlarda ama Emaptan boyle bir acıklama gelmedi hic :) :) unlu baskasına da mı mal topluyor acaba...
bera bile 2 lerden nerelere geldi...Ayıptır bir hareket yaw bir hareket..bir kıvılcım...
7 yi gördük ya, ölsemde gam yemem artık 😬😬
Emap alımları Deniz yatırımdan yapıyor .. dünkü pastayı incelerseniz alım miktarı bildirilenle aynı..
Emapın alımına karşın deniz yatırımdaki başka bir grup satış yaptığı için net rakamlar uyuşmuyor ..
elimizde iki bilgi var ;
EMAP - Deniz yatırım
Yıldız Holding - Ünlü
XXXX - Ünlü
özür diliyorum ben açıklama tarihini 21.11.2017 olarak gördüm ve 21 in pastasına baktım..
çok garip ki bu tarihte de aynı rakamda DENIZ yatırımın işlemi var.
Haklısınız 20.11.2017 tarihli pastada ilgili işlem Ünlü tarafından yapılmış. Dolayısıyla ünlünün mal topladığı diğer grup Emap mış .. elemanların payı % 10 seviyesine yaklaşmış açıklamada.
https://screenshots.firefoxuserconte...ecd35a8211.png
deli oğlan 98 bini döşedi :))
Soru degil Sayin kennym :):) firkir alisverisi yapiyoruz sonucta...
Sayin mardin,kim bu deli oglan belli mi :):) bekledigimiz gunler geliyormu insallah :):)
Pastaci arkadaslardan bir pasta rica edebilirmiyiz bu guz gunde... :) tesekkurler...
Finans yatırım süpürmüş 76.152 adet almış.
Ünlü de almış accık.
2000 Lot.
Benim izlenimim şu ki :
Emap - yıldız ve finans yatırım yani katarlılar boşa alım yapmıyo
Emap bu mala 16-18 dolar aralıgında girdi ..
Kar etmesi için bu fiyatlara gelmeli bu yuzden yonetime de adam yerleştirdi ..
Ne zaman fiyatı 18 dolara çıkar o zaman satarım .. haydi bakalım isterse düşürsün fiyatı kendi bilir
Güncel haliyle 50- 54 tl gibi bişey yapıyo ..
2018 de kar yazmalı diğer türlü mulkeri tenhada yakalayp öperler..
Guzel bir ongoru hepimizin beklentisi bu yonde...ama bu "mu" nun sagi solu belli olmaz hatta iki "mu" var dikkat :):) hisseyi kar ederken bile dusurebilir.
Bu arada hatirlatayim,
Emap sahibi mahmut levent unlu
Unlu menkulun sahibi mahmut levent unlu
Emap adina bizim deki temsilci mahmut levent unlu
Ulker grubunun tum hisseleri unlu uzerinden Islem goruyor.
Yani bu iki "mu" ne isterse o olacak el ele kolkolalar...umarim bizim lehimize birseyler isterler en kisa zamanda Herkes zararini cikari hatta Kara gecer...Ben sahsen asla bir daha bu gruba ait bir hisseye bulasmayi dusunuyorum galip bile bundan insaflidir...Herkese selamlar saygilar
İnsaf konusunda haklısınız , bir örnek vermek gerekirse eğer bir genel evde çalışan beden işçilerinin çocukları genel evi halka arz etse onlar bile daha insaflı olur yatırımcıya karşı..
Maalesef bu mu babasına hiç çekmemiş.. belki de babasını kandırdılar kim bilir..
BİZİM ki patinaj yapıyor💩💩💩
Pladis Looks At Nestle's U.S. Candy As Part Of Expansion
Sep 22 17
pladis, the Turkish company that owns Godiva chocolate and McVitie's biscuits, is considering making an offer for Nestle' S.A. (SWX:NESN)'s U.S. confectionery assets, which could be valued at around $2 billion, as part of its international expansion plans. A bid for Nestlé's U.S. portfolio -- which includes regional mass-market brands such as Butterfinger, Crunch and 100 Grand -- would appear to mark a shift from Pladis's stated strategy of focusing on the high end of the market, which is performing better than mid-tier brands. "We are looking at Nestle's confectionery assets in the U.S.," Chief Executive Cem Karakas told recently. "Certainly we haven't made a decision, but we are looking at it."
yani diyor ki , Pladis Nestlenin Amerikadaki şekerleme kısmı için teklif vermeyi düşünüyormuş .. fırsat olursa Nestlenin amerikadaki varlıklarını almak istiyormuş.
buldular bizim gibi enayiyi ortak olarak , paralarla gidip gidip yurtdısından firma alıyo n. muzsuzlar..
Derinlik imkanı olan arkadaşım.
Atabilirsen seviniriz
Baskılayın bakalım adiler
Dün eşleşmede 7,05 e
100.000 Lot alış giren
kof babayiğit nerede:wu:
kerevitaşa mı gitti acaba...abi ne oldu da kerevitaş uctu tavana kitledi...Bir kerede bize kitlesin amk yaa...
Bu neme nem bir orcunluktur.biri tavan yapar biri dibe batar.
Buyrun pasta;
http://imageturko.com/?di=OBL5
Finans Yatırım ve Ünlü 7 Tl nin üstünde yine almışlar, inşallah artarak devam eder.
Gedik ve Şeker Yatırımda satarak kağıdı bombalamış ********ler...
Gedikteki mal bitse yukseliriz zaten ..
Valla toplasınlar atık şu malı da yonumuzu bulalım yeter baydı artık
Marta kadar sureleri var topladılar topladılar o kadar
Ne bitmez mal bu bu gedik ve sekerde ki... acaba virmanla mi geliyor onlara ordan satiyorlar...bu ikisindeki toplam mali gorebilecek bir arkadasimiz var mi?
Hisseye yine basmaya başladılar cibiliyetsizler💩💩💩
Valla ben her hafta az az almaya başladım her aldığım öncekinden daha ucuz :) en son şubenin biri bana kalıcak sanırım
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buyuk o.c bunlar cok buyuk...
Bende zaman zaman ufak alımlar yapıyorum. Ama büyük alımlar lazımdır hissenin yükselebilmesi için💩🤕
Birde satıci O. Ç. nın durması lazımdır.
9 tane o...pu bir araya gelse böyle o. Cocuklari yapamazlar herhalde...
Hiç mi iyi haber gelmez bu ****** Toptancı Bakkaldan💩💩💩
Arkadaşlar bunların amacı insanları bıktırıp tahtadan uzaklaştırmak buradan döke bildiği kadar KY dökmek Dikkat edin herkes aynı görüşte biz yandık siz yanmayın aman bu laşm ayın 18. 000 lot malım var 6.85 ve 6.86 beşer bin lot alış girdİm geceden 6.88 kadar verdi benim mallar gelmedi Doğru dürüst ne alıcı ne satıcı var kendi aralarında al gülüm ver gülüm Şahsi fikrim bu kağıt çok gidecek ama benim elimde olur mu işte o muamma Şokun halka arzına hazırlaanıyorlar Bizim re zili böyle ortadayken kimse bu arza katılmaz Onun için 2018 Bizim yılımız olacak az kaldı Biraz UZUN oldu hakkınızı helâl edin
Hacime bak rezil herifler...bugun investingte kerevitas forumuna yorum yazdim aman bu grubun hisselerine dikkat edin arkadaslar diye aninda silmisler...