Ben 2 gundur toplam 3 kere komple sattim geri aldim . Şu abd ziyareti olayi olumlu biterse kfein solugu 10da almali diye dusunuyrm. Yarin da yatay seyir olabilir. Geri inmesinde 7 lere , beklemeye raziyim.
Printable View
Ben 2 gundur toplam 3 kere komple sattim geri aldim . Şu abd ziyareti olayi olumlu biterse kfein solugu 10da almali diye dusunuyrm. Yarin da yatay seyir olabilir. Geri inmesinde 7 lere , beklemeye raziyim.
Anlaşamıyacak olsalar neden gitsinler ABD ye.
Telefonda atılırdı köprüler olur biterdi herşey.
Anlaştılar ki reis ile heyet gidiyor taaa oralara.
Bu abd liler kahpenin dölü olduklari icin hersey beklenir bunlardan kardesim, guvenmeyeceksin. Kfein, thy ile yaptigi kvkk geregi 3 yillik anlasmanin baska buyuk kurumlarla da yapilmasini ve gelecekteki bilancolara olumlu yansimalarini gormek nasip olur insallah hepimize
Kafein Rekor hacimler; Dün 16 Milyon lot: 8.37 liradan...Bugün 8 Milyon lot: 8.67 liradan ortalama yaptı...Ortalamalar yükseliyor...
İki deneme yaptı...3.denemede 9 üstüne atacağını umut ediyorum inşaallah.
Günaydın dostlar. Hayırlı ve bereketli kazanç ve gün dileğiyle...
Güzel bir gün olması dileğiyle FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2019/09 2018/09
Araştırma ve Geliştirme Giderleri (-) -6.168.045 -2.087.665
Bu yıl Ar-ge' ye çok önem vermişler. Yeni ürünler çıkarmışlar sanırım...Ar-ge eğer makul bir şekilde artsaydı kar müthiş gelecekmiş. Böyle yüksek Ar-ge gideri bir defaya mahsus ta olabilir...
2019/09 2018/09
Araştırma ve Geliştirme Giderleri (-) -6.168.045 -2.087.665
Düzeltmeyi fena yapiyor
Dansöz gibi
En rahat olduğum hisselerden birisi, düşüp çıkması beni hiç ilgilendirmiyor, hedef belli......
Dökülen yok dökülen olsa cikardi
Durumlar kötü, gücü tükendi kagidin. Kisada cok umutlandik, ters kose olucaz.
No panic, az dinlensin yolunuzun çünkü.
Maharaj abim diyor ki...Yolunuzun...iyi yolunuzun diyor :)
Kendisi nasıl olsa topsakalı itina ile büyütüyor....:)
Thy ile agustos ayinda yapilan kvkk anlasmasi , 3.çeyrekte tam olarak finansal tablolara yansimadi ama 4.çeyrekte tam olarak meyvesini toplamaya başlarsa işte o zaman kfeini kimse tutamaz. Ayrica 12.ayda kvkk zorunlu yapiliyor 50 ve uzeri calisan firmalara. Yani çok ekmek yiyecegiz bu işten ancak önce saglam silkelemeler yapabilir sonuçta daha kasimin ortasindayiz , 3 ay var son ceyreklerin aciklanmasina , aslinda ekrandan uzak durmali bu süreçte.
Teknik anlamda düzeltmeye ihtiyacı var bunu ya zaman olarak yada fiyat olarak yapacak hissenin güç toplaması lazim takibe devam zaten haftalık bolingeri hisse kırmış gidecek belli
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kafain'e paydaşların onayı ile 'Nazlıcan' ismini verelim... Daha ilginç öneriler varsa değerlendirelim...
Kafein Yabancı alımında Bugün: (14.11.2019)
Önceki: 23.59
Yeni: 25.00
Bist-Top 10 Yabancı Sıralaması: (14.11.2019)
Toplamda (yıllık): 8. sırada
bi hareketlenme var...
Smartın yüksek prim sonrası düşüşü etkiliyor muhtemelen ondan bağımsız hareket etmesi lazım sonuçta patron bu
Hem Kafein, hem de Smart, düzeltmesini tamamlamış olabilir. İnşallah akşama güzel bir kapanış yapsa ne iyi olur değil mi arkadaşlar...
Smart düşmeye devam edebilir mahsuru yok çok çıktı çünkü. Kafein pozitif ayrışması lazım ondan.
Biz Anasını tercih ettik...Kimi anasını sever, kimi de kızını....
Çünkü Smart'ın hisse paylarının her 10 birim çıkışında, Kafein bu paylardan 3.5 birim para kazanıyor...Ayrıca Kafein'in kendi ana faaliyeti de var...
Kfein , cok bekletecek gibi, 8,70 sattiktan sonra hemen geri almakla.buyuk hata yapmisim. Derinhissenin hubvc, naten, karel gibi cikisi surekli olur dedik aldandik.
Yabanci aliyor süsüyle iteliyolar suanda. Kademeler bomboş. Ulan yine elimizde kaldi aldigimiz
Smart iniyor ,kfein iniyor. Smart cikiyor kfein cikiyor. Gobegi bagli olan smart olacagina kfein tahtacisi. Ayin 20 sinde 1000 lot daha alip sandigi kapaticam , naparsan yap tahtaci acik yap 7 ye kadar indir :)))))))
Hissenin 8 Kasım dan bu yana ki takaslardaki maliyetlerle göre balans a ihtiyacı var biraz dinlenmeye ihtiyacı var
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.