https://s17.directupload.net/images/190311/qcgstbku.jpg
Printable View
Insallah cumaya kadar boyle tavan devam eder... ytd.
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançolar yayınlanmış. Çok mübarek bir bilanço
ALYAG Konsolide 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -35371358 Ana Ortaklık Payları: -33728130
Sonuç hiç inanılacak gibi değil
Tamam a.k yarın altını görürüz artık
Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur.
Hadi bakalım yeni hafta yeni heyecan
31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz? adlı anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim
Çok ilginç sonuçlar var...
Oy sayımız da baya arttı hani....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...27#post3252127
saygılar/başarılar
Bilançoda yeni özsermaye 20 milyon
Yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık bir yıl önce şirket sermayesi 50 milyon civarında idi.
-Bu eski özsermayenin 30 milyonu uçmuş.
-Ayrıca daha sonra bedelli sermaye artışından sağlanan 45 milyon artı değer uçmuş.
-Buna ek olarak yaklaşık 160 milyon civarında satılan izmirdeki fabrika varlıklarının sağlanan yaklaşık 60 milyon artı değer uçmuş
Hiç bir şey bu kadar kısa sürede bu kadar büyük oranda özsermaye erimesini açıklayamaz.
Bilancosunu alsin basina calsin kim inanir bu sirkede bundan sonra siz bize verilen ayrilma hakki olan 082 bakin ister ciksin ister cikmasin ne hali varsa gorsun isterse bilancodaki sermayenin hepsini yesin gabiz olsun bizi ne ilgilendirir
Daha önce de yazmıştım bilanço da iyice kırpma yapmış bizim adi patron. Demek ki spk sonuna kadar haklıymış bu hortumcuya yaptırım yapmakta.
En az 40 milyon tl özsermaye olmalıydı 21 milyon tl satıştan edilen karda yok.
Kan emici yine ne var ne yok emmiş.
Mehmed Nureddin buraları da okuyorsan yada sana birileri anlatıyorsa haberin olsun aslında 0.50 lerden çıkacaktım ama artık sana 0.82 'den başka mal yok.
Mahkeme ise mahkeme. Senin gibi hortumcuya bedava hisse yok hakkı ne ise onu alacağız inş.
Allahım şu hortumcuya biz ky ları ezdirme.
Ytd
82 kurustan ayrilma hakkını nasıl kullanabiliyoruz arkadaşlar?
İzlememiz gereken yol nedir?
20 gün süresi var diyordu...
Mübarekler ayrılma hakkını mı veriyor? Dava açacaklarmış ve dava sonucunda yıllarca sürünür.
Ayrıca şirketin içi boşalmış, ayrıkma hakkı verseler bile şştket bu hisselere hangi parayla hangi varlıkla geri alacak?
Özsermaye 20 milyon, patron hariç diğer bütün ortaklar ayrılma hakkı kullansa şirketin bunun üç dört katı kadar varlık ve nakit karşılığı olması gerekir ki bu hisseleri geri almaya kaynak bulsun
Adamlar SPK nın kararından sonra herseye ayar vermiş olabilir mi? Ayrıca son yıl şirketin daha önce olan 50 milyon civarında sermayesi ve bedelli sermaye artırımı ve varlık satışıyla giren 100 milyondan fazla artı değer nasıl bu kadar hızlı erdi? Bütün mesele burda saklı!!
benim gördüğüm kadarıyla burada herkesin merak ettiği o kadar para nereye gitti diye sorduğunuz sorunun cevabı genel yönetim giderleri altında görünen miktar olağanüstü artmış.
2018 2017
Genel yönetim giderleri (-) (51.386.406) (7.657.368) bunun adına resmen soygun denir.Daha 2017 de 7 m olan rakam 2018 de 51 m olmuş.buna makul ve mantıklı olan kimse inanmaz.ama malesef burası türkiye.
22-03-2019 tarihinden sonra dikkatli olun arkadaşlar.kredili ve açığa satış yasağı bitiyor.
https://www.borsaistanbul.com/docs/d....pdf?sfvrsn=89
eşleşme ne zamandı gören var mı
Herkes alıcı mı, ky dan satan var mı?
bugun 18 bin lot daha tavandan aldım çok rahatım. mahkemeyi bekleri 82 den nurişe veririm. Danıştay filan bunların lehine karar vermez veremez. Devlet kurumu her zaman pozitif ayrımcılık görür. Oda olmadı 1.14 ayrılma hakkımız var olmazsa ordan veririz :) Zaten hisse 82 görmez sanmıyorum. 82 den kim alacak ki kime satacağız?
Ayrılma Hakkı Nasıl Kullanılır, Kimler Ayrılma Hakkı Kullanabilir?
(1) Önemli nitelikteki işlemlere ilişkin genel kurul toplantılarına katılan ve olumsuz oy kullanarak muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahipleri veya temsilcileri paylarını ortaklığa satarak ortaklıktan ayrılma hakkına sahiptir.
Yani ilk maddeden anlaşılacağı üzere, ayrılma hakkı kullanabilmek için pay sahibi ya da temsilcisi genel kurula katılıp olumsuz oyunu muhalefet şerhi toplantı tutanağına işletmelidir.
(2) Pay sahibinin veya temsilcisinin önemli nitelikteki işlemlere ilişkin genel kurul toplantısına katılmasına haksız bir biçimde engel olunması, genel kurul toplantısına usulüne uygun davet yapılmaması veya gündemin usulüne uygun bir biçimde ilan edilmemesi hâllerinde, genel kurul kararlarına muhalif kalma ve muhalefet şerhini tutanağa kaydettirme şartı aranmaksızın birinci fıkra hükmü uygulanır.
(3) Pay üzerinde intifa hakkı bulunduğu ve oy hakkının intifa hakkı sahiplerince kullanıldığı hallerde, intifa hakkı sahibi ayrılma hakkını kullanamaz. Bu durumda pay sahibi veya temsilcisi, ayrılma hakkını kullanmak için genel kurul toplantılarına katılıp ilgili işleme karşı olumsuz oy kullanarak muhalefet şerhini toplantı tutanağına işletmek zorundadır.
(4) Önemli nitelikteki işlemlerin görüşüleceği genel kurul toplantısının gündeminde, bu kararlara muhalefet oyu kullanacak pay sahiplerinin ortaklıktan ayrılma hakkının bulunduğu hususu, bu hakkın kullanılması durumunda payların ortaklık tarafından satın alınacağı birim pay bedeli ve ayrılma hakkı kullanılmasına ilişkin işleyiş süreci yer alır.
(5) Ortaklık yönetim kurulu, önemli nitelikteki işlemlerin görüşüleceği genel kurul toplantısına ilişkin gündemin ilanından önce;
a) Ayrılma hakkı kullanımları sonucunda ortaklığın katlanmak zorunda kalabileceği toplam maliyetin belirlenen tutarı aşması veya
b) Belirlenen orandan fazla paya sahip veya belirlenen nitelikteki ortakların olumsuz oy kullanması halinde
genel kurul kararı alınmış olmasına rağmen söz konusu işlemin gerçekleştirilmeyeceğini kararlaştırabilir. Bu durumda; önemli nitelikteki işlemin onayına ilişkin gündem maddesi ile birlikte bu işleme ilişkin önceden belirlenen şartların genel kurul gündeminde açıklanmış olması ve işlemin onayına ilişkin gündem maddesinden sonra ayrı bir gündem maddesi ile işlemden vazgeçilebileceğinin belirtilmesi zorunludur. Vazgeçmeye ilişkin gündem maddesi oylanırken, bu Tebliğin 7 nci maddesinin ikinci fıkrasında belirtilen esaslara uyulmaksızın toplantıya katılan tüm ortaklar ve vekiller oy kullanabilir.
(6) Ayrılma hakkının kullandırılması genel kurul tarihinden itibaren en çok altı iş günü içinde başlar. Ayrılma hakkının kullanım süresi on iş gününden az yirmi iş gününden fazla olamaz.
(7) Ayrılma hakkının aracı kurum vasıtasıyla kullandırılması zorunludur. Payları borsada işlem görmeyen ortaklıkların aracı kurum kullanma zorunluluğuna talep üzerine Kurulca muafiyet verilebilir. Ayrılma hakkını kullanacak pay sahipleri ayrılma hakkına konu payları, ortaklık adına alım işlemlerini gerçekleştiren aracı kuruma, kamuya açıklanan ayrılma hakkının kullanım sürecine ilişkin ilan edilen çerçevede ve genel hükümler doğrultusunda teslim ederek satışı gerçekleştirir. Ayrılma hakkını kullanmak için aracı kuruma başvuran pay sahiplerine pay bedelleri en geç satışı takip eden işgünü ödenir.
(8) Genel kurullarda önemli nitelikteki işlemler bakımından olumsuz oy kullanarak muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahipleri, söz konusu genel kurul toplantısı gündeminde bulunan diğer gündem maddeleri açısından ortaklık haklarını kullanmaya devam ederler.
(9) Ayrılma hakkını kullanmak isteyen pay sahipleri, bu hakkı grup ayrımına bakılmaksızın sahip oldukları payların tamamı için kullanmak zorundadır.
kaynak ;kanalfinans
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/747422
DOSYALAR:
OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 2019-03-12
DIL SECIMI
DIL SECIMI
TURKCE
INGILIZCE
YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? EVET (YES)
YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO)
KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI 08.03.2019
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? HAYIR (NO)
BILDIRIM ICERIGI
ACIKLAMALAR
ACIKLAMA 08.03.2019 TARIHINDE YAPILAN KAP ACIKLAMASINDA BAHSEDILEN SERMAYE PIYASASI KURULU’NUN BIREYSEL ISLEME DAYANAK OLAN GENEL DUZENLEYICI ISLEM NITELIGINDEKI II-23.1 SAYILI ONEMLI NITELIKTEKI ISLEMLERE ILISKIN ORTAK ESASLAR VE AYRILMA HAKKI TEBLIGI (TEBLIG)’NIN 5. MADDESININ 2. FIKRASININ VE SPK`` NUN 07/03/2019 TARIH VE 13/326 SAYILI BIREYSEL ISLEMIN IPTALI TALEBIYLE DANISTAY 13. DAIRESI BASKANLIGINDA E. 2019/1003 NO ILE DAVA ACILMISTIR. DAVA SONUCUNDA YUKSEK MAHKEME KARARI DOGRULTUSUNDA YAPILACAK ISLEMLER HAKKINDA KAMUOYUNA ACIKLAMA YAPILACAKTIR. SAYGILARIMIZLA KAMUOYUNA DUYURULUR
|
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/747436
DOSYALAR:
OLAGAN DISI FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERI 2019-03-12
DIL SECIMI
DIL SECIMI
TURKCE
INGILIZCE
YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? HAYIR (NO)
YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO)
KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI -
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? HAYIR (NO)
BILDIRIM ICERIGI
ACIKLAMALAR
ACIKLAMA SERMAYE PIYASASI KURULU``NUN II-15.1 SAYILI OZEL DURUMLAR TEBLIGI``NIN `OLAGAN DISI FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERI` BASLIKLI 8.MADDESINE ISTINADEN, SIRKETIMIZIN KAMUYA ACIKLANMAMIS OZEL BIR DURUMU BULUNMAMAKTADIR. BILGILERINIZE ARZ EDERIZ. YUKARIDAKI ACIKLAMA, BORSA ISTANBUL A.S.``NIN 12/03/2019 TARIH VE BIAS-4-2037 SAYILI YAZISINA ISTINADEN YAPILMAKTADIR.
|
Alâkana teşekkürler dostum,ben bunu yanılmıyorsam 31 kuruştan satıp çıktım...5,6 bin lira zarar gibiydi,unuttum...başka hisselere daldım,aldım yine boyumun ölçüsünü. FORMT aldım.1,25 den 1,10 dan sattım,hisse oldu 5,5 lira.pekgy aldım 3,60 dan ,çıktım 2,72 den,hisse oldu 5,5 lira..Akguv aldım2,40 dan hisse oldu,2,15..
Dün ve bugün bu hisseyi klgyo ile değiştireyim diye düşünmüştüm, daha sabah açılır açılmaz 10 kademe yukarı açınca onuda alamadım...hisse oldu 2,72 benimki oldu 2,15....kısacası her Allah'ın günü küplere binmeye devam...Lânet olsun borsaya başladığım güne...[emoji35]
..
.
Eskiden olsa borsa milleti samarlardi.. simdi ise olduresiye dovuyor komaya sokuyor.. corbayi pipetle iciriyor malesef.. uc kurus yesil gorsek portfoyde mutlu oluyoruz dustugumuz hallere bak..
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.