maşallah ıkısıde tavan ..ve tavana yakın
Printable View
bu ingiltere ile yapılan ticaret anlaşmasında otomotiv ve tekstil ön plandaydı
otomotivler malum uçtu gitti tekstilde daha bir cacık yok
umarım başlangıç olur
Tebrik eden arkadaşlar, abiler, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Sistemi sitede yayınlarken küçük bir UYGULAMA KILAVUZU hazırlamıştım. Sistemi merak edenler ya bu başlığı okuyabilirler (başlık içinde sistem tekrar tekrar anlatıldı) ya da aşağıda imzamda bulunan UYGULAMA KILAVUZU'nu indirebilirler.
Tebrikler bravo
Herkesin emelleri için teşekkürler
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Otomatik duzeltme[emoji4]
Emekleriniz için teşekkürler
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neredeyse hergün bakıyorum belki benim eşş....şekde bir gün listeye girer diye ama yok arkadaş girmiyor 😂
Maşallah diyelim nazarımız değmesin tebrikler Tolga hocam
Tolga bey, dandanakan ve izci beyler üçünüzü de tebrik ederim. Uzun zamandır gerek perde gerisinden gerekse ara ara aklımdakileri sorarak takip ediyorum. Sistem harika işliyor. Ve sayenizde bir miktar derimod aldım. Ve çok şükür sistemin 21 kriterinden geçmesinin hakkını verdi. Çok teşekkür ederim hepinize
https://www.tradingview.com/x/9pSHZzvD/
Mor kanal üst bandına geldi yarın üzerinde başlarsa 11.34 12.14 seviyeleri izlenebilir.
Aşağıda 10.54 bu sefer destek kırılısa turuncuya onaya gidebilir.
Tebrik eden arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
Tebrikten fazlasını hak ediyorsunuz emeklerinize sağlık.
sistemin al verip de bekleneni veremeyen hisselerin de naçizane kendine özgü durumlarının olduğunu düşünüyorum. İzci bey de bana katılacaktır muhtemelen Alkim özelinde inanılmaz bir baskı var. Şirket sahipleri hissenin gitmesine izin vermiyorlar. Yaptıkları yatırımın bu yıl meyvesini almadan.
Evet, baskı var. Fakat Parasal genişleme ve teşviklerin etkisi ile Borsada müthiş hacimler oluşuyor. Bu parasal musluklar yakında riski az olan, finansalları sağlam ve borçsuz şirketlere doğru yüksek hacimlerle kayacaktır. Yakında bu şekilde trend oluşumlarını görebiliriz diye düşünüyorum. Kısmet bakalım...
https://www.tradingview.com/x/l8yagoLn/
Asel bizi uğraştıracak 18.77 önemli rakamdı burayı kırdı altta 18.59 var.
Yukarıda 19.06 lık fibo üzeri kapanış görmek lazım 19.35 geçilmeden de çıkışlar hikaye olur.
Siz yatırım uzmanı olsanız, Müşterinize;
16 liraya Alkim mi aldırırsınız, Yoksa;
500 lira Alcar
400 lira Çimbeton
300 lira Marshall
Mı aldırırsınız..
[IMG]Yarın için derim yükselmeye devam eder mi[/IMG]
Arka sayfada yazdım takip edilecek seviyeleri.
Bereketli bir gün dileği ile
hayırlı günler
Şişede sağolun
Bu gün sessiz
derim yeterince oyalanmıştı zaten, dünkü gazla gitmesi lazımdı, alenen birileri araya girdi sanırım..
böyle alenen olaylar oldu mu sıtkım sıyrılıyor..
kesinlikle ytd
Ülkemizde Borsa yatırımcıları genelde tekniğe dayalı olarak yatırım yapıyor. Buna net olarak inanmaya başladım.
izci abi;
ERSU'nun seanslık olarak çok iyi bir sinyali var. Ama kural gereği günlüğünü beğenmediğim için portföye almadım. Sırf merakımı gidermek için soruyorum. ERSU'nun Temeli nasıl?
şartlar onu gerektiriyor sayın İzci...
ben de isterdim gerçek bir yatırım olayı olsun bist...
ne yazık ki...
daha çok ekmek yememiz lazım..
şefafflık lazım, dürüstlük lazım, dürüst insanlar ve yöneticiler lazım..........
sizce bistte temele göre yatırımcı olmak mümkün mü?