38,1 dan salladim 1000 tane , kalanlara bol kazanclar
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
38,1 dan salladim 1000 tane , kalanlara bol kazanclar
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyi amaçlıyorsunuz bilmiyorum ama milleti ttrak almaya ikna etmemek için epey uğraşmışsınız :)
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/739717 12.mart.2019 günü yapılacak genel kurul toplantısı gündeminin 7. maddesi temettü ile ilgili.
daha önceden yapılan açıklamaya göre ttrak bu yıl temettü dağıtmayacak. ancak dağıtılmayan temettünün bedelsiz sermaye artışı yapılması kararı olabilir. şu ana kadar bu yönde alınmış bir yönetim kurulu kararı bulunmuyor olsa da genel kurulda gündeme gelebilir.
Evet. Bu harekette fake miş:)
Ostim konya ttrak üçüde elimde olan hisselerdi bu hafta hepsi de hareketlendi sonra çakıldı galip öztürk bu hisselere el mi attı yoksa :)
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bist 100 de yaşanan geri çekilme hareketi sebebiyle,hedef fiyatlarım da değişikliğe gittim.101.517 endekse göre;
1.35.40
2.40.20
3.46.60
Bugün kim satmış pasta paylaşacak varmı arkadaşlar
En kötünün fiyatlandigini düşünerek orta vade pgsus, aselsan ve aslan satarak ttrak'a girdim. Sene sonu 55 hedef fiyatim var. Tacirler yatırımın çok güzel degerlemesini baz aldım. Umarım Allah utandirmaz.
Moto E (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Traktör su kaynatıyor
En iyi ihtimal çift dip 30 civarı sekmesini umacağız şuan.
Tüm çakallar burada toplanmış.
Temettü veriyor mu
Bu hisseyi kim bilinçli olarak elindeki para gücüne güvenerek küçük gariban bir umutla inanmış yatırım yapmış insanların üç kuruşuna göz diktiyse ve habire bu hisseyi düşürüp insanları bıktırmaya çalışıyorsa şu içinde bulunduğumuz mübarek Recep ayı yüzü suyu hürmetine yüce rabbim
Islahları mümkünse ıslah eylesin ıslahları mümkün değilse onları traktörün yatırımcısının halinden anlayacak hale getirsin inşallah
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
sn istinyeli amin...
Dolar bazlı borsamızdaki hisselere bakın ve borsa yatırımcısına nasıl tecavüz edildiğini görün. Yerli eline geçen 3-5 lirayla döviz bürosuna koşuyor. yabancı temettü yoksa ben yokum diyor. Tahtada üç beş gariban, yolunu şaşırırsa 1-2 küçük fon ve spek kalıyor. Bu tahtanın kaderini değiştirebilecek tek şey tekrar temettü verir duruma geçeğine işaret. Bu teşvik olur veya yerel-global ölçekli toparlanma. Şubat üretim rakamları tam bomba kağıt kafa kaldırıyor yani spek mal çakacak gel diyor.
Mazot,gübre ve ilaçlamaya bu kadar zamdan sonra çiftçinin traktör alması hayal.
Arabadan vazgeçilebilir ama traktörden vazgeçilmez. Bugün almazsa yarın alacaklar.Hemde ertelenmiş talep devreye girecek.Tarım olmak zorunda. Bugün faizler yüksek zaten traktör satışları bunu net olarak gösteriyor.Hissenin 80 lerden buraya gelmesi de bu yüzden.Satışlar normale döndüğünde hisse fiyatı da çok farklı bir yerde olacaktır.
Her şey düzelecek, tabi ki o 90 lar geride gelecek ama şuan pek yaklaşılacak gibi değil, elde somut bir şey yok, yeni geleceklerin canı yanmasın. Ah almayalım BENCE. Ha bildiğiniz varsa bizde bilelim. Ben bildiğim tek şey tarım ölmez. New Holland dan bizim çiftçi vazgeçmez.
geçen hafta perşembe günü biraz yabancı alışı olmuştu ama arkası gelmedi, bence en olumsuz fiyatlandı buraların altına zor gelir diye düşünmeye devam ediyorum.
Bu hisseden bi cacık olmaz
2 iş günü önce (perşembe) 38,24'ü görmüş. Bugün 33,50. Yani buradan yaklaşık olarak %15 artarsa sadece 2 iş günü önce gördüğü seviyeye yükselecek. Şaka gibi
Hadi bakalım yeni hafta yeni heyecan
31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz? adlı anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim
Çok ilginç sonuçlar var...
Oy sayımız da baya arttı hani....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...27#post3252127
saygılar/başarılar
Kağıt ikinci dibi gördü. Amerikan tehditleri ve seçim baskısı sanırım hisseyi öteleme ye devam edecek bir müddet daha. 2. Çeyrek sonrası traktör satışlarının düzelmesi ve stokların erimeye başlaması bekleniyor. Tarım sektöründe ciddi toparlanma bu sene görülmeyecek belki ama kötünün iyiside bir nebze olsun görünecek. Bu açıdan hisse fiyatı diplerde olsada başta saydığım iki sebebin rasyonel bakış açısıyla borsayı aşağılara cekmesi olası görünüyor. Ben yinede bu hissedeki fiyatların cazip olduğu konusunda iyimserligimi koruyorum. YTD
Hükümetin ciddi teşvik paketlerinin gelmesi oldukça olası. Kayıtsız kalinacagini düşünmüyorum. Bu gerçekleşirse sektörler resesyonun önlenmesinde önemli bir adım atılmış olur. Girdi fiyatlarınin aşağı çekilmesi, teşvikler, krediler , ÖTV gibi somut adımlarla gerçekleşebilir.
Kağıtta realite de söylenebilecek hiçbir olumlu taraf yok. Temettü şampiyonu kağıdın aşırı değer kaybı iştahları kabartmış olabilir ama düşen bıçak tutulmaz bu unutulmamalı.
31.5 a gelsin bakalım dip çalışması yapıyor mu yapmıyor mu görelim.
Tahtada hacim görünsün diye göstermelik işlem , malın bir cepten diğer cepe taşındığı hissini taşıyorum.
Genel kurul bugün mü toplanıyordu?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d19f7766cd.jpg
Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaç gündür düşüşün sebebi buydu demek ki.
temettuyu verseydi iyi olurdu, vermeyip borçlarını azaltması da firmanın geleceği için iyi olur... asl olan bu krizde üretimin yurtdışı ayağının artarak devam edip ihracat tan iyi kar yazması...
Bu kadar kısa zamanda yaşanan sert düşüşü anlamak için 5-7 mart arası 34'den 38'e olan sert yükselişi anlamak lazım.
Acaba traktöre yönelik teşvik vs gibi bir düzenleme planlanıyordu da bundan mı geri dönüldü? Olan yukarıdan alanlara oldu
Genel olarak bir huzursuzluk belirsizlik hakim, Allah sonumuzu hayretsin.
Teşvik gelmezse bu iş olmayacak, bütün falları açtım, bütün yıldızlara baktım 25'e dokunmadan rahat etmeyecek durumda. (Hakaret ve küfür etmezseniz sevineceğim, finansal astroloji diye bir şey var bilmeyenler için)