Hisse satıyorsa niçin yükseldi o zaman.
Printable View
arkadaş borçlanmış.
hisse lazım. o hisseyi yerine koyması lazım. nerden olursa satın bana almam lazım demiş... koydu herhalde yerine.
[QUOTE=yak;4561586]Hisse satıyorsa niçin yükseldi o zaman.[/QUOT
bugünkü yükselişin sebebi 30 a veda
yarın anlarsın
açık yasak evet ama viop tan ötürü olabilir. pay vadelide fiziki teslimat var ya, eğer short açıldıysa ve elinde hisse yoksa fiziki teslimat yapma zorunluluğundan dolayı almak zorunda kalmış olabilir diye düşündüm ama emin de olamıyorum.
Gönderi de satılacak diyor. Alıcıları işleme davet etti
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıdı seans sonu veriyorlar.
Acaba birilerinin gözünü mü korkutuyorlar.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Tam zamnında 30'dan çıkarmışlar. :kahkah:
Merakla bilançoyu bekliyorum :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TOFAŞ, Bursa fabrikasında 2 haftalık planlı yıllık bakıma girme kararı aldı.
TOFAŞ tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada "Şirketimiz Bursa fabrikasında planlı yıllık izin ve bakım-onarım çalışmaları sebebiyle 30 Temmuz -13 Ağustos 2020 tarihleri arasında üretime ara verilecektir" denildi.
Açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi. "Söz konusu dönemde çalışanlarımız yıllık izin hak edişlerini kullanacak olup, fabrikamızda nöbetçi personel ile sadece bakım ve revizyon çalışmaları gerçekleştirilecektir."
Fiat bayii ile konuştum ellerinde şuan Fiat araçların hiç birisi yok. Şimdiden Eylül ayı icin sipariş alıyorlar 10 bin TL veriyorsunuz siparişiniz onaylanıyor. Güncel fiyatı Eylül ayında belirliyorlarmış.
Yok satıyoruz nasıl ama [emoji1]
parti bitti, dağılın demişler...
https://www.sozcu.com.tr/2020/otomot...rildi-5952645/
288 milyon ikinci çeyrek karı.
beklenti 230-245
2Ç20’de beklentimiz olan 219mn TL ve konsensus beklentisi olan 251mn TL net karın üzerinde 288mn TL net kar açıkladı.
hayırlı olsun.
en kötü 3 ay geride kaldı.
Corona dönemi için iyi kar.
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En kötü dönem için gerçekten iyi kar açıklandı. Ama piyasanın durumu malum.
Spotta kağıt -%2 iken viopta temmuz ve ağustos konratlarının -%7 olması saçmalığını yaşadık bugün.
Spot kapanış 24,96, Ağustos vadelisi 24,44. Akıl almayacak işler. spotta taşıyan satıp vioptan alsa anında 50 kuruş cepte.:wu:
Bu karla toaso satanları üzerler...
TOFAŞ 2020 İkinci Çeyrek Bilanço Analizini dikkatinize sunarım.
https://youtu.be/NOXbjKs18PU
Kardeşi Froto tavan giderken bu utanmasa eksiye geçecek.
Dobarlannn toasa bır**hma kendini... Ford u ornek Al..
Sen na yapiyorsun diye bir video vardi o hesap;)
Bist i fena optuler bugun
Ytd
"Bir ülkenin bağımsızlığı yabancıların lütuf ve merhametine bırakılamaz."M.Kemal ATATÜRK
Ek 25621
2020 Ocak-Temmuz satışları
Bugunku dususu hak etmedi bence...
Hayirlisi
"Bir ülkenin bağımsızlığı yabancıların lütuf ve merhametine bırakılamaz."M.Kemal ATATÜRK
Merhabalar,
TOASO 2020/6 bilançosuna göre çıkardığım tablo ve analizleri aşağıdaki linkte paylaşıyorum. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygılar
Elektrikli ticaride uretim ypariz da elektrikli binek otomobilde bizim burda uretim yapma gibi fikrimiz var mi bilen var mi?
Ytd
Froto ile tamamen ayrıştılar. Hissedeki bu baskının sebebi ne acaba
COR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet toaso yatırımcıları pek başlığa uğramıyorlar ama doaş, froto hareketliyken bizdeki durgunluğun sebebi nedir acaba?
Halbuki şirketin 2020 satışlarını da yukarı yönlü revize etmesine rağmen salgın öncesinin altında fiyatlanıyoruz.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Kucuk yatirimci az mi bu tofas ta...
Neyse cogalmasinlar;)
Froto nu nakit yaratma gucu cok yuksek diye daha cok begeniyorlar sanirim...
Atesleyip duruyor namussuz....
Onceki 82 den satip 50 den koyduklarim vardi.87 lere tepeledi ne alabiliyom ne satabiliyom;)
Tofas aliyom ben de ...
Ytd