Şirketin faaliyet gösterebileceği alanları epey geniş tutmuşlar...
Printable View
Şirketin faaliyet gösterebileceği alanları epey geniş tutmuşlar...
Sayın Cantunç,Haklısınız ve temennileriniz için teşekkür ederim..Sağ olasınız..Allah nasip eder inşallah hepimiz kazanırız..
Bence özellikle ilk 2 maddedeki faaliyet alanı il ilgili bilgi, şirket için gelecek açısından çok umut verici.... Sonuçta her türlü beslenme ürünü gelecek açısından tüm dünya için artık çok önemli.....
1-Tarım ürünleri, Hayvan ürünleri, Su ürünleri ve her türlü kuru ve sulu ziraatçılık ile bunlara dayalı olarak üretilen her türlü gıda maddelerinin sınai alanda üretilen her türlü gıda maddelerinin üretimi, imalatı ticareti, pazarlaması, ithalat ve ihracatının yapılması.
2-Her türlü canlı hayvan üretmek, üretim için gerekli bahçeler, seralar, besihaneler, çardaklar kurmak. Canlı hayvan ürünlerinin elde edilmesi için kesimhaneler, yün ve tiftik tesisleri, iplik ve tekstil dokuma tesisleri kurmak. Deri, kösele, kürk, halı, kilim ve diğer yan ürünlerinin imalatını, ticaretini, pazarlamasını, ithalat ve ihracatını yapmak.
Holding tavan yakınca bizimki de hareketlendi.
0.77 den 555 lot Alım verdi😀
hedef 1 in üstüne atacak galiba ....ytd
Genel kurula birlik olup gitmeli
Rezaletin bedeli sorulmalı
Yönetimin taleplerine şerh konulmalı
Arkadaşlar selam, "Adese" kodlu , "Adese Gayrimenkul" isimli senedin sayfası burası mı?
Borsadan pek anlamıyorum. Sadece yüzeysel bilgim var. 2-3 ay önce baktım bu senet 1 yıllık en düşük değerini görmüş. Bende alayım dedim. Şimdi de merak ettim, acaba şirket hakkında taze bilgiler var mı diye... İnşallah hep beraber kazanırız.
0.82 uzeri kaldigi surece sorun yok. Hisseyi yapmayi basladilar gibi. Orta uzun vade hedefime kadar tasiyacagim. Insallah yaniltmaz. Unutmadan bu tarz hisselerde 10 20 bin lot uzeri risklidir. Dusuk miktar lotla devam edilirse can yakmaz. Hemde radar disi kalmis olursunuz.
Ytd
halka arz onaylandi 7 milyon lot 15 tl den ralli baslar yakindir bilanco beklentiside var
Adesenin elinde ittfh borçlarına karşı devrettiği 80 milyon tl değerinde imaş makina hissesi var
İtffh faydası olur Adeseye şimdilik ?
halka arz başarılı olursa imas varlık değeri 96 milyon varlık bilançoda görülecek
halka arzların genelde tavan tavan gittiği varsayılırsa %100 yaptığında (bknz selva çok daha fazlasını yaptı) bu bilançoda belki 200 milyonluk bir varlık göreceğiz ki piyasa değerine bakıldığında iyi bir varlık
tarım ın öne çıktığı bu dönemde tarım makineleri revaçta olur diye düşünüyorum
İmaş makina halka arzı tamamlansın
Bilanço gelsin
Yoncalar biçilsin...
Anası ( adese) 82 kuruş ile borsada sürünür iken, Danasını ( imaş) 15 TL den halkın ırzına sokacaklar ,he.!?
Bunlardan şeytan bile korkar vallaha..!!
29 nisanda genel kurul var. İnşaAllah hayırlı gelişmeler olur...
#imasm 29.04.2022 cuma günü bistte işleme başlayacak
Genel kuruluda yapamadılar. Haziranda ki toplantıda çoğunluk aranmayacak. Bilançoyu görelim. Toplanıp gidelim.
Imas göstermiş oldukları deger 5 milyar sanki deger 95 idi 3 aylıktan ne gösterecekler bakalim
Bayramınız mübarek olsun
Bilanço bildirim son tarih 10.05.2022
Bakalım ne yumurtlayacaksınız
Bilançoyu son dakikaya kadar göndermeyip neden bekletirler :)
Reisin kredisi de ads yaramazsa diyecek laf yok
22 milyon kar.