Bedelli işi iptal mi arkadaşlar yoksa süreç devam ediyormu
Printable View
Bedelli işi iptal mi arkadaşlar yoksa süreç devam ediyormu
Artık bu bilanço ile yarin1.50 üzerine atmalı, yoksa ayıp diyeceğim.
Kısa soluklu bir oyunmuş meğer ki? Neyseki oyuna gelmedik te eldekileri bozdurduk.
https://resmim.net/f/TKRKei.jpg
aylık takas
Konsolide Bilanço lar büyük oranda geldi. Birçoğuna baktım genelde kötü bilançolar.
Artık etyat ve euyo 'nun pozitif ayrışması lazım. 20 milyon sermayeye 8.2 milyon tl kar var. Hepsi de faliyet karı. Mevcut f/k oranı 2.7 gibi komik rakamlarda.
Bist hisseleri f/k oranı kriz zamanında bile 4-5 lerde oluyor. Etyat ve euyo 4 f/k oranına ulaşması için bile %65 prim yapması gerekir.
Hisselerin önündeki en büyük engel KY düşmanı patronunun %150 bedelli açıklaması. Ama mevcut 1 tl hisse fiyatıyla spk bedelli ye onay vermemeli. Bu baskı da kalkarsa hisse biraz olsun hakettiği fiyatlara yükselir diye ümit ediyorum.
Yazdıklarım tamamen şahsi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.
Bedelli iptali de fayda vermedi...
Etyattan cıkan euyoya gelir birazdan tek pirimsiz toplu hisse halkyatrımda 2 milyon lot var akyatırımda alımds
Bugün uzun bir zamandan sonra etyat eukyoyu geçti...ytd
Merhaba arkadaşlar,
Bu hisseyi aşağıdan toplayan grubun başındaki adama SPK manipülasyon yaptığı için dolandırıcılıktan işlem yapmış. Bunu haberi hissede olup bu durumu bilmeyenler için yazıyorum.
Adminler için not: yüksek ihtimalle bu grubun bu formda da adamları çok, ben bu haberi nereye yazdıysam sildiriyorlar. Lütfen farkınızı gösterin ve böyle bir durumu yatırımcısının bilmesi için silinmesine izin vermeyin. Böyle gruplar yüzünden borsa işi kumara dönüyor, bunlardan kurtuldukça BİST in kalitesi artacaktır.
https://m.borsagundem.com/haber/spk-...etirdi/1483586
Bedelli iptal oldugu nerde yaziyo arkadaslar
SM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelliden dolayi 3 tl yapicaklar tahdayi yoksa kimseden 1.5 tl alamazlar durmak yok yola devam
Ver spek efendi bakalim ne kadar vereceksin donunu alicam senin dayimin oglu cezaevinden yeni cikti onlara havale edicem seni dan dan iki patlatdilarmi aklini alicam senin bak gor.
Siz bunun bedelli olayini biliyomusunuz acabaSM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyyy spek efendi senin ben aklini alip kicina takacagim ver ver
Nasil bir yere dustuk ya kimseler yok alooooooo
1.17-22 aralığında milletin elindekileri aldılar gibi. BIST toparlarsa ilk hedef 1.3x ler.
Oralardan alan hep benim 1.37 1.17 arasi butun mali ben aldim aldikca verdi temettusunu alicam ya nakit ya bedelsiz
Ver ver spek efendi daha abilerimi cagirmadim
Versene spek efendi hadi hadi
Sayin patromcugum 13 mayista para istemiyoruz sende kalsin bize bedelsiz ver super olur.
Vermek zorunda olduğu temettuyu veriyor yoksa oda zor...pinti 8 krş...ytd
1. 8 kurus 2. Muhtemelen bedelsiz 2015 de yapmisti
Yil sonu portfoy degeri 33 milyon imis 30 martda 31.5 inmis ve 3 aylikda 1 milyon kusur zarar getirmis fakat son olarak portfoyumuz 35 milyona yakin ve 30 hazirana daha 1 ay var cok yetenekli arkadaslarimiz 1 ay gibi bir surede 35 milyonumuzu 40 milyon yaparsalar piyasaninda yardimiyla 6 aylik bilancomuzda en az 6 milyom kar gelir bunu yilliga vurursak 12 milyon yapar en az demekki sirketimizin deferi yillik kar x 10 yil mantigiyla 120 milyon olur sermayemizde 20 milyon olduna gore bolunce hisse fiyatimiz 6 tl olarak karsimiza cikar alin sizleri zengin edicek bir kagit 11 haziran sonunda verecek oldugu 8 kurusluk vergisiz net temettude cabasi yemede yaninda yatin daha ne diyim artik jokerinizden bu kadar gizli takipcilerim bu kiyamida unutmayin
Bu kadar calismadan sonra yarin bir tavan cekersin artik spek kardes
Yarin tavani ben yapacagim artik spek kardes senden hayir yok
Dün satışa başladı ve geri alınan paylar toplamın %10u. Tam gaza basmışken GSDDE de olduğu gibi patron devreye girdi
Yabancı (citi) çogaltmış biraz geçtigimiz hafta
İyi olur bu etyat ..
Biraz 3 çeyrek bilançoyo dogru..
Bende eukyo var etyat yok ..
İçlerinde en ucuzu bu sanırım ..
Bi ara birleşme haberleri vardı noldu bilmiyorum ..ytd
Günlük Haftalık ve Aylık takas atabilirseniz teşekkür ederiz
acaip zor bir hisse 2 gündür kafasını kaldıramıyor...bay paşına net aktif degeri en son 1,75 yazıyor fena degil ama tahta yapıcısı kimseye ekmek yedirmiyor...
bedelli geliyor
KİMSECİKLER yok :)
Buradayım hedef nedir üstadlar
bedelli red yedi,gecen yıl da bilinçli olarak aynısını bunun sahibi onun bunun çocuğu, buraya nu hisse için yazdım bunlara güvenmeyin diye şimdi zarar eden ağlama duvarı yapar burada
Red gerekçesini sonra yazacak bilmiyormuş gibi. Biraz daha alttan alabilmek için. Sen milletten parayı topla repoya yatırmak için bedelli iste sonra milletin parası ile sefa sür. Şirketin nerdeyse tamamını satmış borsada. Bunlara izin verenler en az bunlar kadar sahtekar..
gecen yıl bu ve diğer iki şirketi eukyo, euyo,3 birden bedelli başvurdu üçüde red oldu, tabiki bunu bilerek yapıyorlar olan ky, oluyor ben öncede yazdım bunlar adam değl spk,umarım bunlara okkalı bır ceza verir