https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...50&oe=5D08ED02
Angaranin baglari da buklum buklum yollari :party:
Milletin tokadi
Akp+ mhp =51.7
Chp+iyi+hdp41.5
büyük başarı tebrike diyorum yalnız türkiye nüfusunun neredeyse 5 te 3 ünün yaşadığı yerler kaybedilmiş ne diyon
bide hdp falan deyip duruyordun dün gece balkon konuşmasındada kürtlere teşekkür ediyorum bizi tercih ettiler diyordu ne diyon sende mi şimdi hdp yalaması oldun riskli şey
Devletin resmi kurumlarına zerre kadar güven kalmadı. Ben zaten TÜİK in açıkladığı tek bir veriye bile inanmam. Cumhurbaşkanı bile büyükşehirleri kaybetsek bile ilçelerini kazandik dedi yani İmamoğlu nun kazandığını söylemese de ima etti'. Büyükşehirlerde yaşayan insanlarimiz ekonomiden etkilendi. Küçük iller ise beka dedi. Secimin kaybedeni yok kaz***** elbette demokrasi ama 3 büyük ili kaybetmek AKP ne iyi gelmedi.Zaten balkon konuşması herşeyi belli etti. Suratlardan düşen bin parça idi. Burada saat 21 de görüşürüz diyenler vardi, gelemediler. Borsa bugün düşer o cok dert değil. Benim, esimin ve kızımın oyları ile İmamoğlu nun kazanmış olması milyonlara bedel. Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.
İstanbul nihayet açıklandı. İmamoğlu 48,80 Yıldırım 48,48. Teşekkürler İstanbul. Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.
Ysk başkanı güven: Imamoğlu'nun 4 milyon 159 bin 650, yıldırım'ın 4 milyon 131 bin 761 oyu sisteme tanımlandı
Katar'daki sandıklar açıldı mı ?
Yazdıklarınıza bütün içtenliğimle katılıyorum. İmamoğlu öyle bir küçük marjla kazandı ki, kendisine oy veren herkes kendi oyu sayesinde kazandığı duygusunu yaşıyor. Çok güzel bir duygu bu. İktidarın bu yenilgiyi kabullenmekte zorlanması ve İmamoğlu'nun her saat başı çıkıp kafalarına kafalarına vurması da ayrı bir keyif veriyor. Saygılar..
İktidar;
Batı ile mücadelesinde IMF'ye teslim olmadıkça, açılım-saçılıma dönmedikçe, coğrafyasındaki yeni geliştirdiği ilişkileri S400'den vazgeçerek Rusya ile, pers yayılmacılığı söylemiyle İran ile ilişkilerini bozmadığı sürece, İsrail ile stratejik ortak olmadığı sürece, Suriye'de "müttefikler"i ile değil ulusal çıkarlarına göre hareket ettiği sürece, FETÖ ve PKK gibi batı kuklası terör örgütleri ile mücadeleyi kararlılıkla sürdürdüğü sürece...
kaybetmiş sayılmaz. Ancak siyasal alandaki başarılarını neoliberal politikaları bırakıp üreten ekonomi ile taçlandıramaz ise hem kendisi hem de Türkiye kaybedecek.
Muhalefet ekonomi politikalarından sarsılan halkın tepki oyunu almıştır. Bu tepki oylarını batı ve terörle mücadeleye eviremediği sürece sittin sene iktidar olamayacağını anlamalı. CHP'nin tabanı bu konuda, zihinsel sapmanın eylemini somut olarak gördüğünde CHP, DSP'nin uğradığı akıbeti yaşayacaktır.
Velhasıl kaz***** ve kaybedeni önümüzdeki aylar ve yıllar gösterecek.
Hadi şimdi dağılın bakiiim...:oleyo:
iktidar kaybetmiştir iktidar bile bunu görüyor sadece senin gibiler bunu görememiyor
Mükemmel sonuçlar.., hak edişli enfes bir seçimdi..
Yıllar süren sabırlı ve onurlu mücadelelerimiz, elbet sultancıkları reJ0'larına da gereği şekilde dönüşmekte..
En büyük illerimiz bu zavallı güruhun kirli ellerinden kurtarılmıştır,
ki %'sel anlamlarda bu tablo ile resmen ülkemizin %70+ yerel yönetim karşılığı değeri
reJ0'nun saray yönetiminden bağımsızdır.
Helal olsun.. Şükürler olsun.
...
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler, sevgiler, saygılar..
Ağır olunuz Sayın ayhan53.
Sonuçlar hakkında partiler üstü kendi görüşümü yazdım.
Holigan değilim, hiçbir parti ile herhangi bir kişisel sıkıntım da yok.
İlla "mürid"iniz mi olup kafanıza uygun yorum mu yazmamız ve sizi mutlu mu etmemiz gerek.
Sakin olunuz ve önümüzdeki aylarda kimin kaydeceğini kimin kazanacağını hep birlikte izleyelim.
Faşizmin en temel özelliklerinden biri yenilgide bile bir galibiyet arayıp, tabanına kutlayacak bir şeyler vermesidir. Hitler'in ''Alman orduları geri çekilmiyor, Alman orduları geriye doğru ilerliyor'' dediği rivayeti meşhur bir örnektir.
Aglayin sizlayin bugun rahat birakin bunlari :party:
''Zillet babandır. ''
https://twitter.com/say_cem/status/1112641413135695872
İstanbul büyükşehir belediyesine bağlı zabitler fötr şapka giymeyenleri kırbaçlıyor sokaklarda...
AKP'li arkadaşlar,
Uğradığınız hezimette Genel Başkanınızın Istanbul, Ankara, Bursa dahil bilmem kaç ilde, seçtiğiniz Belediye Başkanlarınızı ağlatarak, yalvarttırarak istifa ettirmesinin payı olduğunu düşünüyor musunuz?
reJ0 fena zübük style Ankara'mızda yerel ayağına resmen fett0$ referandumu kovaladı,
ne AKla hizmetse ??..
Tabi gereği cevabını sille gibi yedi milletten.
CHP gibi bir ekol ile DSP gibi sadece tek adama dayali olan ve ölümüyle biten bir partiyi ayni kefeye koymak, ben bu işi bilmiyorum laf olsun diye yazıyorum demektir. İnanan ve okuyan olmaz yazdığınızı, şahsen ben bundan sonra okumam. Bu ulkede terör olayinin 40 senedir sürdüğü bundan sonra azalsa da gene olabileceğini, en önemli konumuzun, işsizlik, enflasyon ve sürekli artan döviz kuru yani kisaca ekonomi olduğunu bu hükümet kavrayamazsa, bugün kaybettiği büyük şehirlerin yaninda ilk seçimde küçük illeri kaybettiğini hep beraber göreceğiz. Köylerde yaşayan insanlar kendi sebzesini kendi yetiştiriyor onlara saygı duyuyorum, ama hem vallahi hem billahi geçen biberi 19,95 den aldım adam 20 yazmamak için öyle yazmış. Tabii ki olay sadece market değil. Öyle insanlar tanıyorum ki 2 tane elektrik faturasi gelince önce kesilmesin diye eski faturayı ödüyor. Asla terör olayını küçümsemiyorum ama bizim birinci konumuz mutlaka ekonomi olmalı, büyüme olmalı,yüksek teknoloji ürünü ve katmadegeri yüksek ürün ihracatı olmalı. Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.
Büyükşehir Belediye konserleri Yavuz Bingöl ve Orhan Gencebay'dan kurtuluyor mu artık?
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net...0b&oe=5D4CCBEA
Kendi vatanına hayrı olmayan Suriye'liler bizim geleceğimizi belirlerken.!?
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net...11&oe=5D40F98B
Tek eksik kalan istanbul hengamesinde usak balikesir bursa arada kaynadi gibi gorunuyor
Trollerin mama kesilcek artik kaynak bitti
Buraya ugramazlar pek :kahkah: