5.76 kapat gözüm spek
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
5.76 kapat gözüm spek
Bu sefer git gelme
Ne uyuza bağladı ya en sevdiğim cinsden böyle en son kalkınma bankasında bağlamıştı inşallah bakalım
Sayın yldz cnyd hisse de mısınız ? Eğer hissede iseniz beklentilerinize ulaştınız mi
sattım arkadaşlar kalanlara bol kazanç lar başka güzel hisseler var borsamızda....
Teşekkürler cevap için hayırlısı olsun bol kazanclar
DZGYO Solo 2019/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 13342945 Yıllık Değ%:-65
yatırım tavsiyesi değildir ama ben bu fiyatlardan seve seve portföyüme katarım ayıptır ya tarabya bodrum bu düşen faizler akıllı davranalım arkadaşlar
bilanço gayet güzel görünüyor...
bodrum ve tarabya projelerine yapılan yatırım finansal borcu kadar neredeyse...
bu 2 projeden elde edeceği hasılat 2020 de bu kağıdı iyi yerlere taşır...
ancak hisse çok sığ...
biraz arttırayım dedim 9 kademe kalktı...
alsan alınmıyor satsan satılmıyor:DD
hayırlısı bakalım eldekilerle idare edecez...
beklemeye devam...
bilonçoyu gören tüydü halbuki ne sırlar doluydu bilançoda neyse yola devam
helal olsun bana bu sefer dipten hisse alıp beklemenin faydaları herkes kaçar ben alırım işte tavan :bravo::halay:maşallah bana
spek efendi tavandan benim malları tepe tepe kullan ben acımı fene alırım demiştim sana 3 katını aldım....Haydi şimdi nereye gidersen git benden ayrı
ben tek kaldım sanırım siz de gidince...
bankanın satış onayı gelecek sanırım...
2 hanelere kadar buradayım ben al sat yapılmıyor hisse çok sığ
Deniz cep to cep yapmıştır...geçen de 175 k satmıştı...hikayeden teyyare bu işlemler..
Tavanda kim aldı acaba o lotları...
Ky alması imkansız...
Algıya oynuyorlar...
Düşerse arttırırım yarın
Yükselirse 7.5 üzerinde azaltırım
12 tl de sıfırlarım...
5 tl de fullerim...
İlla öpecem yani[emoji38]
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6,05 den tekrar aranıza dahil oldum bakalım...Patron birilerine mal sattı oyun içinde oyun var ama gidince ok gibi gidiyor buda beni içeri çekiyor bu seferde giderse geri gelmesin diyerek aldım...
hayırlı olsun...
ben bodrum ve tarabya projelerinden hasılat kasaya girene dek buradayım kısmetse...
50-60 m dolar kadar kar elde edeceğini düşünüyorum...bu projelerden...
1 milyarlık tahvil satmayı planlıyorlarmış...
muhtemelen yeni bir proje daha gelecek..ve çok büyük bir proje olacağı satmak istedikleri tahvil tutarından belli...
hazırdaki projelerin karı mevcut finansal borçlarını sıfırlar üstüne de 200 m kadar artar...
hal bu durumdayken 1 milyara kadar thvil satma izni istemelerinin altında çok daha büyük bir proje yatıyor olmasıdır diye düşünüyorum...
belki de evladiyelik tuttarım elimdekileri...
iyi yönetildiğini düşünüyorum...
emirates ne yapar devralınca o da ayrı bir konu ...
bekleyip göreceğiz...
patron pay satımı yapmış...kısada negatif görünse de ov de iyi bence...sığ hisseye büyükler ilgi göstermiyordu...biraz daha satsın isterim...
başkaları sazı eline alır o zaman ...daha iyi olur...
Patron 6.87 tavana 800 bin koyunca vermeye başladı ondan önce ben teslim ettim .Şimdi aklı sıra 5.78 satiracak tam tersi 6.02 den ve 5.78 den aldim
Patron birilerine mal devri yaptı şimdi 5.87 ve 5.93 alsın herkes dzgyo mort olacak izliyorum paketledim 5.78 den
Bugün bu hisseden nefret ettim amaç yatırım değil patronun bize mal çakması bir daha borsaya girmiyorum lanet ettirdiler insanları ....
Buda hissenette son yazım kansizlar bizim paralarimaza göz dikmişler
Elveda hissenet elvada borsa
Sağda solda konusuldukca alta alıcı geldik ce her halde uzulen sayısı artacak
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya üzülmeyin bassın basacağı kadar...piyasada mal çoğalyo işte...
Derinlik artmadan kimse girmiyo by lerden zaten..
Sanki bankayı devretmeden gyo nun hisselerini birilerine devrediyorlar gibi geliyor bana...
Ama bu ky değil bence...
https://resmim.net/f/muu5EU.jpg
aylık takas
“Sanki bankayı devretmeden gyo nun hisselerini birilerine devrediyorlar gibi geliyor bana...”
Denizbank Emirates’in kontrolüne geçti!! (Devirler bitti diye biliyorum) sn yatayseyir!! Fakat hatırladığım kadarıyla Ağustos ‘ta 1-2 prosedürden bahsediliyordu yayınlanan onay haberinde!!!! Bunun detayları hakkında bilginiz var mı??? Hala onay mevzusu dönüyor portallarda!! Paylaşırmısınız bilginiz dahilinde!! Bol kazançlar....
Not: Uv yatırımcıyım!!
tüm izinler alındı-devir işlemleri tamamlandı...(para aktarıldı - hisseler devredildi) diye biliyorum resmi açıklamalardan....
varsa prosedür olan şey muhtemelen 2019 yılının bilançosu ile ilgilidir diye düşünüyorum...vergi yükümlülüğünün netleşmesi açısından...
aklıma gelen başka bir prosedür yok...sadece bir tahmin tabi benimki...
ne gibi prosedürlerden bahsettiler ağustosta ??
az evvel baktımda kap taki açıklamaya...
Bankamız Yönetim Kurulu Üyesi Timur Kozintsev 14.02.2020 tarihi itibarıyla Bankamız ve iştiraklerindeki Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinden istifa etmiştir.
devirde sorun görünmüyor...
görüldüğü gibi yönetim kurulu rus üyelerden biri istifa etmiş...
prosedürler tamamlanmış demektir bu...yeni yönetim kurulu üyelerini emirates atayacaktır...
10.03.2020 ye kadar konsolide bilançoyu açıklayacaklar...
sanırım ondan sonra prosedür falan kalmaz.
vergi dairesine bugün sunmuşlar raporlarını...
rapor onaylandımı prosedür tamamlanmış olur herhalde...
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim sn yatayseyir !! Şirket çok şeffaf bir şirket değil geçen yılki onay açıklamasındaki satır sonu açıklaması kafa karıştırmaya yönelik!! Benim asıl odaklandığım konular bodrum ve Tarabya projelerinin bilançoya ne zaman yansıyacağı 1M tahvil izni sermaye tavanının 4 kat artırılması gibi teknik konular!! Bol kazançlar...
Aynen ben de sermaye tavanının arttırılması ile ilgileniyorum...
Volümlü işler yapacaklar gibi geliyor bana....
Battı balık yan gider biraz ortalama yapayım bari
nereden baktığına bağlı elvada borsa 124.500 de hayırlı olsun dzgyo 4.72 degilmi demekki bazen sigaraya ara vermek vücut ve cep için daha sağlıklı...şimdi nikotine devam ne zaman sağlıga zarar verir o zaman elvada borsa derim...Anlamak lazım degilmi