Hisse başına ne kadar temettü oluyor?
Printable View
Hisse başına ne kadar temettü oluyor?
Bayramida seninle gecirmek varmiş
Kabotaj bayraminda da.
Kim sattı birden düştü sebep ne ?
SM-A800I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erbos 13.070 mil. 3 aylık kar açıkladı, hayırlı olsun
Bilanco 12.mayista aciklanmisti.dusmesinin sebebi spek...
Değerli dostlar Erbosan bilanço gelmedi...Bazı arkadaşlar gelir tablosunu bilanço olarak anlamış ...
Bilanço ve Gelir Tablosu aynı şey mi ?Hayır arkadaşlar Gelir Tablosu iki tarih arasındaki performansı Bilanço ise açıklandığı tarihteki fotoğraftır...
Gelir tablosu Röntgen ise
Bilanço Emar Cihazıdır...Bu şirkette paralellik nedir bilmiyorum yani gelen gelir tablosu ise bilançoları arasındaki fark...
Klgyo bir örnek verelim...
Gelir Tablosu 70 milyon kar geldi...2019/12
Sıkı durun...
Bilanço -447 milyon zarar
Fark 537 milyon....Biz bilançoyu bekleyelim bir dostumuzda Erbosan ile ilgili durumu bize özetlerse iyi olur...Erbosan neler yapıyor...Üretim durdu mu...Genel bir özet alalım... Teşekkürler...
Sağlıcakla Kalın
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettüye 10 kala geriden gelip grafiğini ralliye sokamaz ama boru bu adı üstünde boru bi bakmışsın döşeyivermiş ralli çubuklarını yukarı yukarı ytd
Bedelsiz yapma ihtimali var mı?
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En sevdiğim forum tipi, sessiz ve bilinçli [emoji3]
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erbos yıl sonu beklentinizi için oy kullanır mısınız ?
https://twitter.com/atlykrs07/status...247917056?s=21
Teşekkürler.
Erbosan bugun temettu mu verdi aceb...
Evet 49 brüt 38 net
Temettü işi de bitti şimdi sırada boruya ihtiyacı olanlara seri üretimle gerekli boyutlarda ki boruların üretilerek teslim edilmesi var corona molasının bitmesini bekleyeceğiz ytd
put oldu kaldı ,demirkazık yıldızı , karadenizin karanlık dibi. borudaki virüs!!!!!!!! değil mi Moruklar..
Bu boru doğalgaz borusu mu su borusu mu kalorifer kazan borusu mu inşaat iskele borusu mu üretiyor ? Terki joe biliyon mu ?
Kaldır artık yetti gayri ytd
Bana kalırsa yatırımcıya boru üretiyor 😎
Karantina güzel geldi,bitmesin uyuşukluga devam.
Moruklar nasil gidiyor.
Dışarı çıkma yasağı olduğundan olsa gerek hisseyi unuttular.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9/6/20 23:59:59 da aciklar bilancoyu , test ediyor psikolojiyi.
Y.t.d.
Ay'a ayak basmişlar miş. Değil mi moruklar
net kar 14 geldi hayırlı olsun
14 ,12 farketmez ikisi de geçen yıl ilk çeyrekten iyi değil...Önümüze bakalım...Olan oldu...Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bistin zararı katlananlar pisleri bile uçtu ,sen mi dürüstlük yapıp iş yapamadım değerim bu diyorsun
Moruklar aya ayak basmışlarmış güya.
Terki joe boru döşeme ustasıdır her cins boruyu itina ile döşer havşa takımı ve kaynak malzemelerini teknolojinin geldiği son nokta fuarından almıştır erbosan üretime başlamadan ky ufak ufak sebeplensin diye miami de ki çalışmalarını bırakıp ülkeye dönmüyor üretim başlayınca çırağı grand 1453 ile gerekeni yapacaklarına inanıyoruz ytd
Selam dostlar. Yaklaşık 8 10 ay aradan sonra tekrar geldim. Tabiki şimdilik kısmen. Inşallah hepimizin yüzü güler. Ben buradan giderken 26 civarıydı galiba.
Amma nazlandın. Düşerken baş aşağı düştün Çıkarken ürkek , değilmi moruklar.
Gelişim uğurlu oldu. 22.84 e birazını verdim. Baya bir asadan aldım. Kanaatimce burda durmayacak. Bu arada Eskiler yok galiba. Yatitim tavsiyemiz yokturrrr.
y.t.d.
yani 0,01 endex düşse de taban yapim diye gözlüyorsun. korkutmak için geç... ihlas tahtası da yıldıramadı ,değil mi moruklar bilen bilir,
Bu kağıdın yüzde 3 4 ünü elinde tutan bir arkadaş vardı. Galiba mallarını aldılar veya 10 lara düşünce garibim kalp krizi geçirdi. : )))
Boru bu döşemek kadar üretmekte önemli corona yüzünden üretim durunca, stoklarla yetinen ustalar ondan kalmadı bundan kalmadı az önce sonunu verdim diyen boruculara rağmen gıdım gıdım da döşüyorsa bu da buraya yansır be kardeşim az yansır ama yansır değil mi ünlü feylesof terki joe ve ünlü gurme grand 63 kardaşım ytd
Haydi bismillah. Nerede kalmıştık. 22.76
21.76 ama niye 22.76 olmasın ki
hareketlenmeler var.