Tam hemde dostum
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tam hemde dostum
Arkadaşlar beklediğimiz hareket geldi. Umarım OZGYO gibi tavan kapatır. Olması gereken yerler buralar değil.
Olması gereken yer neresi Bülent bey
Tabi olması gereken yer bu kadar kara rağmen benim düşüncem 2 üzeri, tabi bunu tahta yapıcılar bilir. Ayrıca bu benim beklentim tabii, Beklentimin böyle olmasının nedeni de 1.62 ortalamam olması :)
Buralardan geri geldiğini daha önceden görmüştük. Şirkette sermaye arttırımı yapılacak ve bunun için spk' ya başvuruldu. Bu başvurunun neticesinden sonra hissenin yönü belli olur, umarım da yukarı yönde olur.
arkadaşlar takas yayınlar mısınız ?
1.22 altı kesinlikle görmez diyecektim ki birkaç densiz 1.10 deyince, kağıdı pazarlıyor demesinler diye sesimi çıkarmadım.
Arkadaslar hareket ayni anda basladi metro ile atlas heralde vakti geldi....
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
125 desdegi calisti tam calisti amk yarisini yolladim 138 den
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e3e7d774ac.jpg
Yatırım tavsiyesi değildir
Diyetisyen , Barkod , Patent Başvurusu
Kademelerin dolu dolu oluşu umut verici biraz daha sabredicem bakalım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu nasıl hissedir jet hızıyla çık aynı hızda in :)
İstiyoruz ki alsın başını gitsin. Arada silkelemeler olacak elbet. 1.31 değdirdiler, Buralardan toparlanma çabasında. 1.34 teyiz.
Silkelediler. tekrar yukarı başladı bakalım. 1.37 deyiz.
Nasil sovesim var bir bilseniz..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ben dün 1.24 den atlasi satip gittim ozgyo aldim 1.69 dan bugün atlas yüzde 10 ozgyo ayni yerinde sayiyor artik galip in hisselerini almamaya karar verdim ben neyi yukseltecegini kestiremiyorum artik benim icin galip in hisseleri bitmiştir
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse picc oldu
Yatırım tavsiyesi değildir.
1.34 kapatsa bari
Hocam ben borsadan pek anlamam ama önceki gün tavan yapan bir hisseyi almak çok mantıklı değil, bu kağıdıda eminim çok bekledin geçmiş olsn
Ben böyle bi hisse görmedim ya bu ne iniş çıkış 1.31 kapattı ne kar ne ziyan olduk galip para yedirmiyo kimseye
galip ağa deniliyor ama ayıp ediyor artık lotların çoğu elinde ne bu eziyet vatan sahip çıkıyon yatırımcına da sahip çık kendin dedin ben ve yatırımcım zarar gördü diye avgyo avtur vangd metro çoğu istediğini aldı ha yukarıdan alan bi şey demem ama atlasta yok sürünmeye devam bu mu ağalığın duy sesimizi ytd 1 .42 gör sonra ver aşağı al sat sat
Aracı Kurum Dagılımı
http://share.matriksdata.com/share.a...05181826111619
Bu s...kt min atlasi ne olacak bizimi s... yorlar.......tam y....sakmis
Ya sabır çekin arkadaşlar herhalde çok bekletmez bakın kendiside almaya başlamış yakında hak ettiği yerlere gelir YTD
Kim almaya başlamış.
HTC_M10h cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar lotu alacak babayiğit varmı Galibin tahtasında YTDhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3c09d8bda1.jpg
Galip alsa alım haberi yollamak zorunda.Gizli hesaplardan aldı demek istiyorsanız hurafe olur.
HTC_M10h cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulan galip ucurmadigin kagit kalmadi bizde ekmegimizi buraya gomduk Ramazanda geliyor vur suna 4 ...5 kat bizde sevinelim hersey para degil birazda hayir duasi al heee be dersin.....
Ağa dedik inandık bakalım bekliyoruz mübarek aylara girmeden bakalım ne yapacaak inş garibanı sevindirir hani desem 100-200 milyon lotluk tahta aman iyice dök topla zaten mal sende toplu sür 3.10 hedefine insafın varsa kaç senedir bekledi millet seni bi bu bunda mı vicdanın sızlamadı diğerlerini uçurdun inş haftaya bunu da bekliyom ytd
Günaydın bugün atlas gnü olsun
Kapanış 1.26 büyük ihtimal