Riski almayan kazanamaz bunu ögrenemediysen borsadan anlamadığın ortada
Printable View
Yarın ecbyo diye bir kağıt olmayacak yanlış hatırlamıyorsam.
tabanda kaç lot var.
KAP :
Borsamız Kolektif Yatırım Ürünleri ve Yapılandırılmış Ürünler Pazarında işlem gören ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. nin ticaret unvanının METRO YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. olarak değişmesi nedeniyle, 01/06/2018 tarihinden itibaren Bülten adı METRO YAT. ORT. olarak; mevcut ECBYO işlem kodu ise MTRYO olarak değiştirilecektir.
Ülkede herkes soyguncu hırsız dolandırıcı olmuş ayrıca bu soygunu hırsızlığı dolandırıcılığı yapan itibar görür olmuş galip ülkeye geldikten sonra okadar manipülasyon yaptı ki kimse ses çıkarmadı aynı gün taban tavan mı ararsın 1 lik hisseyi 12 tl ye götürüp aynı hisseyi 1 liraya getirme mi dersin ne kadar spekülatif oyun varsa hepsini yaptı demek ki bu ülkede namuslu dürüst olmacaksın YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP :
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, MTRYO.E payları 01/06/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 15/06/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir. Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.
Ayrıca ******** madem hisseyi kaldırmayacaksın diplere götüreceksin neden hisseyi alıyorsun muhtemelen bunu da adnac atlas gibi 1 lere doğru götürüp hisseyi 1 20 100 lerde dolaştırıp duracak biz ky da al sat yapamayacağımız için hisse elimizde bekleyip duracağız YTD
KAP :
Şirketimizin Kar Dağıtım Politikası ektedir.
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...63b6c301d23fb0
Bugün 2 06 dan aldım çıkmayınca 2 04 de satmıştım biraz 164 den aldım düşerse parça parça daha alacağım twittıra ve diğer yerlerdeki yorumlara bakıyorum millet perişan olmuş şu mübarek gün yüzü suyu hürmetine hissede zararda olanların günahsız çocukların yüzü suyu hürmetine inşallah galip gibi çakal ********ler hak ettiğini bulurYTD
Burada sadece galip suçlu değil ki ona yol veren yaptığı usulsüzlükleri görmezden gelenler de suçlu acaba bu haram paraları çoluk çocuğuna nasıl yedirecekler YTD
Metro Yatırım Ortaklığı'na tedbir getirilmiş. İyi ki tamamen satış yapmışım 1 lotum kaldı :)
aynen dediğin gibi,,, dün harekete girdim,,, 2 altı bugün 2 üstü bye,,,
50 bin üstü kademeler tek kalem alınıyordu,,, kalın oynadı,,,, düşürmeleri neye işaret çözmedim,,,, gitmesi gereken yolu var mı ki, bilemedim,,,,
endex yarın toplamazsa piyasa geneli kötü,,,,
genel kagıtlarda alıcı ulduklarında yerd,riyorlar,,,,
beklenti lazım,,,
verdim ate*s geçt**m,,, umarım imar olayı bir yere taşır. bugün sabahtan akşama kadar soluksuz aktife 1 lot alım yaptılar.
spkülatif fiyat hareketi,,,
Haber nerde göremedim
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maliyetim 2.24 dü bugün zararına 2.07 den boşalttım iyiki elden çıkarmışım yoksa daha fazla zararına gidecekti bakalım yarın ne olacak
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse başı 0.75 kuruş pay verilecek deniyor doğru mu doğruysa ben dün aldığım için yararlanabiliyor muyum YTD
Babayı sana bi veririm çıkaramazsın bi soru sorduk adam gibi cevap ver YTD
Twittırda bi elemana sordum o demişti dün aldım ben faydalanabilir miyim
Borsa düşmeye başlayınca hemen satışa geçiyor hem de tabana vererek.acaba buraları alım fırsatı mı.1.56 larda maliyeti bunun altında uzun süre tutar mı ki?
Eczacı- Galip ortaklığı mal gömme operasyonu.Beş para etmez bir şirketi 3-4 kat yukardan sattılar.Bu piyasada 10 da birine bile zor alıcı bulurdu.Bu işi yapmak isteyen biri gider şirket kurar istediği portföyüde yapardı.Bir yo şirketi kurmak kaç para ki?
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşcepten alım yapılamıyor
Ecbyo gitmiş mtryo gelmiş ama alım sayfasında görünmüyor
Milletin malını sattırmaya çalışan çakallar gelmeye başladığı an yüklü pozizyon alırım
Sabah alacaktım olmadı iscepte isim çıkmadı işcep güncelleme yapayım olacakmı bakalım
2 üzeri çok al sat yaptım sonra girmedim ama şimdi yakın markaja aldim
İleride 3 üstü olur ama biz burda olmayız...milleti biktirana kadar tutarlar buralarda yada aşağıda...a1 yat finans ve bu grup kan emicidir...ytd...
Millet hisseyi yerin dibine sokmaya çalışıyormuş.La zaten batmış, bu saatten sonra batsa ne olacak?Geçen ayda birisi dolar 4 u geçince ben inanmiyorum, öbürü gece gecmis diyordu, sizinkide bu hesap.Hisse 0.1 olursa bile bi kulp bulursunuz.Aya 4 şeritli yol yapılacak, hafta sonu piknige gideriz ne dersin? Amerika manzaralı mangal yakarız.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son haftalık raporda hisse başı değeri 2.25 görünüyor. Yatırım ortaklıkları genel olarak iskontolu işlem görürler. Şu anki piyasada 0.6-0.7 pd / dd normal sayılır dersek. 2.25x0.6=1.35 olur. Yaklaşık 1.35-1.50 arası normal fiyatı olabilir.
Yine son haftalık raporda 3 milyon liralık ozgyo ve 2 milyon liralık isfin hissesi var mtryo nun. 20 milyon lira repoda hazır bekliyor.
Şirketi satın alırken ödedikleri fiyat hisse başı ortalama 2.05 e geliyordu.
Bunların hepsini toplarsak; hissenin fiyatının çok düşmesi sahiplerinin umrunda olmaz. Asıl amaçları ellerindeki şişmiş hisselerin bi kısmını mtryo ya satıp dolaylı yoldan para kazanmak gibi görünüyor. Değil 1.64 ten, 0.50 den bile satsalar kar edebilirler. Düşünün; şu an ki 2.25 hisse başı değeri olan mtryo ya yüklü miktarda ozgyo satılırsa ve ozgyo bi süre sonra eski seviyesine inerse. Mtryo nun hisse başı değeri ne olur? Tabi bu olumsuz senaryo.
Olumlu senaryo için düşünmeye bile gerek yok. Galip ağa bizi uzaya götür deriz. O da bi süre bekletir ama götürür.
Y.T.D.
Madem şirket batmış burada işin ne??ya elinde hisse var yada biryerde al sat yapmak için bakıyorsun
Ula dolarla yaptığın bağlantıya bak oruç başına vurmuş olabilir hak veriyorum
Bana gelince elimde yok ama yüklü alım için izliyorum bugün alacaktım 10 kademe şans verdi işcepten alınmıyordu
Sen alma hisse batacak demeye devam et ben al sat yaparım düşer yada çıkar riski alan ben kimseyi bağlamaz
Mtryo bu fiyatlarda daha fazla tutamazlar. mutlaka bir hareket yaptıracaklar.
Galibin kağıtları kumarhane masasıdır.Ben hic görmedim kumarhane sahibinden para kaz*****.Kazananda kumarhanecinin adamlarıdır.
Kagıdın sahibi o.ç olursa olacağı bu...bunun gözü toprağa bakıyor,pek duracağada benzemiyor.
1.56 odememistir zaten, satıp aşağıdan alsa yine karda, biraz daha geri cekilebilir...ama bu kağıt gider de bekleyen lazım..metro yatırım vs oradaki lotlari buraya kota edebilir yani birleşme gibi..önce burda dipten toplar..sonra yükseltip mty lotlarini 4-5 ten verir millete..benim düşüncem...ytd..
O.ç 1.29-30-31 de resmen milletle tşk geçiyor...görende hisseyi düşürmek istemiyor zannedecek.. tam o.ç bu glip
patron çıldırdı..eline ne geçirirse satıyor...
31 Mayısda sattığını da sağolsun dün akşam gönderiyor kapa...
YTD
Geçmiş olsun adam bizi yavaş yavaş usul usul inşaatın karanlık yerlerine çekti. 1.25 pes