kendi lotu değilse 1 kalemde 9000 lotu hüpletti
Printable View
kendi lotu değilse 1 kalemde 9000 lotu hüpletti
Teknik kısa vadede sat veriyor. Orta vade notr uzun vade pozitif.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanki yürüyüp gidecek gibi ama birileri buna izin vermiyo..baskilaniyo gibi geldi bana.
Yataş, kendi sektöründe Türkiye’nin süper markası olmaya hak kazandı
7 Aralık 2017 13:11
Alanında ilklerin öncüsü Yataş Bedding, Türkiye’nin 2016 yılı süper markaları arasında yer aldı. Uluslararası bağımsız otorite Superbrands Türkiye’nin “Superbrands kriterlerine†göre aday marka olarak belirlediği 1148 marka uzman jüri tarafından değerlendirildi ve 300 marka halk oylamasına kaldı. Araştırma şirketi Nielsen, 300 marka için İstanbul, Ankara ve İzmir’de 1638 kişi ile yüz yüze görüşerek, tüketici değerlendirmesini gerçekleştirdi. Tüm bu çalışmalar sonucunda Yataş Bedding, 181 marka barajını aşarak kendi sektöründe üçüncü kez Türkiye’nin Süper markası oldu.
Dünya markası olma yolunda İlerliyoruz!
6 Aralık’ta gerçekleşen ödül töreninde konuşan Yataş Grup Kurumsal İletişim Direktörü Selmin Gündoğdu, Yataşâ€™ın 3. kez Türkiye’nin süper markası olmasından dolayı mutlu ve gururlu olduğunu ileterek “Biz öncelikle değişime inanan, tüketicilerimizin mutluluğu için her zaman yenilikleri takip eden ve uygulayan bir markayız. Bu başarının arkasında da gerçekten inanan, tutkulu ve büyük bir özveriyle çalışan bir Yataş ailesi var. Bugün Yataş markamızla Türkiye’de 3. kez superbrands oluyoruz, çok yakın zamanda da bir dünya markası olmayı hedefliyoruz.†dedi.
En son teknolojiyle geliştirilmiş, uyku sağlığını olumlu yönde etkileyen yatakları tüketiciyle buluşturmaya devam eden Yataş Bedding, farklı segmentlere yönelik modelleri ve kaliteli hizmet anlayışıyla da tüketicilerin hayatının her alanında katma değer yaratan ürünler geliştiriyor.
çok soğudun donacağın be usta haydi hareketlen artık bizi de uyutma
Renaissance capital, yataş için fiyat hedefini 27.20 tl'den 34.40 tl'ye yükseltti, 'al' tavsiyesini korudu
*renaissance capital, yataş için hedef fiyatını 27,20 tl'den 34,40 tl'ye yükseltti, tavsiyesini 'al' olarak korudu
Buralar çok sessiz olmuş.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hedefimizi sabirla bekliyoruz.yataya sardı bu ara tepki vermesi lazım bekliyoruz sabırla
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne yatayı bildiğin b...ka sardı
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
allah allah neden düşüyor ki bu hisse acaba, geçmiş sayfaları bir kurcalayın bakalım
23.5 dan patron aldi bakalim altina birakacaklarmi hep birlikte izleyelim.
Patronun aldığını kapa bildirmişler.ben mı goremedim
Hadi ya boka sarmis.kactan aldın 28 den mi.bilancoyu 25.600 den karşılamış kağıt 23.500 e düşmüş buna mı boka sarmak diyorsun borsa cahili
epey bir aradan sonra kapanışı + yaptık inşallah dönüş başlamıştır diyelim bayağı soğudu ısınması gerek.
Gecmiş sayfaları kurcaladım , yataş gayet güzel bir şekilde son 3 yıldır bilanco zamanı yükselmiş sonrasında düzeltmesini yapmış. bu bazen yuzde 10 bazen yüzde 15 düşüşle olmus . yataş şirket bilanco hedeflerini yaptıkca aracı kurumlardan bazıları hedef fiyatlarını hep yükseltmiş. şimdide 33 tl civarı hedef vermişler bu rakamlar gecmiş sayfalarda var aracı kurumların sitelerinde de var.
Araştırmadan okumadan işlem yaptıgın kuruma sormadan grafigine baktırmadan şirket ne yapıyor bilmeden bilanco acıklandıgı zaman 27 den aclısda atladıysan hisseye elbette tahtadaki kurnazlarla baş etmen oldukca zor olur...
YAVAŞŞŞ YAVAŞŞŞŞ YATAŞŞŞŞŞŞŞ
TÜRKKİYENİN İYİ Kİ YATAŞI VAR (yataşın reklam sözü)
sn ROMEO yataş temettü verecek mi bilginiz var mı
Grafiğe bakıyor musun? Neye göre cahil olduğum yorumunu yapıyorsun? Ben senin şahsına bir lafmı söyledim ki hakaret ediyorsun be ahlaksız HERİF!!!
Kağıda boka sardı demekle cahillik yapmışsın zaten.senin gibi sitelerde yorum yapip sonra milleti panikleten tipler var.bi arkadaş senin yorumunu görüp kağıt düşecek sanırım boka sardı diyor birisi dedi.bende bu sebeple sana cevap yazdım.boyle yorum olmaz onu söyleyeyim sana.hedefine er geç gider yorum yapıyorsan da teknik olarak surayi görebilir dersin.hic bir teknik açıklama yok.senin de burda ifade özgürlüğünün var tabiki ama bunu yaparken dikkat etmen gerekiyor.ahlaksiz sensin bu arada cahil o kadarda ağır değildi bence
Ahlaksızda kesinlikle sensin ve cahilde sen olmalısın ki cahil lafının kötü ve aşalıyıcı bir laf olduğunun bile bilincine erememişsin yazık. Ben senin ezbere yataya sardı demen gibi ezbere boka sardı demedim. Senin yataya sardı demenden kastın ne bilmiyorum ama hisse teknik olarak 12.50’lerden yükselen kanalın altına sarkma yaptı o sebeple boka sardı dedim. Malesef bana göre teknik olarak hala kanalın içine girmiş değil.
Borsa cahili dedim sana.genel anlamda cahil demedim.borsadan bı bok anlamamak hiç bir şeyden anlamamak değil.Sadece yorumlarını tekniğe ve temele bağla sana tavsiyem o.burda anlamayan birisi senin lafinla panik yapar.cahilsen de susssssssssssss
Nedir durumumuzun teknik olarak açıklaması bay borsa profesörü açıklada hepimiz ışığında aydınlanalım [emoji23]
Beni teknik ilgilendirmez.ben kağıdın karını ve gidebileceği yeri ile ilgilenirim.ben buraya fazla yazmam.ama bakarsan kağıt 18 kere geldiğinde birisi bilmediğimiz bı şey mi var diyordu.bende kar 20 den fazla gelecek dedim.kar tahmini yaparsın fk hesaplarım.teknik yok ayı tuzağı boğa tuzağı.banane bundan
Tabiiki hepsi bahane ama malesef piyasaya çoğunlukla o bahaneler yön veriyor.
Kesinlikle ama birinin panik yaptığı yerde diğeri almak için bekliyor ben mesela biraz daha düşsün diye çok istedim 22 lere sert gelse hemen alırdım başka kağıdı satıp.bunlar aslında firsattir
boom
boom
boom
boom
Boombastic
yavaşşş yavaşşşş yataşşşşşş
Yabancı alıma geçmiş.
Maaşallah yataş bugün bir başka güzel
nee %5 mi yükselmiş...
neden yükselmiş diye geçmiş sayfalara bakan oldu mu :):):)
way way... nerdeyse %7 yükselmiş...
"lastiklerinizi" pardon ... kemerlerinizi bağlayın...
bir de yahşi batı filminde bir gangester tipleme vardı. soyadı "lesh" diye yazılıyor ama "leş" diye okunuyordu. adı neydi sahi :)
teşekkürler güzel kardeşim. ama henüz sembolik olarak aranızdayım. fullemedim henüz. ama gönlüm elbette yataşta. şöyle söylüyeyim: full yataşta olmayışıma rağmen, yükseldiğini görünce seviniyorum :) kabul ediyorum biraz garip durum ama gönlümün yataşta olmasına işaret ediyor sanırım.
o sizin kalp güzelliğiniz genelde satınca düşmesinden sevinirler. biz tekkeyi beklemeye devam
26 karanlık odaya mı kaldı
Hocam ben forumu sadece okuyan birisi olarak uzun süredir senin mesajları görmeyince ve kağıt düşüş yaptıkça bir moral bozukluğuna girdim. Sırf sana mesaj atmak için kayıt oldum.
Portföyünde az da olsa hiç olmasa ds buraları boşlama lütfen. Değerli yorumlar yapıyorsun. Bizi mahrum etme bu yorumlardan.
Muhtelif zamanlarda alımlar yapa yapa 14,76 ortalama ile 8 aydır Yataştayım. Düştü satmadım, yataya bağladı satmadım, kriz oldu satmadım. Biz kağıdı bırakmadık kağıtta bizi utandırmadı sağolsun.
İşyatırım 33.54, Garanti 30 sene sonu hedef verdi. Işyatırım'ın koyduğu noktaya pek ulaşabilecek gibi gözükmüyoruz. Yataş tavan yapan bir kağıt değil. Sessiz, sakin primlenen bir hisse. Son virajda buraları görebilir miyiz ne dersin? Ya da senin hedefin nedir? Var mı bir öngörün?
Saygılar