Ne al sat müptelası çıktı buradakiler
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Ne al sat müptelası çıktı buradakiler
Zor hisse.
Gerçekten böyle bir tahtaya raslamadik.
Tam soytarılar.
Bu robot karla bu şirkete bir cacık olmaz.
Robot yapcaz dedikleri burası içinmiş
Ben şöyle düşünüyorum herkesi 18-20 li fiyatlari gostermi yecekler korkutup milletin elinden malı alacak diye düşünüyorum
Yanilabilirim.
ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Degisen birsey yok ayni tas ayni hamam...dusmek icin gun sayiyor havasinda adi spek...kolay kolay para kazandirmayacak kimse kalmayinca gider....
Algyo ve indes bu iki hisse malesef dusuk fk ile yatirimci cekiyor sonrasi husran....hersey guzel ama tahta yapici soyguncu ederini ettirmiyor...yillardir ayni...
2 gune mali yikti simdi bekle ki ciksin...bukadar bariz operasyon cekmeyin bari...
Bilişim endeksi %4.43 prim yaptı bugün. Hepsi 30-50 fk'lı şirketler konumuna geldi. Bizim daha yolumuz var. Umarım hayal kırıklığı yaratmaz bu kez.
SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
süper bir kapanış,, ama söz konusu indes olunca yarında -7 yaparsa şaşırmam...normal şartlarda yeni maceralar zamanı şu an itibari ile hızlı ve sert şekilde başlamalı....söyle silip süpürüp bir tavan göremiyecez.. hep bir oyun peşindeler aşağı çek silkele ,yukarı yapar gibi yap yere çal...dgate i çıkar bunu çek aşağı..sonra tam tersi bunu çıkar onu çal aşağı... adamlar bildiğin güreş taktikleri ile tahtayı yönetiyor...
Böyle silkeleyerek nereye kadar gidecek.Gözleri doyup torbayı doldurunca hızlı hareketlere mecbur.(al-sat önerisi değildir)
Haftalık satan Maliyethttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...365a5e4f2a.jpg
Haftalık alan maliyethttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b78e1fa085.jpg
Bu hissede grafik yorumu yapmak problem....spek okuyor mu ne....1.canak kirildi 2.canak normalde hedef olmali....ytd
Şurası bir gerçek, bilişim sektörünün bu süreçte oldukça iyi bir ivme kazanmasına rağmen bu hisseye talep yetersiz.Gün içi işlemlerde kademeler ikişer, üçer boş.Bu çok garip.
al satçılara kızmayalım lütfen
bu öyle başını alıp gidecek türden bir tahta olmamıştır..
tavancılar boşuna heveslenmesin..
20 li rakamları kolay göstermiyecek gibi
moral bozan sektörün en kötü verimine sahip olması
:halay:.. İndesi buyutecem dıyor...
3 milyon lot %10 denk dataget hisse satacak 5 yılda.
Ve çanak ve kulp tamam
Hedef 21 ve 21.80 TL ler. YTD.
Dip den dönüş 5.50 de olmuş.
Tepe geçmişimizde 13.87 -13.81 ler.
YTD.
meksa kaldırdı 15.03 ordan 33 kademe verdı al sat tahtası olmay olunda devam edıyor yazık
Hisse bizi beklemiş bilseydik daha önce satar önü açılırdı. Hayırlısı olsun nasip den ötesi olmaz.
piramit alıyor satıyor kendı capında gelen gıden arıyor bakalım elındekılerı cıkabılcekmı bugun
kalan arkadaşlara hayırlı kazançlar dilerim.
al-sat değildir.
en sonunda bir tavanımız oldu.. :) güçlü alımlar oldu bugün... bugün ilk defa düşermi diye beklerken terse bıraktı 15.40 larda :)
spek hisseler isterse bir yılda %10000 yapsınlar bir saniye durmam ...burda en azından dibe gelsede güvenerek alım yapmaya devam ederim...ha dediğiniz gibi bizi yoruyor mu yoruyor .. bir iki aya bist engel olmazsa buda iyi yerlere gelecektir...tabi bizi çok test edecekler....dayanabilir miyiz sanmıyorum açıkçası:)
Kağıt hem çıkıyor.
Hemde kimse memnun değil .
Biraz garip.
Kalanlara bol kazançlar tavandan verdim.
Alanda kazansın.
Sarkarsa tekrar alırım.
Daha güzel kağıt yok ama her zaman al fırsatı veriyor diye düşündüm.
Ben bugün sattım arkadaşlar düşerse tekrar alırım Allah bereket versin şükürler olsun ki çok bekletim ama utandirmadi
$ yükselmesi endeksin durumundan dolayı çok kişinin sattığını düşünüyorum.
Burdan çıkıp başka bir hisseye girdim bakalım
Bekleyen arkadaşlara bol kazançlar dilerim.
Sayın Rex inşallah sende istediğin fiyatdan satarsın o çok emek verdi çok beklediASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aslında indesin hareketi yeni başladı çanak oluşumu tamamlandı ve tavan geldi ama dediğiniz gibi bir anda rüzgar tersine dönebilir... ama orta vadeli hedefinden şaşırtacak bir durum olmaz... bistin hareketleri bence daha önemli indes için...çünki hiç bir zaman bilişim sektörünün diğer kağıtlarını dikkate alan bir tahta değil... bugünki hareketi diğer bilişim şirketleri ile alakası yok bence....
Para kaybetmek değilde sen kac yil bekle 14 e gelince zararı kurtardim diye sat.sattigim fiyatlara gelince tekrar alacam ama yok eger basini alip giderse beni kanser eder bu hisse
Bence spek geçen hafta dan itibaren hisseyi topladı bundan sonra yön yukarı olacaktır özellikle de bugün endeks ve $ hareketi daha bitmedi gibi ben birçok kişinin korkup sattığını düşünüyorum.
ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.