https://i.resimyukle.xyz/6efUU7.png
Printable View
25000 lotla devre kestirmiş acemi. şimdi millet tırnak kemiriyordur
mal mı devir ediyorlar?
iştirakler satış yapmış. hayır olsun inş
Hemde toplam 21 milyon lot satmışlar toplamda... Arkasından da VBTS gelmiş...
Çok ilginç...
zebun kardeşim selam
bera da ilginç şeyler oluyor , akıl alacak gibi değil
bera gibi bir şirkette bedelli haberi geliyor hısse tarihi zirvelerini görüyor
birileri bedelli haberinden sonra yüklü mal alıyor aklım almıyor
bunlar yetmiyormuş gibi genelkurula 5 gün kala yönetim 21 milyon lot sattık diyor kap a
sattık dediklerine bakmayın sız , şimdilik sağ cepten sol cebe
şirketlerin üzerinde olan fakat genelkurulda KULLANILAMAYAN oyları ,
hisseleri kullanılır hale getirdiler,yönetimin bu hamlesi birilerine
gözdağı vermekmi acaba , aklıma onlarca soru geliyor ama
işin içinden çıkmak imkansız
bera nın ortaklık yapısı belli patron şirketi değil , imtiyazlı hıssede yok
20 yıl önce milleti soyup soğana çevirin , 1 kuruş para vermeyin
20 yıl sonra biz size doyamadık gelin bir daha sizi öpeyim deyin
bedelli açıkladım katılmaz iseniz daha çok öpüleceksiniz bunu bilin diyorlar
yani sözün özü bi şekilde öpeceğim sizi gelin gönül rızasıyla olsun diyorlar
bera da borsaya kote an itibariyle % 48
kote olmayan % 52 , bu % 52 , borsaya , kote olmazlar ise bedelliye
katılamıyorlar ve paraları otomatıkman yarı yarıya düşüyor bedelli sonrası
bu yazdıklarım bedelli haberi gerçekleşirse ki gerçekleşir kanaatındeyim
nereden bakarsanız bakın bu bedelli haberi vicdansızlık .............tır
bedelliye katılmayan hısseler, paylar borsada satılacak
not . bende hisse yok eski yatırımcısıydım beranın
düşüncelerimi yazmadan duramadım bol kazançlar diliyorum
Bu %52 den dolayı bedelli başvurusunun reddedileceğini düşünüyorum. Hatta başvurunun reddedilecegi bilinerek yapıldığı kanaatindeyim. karardan sonraki alışlara bu şekilde cevap verebiliyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bedelli sermaye arttırımı mevzusu reddedilirse eğer bu durum hisseye olumlu mu yansır olumsuz mu ??
Son zamanlarda bedelli başvurusu onaylanan şirket hisseleri tavan tavan gidiyor...
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende büyükhilmi gibi düşünüyorum. Bedelli onaylanmayabilir. Bedelli haberi geldiğinde hisse 4 lerdeydi. Ve alımlarda fena değildi.
Zaten az bi dolaşım lotu olan holdingin ciddi bir miktarı alınmış ve halen devam eden talebi yavaşlatmak için bu haberle yönetim hamle yapmış olabilir.
Alımlar devam edip artık yönetimi GK da tehdit eder duruma geldiği için OY HAKKI OLMAYAN Lotları oy hakkı olan hale getirilmiş,
Özetle benim okuduğum senaryoma göre, GK da baskın yememek için yönetimin yaptığı bir manevra olarak düşünüyorum.
Yinede senaryo olduğu unutulmamalı, sadece beyin fırtınası olsun diye yazma gereği duydum. bambaşka bir şeyle de karşılaşılabilir.
Dayının dediği gibi akılalmaz bir durum var. Ve bir mantığa oturtmak için düşünebildiğim bir durum.
YTD değildir.
Bedeli olmuyacak langirt koy sandagi degilmi dayiiii
Ek 25581
Kendim uydurdum ytd
Kendine 8 üstü yeni bir kanal açıp ordan mı devam edecek artık ?
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Piyasada 189milyon(dolaşımda 184 milyon) lot var yaklaşık olarak. Yanlış hatırlamıyorsam kimsenin payı %1 i geçemiyordu. Sadece yönetimdeki arkadaşlar için mi geçerliydi acaba? çünkü geçen hafta şirketlerin satışları bu sınırı aşmış.
ayrıca piyasa-dolaşımdaki lot= yaklaşık 6 milyon. bu fark neden oluşmuş. Mahkeme sürecinde davacılara karşı gösterilen teminatlar olamaz herhalde
Sılver deras daghl gecılıyor bera ve garfa dakı karlar bugunler de bu 3 hısseye bakın derım saygılar
Ne lanet bir kağıt milleti perişan etti hergun ekşi hergun eksi
Ya bu nasıl bir kağıt anlamadım bist artıda ve eksidehken sürekli ekside ...Befahi aldığım güne lanet olsun
19 ağustosda bilanço açıklanacak.
1.80 den alıpda hala satmayan tek benim.
TebriklerSM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayağıdır takip etmiyorum bedelli iptal haberini bile kaçırmışım.
Bilanço da on numara gelmiş nazar degmesin...
Artık gelsin yeni ihaleler
Gitsin karsız sektörler:party:
Bende senin gibi eski ortaklarındanım hemşerim1997 den beri biz 40 EUROYA aldık ozaman kote ettirdigimizde yüzde yüz daha hisse verdiler 20 EUROYA düştü maliyetimiz tam harlamıyorum 2014 yada 2015 de yüzde yüz bedelsiz verdi 10 EUROYA düştü 2018 yüzde yüz bedelsiz verdiler Şuanda 5 EURO bizim 90 lı yıllarda aldıgımız hisselerin maliyeti 90 larda kar aldıysan maliyetin daha düşüktür hiç kar almadıysan maliyetin 5 EUROYA geliyor hemşerim.
Hemşerim bende yurt dışındayım neresini yanlış buldun ben kote ettirdim (32.120) EUROYA (803) kagıt hisse aldım kote ettirdigimde (1606) hisse verdiler birinci 100 de yüz bedelsizde (3212) hissem oldu ikinci 100 de yüz bedelsizle (6424) oldu artık yorma beni hemşerim ben yorum yazmayı sevmem okumayı severim buarada yeni aldığım 1.80 maliyetli hisselerle çoktan zararı kurtardım iyide kar bıraktı yılların acısını çıkardım YTD.
İkili tepe olmasını da kimse istemez.!!!
Haftaya karar vermeli hisse
Ve küçük yatırımcıda .
https://i.resimyukle.xyz/xCc3zd.png
Ikili tepeyi aşamazsa
Bence
Yeşile onay için iner.
https://i.resimyukle.xyz/O057be.png
Bedelli iptali istediği doğru mu?
.
SPK bedelli iptal isteğini kabul etti. geçen hafta sanırım.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafik hoşuma gitti 1k aldık dursun bakalım
"Grup Şirketlerimizden Adaçal Kireç San.Tic.A.Ş. tarafından yapılan ve yaklaşık 6.000.000,- Euro'ya mal olan 400 ton/gün kapasiteli kireç fırını devreye alınarak deneme üretimlerine başlanmıştır.
Şirketimizin 250 ton/gün olan kireç üretim kapasitesi yapılan bu yatırım ile 650 ton/gün üretim hacmine çıkmıştır."
Merak ediyorum fabrika bu kriz ortamında siparişlere yetişemiyormuda kapasite arttırımına gidiyor??