Bu seytana uyup uymamak arasında kaldım. Sabah cok guzel alım fırsatı verdi ama ne zaman yukselip cıktıgım kagıda girsem elime verdikleri için riske atamadım. Ekrandan sildim ama dayanamadım ve tekrar takibe aldım:((
Printable View
Bu seytana uyup uymamak arasında kaldım. Sabah cok guzel alım fırsatı verdi ama ne zaman yukselip cıktıgım kagıda girsem elime verdikleri için riske atamadım. Ekrandan sildim ama dayanamadım ve tekrar takibe aldım:((
Sabah 40dan alan yüzde 20den fazla kazandı. Aksiyon arayanlar için ideal kağıt
Ordan alabilen ky varsa helal olsun.
Bundan sonra bu hissede Ky ya ekmek yok. Geçti borun pazarı..
Kazanan kazandı. Parasını alıp tüydü.
15 liralık kağıt olmuş 45 - 50 TL.
Dediklerinize katılıyorum.Bir haber mi var karmı yüksek gelecek yada elimize mi verecek spek çalıyor bizi de oynadıyo.
Bende sstmadım ssyin ahtopot fm öyle 100 leri görmeden satmak yok buda 2.birQnbfl olma yolunda ilerliyor desem bana katilirmısınızsn.Ahtopot
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugunkü hareketdeki işlem hacmi son haftalara bakarsak baya düşük. Hacimsiz artışda risk teskil eder. Zaten düşüşte hacimsiz olmustu. 25 lotum duruyor numune olarak. Tüm lotlarım duruyor olsa stresten herhalde kafayı yerdim. Kağıtdakilere sabır diliyorum.
brüt takasta olduğundan dolayı internet üzerinden emir verilemediği icin ve yeni yatırımcılar girmeye kokrtugu icin hacmin düsük olması normal syn muhip57
ama bence brüt takasta olan hisseler icin her hesaptan günde 1 kez alım 1 kez satım hakkı verilmeli. her zaman veya hızlı sekilde telefonla emir verme imkanı olmuyor cünkü.
Ben çoğunu 50-55 den sattım.
Kalanı da o fiyatlardan yollayacağım.
Umarım benden alan Ky da kazanır.. Ama çok da uçuk fiyatlar hayal gibi.
Şuan kendine yakışır fiyatlara geldi.. Ötesini bilemem.
Bilseydim zaten satmazdın.
Bilen varsa söylesin
Herkes kazanır umarım.
Yordu beni bu kağıt.. Tahminimce göre pek Ky kalmadı.
Bir süre derin uykuya yatar..
Ne zaman uyanır nereye gider bilemem.
Gönlünüze göre olsun.
Benden bu kadar demek üzereyim.....
Brüt ü bilmeyen bu kağıda bulaşmasın.
Brütte internetten cepten emir verilmez diye biliyordum ama ben mal almışım bugün kurallar mı değişti???
BRÜT TAKAS UYGULAMASI
İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. (Takasbank) tarafından aracı kurumların, gün boyunca gerçekleştirilen işlemlerinde, pay ve toplam TL olarak netleştirme yapılmaktadır. Bu çerçevede, aynı tarihte bir payda hem satış hem de alış işlemi yapan aracı kuruluş, satış toplamı alış toplamına mahsup edilerek çıkan net bakiyeye göre söz konusu pay üzerinden takasa borçlandırılmakta veya alacaklandırılmaktadır. Diğer yandan, tüm paylardaki alış veya satışlarının bedelleri ise genel olarak netleştirilmekte ve aracı kuruluşun alış tutarları fazla ise aracı kuruluş takasa nakit borçlu, satış tutarları fazla ise takastan nakit alacaklı olmaktadır. Netleştirme uygulaması sayesinde bir payda gün içerisinde alım satım gerçekleştiren bir yatırımcı sadece gerçekleştirdiği alım veya satım sonucundaki net fark miktarı kadar teslim yükümlülüğüne tabi olmaktadır.
Takasbank tarafından netleştirme uygulaması kaldırılan paylarda brüt takas uygulaması yapılmakta, aracı kurum ve yatırımcı bazındaki takas alacakları Takasbank tarafından takas süresinden sonra dağıtılmaktadır. Brüt takas uygulaması kapsamına alınan paylarda alım yapmak isteyen yatırımcıların takas tarihinde hesaplarında alımlarını karşılayacak tutarda nakit, satım yapmak isteyen yatırımcıların takas tarihinde hesaplarında satımlarını karşılayacak miktarda menkul kıymet bulundurması gerekmektedir.
Emir şekliyle ilgili kısıtlama yokmuş... Eskiden nasıldı?
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yatay seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +225, ortalama tahmin ise +213 puan oldu.
Foreks'in 39 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +850 puan olurken, en düşük beklenti -284 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 39 analistin 33'ü pozitif, 6'sı negatif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +225
Ortalama : +213
Maksimum : +850
Minimum : -284
Katılımcı: 39[(+33)(-)6]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(31/12/2019 - 09:25:43)
Brütte paşalar gibi alır, paşalar gibi satarsın İnternetten.
Sadece : sattığınız gün paranız 2 gün blokedir. Aldığın gün ise satamazsınız. Ertesi gün satabilirsiniz
Brüt budur.
EVLAAADDD..
Brütten çıkar bizi :)
Şaka bir yana brüt candır. Sakinliktir. Huzurdur..
Tabi brütü bilene.
30-40 arası emirleri dağıtmıştım sadece 40 taki emirler gerçekleşmiş :) bugünde 40-50 arası alımları yazıyorum hayırlısı
evet brütte internetten alım satım oluyormus. internetten satıs yasagı da bazı durumlarda eklenebiliyormus. o yüzden hatları karıstırdım.
örneğin burdaki tabloda güncel örnekleri var.
Hepinize huzurlu, mutlu, sağlıklı, güzel haberlerle ve zirvelerle dolu yeni bir yıl dilerim arkadaşlar.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5c9f68cb4f.jpg
Dolar bazlı linear ve Aylık grafiğimiz bu şekilde. Asla yatırım tavsiyesi değildir. Eğitim amaçlı çalışmalardır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yabancılar malı boşaltmış desenize...
Ahtapod dayı sattık bekliyoz...
ahtopat dayı ne zaman alalım
Bu fiyatlarda kimseye al sat diyemem.
Riskli.
Abartılı tırsak bi tahta kararsız ne yapacagını öngörebilmek zor
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d35c5bf909.jpg
3 ocakta herkes sattı mı bu hisseyi? Bir ben mi kaldım ?
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...934c0aa87d.jpg
Piston satılırmı yav. Daha yolu var bunun....YTD....
Bugün hacim düne göre çok iyi. 52 kırılırsa biraz daha gidebilir.
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benden bu kadar.
Benim hisseleri alan da umarım kazanır.
Hedeflediğim karı aldım. Fazlasıyla.
Yoruldum.
Ama değdi.
Hakkı geçen olmuştur. Helal etsin.
Arada uğrarım.
Gayfenizi içmeye :)
EVLADDD.. Kendine dikkat et.
Ukrayna sözün vardı ama unuttun.
Hayırsız evlad..
Sağlıcakla... YTD :)
AHTAPOD DAYI ERKEN AYRILDIN .Daha karpuz kesecektik.:) Şaka bir yana iyi yapmışsın dayı en güzeli cepteki kar...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...67e86c24a4.jpg
Hekts bedelli açıklayınca para ayirdim kenara, harcamayim diyede fmizp almistim. Sonra bedelli tatihi gelince kiyamadim buna, altin bozup hekts bedellisine katildim.
Keske imkanim olsaydida daha fazla hektasim olsaydi, daha cok bedelli parasi ayirsaydim. [emoji1]Ky olmakta zor , oran olarak 3e, 4e katlamis neredeyse hissem ama elimdeki miktar hala dusuk. [emoji102]
Neyse gidebildigim yere kadar tutmaya devam, bakalim piston neler yapacak? Herkese bol kazanç.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boldpilot geliyor.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...295bdeed6e.jpg