Evet çıkış başlamış. 5.48 den aranizdayim
Printable View
Evet çıkış başlamış. 5.48 den aranizdayim
Bugun zarar da etsem P.tesi telafi edecegine inaniyorum
ABD borsaları seçimlere kadar iyi olacak gibi Trump kesenin ağzını açtı para saçıyo 1 trilyon dolarlık yeni paket açıklayacakmış,ABD yle paralel hareket eden BİST de iyi olacaktır en azından dramatik düşüşler olmaz...bu durumda ucuz kalmış olan RYGYO hissemiz de yükselecektir bence ytd
Haftaya 6 üzerine büyük ihtimalle atar... defter değeri 7.. Zirvesi 12 ve isler açılmış vaziyette... hayırlısı
Sadece duzeltmedir...Yarin bile arti yapabilir...en gec carsamba perşembeye 5.50 uzeri çalışır insaallah..
bu hissede kaçan balığa bakınca çok pahalı bir öğrenme oldu benim için. Benim gibi aslında çok kişi fırsat kaçırdı. Ama en ufak bir pişmanlık duymuyorum. Geçen yıl 0,6-0,7 fiyat aralığında olmayan alıcı ve işlem hacimleri bakıyorum 5,xx fiyatlardan peynir ekmek gibi oluyor. İnşallah hissede olanlar çok kazanır. fakat yıllarca hissede süründürüp, elin Hintlisinin gelip milyonlarca doları çok kısa sürede kazanması ne kadar doğru ve etik sizlerin yorumuna bırakıyorum. hissede olanları o kadar bıktırdı ki alıcı görünce millet elindeki hisseyi resmen kustu. ve sonra hissedeki yükseliş başladı. Patron'un haberi olmadan bu işlemi yapabilmesi mümkün müdür değil midir. Yine yorumu sizlere bırakıyorum. Benden bir uyarı çok dikkatli olun derim ve patrona güvenmeyin. Bir gün elbet tekrar kapıma gelecek bu hisse. Ayrıca patron veya vekili okuyorsa hakkımı helal etmiyorum bilin.
yatırım tavsiyesi değildir. Bol kazançlar herkese
herkes terketmiş anlaşılan, yorum yazan yok. tepki yükselişi yapar mı bakalım. 1 ayda 2 kes 5,50 ler, test etti, 3.sü olursa kıracak diye tahmin ediyorum.
Spek kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor tabiki Durmuş'un denetiminde
Uzun vadede ALGYO dan daha iyi bir performans bekliyorum.
5.70 ustune atıp kalırsa 5.80-6.00-6.20 ve 7.00 leri test etmesi olası yatırım tavsiyesi değildir
Geçen yıl bu kağıdı 0.50 den aldım, 10 gün sonra 0,60 dan satmıştım ve %20 kar diye sevinmiştim [emoji5]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen sene bu zamanlar 0.77 TL idi. Su anki fiyati 5.47 iyi yukselmis. Zaten düşüş trendinde. Grafige baktigimda 5 in altina gelecegini dusunuyorum. Bugun 5 50 den verenler ku bende 5.55 ortalamam vardi 5.50 den verdim. Zararin neresinden donulurse kardir hesabiyla az zararla kurtuldum. 4 80-4.90 a gelecegini tahmin ediyorum. Belki o zamanda tepki cikisiyla 5 20 den verlr zararimi cikaririm.
Grafigini inceledigimde hala düşüş trendinde. Bu nedenle %1.5-2 yükselişleri bile satım firsati olarak görüyorum. Bu duruma göre gidişat 5 in altı görülüyor Kucuk yukselislerde biraz enerji kazandirilip daha fazla satis yapilmaya bakiliyor. Aynen dunku gibi. Bu senette yapılacak en iyi sey aksam kapanisin alip ertesi gun az bir karla elden cikarip aksama yine almak. Dusus trendinde oldugu icin aksam yine dunku kapanisin altinda olacak. Bugun 5.17 yi bekliyorum. Yarin da 5.27 yi buldunmu daha geri gelmeden verilcek Cunku gidişat kotu. Benim bu senet üzerindeki yorumum bu.
Kapanış 5.17 bekliyordum 5.18 olmuş. Bugun 5.18 den alinanlar yarın 5.27 veya 5 28 den verilebilir. Sonra aksama 5 in altindan tahminen 4.97 den alinir. Ertesi gunde 5.07 den satilir. Bir senet duserken boyle kazanilir.Grafigine ve hareketlerine baktigimda bana bu yolu gosteriyor.
6 aylık umarım iyi gelir borçlarını ödemek zorunda kalan bi şirket uzun vadeli iyi olabilir ama kısa sürede süründürür durmuş gene operasyon yapıyor bakalım ne olacak
5.27 den satis verecek isini bitirdim.Akşama kapanistan yerine koyacagim. Daha iyi satis icin yukari kaldirdiklarini tahmin ediyorum. Iyle tada biyle bunun gibi senetlerde daha fazla kar etmeyi dusunmemek gerek kardayken verecen yoksa satin aldigim fiyata sonra cok bekletirler ben hala 5 in altini beiyorum.
Dun kapanistan alanlar icin 5.33 tadindan yenmez.
Tebrikler başarılar tespit mükemmel bundan sonraki strateji bu bende bu yola girmek zorunda kaldım
Dun kapanistan alanlar icin 5.25 iyi satış firsati. Hala 5'in altini bekledigimden ancak bir sonraki gun satmak uzere aksam kapanisi bekliyorum. Bu method şu an çalışıyor. Olaki bir sonraki gun activists dustu. O zaman bir önceki gun kapanistan aldigim kadar bi daha alip gun icindeki yukselisi bekliyorum. Izleyin bakin
Bugun aksam kapanisi 5 15 in altinda tahmin ediyorum.Eger 5.05 kapatirsa yada kac tan kapatirsa kapatsin bir sonraki gun icin uzerine 10 puan koyun satin. Her gun uygulayin hem heyecan hem kazanc. Sean's icindeki fiyattan alindiginda zarar ettirir.Şu an 5.19 bos verin 5.18 bile yazsaniz alirsiniz 5.16 ya gelir pisman olursunuz.
5.27 kar realizasyonu icin iyi, kademe kademe satista olmakta yarar var. Baska truly kazanma zor. Daha alttan alim firsati verecegine inaniyorum. Vermezse yesil var. Onun fk si ve defter degeri daha iyi. Degis tokus yapilir.
5.34 ballı börek. satis icin harika fırsat verdi
Satış için bu firsatin degerlendirilmesine inaniyorum. 5.40 muhtesem
Alım için en uygun aksam kapanis yine, yarın 10 kademe yukari çikabilir. Bu durum affedilmemeli. Daha da cikarsa satilmayan varsa sat gitsin cebindeki kara bak. Aksi takdirde hep aldigimi altina gelir Psikolojini bozarlar dahada diyecek endisesi ile satarsin sonra cikartirlar Bi§ver bunlari barkin kardasin valla gitsin.
Hala dusus trendinde. Bende hala 5 in altina gelecegine inaniyorum. O zaman alinir ve tepki çikisina verilir.
Şu anda zaten satîş trendinde. Bugun bu fiyatlardan saılacakki yarin oburgunler daha dusukten yerine konabilsin. Aksama kadar yanasilmaması kanisindayim. Bugun yine 5.17 yi bekliyorum.
yaşaklar iyi alıştı dandik bi habeler 10-15 kademe çizmeye
Karanlik odadan yarin icin en asagi 10 kademe yukari satis vermek icin dusunulebilir
Artik 5 in altina alistirma yapiyor. 5 in ustu kar satisi icin iyi. Gelebilecegi yer en iyi 5.50 dir. O da simdilik zor. Daha alttan toplama icin 4.90 in altina gelmesini bekliyorum.
5 in üstü kaçırılmaması gereken yer. Sonra bir süre uzaklaşıp 4.80 nin altını bekleyip yine 5 i görüldümü affetmemek gerek yoksa 4.70 i görebiliriz. Zaten grafiği 4.60 - 4.57 yi gösteriyor.
Tüm gyo lar uçtu, bakalım buradaki spek mal kaptırmadan ne kadar baskılayabilecek....
yazdığınız yorum gerçekleşti..Bugün 5.20 ler hedefteydi ne oldu...bundan sonra naçizane fikrim sert düşüşe bu seviyelerden tavan yakışır..5.30 lar görülebilir..önceki durumda böyleydi tavanladı 5.60 larda iken...kendi gibi kağıtlar zirveden taban yaptı bunun zirvesi 10 lar ve hala aşağıda..dökmeden gitmeyecek anlaşılan....yeterki endeks normalleşsin..yarına çoğu hisse tavan olabilir..swap işi küresel etkiledi..ama bitti gibi...y.t.d..
Borsa artiyken csrsamba gunu pek cok gyo tavan ya da artı yapti..tepki verdi..ustelik yeni zirvelere kosarken.. bazilari ise asiri yükseldiklerinden taban yaptı.Bu gayet normal..Bunun ocak zirvesi 12 sanirsam...tabani orda 10 a 12 civari yapsa anlarım hadi yeni zirve yapamadin madem..onu gectik artik...12 aylik bile zarar yazanlar zirve tazeledi temmuzda..Bunun ne gunahi vardi da defter degerinde bile degil...ya da ocak zirvesinin nerdeyse ucte bir fiyatinda...6 aylik zarar yazdi diyemi bu kadar asagida.....Bizim patron batik uzerine oynuyor..yatırımcı kazıklamakla derdi ..Ya da bilancolar veya kar sahte...ikisinden birisi gecerli bana göre...Hem tv lere cikip sirketi oveceksin hisse fiyatı cift haneler eder diyeceksin hemde sonrasinda düşürüp buralarda surundureceksin..Virus bizi cok etkilemez deyip arkasindan yatirimciyi çekip hisseyi 7 lerden buralara dusurmek iyi is demekki....yakismaz adamlığa ...Mezara kefen bile gitmiyor patron..Ama yaptığın iyilik ve kötülükler pesini birakmaz bilesin..Borsa yatirim yeri kandirmaca yaparsan cikarr sendende elbet...Hissene şirkete artik sahip cikkk..Haram para omur uzatmaz....Ama cehennemi acar...Tabi inancliysan..Herkes iyi ansin seni..Nereye baksam hakaret..Grafik herseyi söylüyor maalesef..istikrarli hareketler yokk..Hep aşırı inisler ve çıkışlar..guven yok.. ...y.t.d.
KY nin bezdiği an alım zamanıdır. Grafikte 4.57 benim için satım değıl alım yeridir. Buradan alınacak sonra 5 in üstü beklenilecek.
Durmuş'un bı hesabı vardır kağıt yeterince düştü bu seviyelerden alınmasında sakınca görmüyorum ama borsada dönen oyun çok büyük yatırım yapan binlerce mağdur bıraktı bunlardan biri de reysas gurubu 35 milyon Zarar çok değil yılsonunda iyi bir kar borakabilir o sebeble sabırlı olmalı 2021 görülüp bekletilmesi benim kanaatim bu yöndedir sabredenlerin kazanacağı ümidim tamdır
Sn durmuş bu gün blombergde konuştu gene operasyon düzenledi ama bu kağıdın yükselmesi kar açıklamasına yani9 ve 12 aylık verilerine bağlı fakat temettü dağıtacak mı yoksa dagitmayacakmi bekleyip göreceğiz günlük alsata her gün fırsat vermeye devam etmektedir
bu kağıt al sat kağıdıdır..gerçekten doğru..yatırımlık hiççç değill..yüksek hacimle veriyorlar..utanmadan hisse alacak paramız var diyor..vicdansiz alsana madem..ne ayak oyunu yapıyorsun..reysas bilmem defter değerinin kaç katı ordan alırım diyor..mal kitleyecek tabi..rygyo kaça düşmüş onu alsana madem..nasıl patronsun böyle..tüm piyasa tanıdı seni..yakında finans bulmaktada zorlanırsın kul hakkı aldıkça...y.t.d..