arkadaşın biri kerem alkin hocaya fena yazmış spk bimer şikayet edecem yazmış doğru diyo arkadaş bizde yazak burdaki arkadaşlar hakkımızı aramassak olmaz ben yazıyom bilginize sizde yazın sakına ihmal etmeyin
Printable View
arkadaşın biri kerem alkin hocaya fena yazmış spk bimer şikayet edecem yazmış doğru diyo arkadaş bizde yazak burdaki arkadaşlar hakkımızı aramassak olmaz ben yazıyom bilginize sizde yazın sakına ihmal etmeyin
Bu 31031 kimin koyuyo koyuyo siliyo sıkıyosa almı demek istiyo nedir
2.75 sildi yine
Elimden gelen her şeyi döşendim her yere yazdım sizde yazın sakına ihmal etmeyin
Bende satılık mal yok 2.65 10 bin lot 2.60 20 bin lot alırım iistersen 2.40 düşür hiç sıkıntı değil şu an elimde bunlardan cok fazlası var ona göre seni gerdeğe sokup bozmadan bırakmam saten senle yenisahrada görüşecez unutma mesudiyeli
hadi bekliyom 2.65 seni verde kurtul toprak olacak şu garibin sevinsin
dikdim havaya gel otur bekliyom
2.65 deyim
ben kremi sürmeye başlıyım 2.68 geld 70 den söz dinleyen o.p ç
Yağlamaya devam elbet kucağa gelecen o zaman bende seni o kucakda sıplatacam
şimdi 2.50 düşürmessen............
Sakin ol biraz bende epey yüklü bir lotla hissedeyim. Her gün bakma sana tavsiyem, satış haberi ne durumda bilmiyorum ama muhakkak hisse hareket edecek l. Satışa bakma sen 40-45 lot ne ki..
günaydın benim umudum bunda yeşil holding gibi artık bekleyecez oda kaç ay 1 lira bekletti sonra 1 liradan 30 liraya geldi cok kısa sürede artık fazla yazmamaya karar verdim sağlıcakla kalın bu arada elimde şuan 36158 lot var 2.85 maliyetli 30000 lot karşılığı iğer hisselerde var buraya ayzıyom 2.65 2.60 2.50 alırım hadi sağlıcakla kalın ister düşür ister cıkar cokta tin 3 kuruşla anca mal kaptırırsın % 94 hisse mal sahibinde isteseler tek kalemde siler süpürürler ben bekliyom gsdde 2 sene beklemiş adamım ben
Günaydın iyi günler
2.65 iyi destek
Hacimsiz düşürüp indir kaldır
Değerleme raporuyla yersen 536.000.000 bugünkü Euro kuruyla, % 77 bizim..200.000 Euro ucuza almış ık
Ne boktan bir kağitmişsin anlamadim.Bu kadar düşük işlem hacmi ne ya daha düser mi bilgisi olan var mi
Yarın da oswenin satışıyla ilgili satıldığına-görüşmelerin devam ettiğine dair açıklama gelir, olumsuz olsaydı yarını beklemezlerdi 😀haberin iki ayda bir yenilenmesi lazım dı galiba
Vakit daralıyor bu hesapla hisse fiyatına bölersek uuufff ben diyom 10 siz diyin 20 hadi hayırlısı
2 gündür işlemde kıpırdama var
Kapanışda 6000 lot 2.69 alış girdim vermedi
Enteresan böyle beklentisi olan hisseyi nasıl burada tutarlar elbet bir yiğit gelir isteseler tek kalemde tavan serbestten 1 milyon koysan direk tavan % 6 halka açık dolaşımda 3 milyon küsür para hayret olacak iş tekkeyi bekleyen çorbayı icer
Ben şahsen bekliyom 3 kuruş indir kaldır elbet iyi gün gelecek kendi görüşüm kendi beklentim para kolay kazanılmıyo
Hadi iyi akşamlar
Malın yarısını cıktım bugün...zarar yazsakta GYO sektörü cok sıkıntılı...sngyo 3milyar borcu varken boşuna ahkam kesip durmayın burda...srvgyo bile bir dünya borcu var..iş tehlikeli safhada...bu şirket i yönetenler bu döviz pozisyonu nu düşecek diye borca yüklenmiştir...oswe satışı şu anda şirket için zorunlu bir durum...biraz nefes almaları lazım...yoksa bu döviz pozisyonu nda tepetaklak olurlar....
Hayırlı cumalar olsun
Bu işler sırayla değerlendirmende de geldi uluslar arası şimdi sıra satış haberinde bu baskı hayra alamet değil
şatış haberi düştüğünde buraları beğenmeyenler 3 üstü almaya çalışır alabilirse tabi borsa sabır işidir ben beklemeye devam 1 ay beklerim 2 gün yeter
Bugünlük bu kadar hayırlı cumalar
Tepki vakti gelmedi mi saatlikte ya aşağı ya yukarı şu an desteğin taaaa dibinde
Yatış vakti yat karpuz büyüt bende senle beraber yatıyom iyiyemi kötüyemi yatıyoz bakacaz zaman ne gösterecek
Ha gayret...
Bugün gitmezsen ne zaman gitcen
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
17 30 dan sonra sürerler yukarı
nereye gidiyor ya alışmıştık ne güzel beklemeye yok canım kesin geri gelir
5 kod başlamıs bismillah diyelim
Satış görüşmesi 23 temmuzda kap haber yolladı satış hakkında bilgilendirme süresi ne kadar gelişmelerle alakalı süresini bilen varmı