Yanlış yapmış olduğum paylaşımı silemiyorum lütfen dikkate almayın
zorakipaşha
Printable View
Fener yine tavan. Saçmalığın daniskası bana göre..İşin garibi, Fener düşünce bunun da düşüyor olması. İşte buna sinir olmamak elde değil. Mali durumu Fener'den daha iyi olsa da Gs yönetimine güven olmadığı için hisse ürkek ve tedirgin hareket ediyor. Adamlar iyi yönetiyorlar, boşa para saçmıyorlar ama güçleri ve kredibiliteleri zayıf. Fener'de ise Ali Koç faktörü etkili oluyor. Kulüp batsa bile Ali Koç bir şekilde kurtarır gözüyle bakılıyor olaya.
Tam kasıntı hareketler, yıldırmaya , bezdirmeye çalışmakta , Kisa zaman da hakettiği yere gelecektir
Haftayı baskılı ve eksi kapattı. Yani haftaya hareketlerin iyi ve yemyeşil olacağının işaretini verdi diyebiliriz. Bol kazançlar
Bu ne baskıdır yahu. Varmı? Bir açıklaması
zorakipaşha
Fb. Kazandırıyor, Ts hareketli, neyi takip ediyor batık bjk'yımı yönetim ky silkemele peşini bırakmıyacak anlaşılan...
Her zaman belirtiyorum
Bir taraf Gs yönetimi hisseler dolandırıcıların elinde, diğer taraf yatırımcı sanayici işadamı ALİ KOÇ yıllarca kaybetirmedi.
zorakipaşha
kim tutyor bu hisseyi , kim mal boşaltıyor çok merak ediyorum...
sanki kasıtlı yapıyor
bıraksa tavan tavan gidecek
BJK da gidiyor
GS de mal mal bekliyor
utanmasa eksi kapatacak
Pasta varsa alabiliriz
Dün akşam sosyal medyada haber çıkmış;
🗣 Ali Naci Küçük:
“Galatasaray, Bankalar Birliği anlaşmasındaki 5 yıllık ödemeyi 10 yıla çıkarmak için çalışıyor.”
(Radyogol)
Galatasarayın daha önce karşı çıkmasına rağmen Fenerbahçenin bu yönde çalıştığı son KAP haberinde mevcut. Fenerbahçenin borsa performansını transfer, yapılanma ve buna bağlayanlar var. Ali Koçun cb ile görüşmesinde en önemli konulardan biri bankalar birliği anlaşması süresine dair olabilir mi?
Bu yapılandırma yani sürenin 5 yıldan 10 yıla çıkması gsaray hisselerini nasıl etkiler?
Al/sat yatırım tavsiyesi değildir.
Yapılandırma süresinin 5 yıldan 10 yıla çıkması Gs'yi de çok olumlu etkiler.
Tavan kapatırız inşallah....!!!
Fener tavan kapatalı 2 saat oldu kitle artık tavana CİMBOOOOOMMMMM..........!!!!!!!!!
Herkes FeNER e gitmiş anlaşılan......Gs da kimse yok......!!!!
Neyse tavanda 2.5 milyon lot alıcı var......!!!!!:halay:
Tavnda bekleyen lot sayısı 3 milyon lot...!!!!!:rules::halay:
Önemli olan yarın ki alıcı iştahı şuan 4230000 oldu yarında devam eder inşallah alıcılar
Tavanda bekleyen lot sayısı en son 4.6 milyon lot idi.......!!!!!!!!!:halay::yahoo::rules:
Bende aranızdayım.hedef 20tl.inşallah.iyi akşamlar.
JSN-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20 mı Fener'e bakıp fiyat belirliyorsunuz galiba
Hem bjk hem gs 3.00 altı maliyet var ve korkmadan biriktirdim...fazlasında gözüm yok ...zamanı gelene kadar tutarım...fener dipten 5 kat gitti....fener bu sene ne gs ve ne de bjk ye şampiyonluk bırakmaz
. kadroları ve hocası çok iyi fenerin... ...o yüzden fazla beklentiye girmiyorum bir beşiktaşlı olarak...
y.t.d.
400 tL lerden buralara geldi.JSN-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o bölünmeden önceydi looo
Hisse tavan yorum yok.saygılar
JSN-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir habere Endeksli borsa
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yorum bekliyordunuz
Villalara sıfır tepki
Seyircisiz oynamaya büyük tepki
Seyircili oynasa ne olacaktı
Stat tam dolumu olacaktı
Komedi gibiler
zorakipaşha
Bu haber bu saatte gönderilecek haber mi?
Kasıtlı milletin malını alacaklar yada mal yıkıcaklar izleyelim bakalım
zorakipaşha
Kar eden çıtır çıtır yesin, dolduruşa gelmesin, yerleştirme sezonu başlamıştır (ama en çok FB 'de)
Brüt olur mu akşama
Niye çikti niye gıdım gıdım iniyor ???
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nerde bu millet.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Klüplermi satılıyor nedir bu cıkış
zorakipaşha