Hiç bir fon tavandan mal satmaz, türk işi bu tavandan satar bir sonraki tavandan almak için sıraya girer. Kendi malını satmıştır.
Printable View
biz hancıyız onlar yolcu..
üç beş kişiyiz şurda :bravo:
- güçlü ihracat
- güçlü enerji katkısı
- güçlü tarım sonuçları
- daha yeni jes yatırımları gelir..
- abd tarafında pazar payı artırılır..
- sera büyütülüp ürün çeşitliliği artırılır..
- aktur gayrimenkulede değerli araziler var.. şu an muayene istasyonu olarak kullanılan ve şehirlerin içinde kalan..
- bornova arsasındaki proje bitiyor..
- eee bir de borçlar azalıyor döviz bazlı..
hikaye çok arayana.. bir iki yıl menderes yılı olur.. :halay:
epiaş dan baktım da kojen yine çalışıyor :)
Menderes Tekstil`in 10 milyon dolar harcayarak gerceklestirdigi 12 megavatlik kojenerasyon enerji uretim tesisi ile biyolojik aritma tesisi faaliyete gecti.
eski bir haber 2000 yılından
https://bigpara.hurriyet.com.tr/habe...ligi_id331502/
Yettim ağam...
Adıma şarkı yazan hiç olmadı ama nick'ime destek direnç çizen çok oldu:party:
https://i.hizliresim.com/k8l2gkt.png
infodan tavana mal veren kişi..
neden devre kestirmedin.. tavana mal verip neden 3.74 altına inmesine izin vermedin..
kimsin sen.. fon yancısı mı..
patron adamı mı..
ptf ler tavan gördü bugün..
menderes kojen i de çalıştırıyor ptf 2900tl üzerindeyken.. oradan da extra katkı gelir.. res ler inanılmaz fazla üretiyor bu yıl..
enerji tarafında işler tıkırında..
ilk çeyrekten gelen stoklar ihracatta satışa dönüşse tekstil de güzel katkı verir..
ikinci çeyrekte minimum 100m net kar tahtayı farklı bir boyuta geçirir..
3 üzerinde yüklü maliyetler vardı ..
ikinci çeyrek bilançosuyla 4, üçüncü çeyrek bilançosuyla 5 üzerinde yüklü maliyetler olursa yaslan arkana izle:halay:
Yıllarca faaliyetlerden gelen parayla stok artırarak hazır değeri ve nakit parayı düşük tuttular. Bu yüzden de Net borç/ favök yüksek görüldü. Stokları daha fazla artırmazsın artık
Eee öyle büyük bir yatırım harcaman da yok. Bu çeyrekte gelen para ya nakit olarak duracak yada borç ödeyeceksin
Tek bir seçeneği kalıyor " Hazır değeri düşük tutmak için ilişkili taraf yada ilişkili olmayan taraflardan ticari alacağı artırmak.... - ki öyle birşey yapacağını sanmıyorum... Bu çeyrek da.nann kuyruğu kopacak"
Allaha şükürler olsun ki arkadaşlar sayesinde kursağımıza kebap girecek :)
Kaldır please.
oley oley oley :halay:
rızaaaaaaaa hooooop
1 2 3
oooooooo
o kadar borç varki kimse yanaşamıyor kagıda ama borç olmasa burda durmaz zaten yani herkezin rsik algısı bol kazanclar
bu saate kadar BAnk of cuma günü aldıklarını satmadı muhtemelen yarın citini takasına geçecek ve citi yaklaşık 4,5 milyon lota sahip olacak. Bugün Mndrs tavan yapacaksa bunu bank of yapacak ve onlarda citiye gidecek. Sonra piyasada dolaşacak hisse sayısı azalacak.
1 2 3 hoppp oley oley oley..
yine borçcular türemiş..
arkadaşlar bilançoyu dolara veya euro ya dönüştürp bakın borç azalıyor mu azalmıyor mu
yekdem gelirleri dolara endeksli..
150m dolar ihracat tekstilde..
borçcular olmasa bu minik 2.5da alarko alabilir miydi :)
kaldır bakalım.. kır eski zirvelerini:wave:
Menderes twitterda konuşulmaya başlanmış.
O zaman dans....
haftalık TL
https://i.hizliresim.com/79rsuk6.jpeg
Fincan kulp mu yapıyor tahtacı
Yetiştirin mesir macununu yine performans düşüyor
Kaldırdığı yerde tutamıyor amca
Amcanın pili bitti buraya kadarmış
Lütfen kemerlerinizi bağlayın ve koltuklarınızı dik konuma getirin. Kalkıyoruz. Menderes airlines iyi uçuşlar diler.
İlerde fırsatım olur da bir atım olursa adını menderes koyacağım:yahoo:
ptf 181 dolar olmuş..
kojen de üretir artık.. 8 mw 8 saat çalışsa 64 mw günlük katkı..
citinin her gün takaslarının değişmesi pek alışık olduğumuz birşey değildir. Muhtemelen bıyıklı bir amca devamlı citi üzerinden al sat yapıyor. bugün 4,03 milyon lot oldu takası. Yarın hafif yükselecek çarşamba düşecek, yabancı yatırımcı günlük alsat yapmaz, alır bekler bbilmem kaç yıl. Dikkatli olmakta fayda var. takaslara bakıp işlem yapmak şu anda mantıklı gelmiyor.
hopppppp
1 2 3
oley oley oley
:bravo:
"Hayatımın bir noktasında kötü bir zaman geçirdiğimde sadece benimle aç olan ve yanımda duranlar benim masamda yer."
-Pablo Escobar
hadi bakalım iş yatırım iş başa düştü.. karşıladın güzelce lotları.. :) yok yoksa rıza mısın :)