Kalmasa iyi olur. Elimizde full vadeli long var. Sifirlamayalim
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kalmasa iyi olur. Elimizde full vadeli long var. Sifirlamayalim
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
FED kararının DXY endeksi ve DolarTL kuruna pek bir etkisi olmamış.
Benim korkum bizdeki vaka sayısı da üssel artışa geçti, kısa sürede yüzleri binleri görebiliriz.
Ben bugün borsada tepkinin devamını bekliyordum en azından artı açarız diyordum ama şimdi korkmaya başladım, bir kara pazartesi geliyor olabilir.
Borsaya değil ,kendimizi çoluk çocuğumuzu en yüksek düzeyde korumak için kafa yorulması gereken döneme girdik .
vakalar periyodik katlanarak artıyor.iş ciddi. Tanrı hepimizi korusun.
Bir tarafta dolce vita İtalyanlar diğer tarafta tevekkülle yaşayan İranlı mollalar işi ciddiye almadılar
İki ucu b.klu değneğin ortasında kaldık .
Ciddi almamaktan kasit ne Berk? Vatandaslarin ciddiye almamasi mi, yoksa otoritelerin mi?
Herkes umreden gelenlerin sadece son partisine karantina uygulandi, otekiler sosyal medyada boy boy ziyaret resimleri verdi diyor.
Isin kotu tarafi da adam zaten virusu kapmis, psilolojisi allak bullak. Ustune insanlar ona sucu yukluyor sanki koronayi o cikarmis gibi.
İstanbul trafiği bugün yol. her yer transit geçiş. diyanet gecen gün hac kayıtları yapıyordu. arabistan almıyor ama biz kayıt yapıyoruz. umre gidişleri sırasında virüs Çin de mevcuttu, gidenlerde gönderende büyük hata yaptı. ilk gelenlerde vaka vardı, diğer 10-15 bin kişinin dün karantinaya alınması faydalı oldu. bu hafta sonu olmadan net bir şey söylemek zor, ama umre kaynaklı vakalar olacağı görülmekte.
Almanya silahını çekti: Koronavirüse karşı devlet destekli 550 milyar Euro kredi
Almanya'da hükümet, şirketlerin finansmana erişiminde sıkıntı yaşanmaması için devlet destekli 550 milyar Euro kredi vereceğini açıkladı. Ekonomi Bakanı Peter Altmaier devlet destekli bu 550 milyar Euro'luk kredi paketinin 'bir başlangıç' olduğunu vurgulayarak "Gerekirse silahımızı yeniden doldururuz" dedi. Bu ALmanya'da tarihin en büyük ekonomi destek paketi oldu
yani bu 18 vakadan sonra istanbulun bu hale gelmesi bence iyi bir şey. kimse bir talimat vermeden insanlar önlem aldı. Bizde hafta sonu svot analizi yaptık, ona göre gelmemesi gerekenleri belirledik, onlara 15 gün izin verdik.
Ben belayı kendine çeken biri olarak tersine erken geldim. ama hafta sonu umrecilerden korktuğum için camiye gidemedim, şimdilik temizim. evet sen kendini her yerden koru, ama dışarıdan gelen vatandaşını koruyama. bile bile lades olmak bu olsa gerek.
Daha iyisini her zaman yapmak mumkun ama zor is ortak. Cunku insanlari, ekonomiyi panik yaptirmamak icin denge bulmak zorundalar. Her virus goruldugunda ulkeyi lockdown yapmak zor. Ya buyumeyecekse ilerki gunlerde o kadar? Yani kademe kademe onlemler aliniyor.
Hacilara uzuldum ben. Simdi onlari suclayacak bir ton insanlar.
Hayret Ya yine bizim ki em gazla sert düşüşü gösteriyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
5'te simdilik eslesme. Herifler %20 yapmis, bari %2 faydalansaydin be sulunez.
bankalara girilmiyor, işlem yapamıyoruz, anlık göremiyoruz.
Sıcakların gelmesi umudu da çöktü. Bu senedde tek umut dava artık dava İle 8 veya 9 lara gelirse o yoksa mahvolduk
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ONS altın fedin sıfır faizine tepkisiz kalarak 2008 yılı hareketlerini devam ettiriyor, ons için hedef 1425 dolar. gram için 289 bekliyoruz.
Bu bitki doktoru da hisseler cikarken geldi frenledi. Duserlerken de cekilde, Musa'nin Kizildenizi gibi acildi kagit!
http://share.matriksdata.com/Images/...1044030305.png
17.30'da devre kesici.
Butun dunyada bekleniyor bunlar. Yuruyerek gidecek degiliz 2000 kmlik yolu.
Aklima geldi benim tanidik Kibris'a gidecekti katamaran ile arap ulkelerinin birinden. 1 haftalik yolculuk. Korsan geyigi cok oldugu icin Kizildeniz'den gecmeyip dolanayim dedi. Bir hesaplama yapti, 7 ay cikti! Ucakla gitti.
beylerbeyi sarayını virüsden temizliyorlarmış, kapat geç ne uğraşıyorsun, insanların çok olduğu yere gitsene.
tav/şener: Mart'ın ilk iki haftasında % 21 yolcu düşüşü var - bloomberg ht
tav/şener: şirketimizin bu şoku çok rahatlıkla atlatabileceğine güveniyoruz- bloomberg ht
tav/şener: Hisse geri alım miktarını tabii ki yükseltebiliriz - bloomberg ht
tav/şener: Havalar ısındıkça olayın dengelenebileceğine inanıyorum - bloomberg ht
tav/şener: 15 günlük bir sıkıntımız olduğuna inanıyorum - bloomberg ht
tav/şener: (turizm) sezon açılışı mayıs sonu gibi planlanıyor- bloomberg ht
tav/şener: Personelimizin sağlığı konusunda gerekli tedbirleri alıyoruz - bloomberg ht
tav/şener: Havalimanlarında kargo trafiği devam ediyor - bloomberg ht
tav/şener: Işten çıkarmaya en son tedbir olarak bakıyoruz - bloomberg ht
tav/şener: çalışanlara ücretsiz izin vererek önlem alıyoruz - bloomberg ht
tav/şener: Giderleri kısma yönüne tedbirler alıyoruz - bloomberg ht
tav/şener: Devletler önlem alınan tüm havalimanlarıyla ilgili destek veriyor - bloomberg ht
tav/şener: Bu krizin 4-5 ay süreceğine inanmıyorum - bloomberg ht
tav/şener: Bir güzel haber her şeyi düzeltecek - bloomberg ht
tav/şener: Personel giderlerimiz yüzde 30 civarında, nakdimizi yönetebiliyoruz - bloomberg ht
tav şener: 392 milyon liralık temettüyü dağıtacağız - bloomberg ht
tav/şener: Karımızın yarısını dağıtacağız, yarısını da büyümeye ayıracağız- bloomberg ht
tav/şener: Satınalmalara devam edeceğiz - bloomberg ht
tav/şener: Büyümeye odaklanacağız, o konuda geri adım atmayacağız- bloomberg ht
tav/şener: Almati havalimanında görüşmeler nihai aşamada - bloomberg ht
tav/şener: S.gökçen havalimanıyla ilgilenmeye devam ediyoruz - bloomberg ht
tav/şener: S.gökçen havalimanıyla ilgili satış durumu yok, satarlarsa ilgileniriz - bloomberg ht
Mart kapanışını 93bin üzerinden yapmamız lazım. Uzun vadeli destekten uzaklaşmadan. Aşağı günü birlik sarkmalar olabilir. Kalıcı ay sonu kapanışı olursa aşağıdan o zaman durumun vehameti artar.
Sağlıklı kalalım, para sonraki iş.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Battik yahu doktor, ne buyumeye odaklanmasi!
I.netek geldi satmaya. Al sunun mallarini artik hazir adam yeni dalgayi beklerken.
http://share.matriksdata.com/Images/...1134522396.png
iş yerlerinde nöbetli şekilde çalışma olacağı söyleniyor, aslında bugün çok yer bu şekilde başladı sadece resmiyet kazanacak.
Ne oldu yahu
Bizi fed de mi kurtaramadı
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Para babalari hukumetleri yiyor iste. FED'in panikledigini dusunduler.
Geldi sirket sagolsun I.netek'i gorunce.
http://share.matriksdata.com/Images/...1222437452.png
Sulun'de bir durum yok. 80 sentte naz ediyor. Ben kac tane kriz gordum zaten diyor.
http://share.matriksdata.com/Images/...1226126050.png
Aynen öyle çok hükümet devlet tepetaklak gider. İtalya ispanya vb
Durumun yaygınlıgi nedeniyle şu anda ateşe dökülen 1 bardak su etkisi yapmış görünüyor ama ben biraz gecikmeli de olsa bunun yukarı yönlü fiyatlamasinin da geleceğini düşünüyorum.
Biraz rahatlariz öğleden sonra bence.
Bu arada pegi tombul kuş tan % 50 daha önde gidiyor düşüşte.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Pegi sığ olduğundan düşüşler daha pis olur.