ukrayna geri zekalı ne işin var natoda bilmem nerde.eldeki bulgurdanda olacak.abd şeytanına güvenen yolda kalır bunlar hiçmi ders almadı daha afganıstanda sattıklarında da mı ders almadı
Printable View
elımı acık tuutuyorum. 100 bın daha alabılırım burdan ama rıske gırmeycegım. yarınıda gormek ıstıyorum umarım cıkar ben az kaazanır, kaybedenlerın zararı dıser. rısk gıtsın gerekırse 1,10 dan alırım. ama burası tehlıke yuksek. coluk cocuk var, bır mıktar nakıte gectım.
tabanı bozdu ********ler daha batıracak adam arayışı derdındeler herhalde
bu nato varya serfsızler bugun bızı sıkıstırmak ıcın toplantı yapacak ve bıze dıyecekler kı, karadenızı rus gemılerıne kapatın deyıp, bızım ıle rusları karsı karsıya getırmek ısteyecekler
Salak tahta Kiev de yatırımı varmış gibi düşüyor
Eğer bugun 15 temmuz başarılı olsaydı, rusların karşısına mehmetcıgı sureceklerdı.. batının ve abd nın egemenlıgı ıcın. türk çocukları olecektı.. MUTHISSSIN ERDOĞAN-ALLAH SENDEN BIN KERE RAZI OLSUNN
Bu arada umarım konvansıyenel savaş a donemz.. ukraynalılar ABD kpegının sattıgının bedelını odeyecek.. ABD ıle iş tutan herkes kaybedecek..
içimizden dışımızdan geçtiler
"yatırım tavsiyesi değildir"
şaho senden de döt kılı olman beklenirdi zaten :D koyun seni
Petrol 100 doları geçti. Adamlar parayı koyacak yer bulamayacaklar. Vahit daha geçen ay oradaydı Meclis Başkanı ile...En baş köşede...
Sırf bu "reel beklenti" bile tavan yaptırması lazım bu kağıda. Ama yok...
Sen git, mılllyetcı dıye, azerbaycanda ne ısımız var dıyen , karabgada savasa katılmamız lazım dıyen, lıbyada ne ısımız var dıyen. f35 vermeyen, pyd ye 40 bın tır sılah verenlere tek laf etmeyen kılıcdaroglu ve maralı destekle.. SIZIN MILLIYETCILIGINIZ BU KADAR ISTE
onu sen önce git geçmiş hükümetlere söyle devleti 80 li 90 lı yıllarda fetöye teslim edenlere söyle koca kğca fetönün generalleri orduya ne zaman girdi onlara kim yol verdi nasıl palazlandırdı.adamlarlar ülkeyi askeriyeden yargıya emnıyete kadar ele geçirmiş sonrada onlara yol verdiniz de.keşke erdoğan onlarla mucadele etmeseydide o zaman görrüdünüz anyayı konyayı
yanlız borsada çok ciddi kaybeden yatırımcılar olacak. Allah kredı ıle gırene yardım etsın...
AKP yi savunupta akp li bir milletvekilinin süründürdüğü hissede olmakta ilginç olmuş
masal anlatmayın ,klgyo nun patronu da sizler gibi süper milliyetçi ; yalnız şirketine ortak olan milletini pek sevmiyor gibi...
hem cahil ,hem yüzsüz, hem de arsız bir kesim var : devletin miladını mevcut yönetimin başa geçtiği dönem olarak gören ,önceki altyapıyı ,yatırımları tamamıyla yok sayan ,son yirmi yıldır dünyanın yerinde saydığını, yalnızca bizim ilerleme kaydettiğimizi düşünen...
Dünya kadar mal dağıldığı yok hocam. Sabah takası asmıştım. Adamların ellerinde bedelli hengamesinde edindikleri 1.20 maliyetli en az 65-70 milyon lot var. Satış kademelerini silip aynı miktarda alış yazıyorlar tek 1 işlem olmadan. Her şey ellerinde yani. Bence realiteye bakmak lazım o da açıklanacak olan bilanço. Orada rakamlarda abidik gubidik şeyler yok her şey yolundaysa endişe edecek bir şey yok demektir. YTD
*
Şu siyaset işlerini de bırakalım lütfen. Klavye ile memleket kurtarılmaz, karar vericilerin kararlarına etki edilemez. Boşa geyik...
siyaseti bırakıp sizin gibi gaz mı verelim ? yok petrol artıyormuş, patron bae ye gitmiş, tavan olması lazımmış falan ...
bu saatten sonra bu maç dönmez..Hiç birbirimizi kırmayalım:(
ABD Kuzey Akımı 2 yi yapan firmalara yaptırım kararı aldı. Rusyamı cezalandırılıyor, Avrupamı. Avrupada enerji krizi dahada derinleşir. Dikkatimi çekti neden Kuzey Akımı projesini öncelikle hedef aldı diye düşünmek gerekiyor, bence ayrıntı burada. Adamlar 1 taşla gökte ne varsa indirme peşinde.