Dow vadeliye satış geldi. Yatay acabilirsek başarı olur. %3 eksiden %3 artıya geçip geri gelmesi akil almaz bir volatilite
Printable View
Dow vadeliye satış geldi. Yatay acabilirsek başarı olur. %3 eksiden %3 artıya geçip geri gelmesi akil almaz bir volatilite
çin virüsün abd ordusunda geldiğini beyan etmiş
bir vaka daha sizce + olması mümkünmü?
akşam belli oluyor sabah söylüyorlar.
kademeli kademeli sindire sindire alıştıra alıştıra önemsizmiş gibi yapa yapa kabullendire kabullendire nokta.
-1500 açılışa yelken açtık :)
Dolar kop kop. :drunk:
FDOW da çok volatil...Yukarı aşağı yukarı...
Tüm dünyadaki tersdekiler fdowa bakıyor bizi kurtarsın diye. Ben bunu tanıyor isem çok feci moral bozar ya neyse.
bist'in hafif artıda açılması bekleniyormuş. :wu:
İki dakikada 300 puan aldı yine. Milleti kumarbaz ettiler.
Abd vadelileri yeşillenmiş bugün biraz sakinlik yaşarız diye tahmin ediyorum.Bist haketmediği fiatları görüyor bir iki vaka ....
etrafa bakıyorum da ülkemizde risk iştahı maaşallah yav ne diyim.
tüm herkes nakitte fırsat bekliyormuş meğer. gırtlak mal olan hiç yokmuş. buradan alın kademeli kademeli vs. bunlar tehlikeli sözler.
o zaman para kazanmak çok basit? bu borsa 120bin iken de hala uygunuz diyen vardı.
Devre kesti Dow herhalde
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
The European Central Bank (ECB) Governing Council member Villeroy said on Friday, “we are making unlimited liquidity available to banks so they can lend.â€
He added that the ECB package is coherent with the current economic situation.
Sen ne kullanıyorsun yavMI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu virüs olayı bitince bu sıfır faizlerle bu enjekte edilen likidite nereye gidecek ? :he::oleyo:
Sazeli ye çok okuma.. O hep öyle idi.. Bir de Sercan vardı MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bize gelir mi sence MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Küresel pay piyasaları, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına ilişkin endişelerle dün tarihi düşüşlerden birini gerçekleştirirken, merkez bankaları ekonomik aktiviteye desteklemek için birbiri ardına adımlar atıyor.
https://www.borsagundem.com/haber/ta...donemi/1476602
Bakalım bizim merkezden destek gelecek mi ??????? Turizimcilere teşvik konuşuluyor
türkiye 2 vaka olmuş
bu corona virüs bulaşan kişiye eğer kurtulma şansı yok ise kaç günde öldürüyor
kişinin şahsına mı ( yaş cins ırk kronik rahatsızlık vs. )
yada bu durumları ortadan kaldırırsak süresi nedir
Bamya açıldı yazdık çizdik.:drunk:
Viop hafif artıda .......ortada enkaz ..... devre kesici ve marj düzenlemesi konularında çok geç kalındı yani borsamıza sahip çıkan olmadı gibi bir şey yani bu kadar düşmezdik , ölen yok yaralanan yok nazarlık bir iki vaka yani yanlış yapıldı , sahip çıkmamız lazımdı ..
Dow artı 3 olursa viop 115 yakar
Sonra ben de kaçarım
Nasi plan ama :kahkah:
ölecek diye bir şart yok , kanser değil bu altı üstü virüs..
zatürreye neden oluyor ve bağışıklık sistemin güçlü değilse solunum yetmezliğinden mortingen..
65 plus üstüne hitap eden bir hastalık kendileri..
yakalanan / ölüm riski oldukça da düşük..
bu işin arkasında başka bı mevzu var , abartildigi kadar önemli bir hastalık değil; bana göre..
başka bi şey çıkacak bunun arkasından , çin i ve rusyayi sofraya koydular , hafiften çakiyorlar..
petrol mortingen oldu mesela..:)
Sabahi zor ettiniz demi:he:
Vadeli 0.6 artı
Çok yükseldik her an kar satışları gelebilir :)
Görüldüğü üzere çıkarken 100 puan için 1 dakika düşünüyor
Ama inerken 1000 puanı 1 saniyede düşünmeden verebiliyor
Ayı pazarına hoş geldiniz :)
teşekkürler
anlıyorum bende aynı fikirdeyim
ama
kurtulamama durumu olduğunda 3 günmü 5 günmü 10 günmü ( kişisel durumlar hariç ) onu bilmekte fayda var.
çünkü
vakalar gizleniyor ve bu gizlenme sebebiyle kimlerle temas kuruldu ( belkide bizimle kuruldu ve kuluçka dönemi var yada ben kurtulacağım ama eşim babam vs. kurtulamayacak. hastaneye gitsek hemen karantinaya alırlar ateş öksürük bitti tanı bu. hastanede de psikolojik olarak kafayı yersin ne bağışıklık kalır ne sindirim nede sinir sistemi ) kimlerde var kimler öldü vs. bu bilgiler hep bize geç geldiğinde birileri değirmenden su kaçırırken bizde musluk başında su ne zaman akacak diye bekleyeceğiz para kaybetmek bir yana belkide sağlıkta kaybedilecek.
12. Ay vade toplamaya çalıştım inanılmaz al sat arası makas vardı..
Şimdi taşlar yerine oturdu
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
artan kolonya ve dezenfektan talebi nedeniyle benzine etanol karışımı askıya alındı.
yani benzinin bir maddesi yohtır.
Dün viop pastasına bakan var mı benden başka alan olmamış.
Diğer 25 bin.
Bu diğer artık tutturmaya başladı.
Çin gerçektende virüsü ABD ordusu atti diye bir açıklama yapmış mi yoksa Twitter geyiği mi yine
Havacilik sektoru sevdasini anlayamiyorum. Mevcudun en kirilgan sektoru. Batak zaten tesvikler olmasa. Hele thy ozelinde. Malum ekibin ilk goz agrisi agir operasyon cekilmis bir kagit. Digeride kardemir zaten. Kardemir d ile thy gunluk grafigini al 8-10 yillik bak birbirinin kopyasi.
Reis kardemir e operasyon çekerler gene THY pddd değeri olmuş. 0.3MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.