https://scontent.fist6-1.fna.fbcdn.n...84&oe=5F999EAB
Printable View
Erdoğan: Meclis idam ile ilgili bir karar verdiğinde ben de bunu onaylarım-TRT Haber
Türk Tabipler Birliği: “Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, belirti göstermeyen ama testi pozitif çıkan vakaların günlük açıklanan tabloda yer almadığını açıkladı. 6 aydır bunu söylüyorduk. Süreci şeffaf yürütmediniz. Gerçekleri gizlediniz. Salgının yayılmasına engel olmadınız.”
Erdoğan: "Parlamento, AYM'yle ilgili yeni bir yapılanmaya giderse yeni bir adım atarsa seve seve ben de buna katılırım."
https://www.nato.int/cps/en/natohq/news_178523.htmAlıntı:
Askeri heyetlerin gerçekleştirdiği bir dizi teknik görüşmenin ardından Ankara ve Atina, NATO aracılığıyla bugün ikili askeri çatışma önleme mekanizmasını kurdu.
TKURU/KAP:
Sermaye Piyasası Kurulunun 30.09.2020 tarihli sermaye artırımı başvurusunun reddi kararının değerlendirilmesi neticesinde, şirketimiz Yönetim Kurulunun 01.10.2020 tarihli kararı ile, bu aşamada yeni bir sermaye artırımı kararı alınmamasına karar verilmiştir.
MSB: Türkiye ve Yunanistan askeri heyetleri arasında NATO Karargahı'nda yapılan toplantılar sonucunda 'genel ilkelerde' ortak anlayışa varıldı
Şampiyonalar liginde Messi’li Barselona ile Ronaldo’lu Juventus aynı gruba düştü
Sağlık Bakanı : Bilelim ki, salgınla mücadele sürecinde, devletimiz, HALKININ SAĞLIĞI KADAR, ULUSAL ÇIKARLARINI DA korumaktadır. Çünkü salgın hayatın bütün alanlarını etkilemektedir. Mesuliyeti olmayan bazı kişilerin tenkitleri, fotoğrafın bir noktasına mercekle bakıp, leke aramaktan farksızdır.
Borsayı Kırmızı'ya boyayanlar,Avrupa Birligi Liderler Toplantısından çıkacak sonucu önceden haber aldılar galiba..!!..:wu:
Başakşehir’in şampiyonalar ligindeki rakipleri
H GRUBU:
Paris Saint-Germain
Manchester United
RB Leipzig
Başakşehir
Türkiye ve Polonya, İngiltere'nin karantina listesine eklendi. Açıklamada, bu ülkeden gelenlerin iki hafta boyunca kendi kendilerini tecrit etmesi gerekeceği belirtildi / HaberTürk
Başakşehir rakiplerine göre tek üstünlüğü seyircisiz oynama konusunda ki tecrübesi:)
alıntı
Allı
Beyaz saçlı
İktidar yanlısı yada değil ekonomi yada aracı kurum analizcilerinin tamamı yalan diyor.
Enflasyon yıl sonu yok 12 üzeri yok altı olacakmış.
verileri yorumluyor bende çakıyorum içimden dediklerine.
Enflasyon yalanlarıda devam ediyor.
Amaç
Bu bahene ile memur ve emekli maaşlarını düşük tutmak.
Savurganlıktan taviz vermiyorlar lakin.Talana devam.
Bugün ülkemizde tespit edilen koronavirüs vakalarından 1.407'nin hastalık belirtisi gösterdiğini ve 67 yeni ölüm yaşandığı açıklandı
Bu gerçek olamaz(- )yazıyla eksi 9,9 büyüdük .Aziz Nesin'i anmadan geçemiyeceğim.