düşüş sona geliyor.
https://i.hizliresim.com/Tg1USs.png
Printable View
düşüş sona geliyor.
https://i.hizliresim.com/Tg1USs.png
viop 30 gece satmıyor.
yarında dow vadeliler çıkışa geçerler
Ula pala yurtdışı tırtlamış ama vadelide diyorsun ki 107.500 desteğini kırmayacağım. Adam öğrendi bi kere ters yaparsa parayı götürüyor.
Yani şimdi dow 28 bin kapatsa, yarında vadelide 28.300 e yüzde 1 artı olsa pala 108.500 lere yani 5 günlük ortalama kaç puansa oraya kadar götürür :)
Yaa sonra ! Mucuk yapar :evil:
arkedeşler bizonlar rotarlı gelecek sanırım.
:drunk:
VİX +++30
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Macaristana bakın pala gibi odunla dövüyor valla...
Yarın eksi kaç bin gap olur.
dow bu kırmızı çizgininde altına giderse shortlar iyice arkaya yaslanabilir...
https://i.hizliresim.com/Mbhka3.jpg
palada terste kaldı.. %3 düşen abd borsasıyla buyur ++ aç bakalım..
Öff ne yordun be Dow..
Ağzınla ku$ tut gari devenin nalı..
Arti acar ilk seans yukarilari zorlar ikinci seans yatay eksi kapatir.
Tahmindir sadece
Tavan acar tavan...
sabah gap map olur ben shortlarımı geceden giydim...
malum hava sıcak pişik olmayalım uzun paçayla... :)
gece seansında ilk poziyon açışım...
https://i.hizliresim.com/xa9oUu.jpg
vob DA HİÇ TABAN GÖRMEDİM..YARIN AÇSIN,ARZULAR ŞELALE...
Hiç de öyle değil yarın ters korolasyon % + 3 kapatırız.Türk - Yunan Teknik görüşmeleri ilk sinyal , ikinci sinyal dow un bugün başladığı fiatlamayı biz bayram öncesi ve sonrası fiatladık yazdıklarım kişisel düşünce ve tahminler beğenirsen al beğenmessen yan cebine koy derler.Dow dan çıkan paranın büyük bölümü tekrar ucuz kalan biste gelecek ………………...
Bas şöyle 500-1000 arası da havamız yerine gelsin bu ne böyle ya. Sadaka mı veriyorsun
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Longları az zararla kapattım. Haberle iş yapılmayacağını birkez daha deneyimlemiş oldum
Yurtdışına bakınca mantıken düşmemiz lazım ama dowla 26 bin binden sonra bağlantımız koptu. Dowla gram yükselmedik, dowla düşersek ayıp ederler. Bu yunan haberinin zamanlamasıda yine tam palanın işi gibi.
KOÇ hayırdır 40 yıldır short derken secbul gibi tepede longcumu oldun. :)
yunan görüşmelerinden ilk görüşmede birşey çıkmaz
ama ben yinede long giriyom
bana bakmayın ben hertürlü yırtarım orası ayrı :he:
http://www.mfa.gov.tr/no_-195_-nato-...masi-hk.tr.mfa
Bundan da bir şey çıkmadı
Link verdiğim site dışişlerinin sitesi
Bundan da ceza yemeyiz her halde
Bu piyasada shorttan para kazanan her yerde kazanır. Net. Adamlar gündüz ayrı gece ayrı shortların parasını carpma üzerine oynuyor sürekli. Aklımı ve saglıgımı kaybetmemek ıcın tum pozları kapattım
Ne görüşmesi öyle bişey zaten yokta Daha sıcak çatışma olmuyacaginın gösterge i nişanesi o bi nevi Bahane yani
Biz panik olmuyalim yabancı babalarda malları çıkıp gitsin diye mizansen o
Sene sonuna dek hep yukselterek çıkıp kaçma minvallerinde olabilirler o gavur para babaları. Daha da basar giderler ya kim kavgacı ile iş yapar öyle olsanda olmasanda, öyle görünmeyecen yigenim görüntü mühim bazen
Yunan dolleri. İstediklerini giyabende olsa aldılar uzun vadede golü biz yedik. Acı ama öyle istersen otur sinirden ağla.
Yatırım tavsiye değil
bu gece düşmeyen vadeli
yarın hiç düşmez.
piyasalar daha bitmedi.
onsda ve paritede son tepeleri görecez.
dowda da öyle.
ha sonra biter işte.
mohikan gibi diyim.
bir tepeleri daha var...:)
Dow yine 28.250 trend bölgesine geldi. Diğerleride tam destekte.
Bu bölge üstünde kalırsa düzeltme olduğu anlaşılıp tekrar yukarı dönme şansı olur. Ytd
Geceyarısı vadelileri ahlaksızca alırlarsa yarın beynime 2 bin puanı yememek için kapattım, çok ekstrem durumlar dısında bu tr vadelisinde adamakıllı eksi gap gelemiyor bir türlü her ne hikmetse.
Az kaldı herifgiller piyasadan silinecek çok büyük zararla borsamızı terkedecekler. O zaman borsamız yatırım yeri olacak. Herif ve türevlerinin olduğu piyasa sadece kumardır. Sosyal medyadaki şaklabanlariyla birlikte silinip yok olduklarında borsamız hakettiği değeri bulacaktır. Onlar gidene kadar forever altin ve dolar...
Görüşmeden bir şey çıkıp çıkmayacağı hiç önemli değil , 0.50 puan aşağı 0.50 puan yukarı iki aydır her gün dayak yedik …… dow ve dış piyasalar destanlar yazarken biz ök…..zün trene baktığı gibi baktık.Haber tam zamanında geldi yoksa dow dan bi sopa yerdik :cheers:
manyak bunlar.
zeans sonunda dowu kaldırmalıydılar.
en dibinden kapanmamalı.
çanlar diyorum.
aloooo.
Bu borsada shorttan para kazanamayan adam gidip limon satsin
Burda da kazanamiyorsan vazgec bu hevesten
SON DAKİKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Görüşme Dışıişleri tarafından onaylandı.
ABD artı olsaydı yarın 2000 puan gapli açar , shortcular tüm malzemeyi masaya bırakırdı..ytd
Pala çıldırıyor şu an ABD borsalarına..:)
Short sevdasındaki adamı limon satar hale de getirirler. O kadar gaza gelmek iyi değil. Dikkat tedbir her zaman sigortadır.
Dışişleri: "(Türkiye-Yunanistan arasındaki çatışmayı önleme mekanizması) Yunanistan'ın NATO Genel Sekreteri'nin bu inisiyatifine desteğini bekliyoruz" -AA
On koşulsuz görüşmeye hazırız demiş dış işleri , merkel de devreye girerse yunan soysuzu kopeklik yapmaktan bı süreliğine vazgeçer gibi..:)