Dünyanın bin bir türlü hali varya,,,o bakımdan..:)
Printable View
Istifa kabul edilir ama yeni Bakan aciklanmayacak gibi
Yeni bakan açıklanırsa şayet bu gece, önceden ayarlanmış planlanmış derim. Ama bir kaç gün beklerlerse fikrim değişir, bu esnada bizde üç beş kazanır kenara çekiliriz. Binali vs açıklanırsa usd ye yok aklı başında biri tercih edilirse spot hisse kaldığı yerden devam.
Beklediğim gibi oldu, değişiklik varsa bunu Ömer Çelik açıklayamaz..
Halen neden bekleniyor, önemli olan konu bu..
Tarihin en mükemmel yönetimi !!!
ömer çelik açıklkaması da patates olmuş :p
ANLAŞILDI.. HABER GECE ansızın GELECEK...
Çok cok coook enteresan.
Istıfa yazısı üstünden 24 saat geçti neredeyse ve benim ülkemin yetkililerden bi tane aciklama ya da bilgilendirme olmazmi arkadaş..
Çok enterasan..
Şortçular nefes aldı:)
Eğer gerçekse, Cumhurbaşkanının çok kırgın olduğunu düşünüyorum.
Düşünsenize damadınıza çok önemli bir makam vermişsiniz o da istifa ediyor hem de bunu "instagram"dan duyuruyor..
Şaka gibi, bir daha eve almam o adamı şahsen..
19 Kasimdaki PPK kurulunda faiz 300 puan artirilacakmis.
sucuk yapmasınlar damadı..
hayalet oldu birden... :)
olan şortçulara oldu marjin call yediğimizle kaldık ...resmen tiyatro oynadılar..istifayı kabul etcek olsalar şimdiye çoktan ederlerdi..
i
Koltuk boş kalacak diyorlar.
Boş koltuk doları %5 düşürmüş.diyorlar
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
lönk oldum.
düztabanlığı denicem.
adamın sağlık sorunları var.
mecbur kabul etçek.
bu zaatten sonra kabul etmezse bi de terz kroşe yeriz ne yapalım. asdas. :he:
Bu kadar eveleyip gevelediklerine göre sıkıntı büyük... aklıma şabanın yataktan kalkamadığı sahne geldi:)
Damat istifa edince kanallar hiç vermedi neden diye soranlar oldu?..havuz medyasının patronu damadın abisi zaten..kuşgillerin lideri..reis akp medyasının patronu ile kavga etmez..Ederse kavga çok büyük olur medyada değişik yayınlar izleriz o zaman..
Biat kültürü ne kötü, kimse bir şey söyleyemiyor...
Şayet iktidarda ve yönetimde bu sistemle başka biri olsaydı, ne düşünürlerdi acaba...
Hep geçmişe atıf yapıyorlar, eleştirdikleri ne varsa hepsini fazlasıyla yapıyorlar şu anda..
Ülkeye yazık ediliyor.
ABD vadelilerde islem yapanların ingilizce forumlarında yazanlar long pozisyon kapattıklarını yazıyor agırlıklı short acan fazla.Tabi bu adamlar oranın ky sı daha ne kadar gider bilmek zor.dow futures 29990 dedi 30 yapmadı.YTD
Ben borsanın ve şirketlerin ucuz olduğunu savunuyorum ama bu yönetimle aslında pahalı, kim böyle bir sacmalığa yatırım yapmak ister ki, yazık oluyor caaanım ülkeme,yazık
daha APS açıklanmadı ama bugün epey eksi beklerim.
iki gün daha dursunlar t+2 para geçişi olsun biraz daha dolar alalım..
hatta bugün bı daha istifa etsin sayın bakan..:)
Canlı yayında konuklar konu açar ise bir şey öğreniyoruz. O da insanlar ilginç bir şey söyleyeyim rating alayım diyedir, karşıdaki kişi de altta kalmamak için cevap veriyor ve resmin bütününe ulaşılıyor.
Her konuğun adamları mesajlar ile besliyor zaten.
CNNTürk'de başladılar şimdi bakalım ne diyecekler, ama spekülasyon yapacak kişiler pek yok Hakan Bayrakçı belki bir şeyler söyleyebilir.
bilançolar nasıl?
takip eden var mı?
MSCI endeksi 1199 rekor kırdı.Fakat artık asırı alım seviyeleri her yerde son 6 islem gunu hic durmadan yukselen endeksler bir duzeltme gelecek de nereden bakalım YTD
Zamanında bir general atamada haksızlık yapıldı diye işe gitmemişti diye hatırlıyorum.
muz cumhuriyetlerinde bile istifalar böyle sakız gibi uzatılmıyor.. tam bir komedi..sanki adam eksikliği var.. 80 milyonluk ülke..
ABD de bilancolar hayal kırıklıgı fakat yuksselise engel olmadı.Bizde bilancolar tl bazında artsa da usd bazında holding ve banka karları yine de az.Gecen seneye gore karını yuzde 20 arttıran usd bilancoda zarardaYTD
Vay be Reis izin vermeden istifa bile edemiyorsun
Damat istifa edemediği için başka bir yerde de çalışamaz herald
Yazık
:party:
Kaynak Yeniçağ: Erdoğan'ın yeni öğrendiği gerçek Berat Albayrak'ı koltuğundan etti, Kulislerden şok iddia sızdı
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/e...ti-314154h.htm
güya mr erdoğan doları tutmak için 100 milyar dolar yakıldığını yeni öğrenmiş ve çok kızmış ..
bu ülke son dönemde artık hiç şaşırtmıyor komedi potansiyeli ile..