Bence de sıkı tutuş devam etsin....SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence de sıkı tutuş devam etsin....SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güncel TL faizlerinde yükseliş var mı 18 üstü alan varsa yazabilir mi
#USDTRY #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...03041205042037
100-150 baz puan artirmazsaniz ben 8.00 olurum diyor bu...
Enf verisini sevmedi belli ki..
Syg,
Bankaların 150 milyar verdiği krediler batık mış 386 milyarlık kredi ise izlemedeymis zaten bankaların toplam verdiği krediler 2,5 trilyon TL varın gerisini siz düşünün
Benim vade 31 Mart'da doluyor...
Oranlar ne oldu son gunlerde acaba??
Syg,
Sayın dudu 18,2 Finansbank 91 ve 181 güne hcbs en son sorduğumda 40 güne 19 idi fakat bunlar yeni paraya, bunların dışında 18 üstü veren bankaları bende bilmiyorum
Ykb,burgan ne veriyor vadeliye?
birileri yalan söylüyor ama neden
hani piyasa paraya oğulmuştu nerede o zaman bu paralar
https://www.hisse.net/topluluk/showt...51#post5208551
Beratin gidisine encok sa ailesi üzülmüştü.
ABD 10 yilliklar şu anda 1,55 i geçti dolar 7,52 yani ya doları seçeceksin ya da faizi bakalım Türkiye neyi seçecek gorecegiz
TL bir iluzyondur.. Finansal piyasalarda huzur olmaz.. Huzur paraya olan bagimliligimizi mumkun oldugu kadar azaltmaktan gecer. Acgozluluk ebedi bir koleliktir... Dudu MS 2021
bu bankalardan bi cacık olmaz.hiç bir rekabet yok mevduatta.ozellikle tl de.ancak biz pazarlık yaparsak olur.
pazarlık bşr sanattır.chuky biraz anlatmıstı.yılbasında galiba %20 alan oldu.
pazarlıga acık banka sızce hangisi?
Son bir kaç gün içinde oran alan oldu mu ?
HSBC sadece yeni Premierlere vermeye devam ediyor...
Maz 40 gun..
250K-2Mio arasi 19.00%
2 Mio - 5 Mio arasi 18.00%
41-91 gun arasi 18.00%
Eski kasar premier musterilere 18.00% :)
Syg,
Dudu 40 gun sonra kaca dusuyor peki 19-18 oranlari
T bank 18,5 diyorlar ama dogru mu bilmiyorum ayrıca 18 martta faizler artarsa o zaman hsbc ye daha yüksek yaptırırım diye düşünüyorum basit mantık ama inşallah tutar
Gösterge faiz 16 oldu.
MB sıkı para politikasına devam demiş bloomberght deki yorumcular bir türlü Faizleri yükseltecek direniyorlar yuh olsun hepsine bence faizleri yukseltecekler
Mb sözlü olarak dövize müdahale etmiş yesinler sizi
Linkteki yazıdan piyasa pas geçmeyeceğini yorumlamış. Aynı sarmalı istemiyorlar olsa gerek....
Ek 26959
faiz konusunda en iyi soz.