Hacim yine yerlerde ne bekliyor buradan mal sattıracağını falan mı sanıyor 😂 yazık bunlara şirketi ki 2 paralık ettiler ay sonuna bir şey kalmadı göreceğiz ne halt ettiklerini
Printable View
Hacim yine yerlerde ne bekliyor buradan mal sattıracağını falan mı sanıyor 😂 yazık bunlara şirketi ki 2 paralık ettiler ay sonuna bir şey kalmadı göreceğiz ne halt ettiklerini
Bizim ki bu gün tersinden kalktı galiba
Şirkete uzun süredir ortak arkadaşlardan 20 milyon dolarlık satış dahil 6 aylık kar tahminlerini alabilirmiyiz?
Şirket muhasebe cambazlığı yapmaz ve arsa satışı 3.çeyreğe kalmaz ise 550 milyon civarı...Arsa satışı 3 .çeyreğe kalır, şirket muhasebe cambazlığı yapmaz ise 6 aylık kar tahminim 200 milyon....AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Kapanışa doğru hareketler sertleşir mi acaba
Tahtadaki ekipten emir gelmediği sürece yönetim hareket etmez. Tam 20 yıldır sermaye arttırmayan, Sermayesi 1+1 daire fiyatı bile olmayan dünya markalarını bünyesinde bulunduran şirket...Büyük şirketsen küçük, büyük ortak ayrımı yapmayacaksın! Dürüst olacaksın....Şeffaf olacaksın!
Yaklaşık 1 e 50 olan sermaye arttırım oranı yıl sonu 1 e 100 olacak. İnşallah yönetim bu potansiyeli 1 e 5 yada 10 yapıp mundar etmez. 2017 kayıtlı sermaye tavanı YÜKSELTEMEME rezilliğimi mi desem, tahtadaki ekipten gelen emir mi desem, sözde çuvallama ayakları nedeni ile yönetim bana asla güven vermiyor. Sırf 10 yıllık inat uğruna lotlarımı katlayarak buradayım.!!!
Tam 5 kez 360 dan döndürüp trade yaptı haysiyetsiz, hırsız ekip.... Şirket yönetimini 5 maymunu oynuyor... (Bunlar 3 maymuna pabucu ters giydirir)
Bir konya, bir bfren, bir egeen, bir poltk den eksiğimi var!!!! Fk pdd yazmıyorum artık. Herkes zaten biliyor. kalitesiz tahtacı!(madem gücün, paran yok, ne halt yemeye tahta yapmaya uğraşıyorsunuz be Allahsızlar) Bu kadar netttt....
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Dibinin dibinin dibinin dibini sıyırmaya çalışıp, baskı yapacağım diye, 1 e 100 üzeri bedelsiz potansiyeline ulaşacak ve aşırı sığ bir tahtada elindekileri kaptıran angutlara ne denir?....
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Alcar yönetimi hak ettiğiniz piyasa değeri burası değil, bırakın simsarla iş tutmayı yatırımcınıza güvenin ve tahtanın ihtiyaç duyduğu kararları alın artık.
5 Ağustos bilanço beklenen tarih
endeks cuma olmasına rağmen güçlü peki bu kansız ne yapıyor hala aynı saçmalığa devam ediyor, dilediğin kadar baskıla sadece bana mal verirsin geride alamazsın bu sene olur seneye olur bu iş inada bindi artık sabırda var para da hani şey diyor ya vakti nakti heh işte ondan bende çok spastik geldi aklıma yine neyse
Anma onuuu. Çomağa yazık[emoji16][emoji16][emoji16] Gerzekler kıvranıyor. Ne tradeyi biliyor ne tahta yapmayı. Öylesine takılıyor mallar... Tradeyi 4 lü rakamlarda yaparsın, giren çıkamaz, çıkan giremez...(yükseklik kompleksi, sıfır psikoloji bilgisi) Mal bu asalaklar[emoji16][emoji16][emoji16] Hisse adetimi 2 katına çıkardım. Bir o kadar daha apart ta bekliyorum. Aşağı getirirlerse ekime, getirmezler ise kasım a[emoji2][emoji2][emoji2]AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Birde bu gerzekler bryat korelasyonu yapıyor. Bryat ın piyasada 9 milyon 423 bin lotu var. Alcar ın 1 milyon 595 bin adet. Ulan geri zekalılar, piyasada lot sayısı eşit olanla korelasyon yapılır, konya nın lot sayısı bununla eşit, ama speğin çapı, gücü, parası eşit değil. Buradaki resmen çapulcu. O rakamlara vizyonları yetmez.. dötleri yemez!!! Arsızlıklarından Sultan Ahmet te mendil açacak hale geldi çapsızlar! bu kadar s.laklar.
https://i.hizliresim.com/gwdy89r.jpg
https://i.hizliresim.com/hsjxvs5.jpg
Sıfır aksiyon, baskıya devam.
dobur bile tavana gidiyor şimdi bu tahta yapıcı bu kadar beklentinin içinde millete kağıt mı sattırmaya çalışıyor sadece gülerek seyrediyorum kredili mal taşıyanı bilmem ama çömez olsa bu malın buradan satılmayacağını bilir. hadi canım kumda oynamayı bırak işini yap.
Asalak gibi sürekli aynı döngüde hareket ediyor. Malı baskılayacağım diye kağıt kaptırıyor sonra o kağıdı almak için uğraşıyor, kasada para var mı var faaliyet var arge var yenilik var ihracat var gayrimenkul satışından gelecek para var. Özsermaye patlayacak pddd düşecek fk desen zaten bağlı olduğu guruba göre komik rakamda, sen sat hatta 300 altından sat bir teneke yağ parasına ver malı bu eflasyonist ortamda bakalım geri alabilecek misin HAHAHA vaktimiz nakdimiz hepsi sağlamada sen baskıla yeter ki sadece baskıla belki dökersin...
Bir gün ak yatırım geliyor ertesi gün meksa bir bakmışsın bofa topladığı malı başka bir kuruma virmanlamış ortada artan bir hacim yok aynı kısır döngüde devam.
Hayat şartları ve ekonomi allak bullak olmuş bunlar istiyorlar ki 300 liradan satsın millet olur paşam emrin olur, tüm bunları 1,5 milyonluk tahtada sadece kademe kovalamak için yapacak halleri yok amaç belli devam edin bakim böyle... bizdeki mal kale gibi kırk takla atsan tek lot alamazsın.
Hadi bu yıl argeye tesise yatırımlar yapıyor seneye yedek akçeye ne olacak diyelim ki temettü dağıtmadı geliri sermaye falan da eklemeden böyle devam etti yarın finansal veriler bugünden çok daha ucuz olacak o gün geldiğinde o değerlerden aynı şekilde mal vereceğini hiç sanmıyorum öncelikle biz rakamlara değil faaliyeti ve geliri olan bir değere ortak olduk iki çakalın suni baskılarına boyun eğip geleceği olan bir değeri bugün ki rakamlara bakarak ölçüp biçip satacak halimiz yok en azından ben öyle düşünüyorum. İtin dediği gibi esas şimdi yolumuz uzun.
klimanın mucidi carrier tr deki faaliyetlerini bu kur politikasıyla artırmayacakta ne yapacak olur olur merak etmeyin eşekten tay olur sıkmayın canınızı
Sal 290 a söz 200 lot daha yazarım alışa
bryat hareketli keşke korelasyon denilen saçmalık gerçek olsaydı ama yedirir mi kanı bozuk iplikçi
Mallar, beyinsizler robota bağlamış... Korelasyon var, standart... Bryat ile yüzdesel artışta %30-35 korelasyonda. Düşüşte x2 yüzdesel düşüş. Yani bryat %1 düşerse bu hırsızlar alcar ı %2 düşürüyor. Psikolojiye oynuyor mallar!!!1 yıldır takip ediyorum. Korelasyonun bozulduğu çok nadir.. O da aradaki yaklaşık 100 TL lik marjı korumak için...AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Sn. O sullivan zaman zaman bende sizle aynı düşünüyorum fakat kansız algı o yönde işliyor diye kullanıyor bu mevzuyu onursuz dilediğine bağlasın robotları öyle ya da böyle it gibi sürecek tahrayı adam gibi tahta yapsaydı bu şekil yazmazdım ama ite çakala başka bir şey denmez yönetimin tasmalısı
Alarko abi 4 ayda %100 arttı. Bu hâlâ buralarda. Ömür törpüsü.
küle yatan tavuklar gibi eşelenip duruyor bi dökemedi bitlerini
Asuzu bile 12 milyon 300 bin lot ile 13 liralardan 240 liralara geldi. Spek var! Birde buradaki çulsuz lar var. 1.600 bin lotlu kağıt ancak bu kadar mundar edilir...
silkelediğini bu kadar açık etmese çok daha fazla mal alırdı mal oğlu mal satmıyoruz indir 240 a indir
Alcarda kısa poz için mal taşımıyorum bir hedefim yok hakkıyla sermaye artırdığı gün yavrular için bir şeyler düşünürüm uzun vadede gerek gayrimenkul satışla gerek gelen bilançolarla finansallar bir şekilde düzelir zaten.
Akıldışı düşüş olduğunda zaten ekleme yapıyorum yapmaya da devam edeceğim emin olun benim kadar sabırlı değil bu hırsız ekip emekliliğime çok var temettü tahtalarında zaten aktif mal taşıyorum bunu da beklentisi var diye tutuyorum gerçekleştiği gün şirketin büyümesine göre bir karar vereceğim ömrümüz yeterse o gün yine burada olacağım. herkese saygılar.
Bilanço geldiğinde görüşürüz.
Yönetimi lanetliyorum.
Tahtacısı ahlaksızlıkta oscar alır.. 40 yılda biriktirdiği özsermaye ye sadece 1 yılda ulaşacak hissede yaptığı tam bir pislik. 1 alcar a yılsonu 1 alcar daha ilave olacak!
istanbul da 1+1 daire fiyatında sermayesi olan, (artık 1+1 daireler bile 15-20 milyon! Örnekleri aşağıda[emoji1787][emoji1787][emoji1787]) vizyon sorunluların yönettiği bir şirket! Tahtacısı zaten imkb nin en aptalı. Trade yi burada değil, kendi ile aynı lot sayısındaki (1.600.000 lot) konya fiyatında yap. konya 1.250 TL(son 1 yılda 1.800 leri gördü) bu angut hala 280-300 lerde dileniyor...
https://i.hizliresim.com/6h312zs.jpg
12 milyon 340 lotu olan asuzu fiyat olarak 1 milyon 595 bin lotlu alcar ile aynı fiyatta!!!! 310!!?!!
1 milyon 600 bin lotlu konya 1.150 TL!!!
Birileri çıkıp diyebilir asuzu-alcar kıyaslaması ne alaka diye. Bende bryat korelasyonu ne alaka diyorum. Spek aptalı robotu bryat a başlamış!Fk-pd/dd ye bakıp konuşuyorum. Buradaki ekip ve sahipleri ahlaksız, imkb deki hırsız gruplarda ilk 3 tedir. Sırf bu ş.sizlere inat uğruna buradayım. Sabit lotum harici hatrı sayılır kadar al/sat da yapıyorum.
https://i.hizliresim.com/5ag26as.jpg
An itibarı ile asuzu-alcar fiyatı!!!
https://i.hizliresim.com/mztn6sn.jpgAL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
sn. o sullivan bu haysiyetsiz onursuzlar da tüm bunların farkında yıllarca bir bantta gittik geldik o dönem bu kadar alçalmamışlardı şimdi yönetimle spek bu alçaklığın dozunu her geçen gün daha çok artırıyorlar tüm bu ********liğin arkası dolu olmasa bu durumda zaten olmazdık adam gibi zamanında çık fırsatı yaratsalardı bugün çok daha başka alcar konuşurduk ama bu saatten sonra ben mal alırım tek lot vermem varsınlar 10 yıl daha bekletsinler her şeye hazırlıklıyım ya bunlarla batacağım ya da adam gibi ederi verecekler el sıkışacağım en kötü para kaybederim ama bu onursuzlara bedava mal bağışlamam
Tüm bunların müsebbibi yönetimdir çıkıp tv de salak salak açıklamalarla şirkete güvenip maliyetsiz finansman sağlayan yatırımcının umudunu kırarak nasıl spek köpeği olduklarını belli ettiler ama borsadan gelen nakdin bi cacığa yaramadığını fark ettiklerinde o zaman göreceğim bu gayri meşhur ilişkiyi halka açık payların total ederine bakın şirketin %15 İ bu paraya komik rakamlarda it gibi yükseltecekler öyle tv de dikkate aldığımız bir parametre değil demekle olmaz köpek gibi muhtaçsınız bu finansmana sizin derdiniz başka sizin derdiniz küçük yatırımcıya yedirmemek göreceğiz kim daha çabuk pes edecek...
Şirketin halka açık payların total ederi 490 milyon bu yılın toplam net kar oranı tahmini bu rakam olacak işte o zaman göreceğimim bu gayri meşru ilişkiyi yönetim spek dostluğunu şeref yoksulları sizi satmıyorum satmayacağım üstüne ekleyerek devam kepenk kapatmayacağına göre ki böyle bir problemi olan argeye yatırım yapmaz bünyesinde klimanın mucidi var kar var kasa dolu dediğim gibi satmıyorum heybeyi doldurmaya devam...