5 dk de mi haklı çıktı 1 saatte mi..
Hafta bitsin konuşalım..
1567 unutma xu100SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
5 dk de mi haklı çıktı 1 saatte mi..
Hafta bitsin konuşalım..
1567 unutma xu100SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emeğinize sağlık işte hep bunu anlatmaya çalıştık...
Bravo..
Olay bitmiştir...[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
Sanal hesapta bile bu kadar para vermiyorlar.. başlangıç.. hesabı 100 bin tl..
TeşekkürlerSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu zamlara göre yine bizim bisttik ucuz kalıyor, eskiden bi litre aycicek yağına bi lot yonca alıyordum, şindi 2 lot veriyorlar üstünede bi dal cigara ikramı oluy :he:
Leon Cooperman : Dramatik sona hazır olun. Video 19 dakikadır. Gözüme çarptı da buraya atayım dedim
https://youtu.be/oVCKR6ahk4o
Abka abi kasada 500 jeton mu eksilmiş 600 jeton mu
Hüsamettin ..2 defa yakalandıktan sonra artık vob trade online yazmıyon ..iyice şaban oldun haa..
Bundan sonra sana Şaban mi diye hitap edeyim yoksa Hüsamettin mi ?
https://www.hisse.net/topluluk/showt...84#post5096984
5 YILLIK CDS ~ USD TRY ~ GRAM ALTIN
ÜÇÜ DE DOĞRU ORANTILI..
https://i.hizliresim.com/HJCOcL.gif
oyunagelenadam kapanisi baz aldim hakli cikti simdi yigidi oldur hakkini yeme 174 olsaydi veya 172 ustu olsaydi sen hakli cikmis olacaktin
endeks vadelide 172 short acip 170 den kapatan yuzde 12 13 kar etmis oldu bunun hafta sonusu vs olmaz kar cebe yakisir..
kapatmistir kapatmamistir bilemem yalniz viopta haftalik poz alipta ayakta kalmakta zor sanattir.hisse degil bu al yat bi yandan takasbank zam yapar bi yanadan pala aninda cizer atar.
yorumlarken her seyi goz onune alarak yap.
burayı okuyormudur bilmiyorum ama elbarakaya bekliyorlar majestelerini...:)
SatAk mı daha bademligil bistiği ).. Gecesi açık.. ??..
Top Dowgil’de, hasan almaz koz..
Bi gülme geliyor içimden hiç sormayın
Hadi seni affettim ..çünkü affetmek ve unutmak iyilerin intikamı..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...90#post5088090
Değerli şahsında herkese huzurlu geceler :)
https://www.youtube.com/watch?v=Q4fM_NeduUM
Hazine'nin eurobond ihraçlarında toplam satış 3,5 milyar dolar
Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın 2026 ve 2031 vadeli çift dilimli dolar cinsinden eurobond ihraçlarında toplam satış tutarının 3,5 milyar dolar olduğu belirtildi
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
last call pleiades come on please
Bende hedef yok hocam süre de biçmemiştim böyle bir hareketi de tahmin filan etmemiştim.
Sadece ucuz kağıtları alıp bekliyorum tahmin etme günahına girmiyorum. Bilanco gelince bakarım bilancoya göre pahalı dersem çıkarım.
Son bilançosuna göre benim için 5 tl altı her yer ucuzdur, epey trade de ettim son düşüşte dahi, benim çok sevdiğim sürekli işlem yaptığım bir kağıt artık hareketler sertleşti satacağımı satmıştım alacağım mal da elimde izliyoruz işlemsiz.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de geceye cortum kıramayınca dayanamadım başkan ama,
Aman,
Koz almaz malmaz derken Rıfkı elimizde patlamasın:)
Bol kazançlar piramit bayım, biraz piyasa ile inatlaştın gibi ilk başlarda ama motor bağırıyor tekerleme hareket gitmiyor ya krank mili elde kalacak ya sanziman, sanziman cortlarsa bu badireden de kazanarak çıkabilirsin inş.
Yine de dikkat :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah razı olsun şu hayatta en büyük Arzum senin affını beklemekti..
Leyla seniSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi bakalım öyle olsun..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yandaş kayırdığın adamın ifşasını bekliyorum te elden dedikçe sende kıvırma ya başladın..
Neyse..
Ne olduğunuz belli gerek yok..
Şu cool tavırları da bırak çapın belliSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yav arkadaş siz şimdi kaçtan aşağı olmaz diyosunuz:) söyleyinki bizde ona bir değer biçelim. biliyosunuz yarın arife. net olarak ama...
hadi bi yumurta tokuşturalım. ciddi olarak ama öyle dilinizle dişiniz arasında konuşmadan. bende dahil yanılan yamulan daha burda vır vır etmeden akıllı uslu oturup ustalarının eline bakacak. viop endeks piyasa diyede bir ayrım yok. faiz kararı sonrası çıkacasa hepsi çıkacak, çakılırsa hepsi çakılacak. hadi bakalım öyle yan yan kaçmak yok ciddiyim
Dolara bir şey demiyorum da Borsanın çakılacağına bende katılıyorum, sadece bahane arıyor o kadar
ha bide şu var yarışma sonrası yine düşüncelerinizi lom lom atmadan paylaşabilirsiniz. o kadarda gaddar değliz yani. yazmaya bilirsinizde sonuçta ölçüm yapıyoruz. bakalım gerçek maçla antreman maçı aynımı oluyor görelim
borsa,vob ;ralli yapar diyorum.
yanılınca sessizce otururum..SÜTÜNÜ DÖKEN KEDİ YERE BAKAR:)
Beni de yaz abi gidecek diyorumSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
asla yanlarında shortçu istemiyorlar,bezdirdi batırdı,kalan yada yeni gelen istemiyor pala,oda kendince haklı,bu vade içerisinde 1480 e kadar satacak,bu rakamım minimumdur,dahasıda varda onuda o zaman yazarız