Dünyada en fazla değerlenen kur bizken de yeni bir şey yoktu,iyileşen hiç bir done yokken düştük,kötüleşen hiç bir şey olmadan da pekala çıkabiliriz,şaşacak ne var anlamadım.
Printable View
yapı kredi ne ayaksın... dahili minnak :he:
https://i.hizliresim.com/qaiNwI.jpg
2021 yilinda 6.90 dan ekleme yaptiran herkese tisikkirlir
destek direnç zart zurt hepsi hikaye. 7.77
Başkan dediydi - Ben şeyt ettim yine ben şey edecem - diye. Belli ki , Sözünün arkasında duruyor . Açık açık 7 ler den '' Lebabep '' yapın deseydi iyiydi. Üstü kapalı anlamıyoruz ki..
Benjamin in freni patladı iyice, madem Benjamin fren tutmuyor faizleri geri indirsinler 500 baz puan , iyice kafayı bulalim .
Bu arada bu leplepi mi lebalob mu nedir bu ismi kim nasıl üretti bilen var mı ?
Türkiye, Varlık Fonunun genel müdürü istifa edecek ve üst düzey ekonomik kurumdaki sarsıntı derinleştirecek.
— Bloomberg
ABD Yunanistana baya yüklü bir askeri yardım yapıyor. Yunanistan tüm üslerini ABD ye açmış bunun karşılığı. ABD bizden vazgeçti galiba.
Şimdi ilk kez e-nabıza giriş yaptım. Adıma covid aşısı varmış. Çarşamba gününe randevu aldım.
Diğer konuları bilmem ben o konuya dedim
Rasim Öztekin yaşamını yitirmiş.
Honey where is the money 🤪🤪🤪
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Çok iyi üretimler geliyor başaracağız
bu arada Ferhan Şensoy un oyunlarına gençliğimde epey gitmiş biri olarak Rasim Öztekin için , nur içinde yatsın diyorum her zaman pozitif bir yüz gördüm kendisinde .
ABD Yunanistana 59 apachi helikopter, 350 zırhlı taşıyıcı tank, 60 paletli roketatar, 120 obüs tank, 119 kısa menzilli top vs. Baya yüklü bir yardım. Yunanistan da 10 a yakın us kullanım izni almış ABD. Benjamin bunun ardındaki sıkıntı ile gidiyorum olsbilir mi
Gara operasyonu RTE ve AKP'nin oyunu artırmış.
YouTube da Osman Pamukoğlu nün veryansın TV de konuya ilişkin açıklamaları var şu anda izliyorum , ayrıca Gara ile de ilgili bı kısım var , dün de Yılmaz Özdil in You Tube da bulunabilecek tele1 de Gara yi anlatan programıni izledim, bunlar önemli açıklamalar .
Eski ülkücüler mevcut olan biteni olayın gideceği yeri sonucunu görebilirdi. Yandaş TV de o kadar çok yönlendirme yapılıyor ki yaşı ilerlemişler hala bohçacınin olduğu yer mekan başka yer lider yok gibilerinden üfürmusler. Aklı olan ve insan yanlışın peşinden gider mi. Ben gara operasyonunu sonucunu o gün yazdım.
Yarın acil MB toplantısi olur belki enflasyona etki etmeden ateşi düşürür.
Hesapta biz krizden V şeklinde çıkacaktık, dolar V şeklinde çıkıyor.
Bu akşam 19.30 civarı Levent Gültekin yaklaşık 25 kişinin saldırısına uğramış.
Son zamanlarda bu tür saldırılar artıyor.
CHP'liler Kılıçdaroğlunu beğenmez lakin bana göre en akıllı o. CHP'nin potansiyeli belli. İktidar olmak için kazanmak için de cumhur ittifakınl yada millet ittifakı için illaki HDP nin oyu gerek. RTE sürekli tuzak kurarak mhp oylarının iyi partiye kaymasını önlemeye çalışıyor. RTE ayrıca gelecek ve deva partisi kaybını kazanca çevirmek için Chp ve iyi partide iki delik açarak kapatmaya çalışıyor. Gara operasyonu benzeri hamleler gelecek. Bence İmamoğlu bugün seçimi kaybetti. (vb) HDP milletvekili pelvin Buldan ile ağaç dikmişler. Aslında sorun değil. Ama yandaş medya bunu HDP ile birlikte kullanır.