https://kronos34.news/tr/son-arastir...tercih-ediyor/
Güvenenlere şapka çıkarıyorum. Güvenenler ne kadar çogalırsa o kadar iyidir. Ben maalesef güvenmiyorum.Alıntı:
Son araştırma: Vatandaş kur korumalı TL yerine doları tercih ediyor.
Printable View
https://kronos34.news/tr/son-arastir...tercih-ediyor/
Güvenenlere şapka çıkarıyorum. Güvenenler ne kadar çogalırsa o kadar iyidir. Ben maalesef güvenmiyorum.Alıntı:
Son araştırma: Vatandaş kur korumalı TL yerine doları tercih ediyor.
1957 secimleri ile secilenlerin suresi 1961 de bitiyordu.
Secimlere 1 yil kalmisken darbe yaptılar.
7000 binbasi, yarbay, albay emekli ettiler.
Generallerin cok buyuk cogunlugunu da..
DP'nin baslattigi imar faaliyetleri donduruldu.
Istanbul icin anavatan partisi gelene kadar yeni imar yollari yapilmadi.
Halbuki koyden kente göç vardı.
Devlet-belediye ön almadı.
Sonucta istanbulun ucube ilceleri ortaya çıktı .
Insanlar daracik sokaklardaki gunes almayan sagliksız evlerde yasamaya mahkum oldu.
Trafik sikisikliginda gecirdikleri zamanin maddi karsiligi hesap edilse yillik kalkinma hizimiza %2 takoz koydugu ortaya cikar.
27 mayis ihtilalcilerinin ellerinde kan oldugu gibi, hem millî ordumuzu tasfiye, hem de kalkinmamizi sabote etme gibi bir gorevleri de varmiş ...
Iste analez beyaaa...! :(
dövizin ateşi ilan edilenlerle pek sönmeyecek gibi geliyor bana..
yeni ne ilan edebilirler?
fx dolar işlemlerini yasaklasalar mesela?
teknik olarak mümkün mü? yurtdışında birileri kendi kendilerine devam edebilirler mi? etkili olur mu?
işin tekniğini bilmediğimden soruyorum...
sorum topik halkına...:notr:
Ayva korumali mevduat olabiluuu...:))))))))))))
Ayva sen neden koruyacan?
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Moruk bizi bıraktı gitti be ya...
Nuh gibi yani...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi ben büle yazıyorum ama inanç(Anadolu'da yasanani kastediyorum, Arap yarımadasında yaşanana benzemez) bir ülkenin en temel dinamiğidir. Bakınız bu oluyor:
Alıntı:
Ramazan Kurtoğlu
@KurtogluKagan
·
46d
Son faiz-döviz operasyonunu “devletin hibesi”kategorisine sokan fetvayı veren ilahiyatçının zihniyeti ile küresel mesihçi elitlerin “Homo Deus/Tanrı İnsan”dayatması “verilere itaat ve tapınma”arasında hiçbir fark yoktur.İkiside gençleri DEİZMe yönlendirir.
Paraya tapmayınız...
1 TL 100.000 dolar olacak.
Hi ho ho ho hi hoAlıntı:
Devlet Bahçeli: “Belediyede işe giren teröristler yarın, İstanbul’un şehir suyuna zehir karıştırsalar ne yapacağız?
Pardon gülmüş bulunduk...
Şinci su arıtma cihazı almaya gidiyon...İyi bir şey alacan...
Deliyim abi ben...benim yazdiklarima bakmayiniz.
Epey okuyan var onun için yazıyom...
Moruk bizi birakti gitti be ya...kizdi tabii...
:)))))))))))))))))))))))))Alıntı:
Alaattin Aktaş
@Alaattin_Aktas
TCMB yine!
Saat 11.00'de açıklanan kurda hata var!
TCMB 11.00'de dolar kurunu 12,6185 olarak açıkladı.
Oysa bu kur saat 10.00'daki 13,15 ile saat 11.00'deki 12,68'in ortalaması alınarak 12,915 olarak açıklanmalıydı.
Bu işler ciddi işlerdir.
Alıntı:
Hilmi Demir Türkiye Bayrağı
@HilmiDemir60
·
12d
Batı dünyasında şimdi de ABD'de Hristiyanlık hızla geriliyor. Artık Hristiyanlığın çöküşü konuşuluyor. Fakat yerini alacak olan ne yazık ki İslam olmayacak. Chantal Delsol'un haklı olarak söylediği gibi Paganizm ve Asya'nın maneviyat dinleri geri dönüyor.
Alıntı:
Hatta İslam'ı bile bu akımlar yeniden şekillendiriyor. Çin sadece ekonomisi ile gelmiyor Kunk Fu Panda da gördüğümüz gibi dünyevi bir asketizm ile geliyor. 2022'de Posthumanizm kozmoteizm daha çok konuşacağımız şeyler olacak.
Hadi urdan...herkeş aynı dünyaya bakip nasil tam tersini görebiliyor efendim?Alıntı:
Sekülerleştikçe aşkın anlamını kaybedecek, metafiziği olmayan daha çok dünyaya içkin bir panteizme doğru evirileceğiz. Dünyayı Tanrı'nın evi olarak görmeye daha yatkınız. Hıristiyanlığın başına gelenler bizim de başımıza geliyor. Kamusal, doktriner dindarlık hızla eriyor.
Mesela buna bir analez yapsam, küllüm olabilirim.Alıntı:
Kemal Kılıçdaroğlu
@kilicdarogluk
·
27d
MEB’e gittim, bakan demir kapılar arkasında gizlendi. Beklediğimiz sonuç elbette. Ne diyecek? “Bakanlığı torpile peşkeş çekmedim” mi diyecek? Diyemez. Ancak kaçar. Torpil her yere sirayet etmiş durumda. Tüm devlet kurumları kanserin son safhasında.
Artık hicbir seyin garantisi yok.
https://i.hizliresim.com/11mx4kn.jpeg
:))))))))))))))))))))))))))))))))
https://i.hizliresim.com/i1pz919.jpeg
Alıntı:
Prof Dr Güner Sönmez
@DrGunerSonmez
·
6s
Köy evinde cam kenarına oturup ellerini açmış bu nine bana dua ediyormuş. Beni tanımaz, sadece birinin yazdıklarımı okumasına binaen doktora dua edeyim demiş. İçim sevinçle doldu. Daha büyük motivasyon olamaz. O kınalı ellerinden öperim gül yüzlü nine, iyi ki senin gibiler var
Güzel bir millettir, Türk Milleti. İnanç, temel dinamiktir. Bozmayınız.Alıntı:
Nursel
@Nursel23493160
·
6s
Hocam kalbinizin temizliği yuzunuzde insanlara yaklaşiminiz sizi doğuran Anne Nur olsun ninemin dualari size ulaşsin
#ÖNEMLİ
•ABD’de bir kişi Biden'la birlikte görevdeki sorumluları öldürmek üzere Beyaz Saray'a giderken yakalandı.
Aracında tüfek ve dolu şarjörler bulunan şahıs.
‘tanrı tarafından Beyaz Saray'daki şeytanlarla mücadele görevine çağırıldığını’ ifade etti.
Herkes terkediyor amk...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkeş nereye gitti be ya?
Savcılıktan arıyeler..
https://twitter.com/zablonorina1/sta...bKXKNVVbA&s=08
Enfeksiyoncular, halk sağlığı uzmanları, virologlar ne derler?
Alıntı:
Sohbet
Betülizm
@Betlizm2
"İşte KARINCA TEORİSİ Dünyadaki her şeyi açıklıyor.
Gidin bir çölden 100 tane kırmızı ateş karıncası yakalayın.Daha sonra başka topraktan 100 tane siyah karınca alın ve bunların hepsini bir kavanozun içine koyun.İlk başta hiçbir şey olmayacaktır.
Alıntı:
Daha sonra kavanozu elinize alın, oldukça şiddetli bir şekilde sallayın ve tekrar yerine koyun.Kavanozun içinde bir anda karıncaların birbirlerini öldürmek için savaştığı bir kaos ortamı göreceksiniz.Kırmızı karınca bunu yapan düşmanın siyah karıncalar olduğunu düşünürken
..............................Alıntı:
siyah karıncalar bu kaosun nedeni olarak kırmızı karıncaları görmektedir.Oysa çok iyi bildiğiniz üzere kaosun asıl nedeni sizin ellerinizdir.O nedenle normalde hiç tanımadığınız insanlarla kavga edecek bir duruma geldiğinizde kendinize hep şu soruyu sorun
Kavanozu sallayan kim?"
https://i.hizliresim.com/qarkvve.jpeg
Önemli haber. Ölümünden 23 saat önce paylaşmış. Trafik kazasında vefat etmiş.
https://www.google.com/amp/s/amp.one...n-oldu-1030602
Daha fazlası için araştırmak lazım. Açık kaynaklarda pek çok bilgi vardır.
Kullandığı aracın plakası Ay 911 ...
Savcı Deniz Özden
@commandantecero
·
12s
Taner ay harbiden ölmüşmü?
Finans Merkezi
@AnlikDoviz
· 42d
Döviz ve altın hesaplarından TL mevduat ve katılım hesaplarına dönüşümde, her gün TCMB tarafından 11:00'de kur belirlenmesi uygulaması kaldırıldı. Yeni uygulamada, TCMB tarafından her gün MB tarafından belirlenecek usul ve esaslara göre ilan edilen döviz alış kuru esas alınacak.
Hadi urdan...Alıntı:
Haber: DSÖ Avrupa Direktörü Hans Kluge, “Salgınlara karşı tek başına hareket eden ulus-devlet anlayışını bıraktığımız zaman salgın son bulacak. Hepimiz, bilimle kuşandığımız ve yaptıklarımızın sorumluluğunu aldığımızda son bulacak".
Kılıçdaroğlu: "Cumhurbaşkanı değiştikten sonra doğal olarak 1 Numaralı kararname ile tüm kurumların başkanları görevlerinden ayrılmış oluyor. Yeni liyakatli kişilerin atanması gerekiyor." -bu yeni usule göre otomatikman başkanı değişecek kurumlara Genelkurmay & MİT dahil midir?
Alıntı:
3 sayılı CBK'nin cetvellerine bakın, 1 sayılı cetveldekilerin görevi CB ile sona eriyor. Bunun istisnası 3 sayılı cetvelde olanlar. Mesela DİB başkanı hem 1. hem 3. cetvelde olduğu için görevi bitmiyor. MİT başkanı sadece 1. cetvelde, o yüzden görevi bitiyor. GK kapsamda değil.
https://i.hizliresim.com/qy2z4ah.jpeg
Sincaplar sevdiklerine çiçek veren tek heyvanmış...
Hass.ktirunuz efendim...Alıntı:
Bill Gates: “Tam hayat normale dönecek gibi göründüğünde, pandeminin en kötü kısmına giriyor olabiliriz."
İçki kötülüklerin,
israf da faizin anasıdır.
Bereketli cumalar diliyorum.:yes:
Herkeşe iyi seneler be ya...
Çin gribi beşiktaş meydanına gidemiyormuş .
Üsküdardan geçmek istemiş, vapura almamışlar.
Besiktaş Meydan tıklım tıklım dolu.
Konserler varmış....
Olağanüstü güç sahapları: Ossss...