Yarın tek tuş 17 ye yazın 50k lot alayım. Yoksa yine yazarım 150k alis pasife:)
Printable View
Yarın tek tuş 17 ye yazın 50k lot alayım. Yoksa yine yazarım 150k alis pasife:)
Yok grupmus yok yahudiymis yok kemal miş, hep birlikte ya kazanacağız yada birlikte kaybetmeye devam edeceğiz. Benim lotları nah alırsınız. Sizde para varsa bizde yokmu sanıyorsunuz...
Bizde de sabır var
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çukura ve otoparka 30 küsür milyon dolar gömen firma 30 milyon dolar etmiyor...
Romanya arsası bu parayı eder sadece..
hadi hayırlısı bakalım
Alıma devam
Borsada o kadar hisse var eplas cok ucuz kalınca başka hiaseleri takip etmeninde bi anlami kalmadi benim icin...maceraya gerek yok diyip hayel perest olmaya burada devam...Alsancak hocazadeden camii den cenazemiz kalkana kadar burdayiz...
Yönetim Kurulu Komiteleri
22.08.2022
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği ve Şirketimizin Komite Görev ve Çalışma Esasları Çerçevesinde; Şirketimizin,
1) Denetimden Sorumlu Komitesi'nin (Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği Madde 4.5.3 gereğince) iki üyeden oluşmasına, Denetimden Sorumlu Komite Başkanlığı'na Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İsmail Güllüoğlu'nun ve Denetimden Sorumlu Komite Üyeliği'ne Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Cemali Kırmızıoğlu'nun atanmalarına,
2) Kurumsal Yönetim ve Aday Gösterme Ücret Komitesi'nin (Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği Madde 4.5.10 gereğince) üç üyeden oluşmasına, Kurumsal Yönetim ve Aday Gösterme Ücret Komitesi Başkanlığı'na Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Cemali Kırmızıoğlu'nun, Kurumsal Yönetim ve Aday Gösterme Ücret Komite Üyeliği'ne Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Sibel Sinem Zorlu'nun ve Sermaye Piyasaları Müdürü Sayın Berna Vuralgil'in (Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği Madde 4.11.2 gereğince) atanmalarına,
3) Riskin Erken Saptanması Komitesi'nin (Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği Madde 4.5.12 gereğince) üç üyeden oluşmasına, Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanlığı'na Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İsmail Güllüoğlu'nun, Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyeliği'ne Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Semra Zorlu'nun ve Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyeliği'ne İcra Kurulu Üyesi Sayın Kamil Beğen'in atanmalarına, Yönetim Kurulu toplantısına katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.
Düseni kırma egilimi var hissenin günlük grafikte...17.54 uzeri kapanıslar kısa vadede görülmeye devam ederse patronun mal sattigi 22.50 seviyesine yolculuk başlar...28.50 orta vadeli en sert direnc...
Zamani geldi gibi [emoji120]
SM-A528B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zalim kz
Dilerim geceleri rahat uyuyamazsın
Biz güccük yatırımcıların ahı tez zamanda çıksın senden
1,5 yıl önce 49 lira olan hisse borsa 120 den 310 çıkmışken 17 lira
Paramız pul oldu pul
Bilançoda zarar göstermek için takla atarken ..... kırıla emi
Zalimmmmmmmm
Benden tavsiye hisse ile inatlaşmayın, mantıklı olun. Kemal zorlu hisselerine değer verseydi borsada satmazdı hisseleri.
Şirketin o su varmış,bu su varmış onlarda nafile. Şu enflasyonist ortamda favökten zarar yazan patron Kemal zorlu, onlara da birşeyler düşünüyor olabilir.
Burada ky ye de kızmak lazım,yakın zamanda şirket genel kurul yaptı, bir yatırımcı bile gidip, dertlerini patronun yüzüne söylemedi. Patron da istediği gibi takıldı
Hissede kalanlara Allah sabır versin,patrona da biraz insaf.
Yatırım tavsiyesi değildir
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tutturmuşlar bi arsa da arsa.
Yok basmane şu kadarmış yok romanya bu kadarmış yok alamanyadan yiğeni gelecekmiş
Burdan sövüp sayanlar daha genel kurula gitmemiş 2 laf etmemiş.
İlişkili taraflardan kemal parayı indiriyor.
Makineler eski favök karı bile edemiyor.
Hala umut içinde insanlar. Üzücü çok üzücü
18.08.2022 tarihinde kamuya açıklanan 30.06.2022 tarihli sınırlı denetimden geçmiş konsolide finansal tablolarda; Şirketimiz'in bağlı ortaklığı EGEPLAST EGE PLASTİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş.'de diğer ortakların rüçhan hakkı kısıtlanarak gerçekleşen tahsisli sermaye artışından kaynaklanan 132.174.399 TL tutarındaki paylara ilişkin primlerin %63,96'sı olan 84.538.746 TL sehven kontrol gücü olmayan paylarda muhasebeleştirilmiştir. Paylara ilişkin primlerin tamamı ana ortağa ait olduğundan 84.538.746 TL'nin kontrol gücü olmayan paylardan ana ortaklığa ait özkaynaklara transfer edilmesi için konsolide finansal tabloların yeniden düzenlenmesi gereği doğmuştur. Bu açıklama kapsamında, Grup'un toplam özkaynak rakamı değişmeyecek olup, hesaplar arası sınıflandırma yapılacaktır.
23.08.2022 ÖDA 2022/17
TDK ya göre doğru yazmış.
GÜNCEL TÜRKÇE SÖZLÜK
grup,*-bu
Fransızca groupe
1.*isim*Küme:
******"Bir kadın grubu, gözleri komutanın penceresine dikili duruyor." -*Halide Edip Adıvar
2.*isim*Ortak özellikleri olan varlıklar, nesneler bütünü:
******Lehçeler grubu.
3.*isim, mecaz*Görüşleri, çıkarları bir olan kimseler bütünü, ekip.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvallah sn dünyalı...ben yanlis biliyormuşum demek...
[QUOTE=Maximum;6062344]Benden tavsiye hisse ile inatlaşmayın, mantıklı olun. Kemal zorlu hisselerine değer verseydi borsada satmazdı hisseleri.
Şirketin o su varmış,bu su varmış onlarda nafile. Şu enflasyonist ortamda favökten zarar yazan patron Kemal zorlu, onlara da birşeyler düşünüyor olabilir.
Burada ky ye de kızmak lazım,yakın zamanda şirket genel kurul yaptı, bir yatırımcı bile gidip, dertlerini patronun yüzüne söylemedi. Patron da istediği gibi takıldı
Hissede kalanlara Allah sabır versin,patrona da biraz insaf.
Sayın Maximum,
Genel kurulda olanlardan biri olarak söylüyorum ki; iki yatırımcı söz alarak yatırımcılar adına sorular sordu. Genel kurul toplantı tutanağını incelerseniz göreceksiniz. Ama verilen cevaplar tatmin etmekten çok uzaktı.
Yahu hissenin çıkması için illa genel kurula mi katılmamız lazım.. kaç hissede ky genel kurula katılıyor ...
Öyle yada böyle bu hisse gidecek .. çukur veya değerleme hikaye ... olursa elbette daha iyi .. ama milyonlarca zarar açıklayan hisseler bile tavan tavan gidiyoo.. bu şirket sonuçta iş yapiyor 30 küsür ülkeye mal veriyor.
Yeni gelen arkadaşlar Kemal Zorlu ve ekibini tanımıyor.
Şirket yönetim anlayışını ve yatırımcısına
Karşı davranış karakterini keşfedememişler
Basmane çukuru sadece bir çukur değil
O çukur ile grup şirketleri de ora da gömüldüler
tekrar o çukurdan hayat bulacaklar
O çukur sadece grup şirketlerini değil
İzmir ilininde bir kabusu olmuş durumda
Tahsisli den ucuza mal alsin diye binbirtürlu oyunla hisseler burayakadar geldi...yetmedi mzhld ye bedelsiz yapsin diye eplas hissesi satti.yillarca gücbirligine bakan eplas sirketi ve egeyildiz hamballik yapmaya devam ediyor.şahsi borcu olan 12 milyon usd 15 milyon usd kusur oldu mahkeme sirketlere bölüsturdü ceremesi yine eplas ve egeyildizda...bir degerleme yaptılar isin icinden kimse cikamadi...nebir degerleme dosyasi nedebir aciklama...yazdilar cizdiler oynadilar...3 yil once vakifbankla protokolde 3.5 usd olan eplas yapilan aciklamalarla 7 usd yi gordu...simdi eplas 1 usd ...
Bu sirketin binbirgidaya olan karsilik borcu....
Hatta kemaln zorlunun binbirgidaya olan borcu aslinda bu sirket icin devede kulak...
Yaz babam finansal giderlere icine et 350 milyon tl cironun...
Dipnot değişikliği haberi gelmiş.bugunku yükseliş bununla ilgili mi acaba
Bugün herhalde mali topladılar ve yarın tavan serisi yapabilir mi acaba diye sesli düşündüm
Bilen arkadaşlar haber edin
Ytd
Su binbirgidaya borc odenince oylebir degerleme oylebir bilanco aciklicaklarki 7 usd de bile olsa eplas pd/dd 1 olur...
Bu cigli fabrikayi bugun yeniden yapmaya kalksan 80 bin m2 alani en kötu insaat maliyeti fabrika icin 1000 usd oldu...
Arsa payi ve kapali alanlarinin 1000 usd den asagi yer kaldi fabrika olarak...
80.000x1000=80.000.000 usd den asagi degil o fabrika...izmir cigli osb de ...
Hadi ben abarttim diyelim m2 si 500 usd olsun...
40 milyon usd sirf o fabrika yapar...
Bu degerlemeyi yapan kisiler bagimsizmis evet haklisiniz bagimsiz bizde inandik...
Suan eplasin borsa degeri saeece 30 milyon usd...
Fabrikasinin alaninin binalarinin arazisinin degeri bile kadar degil...
Yurtdışı kaynakli likit girişi var
Ne kadar belli değil
100 milyar dolar varsa gelen para bu endeksi ikiye üçe beşe katlatir
Eplas da eski zirvelerine gider
Yatirim tavsiyem değildr
Evet artık aynı gemideyiz. 2023 hisemiz olacak inşallah
100milyon usd..
1-18 Ağustos 2022 tarihleri arasında giren para 13,6 milyar TL, 1 milyar dolar bile değil. Yabancı payı 32 den %33 e çıktı o kadar. BIST 100 ün tamamı 115-120 milyar dolar arasıdır. CDS düşmeden borsata giren para vurkaç parası olur. Bankalara alım var, karları %400 arttı. Hükümetin saçma politika faiz politikası sayesinde bankalar FAİZ den hiç olmadığı kadar para kazanıyor. Bu parayı da yabancılar hortumlamaya geldi.
Hepsi borsaya geldi demedim ki üstadlar
Söyleyen adamda milletvekili
Faiz indirimi olduğunda dolarin 20 in üzerine atması gerekirdi oysa on kuruş arttı
Yurtdışına kaçan paralar geri geldi onun için faiz indirimi oldu diyor milletvekili
Giden para en az 100 💯 olsa kademeli olarak girip kademe kademe bozulur dolar 10 un altına iner
Bazı sosyla medyada bunu dile getirenler var
Ama sadece 10 un altına inecek diyorlar sebep yok yani sebepsiz söylüyorlar
Şimdi milletvekili böyle deyince aklıma yattı
Yarın 100 un üzerinde giden para ülkeye dönerse bir anda herkes dolar satar ve dolar 9 a iner mi iner
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Selam Kadir bey.
Yazlıkta tatil yaparken eplas sayfasına bir gireyim dedim.degisen pek birşey olmamış.oyuncular değişmiş ama hep aynı konular hala konuşuluyor.
Ama okuduğum kadarı ile bazı konularda hala biraz hayalperest arkadaşlar.gerceklikten çcok uzak.
Basmane konusunda yazılanlarin çoğu yanlış.hep tek yönden bakış var.hala daha anlayamadigim Basmane arazisinin eplas ve güçbirligine ait olduğu düşüncesi.o konu TMSF tarafından kapatıldı.ayrica Güçbirliği holdingin TMSF olan borcu kimse konuşmuyor.5 yıl önce 500 milyon borç telaffuz edildi.simdi kimbilir kaç milyar TL oldu.
Bir konuda kemal zorlu otopark yaptida bedavaya mi yaptı.10 yıl boyunca otopark gelirlerini kemal cebine hupletti.belediye bir kuruş almadı.
Okuduğum diğer bir konuda yurtdışı gayrimenkul konusu.almanyadaki yer konusu fiyat konusunda çok abartılı.almanyada yaşayan biri olarak söylüyorum.romanya da ise bir yeralana bir bedava veriyorlar.tabiki espiri ama Romanya'da araziler çok ucuz.
Has birde meşhur Kemal Zorlu ya gelirsek onunla ilgili anlatacak çok şey var ama o adam dengesini kaybetti.kizi kendince birşeyler yaptığını zannediyor.
Önümüzdeki aylarda sahada hisse satacaklar ama öncelikle ellerindeki mali bir yedirmeleri gerekiyor.
Kadir bey yıllarca bu hissede cebellesmenizide anlayamadım.borsada inat ile yatırım olmaz.hayirli kazançlar olsun
2017 den beri epey uzak kalmışınız hisselere, Almanyadan bahsetmeden Romanya ya atlayarak araziler çok ucuz demişsiniz, Lebada gölü kenarında yapılan devasa rezidance inşaatına komşu ve daha büyük bir arazi ucuzmudur. Orada 1 daire 1 milyon euro civarı, yüzlercr daire 500 bin eurodan kaç para yapar bi hesaplayın, Almanyada yaşayan biri olarak oradaki yerin fiyatından bahsetmeden Romanya ya atlamanıza anlam veremedim ama biraz bahsedebilirsiniz heralde değilmi, en son 15 milyon euro gibi rakamlar dolaşıyordu kulislerde, siz daha iyi bir tespit ortaya koyabilirsiniz orada yaşayan biri olarak, bende size çiğli organizeden biraz bahsedeyim, en son 5000 m2 arazi üzerine kurulu tek katli saç çatılı 2000m2 kapalı bir binası olan yer 80 milyon TL ye, anlayacağınız dilden yazmak gerekirse 4.4 milyon euro ya satıldı ki bu çok arkalarda ara sokakta bir yerdi. Bizim yer buranın 16 katı büyüklüğünde olduğuna göre 70 milyon euro ederi var demek, köşe parsel ve de yapılaşmanın dibinde olmasının kattığı değerleri koymadım. (İzmirin bir ucunda ki şehir merkezine 30 km uzaklıkta Kemalpaşa organize de osb içerisinde kalan yolu alt yapısı olmayan tarlaların m2 si 6000 TL satılıyor.) Bu da 1.2 milyar TL demek, daha Almanya Romanya yok bu hesapta, Basmane de yok.. Bahsettiğiniz Tmsf borcu sanırım bizimle alakalı olmayan birşey çünkü alakalı olsa herşeye haciz koyarlardı, eskiden herseye satılamaz şerhi koymuşlardı ama sonra kaldırdılar, belki bir miktar borç olabilir ama yazdığınız kadar abartılı bir rakam olduğunu sanmıyorum. Bu arada Tire de 80.000m2 ebatındaki fabrika, Bandırma daki Res ruhsatları, depodaki stoklar, fabrikadaki makinalar, araçlar hepsi 500 milyon lira mı ediyor sizce, 150 milyon bir borç olayı var bunun dışında da bu şirketin önünde büyük bir engel göremiyorum ben, istese bir gayrimenkulü ipotekleyerek bu parayı da hemen temin edebileceğini düşünüyorum. Bu arada unutmadan Kuşadasındaki 20 tane villa bile şuan 50 milyon tl yapıyor, İstanbulda bankadan 5 milyon civarına aldığı yerinde güncel fiyatı 100 milyon TL. dersinize iyi çalışıp gelin, insanlarda şirketlerde değişebilir. Sevgiler
Arsa bu mu acaba?
https://www.hizliresim.com/oi9krzu
https://i.hizliresim.com/oi9krzu.png
https://www.izmirdesondakika.com.tr/...k-zirve/51896/
Bugün belki de çukur için bir sonuca varılacakmış.
[emoji122][emoji122][emoji122]
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu dusururken sattigin mallari toplayamiyon dimi...benim lotlar kemal amcanin yaptigi kahramanlardaki otopark in 8. Katinda almak istersen oraya cıkarırsın arabani.
Yarın sen basarken basacam. Alırken alacağım. Senin gölgenim. Lotum eksilmez artar...